Cavani Posted December 15 Share Posted December 15 Klasicna trgovina. Nesmetano se diluje, reketira i zida, a za uzvrat se rasturaju skupovi, biju studenti, odrzava red na tribinama. Sta reci kad za recenicu da sede narko diler, pandur, robijas i sef deponije u Porseu nije pocetak vica nego stvarnost. Sad je dobar trenutak da se pokaze kicma, jer nas je ipak vise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted December 15 Share Posted December 15 (edited) jel neko primetio po medijima priče da m̶e̶d̶o̶ ̶i̶ ̶v̶j̶e̶v̶e̶r̶i̶c̶a̶ ̶ , FIBA i NBA spremaju nešto fino? pokušavaju da lansiraju svoju EL, pričali sa realom, PAO i još nekim, trebalo bi da krene od sezone 2026/27... koliko je ozbiljna ta priča? ja bih voleo da ova katalonska EL umre, jer je ne volim od prvog dana i mislim da je pogrešna po mnogo osnova... ovde je pitanje izbora između manjeg zla, jer ni FIBA mi ne uliva poverenje... Ok mi je to što će insistirati na nacionalnim takmičenjima i prohodnosti u EL na taj način, ali NBA će sigurno insistirati na većem broju utakmica, jer je to za njih samo još jedna razvojna liga sa mogućim klač momentima. barseloni želim poseban krug pakla za minuli rad. Edited December 15 by ljutikrilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 15 Share Posted December 15 1 hour ago, ljutikrilo said: pričali sa realom, PAO i još nekim Pomenuti su Real, PAO i Fenerbahče, ali su sva tri kluba demantovala da ih je bilo ko kontaktirao u vezi nove lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Tuesday at 08:59 AM Share Posted Tuesday at 08:59 AM Večeras nekoliko dobrih utakmica. Šteta što su termini slični. Većinu ugurali večeras a sutra samo dve utakmice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Tuesday at 09:14 AM Share Posted Tuesday at 09:14 AM (edited) Pariz - Real je baš pod must watch. Kvota 1.2 da će Kafundo da pridavi Ti Džeja kratkog. Edited Tuesday at 09:14 AM by Molina23 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Tuesday at 09:40 AM Share Posted Tuesday at 09:40 AM Nisam siguran da li iko može da zaustavi TJ-a ali mi Facu deluje kao najozbiljniji kandidat za tako nešto. Real baš u lošoj formi trenutno imaju 3 poraza u nizu i moraju da se vade protiv Pariza. Videćemo kako će to izgeldati ali utakmica svakako obećava veliki broj poena. Šteta što u istom terminu igraju i Barsa-Fener 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted Tuesday at 09:53 AM Share Posted Tuesday at 09:53 AM Причао је Кари Пешић сада у овој емисији са Вујошевићем и Човићем, о томе која је најбоља одбрана на Ти Џеј Шорцу, то је напад. Нападати га што више на ниском посту и изолацијама. У досадашњих 15 утакмица само се 2 пута десило да има 4 фаулова, од тога је било једном против Звезде у првом колу. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:56 AM Share Posted Tuesday at 09:56 AM 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Причао је Кари Пешић сада у овој емисији са Вујошевићем и Човићем, о томе која је најбоља одбрана на Ти Џеј Шорцу, то је напад. Нападати га што више на ниском посту и изолацијама. У досадашњих 15 утакмица само се 2 пута десило да има 4 фаулова, од тога је било једном против Звезде у првом колу. Nisam gledao statistiku pa pričam pomalo napamet, ali mislim da on ne uzima često trojku, da je mnogo opasniji na naskoku, sa poludistance i na prodoru, tako da su varijante da ga ili čuva neko ko je fizički dominantan na pleju, mi recimo imamo Kodija, ili da mu se defanzivac odmakne taman toliko da mu smanji prednost u brzini. A za napad, slažem se sa Karijem (čudna mi čuda, zna čovek 🙂) treba ga konstantno napadati u meso. