Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

13 minutes ago, Volter said:

Više i ne znam šta je nesportska. Brizuela sad dobio nesportsku, protiv Zvezde igrači Barse dva puta na sličan način udaraju i običan faul. Ima vala fino suđenje Pariz.

Ima i to Radović prednjači. Htedoh još u prvom poluvremenu da napišem, al reko možda je subjektivni osećaj. Drago mi je da je još neko primetio.

• Like 2

13 minutes ago, Thor said:

I to protiv Barse...sta ce biti 10.januara, ne smem ni da pomislim.

Pregazićemo ih.

Pali su oni ozbiljno zadnjih mesec dana.

12 minutes ago, Čvarkov said:

KKP ima skor 7-2 nakon Radine provokacije. Ako iskoriste raspored u narednom periodu i uz dobro suđenje koje imaju u poslednje vreme, vidim ih lagano u top 6.

KKP dobar raspored?

Ironično ili? 

Pa ljudi ne znaju gde biju narednih mesec dana, neće videti domaćeg terena.

• Like 1

14 minutes ago, Čvarkov said:

KKP ima skor 7-2 nakon Radine provokacije. Ako iskoriste raspored u narednom periodu i uz dobro suđenje koje imaju u poslednje vreme, vidim ih lagano u top 6.

Komšije sinoć isprovocirale Čvarkova. :classic_biggrin: Mada su neki bili iskreni. :smiley53:

Edited by Volter

8 minutes ago, Todo said:

Pregazićemo ih.

Pali su oni ozbiljno zadnjih mesec dana.

KKP dobar raspored?

Ironično ili? 

Ti sto padnu mi ih uglavnom lagano podignemo,tako da ipak sacekamo...

8 minutes ago, Todo said:

KKP dobar raspored?

Ironično ili? 

U narednih 8 utakmica imaju 3 kući i 5 na strani, od jačih ekipa igraju sa bratskim klubom Panatom i Monakom, ostalo sa slabijim protvnicima ili ekipama slične jačine.

5 minutes ago, Volter said:

Komšije sinoć isprovocirale Čvarkova. :classic_biggrin: Mada su neki bili iskreni. :smiley53:

Znam da su braća @Papanikolesku i @odupri se ludilu bili iskreni. ❤️

4 minutes ago, DameTime said:

Gotivim te, žao mi je, ali amaterski :classic_tongue:

@Volter mi je omiljeni grobar!

Nema tu skrivenih namera, Željko upalio mašinu. 

I meni je @Volter omiljeni Grobar! 🖤

• Love 6

3 minutes ago, Čvarkov said:

U narednih 8 utakmica imaju 3 kući i 5 na strani, od jačih ekipa igraju sa bratskim klubom Panatom i Monakom, ostalo sa slabijim protvnicima ili ekipama slične jačine.

Znam da su braća @Papanikolesku i @odupri se ludilu bili iskreni. ❤️

Nema tu skrivenih namera, Željko upalio mašinu. 

I meni je @Volter omiljeni Grobar! 🖤

Meni je Partizan trenutno, klasična Zvezda iz prethodnih 2-3 sezone, tu su negde, kao jure priključak, prave se kalkulacija ali na kraju ćorak.

Meni trenutno tako izgledaju, sa puno oscilacija i uopšte mi ne ulivaju poverenje kao ekipa koja će doneti puno pobeda van BG, a jako teška gostovanja imaju...

No nije ni važno, pratimo nas, prvo Pariz za nestvarnih( za nas)  12-8 ,pa gledamo dalje.

• Like 3

2 minutes ago, Dzo23 said:

Pao - L 

Asvel - W

Armani - L

Paris - W

Zvezda - W

Virtus - W

Monako L

Baskonia - W

Olimpiakos - L

Barselona - L

Efes - W

Alba - W

Bayern - L

Zalgiris - W

Real - L

Moja predikcija KK Partizan do kraja el sezone. 17-17 skor

Tesko je sada znati sta ce biti sa povredama, formom, itd, ali recimo na prvi pogled mislim da ce Partizan tesko do pobeda na gostovanjima Virtusu i Zalgirisu, verovatno i Asvelu. Isto tako mislim da ce negde i da napravi iznenadjenje, mozda Armani u gostima ili Real kuci u poslednjem kolu. Ali da, deluje da ce biti na oko 50% uspesnosti na kraju, a velika je razlika da li ce to biti 16-18, 17-17 ili 18-16. U svakom slucaju, mislim da je trenutni skor u skladu sa kvalitetom, ali pre svega zbog manjka uigranosti i kontinuiteta kompletno novog rostera. Jeste odlican skor u poslednje vreme, ali raspored je bio odlican. Naravno, pre tog rasporeda su izmakle neke pobede, i kada se to sve sabere i oduzme dodje se do trenutnog skora koji mi se cini realnim. Realno je Partizan bolja ekipa od Albe, Virtusa, Baskonije, Asvela i Makabija, i ispred njih se i nalazi na tabeli. 

• Like 1

Да ли неко има искуства са куповином карата за F4 Евролиге? Чини ми се да су претходних година раније пуштане у продају, али могуће да грешим. Како стићи до карата?

11 minutes ago, aleksa7 said:

Да ли неко има искуства са куповином карата за F4 Евролиге? Чини ми се да су претходних година раније пуштане у продају, али могуће да грешим. Како стићи до карата?

Moćićeš to preko kluba, učesnici f4 dobijaju jedan kontigent😉

• Like 1

1 hour ago, aleksa7 said:

Ja sam za F4 2024 kupio karte regularno preko EL sajta, kad su puštene u prodaju. Samo moraš baš brzo da reaguješ jer se rasprodaju za nekoliko minuta. 

• Like 1