NMX Posted Sunday at 07:02 PM Posted Sunday at 07:02 PM Brat moj nije hteo nazad u Zvezdu pa ovako olomio finale i sad ce da ide gde hoce 1
realno *w Posted Sunday at 07:02 PM Posted Sunday at 07:02 PM 6 minutes ago, Don Dusko said: I meni je ovde losa odluka sta je mogao drugo ovde Wade? Jbt Strazel je isao na kontakt. Metar i nešto napred je leteo Štrazel. Bolesno pravilo, potpuno. 14
СтелаРоса Posted Sunday at 07:03 PM Posted Sunday at 07:03 PM Fener je verovatno najvise od svih i zasluzio titulu ako se uzme u obzir sta su pruzili u regularnom delu i na F4. Drugoplasirani, ako se ne varam sa dve pobede protiv prvoplasiranog Olija, plej-of 3:0, izbacen aktuelni sampion u polufinalu i bez vecih problema pobeda u finalu. Ne treba zaboraviti ni da su u prvom kolu ostali bez jednog od glavnih igraca, da im je doselekcija na prvu izgledala skromno sa Bircom i McCollumom, ali su se tokom sezone fino poslozili i postali jedna od najboljih ekipa. Ne sipmatisem Fener previse kao klub, ali mi je drago zbog Gudure. Znao sam oduvek da u njemu lezi to nesto za ovakve utakmice. 13
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 07:04 PM Posted Sunday at 07:04 PM Mudura, skromni momče, vodi nas do zlata u Rigi! Zaslužio si ovo. 2 11
Don Dusko Posted Sunday at 07:04 PM Posted Sunday at 07:04 PM 1 minute ago, NMX said: Brat moj nije hteo nazad u Zvezdu pa ovako olomio finale i sad ce da ide gde hoce Ima da banujem kome bude Gudura zelja i bude ga dovodio u Zvezdu(sem brata Markosa i Mileta). Jer posle ovoga nema sanse da ce kod nas. 4
Cavani Posted Sunday at 07:05 PM Posted Sunday at 07:05 PM 1 minute ago, realno *w said: Metar i nešto napred je leteo Štrazel. Bolesno pravilo, potpuno. Isao je ovde jos Baldvin unapred i digao ruke, nije realna slika. Ali losa odluka svakako, klasicno bacanje noge
JPM Posted Sunday at 07:05 PM Posted Sunday at 07:05 PM Just now, Don Dusko said: Ima da banujem kome bude Gudura zelja i bude ga dovodio u Zvezdu(sem brata Markosa i Mileta). Jer posle ovoga nema sanse da ce kod nas. Tek mu je 30, ima vremena. Za jedno 5-6 sezona why not. 1
Don Dusko Posted Sunday at 07:05 PM Posted Sunday at 07:05 PM Hahahahaha sto udara Jasikiviciusa.Hahaahahahaha 1
MV91 Posted Sunday at 07:06 PM Posted Sunday at 07:06 PM Браво Гудура, браво Шарас. Страшан тренер, перфекциониста, заслужио је трофеј. Више него заслужено. 2
NMX Posted Sunday at 07:06 PM Posted Sunday at 07:06 PM Sace hejs dejvis da nabije index na bacanjima ccc 1
realno *w Posted Sunday at 07:06 PM Posted Sunday at 07:06 PM Just now, Cavani said: Isao je ovde jos Baldvin unapred i digao ruke, nije realna slika. Ali losa odluka svakako, klasicno bacanje noge Ne, posle ovoga na slici više nije pomerio nogu.
DameTime Posted Sunday at 07:13 PM Posted Sunday at 07:13 PM (edited) Bogdan je 2017. godine uzeo EL sa Fenerom i odigrao odličan Eurobasket. Samo kažem. Bravo, Gudura! ❤️ Edited Sunday at 07:18 PM by DameTime typo 3
Урош19 Posted Sunday at 07:15 PM Posted Sunday at 07:15 PM 8 minutes ago, NMX said: Sace hejs dejvis da nabije index na bacanjima ccc Odigrao sam lajv tiket igrače i pao sam ga jer je jebeni NHD odlučio da nabija poene i šutnuo 7 bacanja u poslednjih 20 sekundi. Pa ovo nema nigde, još da prođe NBA danas i brišem nalog zauvek
NMX Posted Sunday at 07:17 PM Posted Sunday at 07:17 PM 9 minutes ago, realno *w said: Ne, posle ovoga na slici više nije pomerio nogu. Ni blizu da je Strazel doskocio metar i kusur. Ispruzio je Boldvin nogu, dovoljno da ovaj to iskoristi
СтелаРоса Posted Sunday at 07:17 PM Posted Sunday at 07:17 PM Mora se pohvaliti Monako i Spanulis. Realno su od cetiri tima na F4 nivo ispod ostalih, ali su odigrali tako da se to ne primeti. Velika pobeda u 1/2 i do kraja borba i aktivan rezultat u finalu. Mislim da su pruzili maksimum, jbg nije bilo dovoljno. Najveci utisak su mi ostavili Blossomgame i Dialo. Momci su ostavili sve sto su imali na terenu. Ogromna minutaza, maksimalna potrosnja, doprinos u svakom segmentu igre. 2
nemanjau5 Posted Sunday at 07:19 PM Posted Sunday at 07:19 PM (edited) Volim kad ovakve face kao sto je Nikolo Meli osvoje Euroligu. Edited Sunday at 07:20 PM by nemanjau5 7
СтелаРоса Posted Sunday at 07:21 PM Posted Sunday at 07:21 PM Au covece sad tek vidim da je Dejvis dao 14 bacanja
drperce Posted Sunday at 07:21 PM Posted Sunday at 07:21 PM Glupost dati Hejsu, uzeo 10 indeksnih poena kad je utakmica bila uveliko gotova
Kooineeperk Posted Sunday at 07:21 PM Posted Sunday at 07:21 PM Steta sto ovaj MVP nije dobio Gudura, prestize ga NHD. 2
BojanaCZV Posted Sunday at 07:22 PM Posted Sunday at 07:22 PM Potpuno zasluzeno Fener, a i Sarunasu je bilo vreme, iskreno. Cestitke! Imam samo jednu zelju na leto. Da Gudura i Bogi, okite se zlatom 💕 3 2
Recommended Posts