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Tuesday at 10:08 AM Share Posted Tuesday at 10:08 AM Očekivao sam da ga Vokap u Pireju udavi fizikalnošću a on tamo imao skoro dabl-dabl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 10:38 AM Author Share Posted Tuesday at 10:38 AM 56 minutes ago, Estrella Roja said: Nisam siguran da li iko može da zaustavi TJ-a ali mi Facu deluje kao najozbiljniji kandidat za tako nešto. Real baš u lošoj formi trenutno imaju 3 poraza u nizu i moraju da se vade protiv Pariza. Videćemo kako će to izgeldati ali utakmica svakako obećava veliki broj poena. Šteta što u istom terminu igraju i Barsa-Fener Barsa i Fener su dve najsmaračkije ekipe u ligi meni. Bukvalno mi to utakmica od danas koju bih najmanje rado gledao, sve ostale su mi zanimljivije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Tuesday at 11:28 AM Share Posted Tuesday at 11:28 AM On 12/14/2024 at 12:01 AM, MrTwister said: E da, kao designated ELTV promoter i korisnik istog, do kraja godine imate 30% popusta na godisnju pretplatu. Kod vam je ELYT sto u nasim eurima dodje nesto malo jace od 22 eura. Pretplata vazi tacno godinu dana i do istog datuma 2025. godine. Uzeh juče uz ovaj kod, hvala. Izašlo me 3018din. Danas ću prvi put gledati pa ću da vidim kako izgleda. Planiram da bacim sliku sa laptopa na TV. Video sam da može da radi sa televizorima koji imaju android sistem, moji su LG jbg. Nego šta radite kada treba da se obnovi? Jel otkažete pretplatu ranije pa čekate neki kod za popust ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator93 Posted Tuesday at 12:04 PM Share Posted Tuesday at 12:04 PM 33 minutes ago, Knipex said: Uzeh juče uz ovaj kod, hvala. Izašlo me 3018din. Danas ću prvi put gledati pa ću da vidim kako izgleda. Planiram da bacim sliku sa laptopa na TV. Video sam da može da radi sa televizorima koji imaju android sistem, moji su LG jbg. Nego šta radite kada treba da se obnovi? Jel otkažete pretplatu ranije pa čekate neki kod za popust ili kako? Otkažeš pretplatu, jer bi ti se automatski produžila po regularnoj ceni bez popusta, a kod uvek neki moze da se nađe.Sećam se prošle godine je bio neki 15% u decembru, a ove ovaj od 30%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 12:04 PM Share Posted Tuesday at 12:04 PM 35 minutes ago, Knipex said: Nego šta radite kada treba da se obnovi? Jel otkažete pretplatu ranije pa čekate neki kod za popust ili kako? Mene izašla obnova oko 4100 RSD. Tako da ako hoćeš da se cimaš možeš da obrišeš karticu sa accounta pa neće moći da ti naplate. Ili otkažeš pretplatu. U svakom slučaju neće te mnogo oštetiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Tuesday at 12:10 PM Share Posted Tuesday at 12:10 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Barsa i Fener su dve najsmaračkije ekipe u ligi meni. Bukvalno mi to utakmica od danas koju bih najmanje rado gledao, sve ostale su mi zanimljivije. To je verovatno neka moja trenutna opčinjenost španskim jezikom pa jurim strimove po netu kad god igraju španski timovi samo zbog toga. Ionako je košarkaški gledano Pariz-Real mnogo zanimljivije ali sa obzirom na brzinu kojom igra francuski tim tu komentatora verovatno ništa ne bih ni pohvatao. Ovaj sporiji ritam Barse i Fenera mi zbog više odgovara 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 12:15 PM Share Posted Tuesday at 12:15 PM Španski komentatori su najbolji. Prešla sam na ELTV i baš mi nedostaju povremeno, taj njihov entuzijazam je nezamenljiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Tuesday at 12:39 PM Share Posted Tuesday at 12:39 PM 24 minutes ago, DameTime said: Španski komentatori su najbolji. Prešla sam na ELTV i baš mi nedostaju povremeno, taj njihov entuzijazam je nezamenljiv. Mi favorito- Que barbaridad! 