Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

On 1/14/2025 at 5:41 PM, Cavani said:

Desilo se.

Primer- recimo izjava da mu je titula u Aba najdraza u karijeri jer zna sta je bilo potrebno da bi je osvojio.

Ako to nije nipodastavanje protivnikovog truda, onda ne znam sta jeste.

Expand  

On 1/14/2025 at 3:00 PM, Čvarkov said:

3. I nakon odlaska Čovića, nastavlja da produbljuje mržnju između večitih rivala svojim slanin konferencijama i time nipodaštava rad i trud protivničkog trenera i njegovih igrača

Expand  

Hope this helps. 

Sferopulos kad kuka na sudije nakon losih sudijskih odluka protiv Zalgirisa - tako se bori za Zvezdu, karakter

Zeljko kuka na sudije nakon losih sudijskih odluka u derbiju - produbljuje mrznju, slan

Edited by Mrk
  • Like 1

On 1/14/2025 at 5:53 PM, Cavani said:

Bukvalno je primer za to ovo sto sam napisao, dzabe se migoljis.

Expand  

Očigledno numeš da čitaš ili da razumeš napisano. 

Pošto sam dobar čovek, Čvarkov kaže kako je Željko i posle Tečinog odlaska nastavio ovo i ono, a ti pričaš o Željkovoj izjavi od pre ihahaj. 

Nema na čemu. 

Mozda je bitna razlika sto je Sferopulos kukao jednom (ili par puta) a Obradovic posle svakog derbija koji je izgubio (a bilo ih je dosta, zar ne?) ? I sto ne kuka u Evroligi nego samo u Aba ligi (i samo vs zvezde) ? Jel ga te ISTE sudije (neke od njih) ne kradu u EL ili je to cepljenje i lizanje bulje za nekakvu licencu za razliku od "neozbiljne" aba lige koja moze da se napusava bez posledica  ?

On 1/14/2025 at 6:01 PM, Charles De Ketelaere said:

Očigledno numeš da čitaš ili da razumeš napisano. 

Pošto sam dobar čovek, Čvarkov kaže kako je Željko i posle Tečinog odlaska nastavio ovo i ono, a ti pričaš o Željkovoj izjavi od pre ihahaj. 

Nema na čemu. 

Expand  

Ovo je izjava od pre neku nedelju, ne ihahaj. Izjava od 26.12.2024.

"Direktor ABA lige rekao je da sam promenio narativ o svojoj najdražoj tituli. Pa, baš zato mi i jeste najdraža! Znam šta je potrebno da bismo pobedili i osvojili tu titulu. Sve je jasno, a ako nije, mogu da ponovim.'

Eto tu je nipodastavao protivnika.

Na primer.

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/203429/kosarka/aba-liga/obradovic-odgovorio-direktoru-aba-lige-zato-mi-i-jeste-najdraza-titula

• Ha-ha 1

On 1/14/2025 at 3:05 PM, Charles De Ketelaere said:

Zamolio bih te da priložiš primer ovoga, pošto nije se desilo. 

Expand  

Nakon Nebojšinog odlaska odigrana su dva derbija. Prvi je dobio KKP gde je Željko pohvalio rivala, upravu KKCZ što su obezbedili karte za gostujuće navijače i same navijače jer su odali poštu preminulom navijaču Partizana. Što je i sve normalno. Zatim drugi derbi koji dobija KKCZ i onda sledi klasičan repertoar njegovih konferencija: nečestitanje rivalu ili slano čestitanje uz doskočice i čitaj između redova filozofiranja, red svi znamo šta se dešava i na kraju prepucavanje sa ABA ligom oko suđenja, sudija i ekspertiza. Koliko mi je poznato nije pominjao ekspertizu po kojoj je Mega oštećena nakon pobede nad Megom.

On 1/14/2025 at 3:16 PM, Charles De Ketelaere said:

Poraz od rivala u neizvesnoj završnici nakon tri kardinalne greške sudaca. 

U ligi sa kojom je već duže u beef-u. 

Ali izgleda je to diskreditovanje protivnika. I raspirivanje mržnje. 

Ali da mi stvorimo safe space da se komentarišu rivalski treneri, ostale uglove i spejsove da zanemarimo. To je slanoća. 

