Utopista Posted Wednesday at 10:40 PM Share Posted Wednesday at 10:40 PM 2 minutes ago, Cavani said: Zasto ovo politicko smece i propaganda i dalje stoji ovde? A nije politika kada kukate da vam Vučić od mojih para kupi još jednog centra? E moji Srbi, delije moje samozvane... Neka briše moderacija, bolje mene jednog nego vas desetine pa makar ja bio u pravu - razumeću potpuno. Posebno jer sam video da ti ljudi ispravno razmišljaju. Brišite drugari. A ja ću se samobanovati jer sam se nadao da ću makar ovde pronaći drugačije i ispravne ljude. Ali lepo kaže onaj u onom domaćem filmu - Nije Milošević kriv... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted Wednesday at 10:47 PM Share Posted Wednesday at 10:47 PM 11 minutes ago, propolis said: Šta može da se desi posle ovog uloženog protesta Sferopulosa ukoliko se ispostavi da je sudijska odluka bila pogrešna? Čemu može da posluži taj prigovor,da li ima svrhu? @Sharp @drakon1 @akoznaneko Nista se nece desiti sto bi promenilo ishod utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Wednesday at 10:48 PM Share Posted Wednesday at 10:48 PM Just now, drakon1 said: Nista se nece desiti sto bi promenilo ishod utakmice. Okej,a koje je svrha onda tog prigovora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portovale Posted Wednesday at 10:55 PM Share Posted Wednesday at 10:55 PM 26 minutes ago, Grobarcina1992 said: Na koju foru 😮 E ovako reaguju veliki klubovi, moj Drčela 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Wednesday at 11:01 PM Share Posted Wednesday at 11:01 PM (edited) 6 hours ago, Smrtokapa said: Dakle ipak dve osobe koje će večeras navijati za Žalgiris. Što se političke priče tiče, hvala ovim litvanskim navijačima što su mi dobronamerno otvorili oči pošto bez njih pojma nisam imao da klub ima govnarske poteze. Uopšte ne moraju da se gone u tri lepa Kuronska zaliva. Brate Smrtokapa, imao bih ja mnogo toga napisati u vezi njihovog saopštenja, mnogo toga za ovaj svet koji iz dana u dan pokazuje koliko je licemeran, al neću da ulazim u politiku. Ćutaću brate, slave mi, bolje tako. Edited Wednesday at 11:12 PM by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Wednesday at 11:02 PM Share Posted Wednesday at 11:02 PM 33 minutes ago, Utopista said: Nadam se da ćete mojoj napaćenoj duši priuštiti još ovakve radosti. Druze, davanje dijagnoza je zabranjeno na ovom forumu. A za ostalo o cemu pises, moderacija da stvarno razmisli da se otvori tema za ovakve price, stvarno je besmisleno o tome citati na bukvalno 5 razlicitih tema (2x KKCZ, KKP, EL, ABA... pa i KLS i ona ABA vs KLS). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted Wednesday at 11:04 PM Share Posted Wednesday at 11:04 PM 15 minutes ago, propolis said: Okej,a koje je svrha onda tog prigovora? U ovom slučaju, folklor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Wednesday at 11:05 PM Share Posted Wednesday at 11:05 PM Loonie il ce poderat EL i bit dominantan strijelac il ce bit epsko govno. Tesko mi je vidjeti neku sredinu kod njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Wednesday at 11:05 PM Share Posted Wednesday at 11:05 PM https://www.instagram.com/stories/njeguski__picknroll/3490546301846832460/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted Wednesday at 11:06 PM Share Posted Wednesday at 11:06 PM 2 minutes ago, Kooineeperk said: Druze, davanje dijagnoza je zabranjeno na ovom forumu. A za ostalo o cemu pises, moderacija da stvarno razmisli da se otvori tema za ovakve price, stvarno je besmisleno o tome citati na bukvalno 5 razlicitih tema (2x KKCZ, KKP, EL, ABA... pa i KLS i ona ABA vs KLS). Nismo mi nikakvi drugovi, posebno od kako sam video kako kao po zadatku agituješ da se ugasi aba liga. Nadam se da će ti se ispuniti želja, ali da će vas šutnuti iz Evrolige pa se valjajte posle koliko hoćete u KLS. