Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

4 minutes ago, Don Dusko said:

Zato sto je prvo sviran faul Kalinica.

Odmah da s ogradimn, nisam citao pravila, nego onako logicki.

Ako sudije proglase Smajlijev lakat kao nesportski u tom trenutku se zavrsave napad.

To znaci da je mozda mogao Smajli da dobije 2 bacanja ako je sudjen preksaj Kaline, a zatim Kalina 2 bacanja za nesportsku, mislim da kos ne moze da vazi ako je sviran nesportska pre kosa

16 minutes ago, Sharp said:

Malo da pojasnim situaciju oko lakta Smajlija, da se svirala nesportska nakon pregleda snimke za act of violence ostao bi koš i dodatno, ne bi se poništavalo. Izvelo bi se to jedno bacanje i onda bi Kalinić šutirao dva i Zvezda bi imala loptu u prednjem polju radi nesportske. 

A nije se mogao svirati faul u napadu, npr posle uloženog našeg čelendža? Ne za act of violence, već za unsportsmanlike foul ili offensive foul, kako god. 

Kao kada se gleda u reketu, da li je igrač bio u polukrugu, pa umesto 2+1 promene u faul u napadu. (mada je to verovatno posebno pravilo) 

17 minutes ago, robespierre said:

Tavariš Mdže, grad u kome prvo truju pa zatvaraju opozicione političare koji da bi ih u kazamtu ubili može biti prijatan za život samo u srpskom horor filmu. Smrtni greh što se drznuo da snimi film o tome kako politička elita leta provodi vozeći rols rojseve po Azurnoj obali dok na sva usta drobe o propasti dekadentnog zapada.

Pisao sam o ugodnosti grada, naravno da su demokratske i političke slobode na strani zemalja EU i to je više problem Rusije kao države. U miksu tehnologija, transporta, ugodonosti, zdravstva, komunalnog reda, cena, obrazovanja Moskva je po meni pobednik u Evropi. Nepravedno je ljudi percipiraju kao neku raspalu komunističku zabit ali dobro, predrasude će uvek postojati.

• Like 1

7 minutes ago, MrTripleDouble said:

Sad tek citam, ubio vas Utopista sinoc, svaka ti je ka' u Njegosa burazeru :Hail: :Hail: :Hail:

kamo srece da ima vise ovakvih likova na forumu, nadam se da moderacija nece pasti pod pritiskom hijena sa svih strana i bezpredmetno ga poslati u bezdan

Sve to može i kulturnije da se kaže, odmoriće od foruma na neko vreme. 

• Like 2

13 minutes ago, m0k1 said:

Nerealno da je Kampacova asistencija na tek cetvrtom mestu. Potez kola sigurno !

Možda se te Campazzove asistencije malo uzimaju zdravo za gotovo. Ali, i zbog toga zato što je Núñezova asistencija sa zemlje, ne samo pas sa patosa, nego i unazad precizan pas sa sve protivničkim igračem koji je dovoljno blizu, ovo ipak zaslužuje prvo mesto

Edited by Marko

Sve stoji - i pas sa zemlje i neprirodna pozicija, ali ipak je bila kontra i dosta prostora. Mislim da je teze izvesti ovo sto je Fakundo uradio u igri 5na5 a meni licno i znatno lepse 🙂

• Like 1

Lonnie Walker ozbiljno diže plafon Žalgirisu. Nije on ništa lošiji igrač od Kednricka Nunna a znamo kako ovaj porobljava za PAO, još je Walker bolji atleta i fizikalac od Nunna. Postoji ipak sumnja jer mu basketball IQ nije na nekom nivou ali ako se prilagodi Žalgiris dobija baš moćno oružje.

• Like 3

Vrlo verovatno da Real koji se prvi spominjao kao zainteresovan za njega nije zeleo da pristane na ovu klauzulu u ugovoru koja daje mogucnost da moze da se vrati u NBA do valjda nekog datuma u Februaru, a Zalgiris je ocigledno pristao na to.

14 hours ago, ScepanScekicSto said:

Cek, jel @utopista = @goldberg?

Nije goldberg ti je sad bergkamp bcd. 

A i ne pisu isto. Utopista je generalno protiv bacanja novca države u klubove. Goldi ti je za bacanje para u Budućnost i Žalgiris ali protiv bacanja para u KKCZ i KKP. In the nutshell.

• Like 4
  • Ha-ha 6

Evo, ja takođe osećam gađenje prema onome u šta se pretvorio klub kojem sam dao 35.godina života.
Fudbalskom klubu sam potpuno okrenuo leđa i ne bih glasa digao da dočeka katanac na kapiji.

Košarkaški još uspevam da istolerišem.
Međutim,ono je sinoć bila pljačka u Kaunasu. Evroliga je sa onakvim sudijama potpuna lakrdija.

• Like 1

30 minutes ago, Drug Crni said:

Evo, ja takođe osećam gađenje prema onome u šta se pretvorio klub kojem sam dao 35.godina života.
Fudbalskom klubu sam potpuno okrenuo leđa i ne bih glasa digao da dočeka katanac na kapiji.

Košarkaški još uspevam da istolerišem.
Međutim,ono je sinoć bila pljačka u Kaunasu. Evroliga je sa onakvim sudijama potpuna lakrdija.

Euroleague Mafia - nova setalica delija 😄

• Ha-ha 1

Мени више смета начин на који држава гура близанце, све је тако у њиховом стилу. Да је подршка власти на неком другом нивоу, да се кренуло од неких основа па да су близанци добили по халу, или тзв фасилитије како за први тим такође и за млађе категорије и за женску кошарку, могло би се причати о томе да се направио неки помак и да је то било здраво улагање.

А овако добијамо страначке послушнике, камион имагинарне лове за Обрадовића и Човића и неку насилну и неприродну елитизацију, а онда људе који купују те карте избаци тениски турнир, капирам скроз легитимно јер близанци ко зна колико и да ли уопште плаћају Арену.

Додуше капирам да је ономе ко одлучује тако најлакше и најјефтиније. Оно рушење комплекса на Чукарици и пренамена у десетине хиљада квадрата да би се опрала лова је доста добар пример како то све изгледа. И не занима ме што ће неко да каже то је приватни посед, то је све стечено док је човек био власт и могао како је хтео.

In other news - пада у воду прича о неком јефтином Жалгирису, можда још нису улагања као у београдске вечите, али се иде ка томе.

• Like 3
  • Thanks 1