Expand  

Sve ovo što sam gore naveo je radio i jedan košarkaški radnik sa dugim košarkaškim stažom sa trenutnom adresom u KSS-u. Pa su se njegova mačevanja sa nevidljivim protivnicima, pritisci na sudije, konstantna saopštenja smatrala za raspirivanje mržnje. Ne vidim zašto bismo imali dvostruke aršine.

On 1/14/2025 at 3:06 PM, Marvin said:

@Čvarkov

E jebi ga sad, produbljuje mržnju.

Nije valjalo kad je Dulo bio tu, on podstiče mržnju (što zapravo i nije daleko od istine, bar u nekoj meri ali u sasvim drugom kontekstu) ali sad ne valja ni Željko jer je - slan na konferencijama. Možeš misliti. 

Sa ostatkom posta se uglavnom slažem.

Edit: da dodam 

Želimir je legenda KKP i EL košarke i poštujem ga u tom sportskom smislu do neba. Ali ne mislim da je veći od kluba, ni on ni Dule ni neko treći.

Kao ličnost mi nije simpatičan. Ali ne interesuje me njegova privatnost dokle god ne čini nelegalne stvari. 

Expand  

Vidim da se slažemo oko većine stvari, a ovaj tebi problematičan deo sam objasnio iznad Kendriku. Ili da preformulišem 3. stavku: 

I nakon odlaska Čovića, ne čini ništa da smanji tenzije između večitih rivala (iako je to prva stvar koju je obećao po dolasku) štaviše svojim slanin konferencijama ne poštuje protivničkog trenera i igrače i dodatno doliva ulje na vatru.

Je l' možemo da se složimo oko ovoga?

On 1/14/2025 at 3:11 PM, DameTime said:

To što je Željko salty posle poraza u derbiju više nego nakon nekih drugih poraza, je isključivo posledica činjenice da ga najviše bole porazi od Zvezde. Ja bih to uzela kao kompliment.

A ne može nikako da se nategne zaključak da je to neko produbljivanje mržnje.

Expand  

Ne slažem se da je to kompliment već da se posere na sav protivnički rad i trud. I na ovaj deo sam odgovorio iznad.

On 1/14/2025 at 3:13 PM, Papanikolesku said:

@Čvarkov

Jebi ga, Čvarkov, vama izgleda ne treba mnogo za mržnju. Čuj, slan na konferencijama, jbt. Deluje kao loš izgovor? 

Expand  

Jbg, kao da ne znamo gde živimo. I mnogo manje je potrebno da se podgreje ionako bolesna atmosfera. Pisalo ceo dan o Željkovoj veličini, to znači da je njegova reč teža i glasnija, nije potrebno mnogo navijačima oba kluba. Da ne pričam o saopštenju Aba lige pa onda saopštenju iz KKCZ pa novi pritisci na sudije sa obe strane. Mislim da ovo ne treba objašnjavati.

Edit. Izvinjavam se na kasnom odgovoru, vidim da se diskusija stišala, nisam stigao ranije. Da kolege ne ostanu bez odgovora, što se mene tiče ne moramo dalje nastavljati.

Edit2. Htedoh da citiram i @Smrtokapa-u, ali nisam mogao da nađem njegov post. Sklonio ga, verovatno ga zaplašio @Volter.

Edited by Čvarkov
  • Like 2
  • Thanks 1

On 1/14/2025 at 7:47 PM, Čvarkov said:

Sve ovo što sam gore naveo je radio i jedan košarkaški radnik sa dugim košarkaškim stažom sa trenutnom adresom u KSS-u. Pa su se njegova mačevanja sa nevidljivim protivnicima, pritisci na sudije, konstantna saopštenja smatrala za raspirivanje mržnje. Ne vidim zašto bismo imali dvostruke aršine.

Expand  

U najmanju ruku je nepošteno stavljati u istu ravan kzš i druge medijske nastupe njih dvojice.

• Like 5

On 1/14/2025 at 7:47 PM, Čvarkov said:

Ne slažem se da je to kompliment već da se posere na sav protivnički rad i trud. I na ovaj deo sam odgovorio iznad.

Expand  

Napravio si grešku kada si uopšte stavio u istu rečenicu Obradovića i Čovića. Nikako nije za poređenje nečija salty KZŠ, koja je u suštini posledica nemoći nakon poraza, sa nečijim aktivnim radom na održavanju netrpeljivosti između večitih. 

• Like 2
  • Thanks 1