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 11:07 PM Share Posted Wednesday at 11:07 PM (edited) Cek, jel @utopista = @goldberg? Edited Wednesday at 11:07 PM by ScepanScekicSto 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted Wednesday at 11:12 PM Share Posted Wednesday at 11:12 PM 3 minutes ago, Utopista said: Nadam se da će ti se ispuniti želja, ali da će vas šutnuti iz Evrolige pa se valjajte posle koliko hoćete u KLS. Ma kakav KLS, garant bi udarili kontru tako što bi sa Rusima pravili "nikad jaču" ligu... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted Wednesday at 11:15 PM Share Posted Wednesday at 11:15 PM Moguce je da je istina da Francisko ide u Barsu (zbog povrede Laprovitole) pa je ovaj zamena za njega ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Wednesday at 11:29 PM Share Posted Wednesday at 11:29 PM 18 minutes ago, Utopista said: Nismo mi nikakvi drugovi, posebno od kako sam video kako kao po zadatku agituješ da se ugasi aba liga. A ne, nego cu da podrzavam ligu koja promovise ustastvo, fasizam/nacizam. 19 minutes ago, Utopista said: Nadam se da će ti se ispuniti želja, Ako mislis na gasenje ABA tj. istupanje iz iste, to nije moja zelja. Ocigledno nisi dovoljno pratio sta pisem. Ali znas da etiketiras. Tako da, da, nismo drugovi. 19 minutes ago, Utopista said: ali da će vas šutnuti iz Evrolige pa se valjajte posle koliko hoćete u KLS. Vazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 11:58 PM Author Share Posted Wednesday at 11:58 PM Sve je u pravu Utopista samo to može i na lepši i taktičniji način da se kaže. Mi jesmo ruske kučkice, glavni problem je u tome što se mnogi, čak i ovde, ponose tom činjenicom. Mada ne bi bilo loše da se vratimo na košarku, čim blizanci izgube odmah neka kataklizma i mistične moći ljudi reptila. 15 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted Wednesday at 11:58 PM Share Posted Wednesday at 11:58 PM Inace, znam da je Trinkijeri plakao za sudjenje posle meca vs Olimpijakosa pa se pitam da li ce se sada javiti... Mislim, znam da nece posto je dvolican... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 12:00 AM Author Share Posted yesterday at 12:00 AM Jok, izaći će i reći da su ga sudije pogurale do pobede. Da li je to ijedan trener u bilo kom sportu uradio? 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted yesterday at 12:02 AM Share Posted yesterday at 12:02 AM Verovatno da nije... Zato i postujem samo one koji cute i ne komentarisu sudjenje a takvih je jako malo... A ove sto placu ne mogu ocima da gledam, ma koliko bili dobri treneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted yesterday at 12:03 AM Share Posted yesterday at 12:03 AM 4 minutes ago, m0k1 said: Inace, znam da je Trinkijeri plakao za sudjenje posle meca vs Olimpijakosa pa se pitam da li ce se sada javiti... Mislim, znam da nece posto je dvolican... Neće, bolela ga glava od virusa pa morao da ode da prilegne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted yesterday at 12:06 AM Share Posted yesterday at 12:06 AM 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Sve je u pravu Utopista samo to može i na lepši i taktičniji način da se kaže. Mi jesmo ruske kučkice, glavni problem je u tome što se mnogi, čak i ovde, ponose tom činjenicom. Mada ne bi bilo loše da se vratimo na košarku, čim blizanci izgube odmah neka kataklizma i mistične moći ljudi reptila. Koji bre mi? Kakav je ovo izraz? I btw briga me za te Ruse ko za lanjski sneg oduvek, plus, jebe se generalno ogromnoj vecini za iste, tako da osecam da vredjas nas narod koji itekako ima svoj identitet i istoriju, kao i pravo da gotivi ili ne voli Ruse. Evo ja volim sve americko pa nisam americka kucka. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted yesterday at 12:07 AM Share Posted yesterday at 12:07 AM Sve dok tako cuti kao slina kada je sa ove strane treba da ga kradu barem toliko vs grckih i spanskih ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted yesterday at 12:15 AM Share Posted yesterday at 12:15 AM (edited) 34 minutes ago, Chaos Is Me said: Sve je u pravu Utopista samo to može i na lepši i taktičniji način da se kaže. Mi jesmo ruske kučkice, glavni problem je u tome što se mnogi, čak i ovde, ponose tom činjenicom. Mada ne bi bilo loše da se vratimo na košarku, čim blizanci izgube odmah neka kataklizma i mistične moći ljudi reptila. Matori nemam više strpljenja za nikakvu taktiku i igrice. 35 godina gamad uništava državu, najbolje ortake su mi oterali što preko što u grob... I onda dodjem ovde gde su ljudi mahom šatro opozicionari i šokiram se koliko se brane projekti. Šta onda očekivati od stoke na drugim mestima kada je tako ovde - ovde gde su ipak ljudi debelo iznad proseka. Već dugo čitam ovaj forum i bez zezanja mi je drag, a forum su ljudi na njemu, mada ne mogu da prežalim što su neki ljudi trajno banovani. Da mi nije drag forum ne bih ni pisao ovde kao što mi nikada nije palo na pamet da pišem na ne znam Informeru ako i postoji njihov forum- ali kapiraš poentu. Kritikuješ nekoga do kojeg ti je stalo, a one za koje te zabole nemaš šta ni da kritikuješ - od njih digneš ruke, eventualno prezreš, uvrediš ih grubo... Ali izgleda da nema ovde više razumevanja ni razuma medju narodom, izgleda da su nam promenili kod. Ja sve ovo isto pišem na Fejsu pod punim imenom i prezimenom i ako me poznaje pola grada. Neću da ćutim - nema nikakve šanse. Sve su uzeli i još tebam da ćutim ili se prodam za nekakve smešne titule ili dodatnog centra - pa da li su svi baš toliko odlepili ili sam ja skroz pukao brate mili... Hvala tebi puno što si napisao da sam u pravu - nisi možda ni svestan koliko mi to znači, da znam da makar još neko misli slično, da ima nade... I nastaviću povremeno da upadam i ubadam. Dokle god me moderacija toleriše, a hvala im na dosadašnjem razumevanju - ko sam ja za njih, neki novi nepoznati lik kojeg je najlakše odstraniti, a tolerišu me i ako sam stvarno nekada i previše grub i ogorčen. Evo čovek iznad piše da ovaj narod ima identitet. A ja kažem da je možda imao a da je sada narod sendvičara. To ni jedan narod sebi nije dozvolio. Ja to pišem jer sam voleo ovaj narod i verovao u njega i branio ga. Pa ja sam se pola života družio sa vodjama navijača i mislio da treba biti rodoljub. Vlada debeli sa Juga me je učlanio u Srpsku narodnu obnovu početkom devedesetih, sa Vojvodom sa severa vileneo godinama dok ga nisu ubili, sa Supom vodjom Rada sam išao 3 puta na more. Pa ako pred njima i sa gomilom zajedničkih prijatelja mogu kritikovati u šta smo se pretvorili, valjda mogu i ovde gde niko od tebe ni ne očekuje da mrziš Miloševića samo jer je pogubio ratove a ne jer ih je započeo...a tako razmišlja većina Srba. Svi su nam krivi samo mi nismo. Kao da ne vide da su krajem osamdesetih bukvalno svi u komšiluku ušli u jedan voz a mi jedini u suprotni. I tvrdoglavo i dalje idemo u pogrešnom pravcu i hoćemo da bijemo ili makar oteramo svakog ko nam kaže da idemo u provaliju... Ne znam što mi je moderacija obrisala onu sliku na kojoj se ljudi masovno smeju ukrajinskoj deci invalidima iz rata- ona je baš pravi pokazatelj kakvi smo postali i zašto sam ljut. Edited yesterday at 12:34 AM by Utopista 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 06:33 AM Share Posted yesterday at 06:33 AM Zanimljivo, pričaš o druženju sa nekadašnjim najvećim ekstremistima ovog podneblja a onda nam ovde držiš moralne lekcije. Pritom, bez reda napadaš ljude, deleći im kvalifikacije (mada, hvala za prozivku Kojneperka da radi po diktatu, dao si materijal da ga zajebavamo, iako tvoja tvrdnja nema veze sa životom). Ne želiš da prihvatiš da većina ljudi ovde piše iz ljubavi prema klubovima i košarci i nisu privučeni Vučićevim milionima nego su pratili svoje ljubimce i pisali o njima i kad su klubovi bili u čabru. I opet bi to radili. 26 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted yesterday at 07:21 AM Share Posted yesterday at 07:21 AM (edited) Ja ako moje dete izrazi želju da bude EL sudija Edited yesterday at 07:21 AM by Урош19 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted yesterday at 07:35 AM Share Posted yesterday at 07:35 AM 14 minutes ago, Урош19 said: Ja ako moje dete izrazi želju da bude EL sudija Prelepo, ali i ruzno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts