Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

I meni je ovde losa odluka sta je mogao drugo ovde Wade? Jbt Strazel je isao na kontakt.

Screenshot-2025-05-25-210132.png

Metar i nešto napred je leteo Štrazel. Bolesno pravilo, potpuno.

• Like 14
Posted

Fener je verovatno najvise od svih i zasluzio titulu ako se uzme u obzir sta su pruzili u regularnom delu i na F4. Drugoplasirani, ako se ne varam sa dve pobede protiv prvoplasiranog Olija, plej-of 3:0, izbacen aktuelni sampion u polufinalu i bez vecih problema pobeda u finalu. Ne treba zaboraviti ni da su u prvom kolu ostali bez jednog od glavnih igraca, da im je doselekcija na prvu izgledala skromno sa Bircom i McCollumom, ali su se tokom sezone fino poslozili i postali jedna od najboljih ekipa. Ne sipmatisem Fener previse kao klub, ali mi je drago zbog Gudure. Znao sam oduvek da u njemu lezi to nesto za ovakve utakmice.

• Like 13
Posted
1 minute ago, NMX said:

Brat moj nije hteo nazad u Zvezdu pa ovako olomio finale i sad ce da ide gde hoce:lol_2:

Ima da banujem kome bude Gudura zelja i bude ga dovodio u Zvezdu(sem brata Markosa i Mileta).

Jer posle ovoga nema sanse da ce kod nas.

• Ha-ha 4
Posted
1 minute ago, realno *w said:

Screenshot-2025-05-25-210132.png

Metar i nešto napred je leteo Štrazel. Bolesno pravilo, potpuno.

Isao je ovde jos Baldvin unapred i digao ruke, nije realna slika. Ali losa odluka svakako, klasicno bacanje noge

Posted
Just now, Don Dusko said:

Ima da banujem kome bude Gudura zelja i bude ga dovodio u Zvezdu(sem brata Markosa i Mileta).

Jer posle ovoga nema sanse da ce kod nas.

Tek mu je 30, ima vremena.

Za jedno 5-6 sezona why not.

• Like 1
Posted

Браво Гудура, браво Шарас.

Страшан тренер, перфекциониста, заслужио је трофеј.

Више него заслужено.

• Like 2
Posted
Just now, Cavani said:

Isao je ovde jos Baldvin unapred i digao ruke, nije realna slika. Ali losa odluka svakako, klasicno bacanje noge

Ne, posle ovoga na slici više nije pomerio nogu.

Posted (edited)

Bogdan je 2017. godine uzeo EL sa Fenerom i odigrao odličan Eurobasket. Samo kažem. 

Bravo, Gudura! ❤️

Edited by DameTime
typo
  • Like 3
Posted
8 minutes ago, NMX said:

Sace hejs dejvis da nabije index na bacanjima ccc

Odigrao sam lajv tiket igrače i pao sam ga jer je jebeni NHD odlučio da nabija poene i šutnuo 7 bacanja u poslednjih 20 sekundi.

Pa ovo nema nigde, još da prođe NBA danas i brišem nalog zauvek

Posted
9 minutes ago, realno *w said:

Ne, posle ovoga na slici više nije pomerio nogu.

Ni blizu da je Strazel doskocio metar i kusur. Ispruzio je Boldvin nogu, dovoljno da ovaj to iskoristi

HnVideoEditor_2025_05_25_211624933.gif

Posted

Mora se pohvaliti Monako i Spanulis. Realno su od cetiri tima na F4 nivo ispod ostalih, ali su odigrali tako da se to ne primeti. Velika pobeda u 1/2 i do kraja borba i aktivan rezultat u finalu. Mislim da su pruzili maksimum, jbg nije bilo dovoljno. Najveci utisak su mi ostavili Blossomgame i Dialo. Momci su ostavili sve sto su imali na terenu. Ogromna minutaza, maksimalna potrosnja, doprinos u svakom segmentu igre. 

• Like 2