Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Srećno finalistima. Ne navijam ni za koga, mlako mi je po tom pitanju ali bih se radovao da Gudura osvoji.
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne bi me iznenadilo da Monaco ovo uzme, mada sam više za Fener.
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Žaite je težak krš od igrača. Kad god gledam Monako pravi neke gluposti. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Žaite je težak krš od igrača. Kad god gledam Monako pravi neke gluposti. Nesto si rekao?
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Jaiteh opasno skače. Deluje kao da Fener nema neka rešenja za odbranu Monaca. Sve su uglavnom teški šutevi preko ruke. Dobro rotira Monaco ali im je šut malo stao. Edited 5 hours ago by DameTime
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Navlači se za Fener. Prelako se sviraju faulovi na jednoj a preteško na drugoj. 5
MV91 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Mrk said: Stegnuti su i dalje i jedni i drugi Онако, више су јаке одбране. Добро финале за сад, с тим да је Монако бољи, играју као сат осим пар промашених тројки. 2
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Mrk said: Stegnuti su i dalje i jedni i drugi Ipak dosta bolje nego polufinale. 1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Arena skandalozno kasni. U trenutku kad Gudura polaze loptu na Areni, Dialo je vec dao trojku jbt
Mrk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Saras igra vrhunsku tranzicionu odbranu, na njega mislim ne na ekipu 3
ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago od danas pešić više neće biti jedini čovek koji je osvojio EL i kao igrač i kao trener... 1
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gledam ovo, i samo se nerviram zbog ovog sugavog formata. Mnogo moze da se podigne EL, da ovako dobre ekipe gledas u 2/3/4 pobede u finalu. Ili polufinalu...
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odličan rezultat za Fener na poluvremenu, s obzirom na to kako igraju.
dzakala Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Dialo opasno istice kandidaturu za MVP F4 Ili Hall
Recommended Posts