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 12:47 PM Share Posted Tuesday at 12:47 PM 7 minutes ago, wrach said: Mi favorito- Que barbaridad! Que canasta de... (upisati ime igrača) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Tuesday at 12:59 PM Share Posted Tuesday at 12:59 PM I čuvena Unikaha-Real i el triple de Garbajooooosa, a onda nekoliko vezanih deeeeentro dok nije potpuno izgubio glas 🤣 Dime que no estoy son(nj)ando! 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 01:24 PM Author Share Posted Tuesday at 01:24 PM 23 minutes ago, Djirona said: I čuvena Unikaha-Real i el triple de Garbajooooosa, a onda nekoliko vezanih deeeeentro dok nije potpuno izgubio glas 🤣 Dime que no estoy son(nj)ando! Završnica te utakmice mi je u top 10 klipova na celom internetu, gledao sam tu utakmicu in real time, ludnica kakvu samo košarka može da pruži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted Tuesday at 01:26 PM Share Posted Tuesday at 01:26 PM (edited) Ja sam se prošle godine šlepao nekako do decembra onda je bio popust od 50% i uzeo za 1800 i nešto dinara i gledao sad do 15.decembra. Otkazao sam da ne bi mi produžili po punoj ceni. Sačekaću još malo jer je do sada svake godine u decembru moglo da se uzme za 50% nižoj ceni i onda furaš celu drugu polovinu i prvu polovinu naredne sezone za 1800 dinara. Inače meni ELTV kida. Odlični komentatori koje se razumeju i prate sport, objektivni i svaki meč prenose sa entuzijazmom ko god da igra. I do sada nikad nisam imao probleme sa signalom i ton i slika je sjajna. Bez utišavanja. I bez reklama. 😄 Edited Tuesday at 01:29 PM by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted Tuesday at 01:50 PM Share Posted Tuesday at 01:50 PM Meni EL TV aplikacija bas secka i koci kad povezem sa televizorom preko air play-a, dok EON radi savrseno tako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Tuesday at 02:10 PM Share Posted Tuesday at 02:10 PM 18 minutes ago, Carl Johnson said: Meni EL TV aplikacija bas secka i koci kad povezem sa televizorom preko air play-a, dok EON radi savrseno tako Isti problem imam a nemam play prodavnicu jer je Hisense tv. Nikako nece da prihvati preko air playa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted Tuesday at 03:41 PM Share Posted Tuesday at 03:41 PM 1 hour ago, Nini3112 said: Isti problem imam a nemam play prodavnicu jer je Hisense tv. Nikako nece da prihvati preko air playa... Meni hoce da prihvati, prebaci sliku, ali bas secka i gubi se. Isto Hisense. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Tuesday at 04:16 PM Share Posted Tuesday at 04:16 PM 34 minutes ago, Carl Johnson said: Meni hoce da prihvati, prebaci sliku, ali bas secka i gubi se. Isto Hisense. Bilo bi lepo da nam na Hisense ubave tu aplikaciju kad vec ubacuju razne gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Tuesday at 06:06 PM Share Posted Tuesday at 06:06 PM Malopre sam pustio Bahčešehir-Grankanarija da probam kako radi. Spojio laptop sa TV putem hdmi kabla. Na laptopu radi lepo, rezolucija ekrana je 1920x1200. Namestio sam extended desktop na TV (LG 55"). TV je 4K. Signal dolazi u rezoluciji 3860x2160. Međutim na TV-u jedva primetno koči slika, nije smooth što bi rekli na srpskom. Smanjio sam rezoluciju na TV-u na 1920x1080. Koči još manje, ali koči. Uključio sam i opciju HDR. Malo bolje. To mi se dešavalo i kada kastujem ekran telefona na TV dok gledam utakmicu. Laptop ide na net preko Wi-Fi koji je podešen na 5GHz a konekcija je 100/20 Mb/s. Ostaje jedino da razvučem 15m lan kabla direktno od rutera do laptopa pa da probam tako, al to ću sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts