DameTime Posted Sunday at 08:36 PM Share Posted Sunday at 08:36 PM Miki Milane baš nam ne daš mira Ma nije tvoja predikcija od papira, Pa da nam je daš kao vizit kartu Džinksuješ, otpadaš u startu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 09:27 PM Share Posted Sunday at 09:27 PM Jedno mesto od prvih šest - Partizan Ostalo - nebitno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Sunday at 09:37 PM Share Posted Sunday at 09:37 PM (edited) On the more serious note, kkp da zavrsi u 6 mora da sve dobije u areni I da napravi jos jedno 4 Ili 5 brejkova. Jer trenutni odnos im je minus 2- 5 poraza na domacem I 3 brejka. Sci fi scenario. Oni ce svakako jos gubiti u areni ako timovi ne budu dolazili turisticki u bg. Maksimalni domet je neko 9 Ili 10 nesto I to da im se poklope stvari. Zanima me kako Goldberg vidi krajnju tabelu, to bih voleo procitati. Edited Sunday at 09:37 PM by Losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Sunday at 09:46 PM Share Posted Sunday at 09:46 PM Takođe u ozbiljnijoj noti, sva je prilika da će biti ozbiljna šibačina za svako mesto koje vodi u popularno doigravanje, jedino da neka ekipa baš veže nekih 13-2 ili tako nešto, pa se izdvoji na 1. mestu ili probije van očekivanja. Prošle sezone se izdvojio Real, a bila je ozbiljna tuča za pozicije 2-5. Isto za pozicije 8-12 gde se lomilo u poslednja dva kola. Kako teče ova sezona, očekujem da u poslednja dva kola budu otvorene sve pozicije 1-10, osim u pomenutom scenariju da neko naniže ozbiljnu seriju. S' tim u vezi, Zvezda zaista ima odličnu poziciju, jer imaju ponajbolji raspored do kraja takmičenja, dovoljno iskustva i dovoljno dubine. Da skliznu u play-in potrebno je da osetno padnu u formi, kao i da nekoliko ekipa nastavi da gura jako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Sunday at 09:55 PM Share Posted Sunday at 09:55 PM Ja mislim da ce Grci I Monako zauzeti prve 3 pozicije, deluje kao da su se stabilizovali. A onda 4-6, mislim da ce se tu umuvati Real, Fener I za poslednje direkt mesto ce biti borba Czv, Efes, Milano, Bajern, Barsa. Posledicno isti ti ce verovatno I u plej in, za kojim ce jos vrebati Paris, Zalgiris I Kkp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted yesterday at 07:44 AM Share Posted yesterday at 07:44 AM I taj plej in je velika glupost. Riljas cele godine 34 kola da bi igrao protiv Reala u gostima 1 mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 07:58 AM Share Posted yesterday at 07:58 AM 12 minutes ago, Pero_Cameron said: I taj plej in je velika glupost. Riljas cele godine 34 kola da bi igrao protiv Reala u gostima 1 mec. Zvuči kao tipičan život. 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted yesterday at 09:18 AM Share Posted yesterday at 09:18 AM Ju ju ju Preokret: Tima ubijen, bivša supruga navodno naručila ubistvo? Quote Ovaj portal tvrdi da na telegram kanalu „Mash“ kruži izjava Marka Pugačova, Timinog prijatelja, koji je rekao da je postao svedok u slučaju istrage Timinog ubistva. „Košarkašev prijatelj Mark Pugačev rekao nam je da je postao svedok u slučaju i da će svedočiti protiv Ane Sedokove. Navodno, ona je ta koja je organizovala i naručila Timino ubistvo, a sve zbog njegove imovine i stana koji je kupio za 180 miliona rubalja“, navodi se na kanalu „Mash“. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 17 hours ago, Charles De Ketelaere said: S' tim u vezi, Zvezda zaista ima odličnu poziciju, jer imaju ponajbolji raspored do kraja takmičenja, dovoljno iskustva i dovoljno dubine. Da skliznu u play-in potrebno je da osetno padnu u formi, kao i da nekoliko ekipa nastavi da gura jako... I plus odlično suđenje koje u kontinuitetu imamo u poslednje vreme Edited 19 hours ago by Djirona 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago @Losmi17 sta kaze kumara? Oce biti neki bonusi za pobjedu 09.01.2025? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @Losmi17 sta kaze kumara? Oce biti neki bonusi za pobjedu 09.01.2025? To je mec protiv nebitnog protivnika u siroj slici. Znam se kad se dele bonusi I sta je cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Sportando javlja da je Sam Dekker (trenutno igrac Huventuda) "na meti" Reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Vjerovatno jer se povrijedio Decker. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Imam jedno pitanje za ove koji koriste evroliga pass za gledanje evolige? Naime dva meseca koristim ovu uslugu. Produzujem posle svakih mesec dana... Medjutim 7-8 dana pre isteka passa stigao mi je mail da je isteklao pass i upucuju me na obnovu tj. produzenje iste eutoliga tv usluge. Mislim cak da sam produzio 15. decembra na mesec dana te bi istek trebao da bude 15. januara? Kakva su vasa iskustva sa produzetkom pass-a kapiram da je logicnije da se uplati na godinu dana odmah.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Ako uzmeš odmah na godinu dana imaš do istog datuma sledeće godine. Npr od sutra do 07.01.2026. Ja sam evo drugu godinu na ELTV, vrlo zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 23 hours ago, Losmi17 said: Zanima me kako Goldberg vidi krajnju tabelu, to bih voleo procitati. 1. Zalgiris ostalo nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Pored Šengelije i Klejburn povređen za naredna tri meseca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 40 minutes ago, Čočo said: Pored Šengelije i Klejburn povređen za naredna tri meseca. Došao Duskov rad na naplatu, od čega da budu umorni, ovo je bilo baš kratko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago To bi bilo to od Virtusove sezone,kakva god bila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Povredio se i Hauard protiv Reala veceras, nije se vracao u igru. Koleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts