Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Poraz Gudurica i Hejsa prvo ona izgubljena lopta pa onda ova glupost Najdzela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Imao je Gudurića potpuno samog levo, samo da je prosledio loptu bio bi potpuno otvoren šut i ostalo bi jako malo vremena. I onda najgluplji mogući faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Sloukas i dalje tata na evropsku košarku, premazan je svim bojama. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Grobarcina1992 said: Poraz Gudurica i Hejsa prvo ona izgubljena lopta pa onda ova glupost Najdzela Hejs je ipak pobednik, dupli brainfart. Prvo je sutirao na 5s do kraja umesto da cedi napad, onda napravio onu glupost na kraju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Jesam li jedini koji je video čisto igranje nogom Slukasa prilikom odbrane nad Gudurom? 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Just now, Cavani said: Hejs je ipak pobednik, dupli brainfart. Prvo je sutirao na 5s do kraja umesto da cedi napad, onda napravio onu glupost na kraju. Po meni zadnji napad je trebao da resava Mekalum Fener nema boljeg igraca od njega za igru 1 na 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Djirona said: Jesam li jedini koji je video čisto igranje nogom Slukasa prilikom odbrane nad Gudurom? Sad vratih, čista noga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Grobarcina1992 said: Po meni zadnji napad je trebao da resava Mekalum Fener nema boljeg igraca od njega za igru 1 na 1 Nije toliko bitno ko bi sutnuo, ali nikako na 5 sekundi pre kraja kada vec imas opciju da cedis ceo napad do kraja utakmice. To se ne radi. Jos je bio los sut, preko ruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago Herbert lagano glavni kandidat za Gomeljskog. Em im nije neka ekipa na papiru em igraju dopadljivu košarku i imaju odličan skor. Povratak Lučifera im je dao dodatnu komponentu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Minhen ove godine vruć teren kao Atina, lakše je dobiti u Stambolu ili Madridu nego u Bavarskoj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Herbert lagano glavni kandidat za Gomeljskog. Em im nije neka ekipa na papiru em igraju dopadljivu košarku i imaju odličan skor. Povratak Lučifera im je dao dodatnu komponentu. Očekujem još Splitera i prvoplasiranog u regularnom delu u priči, ali Gordi za sada bez dileme, ako uzmemo sve faktore u obzir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Da li sam ja utripovao ili se svira kao greska u vodjenju kada si na zemlji sa loptom pa ustanes i nastavis da je vodis ? Posto je Slukas to uradio i dobio verovatno i kljucna dva bacanja posle toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago tezak brainfart, omiljenih mi, Nigela i Gudure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: Očekujem još Splitera i prvoplasiranog u regularnom delu u priči, ali Gordi za sada bez dileme, ako uzmemo sve faktore u obzir. Bas ce biti trulo ako Barcokas uzme, uopste ne igraju toliko dobro kakav sastav imaju. Po meni Spliter ili Herbert ko bude bolje plasiran na kraju regularnog dela treba da uzme. 1 hour ago, Djirona said: Jesam li jedini koji je video čisto igranje nogom Slukasa prilikom odbrane nad Gudurom? Meni je ovo bas tezak propust sudija, bukvalno je ispruzio nogu i prekinuo Guduri dribling. Ne vidim kako se ovo razlikuje od situacija gde se nogom presece dodavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Creed Bratton said: Bas ce biti trulo ako Barcokas uzme, uopste ne igraju toliko dobro kakav sastav imaju. Po meni Spliter ili Herbert ko bude bolje plasiran na kraju regularnog dela treba da uzme. A ako zalizani prodavac girosa bude ispred njih, npr. treći iza dva Grka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 3 minutes ago, MarioKempes said: A ako zalizani prodavac girosa bude ispred njih, npr. treći iza dva Grka? Njega su diskvalifikovale najmudrije glave domaceg kosarkaskog interneta. Poraz protiv Makabija mu je bio direktan crveni karton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, Creed Bratton said: Njega su diskvalifikovale najmudrije glave domaceg kosarkaskog interneta. Poraz protiv Makabija mu je bio direktan crveni karton. Sve ok, nego, ako se gledaju rezultati ne vidim što je Herbertovih 15-10 toliko dominantno u odnosu na isti skor Sferopulosa, sa relativno sličnim timovima? Edited 1 hour ago by MarioKempes 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, m0k1 said: Da li sam ja utripovao ili se svira kao greska u vodjenju kada si na zemlji sa loptom pa ustanes i nastavis da je vodis ? Posto je Slukas to uradio i dobio verovatno i kljucna dva bacanja posle toga... Ako si vodio loptu i stao sa vodjenjem, pao sa loptom (ne znam kako preciznije da objasnim, mozda je u zvanicnim pravilima bolje objasnjeno, @Sharp?) onda ne smes da ustanes sa loptom (mozes na kolenima da budes), i svakako ne smes da nastavis da je vodis. Slukas nije vodio loptu pre toga, nije izgubio vodjenje, nego je uhvatio i onda ima pravo da ustane i povede loptu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 25 minutes ago, MarioKempes said: Sve ok, nego, ako se gledaju rezultati ne vidim što je Herbertovih 15-10 toliko dominantno u odnosu na isti skor Sferopulosa, sa relativno sličnim timovima? Mislim da ukoliko zavrse sa slicnim skorom kao Zvezda, ipak imaju prednost pomenuta dvojica posto su im pre pocetka sezone svi predvidjali dno tabele. Naravno Janis vrlo lako moze da se ukljuci u diskusiju, pogotovu ako Pariz i Bajern padnu pred kraj sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) Gomeljski se do 2021-22 dodeljivao u junu i to trenerima koji su te sezone osvojili EL, izuzetak je bio Vujošević u sezoni kada je Partizan otišao na F4. U poslednje tri sezone se dodeljuje po završetku plejofa i to je izgledalo ovako: Barcokas (Oly 2. u regularnom delu, otišao na F4), Barcokas (Oly 1. u regularnom delu, otišao na F4), Mateo (Real 1. u regularnom delu, otišao na F4)... Tako da sumnjam da će Herbert i Spliter biti glavni kandidati za nagradu, osim ako baš ne naprave senzaciju i odu na fajnal for sa Bajernom/Parizom. Edited 1 hour ago by Guru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts