Molina23 Posted Thursday at 10:29 PM Posted Thursday at 10:29 PM Ono što je najbolje kod Bajerna i Gordija je koliko veruju u svoj sistem i ritam meča bez obzira na sve. Partizan na +7, misliš voda u ušima i zatvaranje kad čovek uzme tajm, nacrta za Gifaja i za 60 sek poništava sve. Da nema Splitera, trener sezone lagano. 2 1
BattleBender Posted Thursday at 10:29 PM Posted Thursday at 10:29 PM Da im ne pisem vise na temi, da ne stajem ljudima na muku... Ali brate, Ife, taj lik sutira kao da Rory Delap izvodi aut za Stoke. 4 18
Wingwalker Posted Thursday at 10:53 PM Posted Thursday at 10:53 PM (edited) Nisu ispumpani Ife šuta bez Lundberg i Balša Plavša sami sebe ubacili u cajtnot završnicu na gostovanju švabi koji kući gubi svaku petu tekmu...? To im je neko namestio. Edited Thursday at 10:57 PM by Wingwalker 1
propolis Posted Thursday at 11:38 PM Posted Thursday at 11:38 PM Stvarno moraš biti top klasa trener da od Gifaja Herisa(mislio sam da je zavrsio karijeru) Fojtmana Brankovica Napraviš respektabilnu EL centarsku liniju. 10
MV91 Posted Friday at 12:11 AM Posted Friday at 12:11 AM Какав господин Лучић, штета због повреда, али класан играч, господин, пронашао стабилност у Минхену и није потрчао за СНС ловом (за сад). На лето му истиче уговор. 5
goldberg bcd Posted Friday at 12:26 AM Posted Friday at 12:26 AM Ne znam gde je onaj forumas koji je pisao kako je ubedjen da ce "mocni KKP da se digne, a Bayern i Paris da padaju"? Najvise sto je upadalo u oci tokom ovog perioda "projekata" je ta nekakva osionost, bahatost, busanje u grudi, "mi Srbi najjaci, nas klub najbolji, najbolje navijanje, najbolje ovo, najbolje ono". Ispostavilo se da sam sve ovo vreme bio u pravu - ovosezonski KKP nije tim koji moze da pobedi ikoga u borbi do samog kraja, na jednu loptu. Njihova sansa i sad u Minhenu je bila na onih 35:26 da odu na nekih 43:28, pa se to u drugom poluvremenu pretvori u 59:40, pa 75:52 i tako da kraja meca. Jos jedna losa sezona za KKP - niko ne moze da me ubedi da Paris Basket i Bayern imaju igrace koji su vredniji na trzistu. Mozda ti klubove te igrace vise placaju, ali to je zato sto ova drzava gura pare u sport umesto da privatizuje klubove i onda im jos udare velike poreze. Jos jedna losa utakmica Armanija, oni kad gube, oni ne znaju da stanu. Imali su sad protiv oslabljene Barce sansu da urade nesto i obezbede sebi dobru poziciju pred Play In, a sad izgleda da im treba pravo cudo da uopste budu u prvih 10. Ako se bavimo kalkulacijama, evo malo i njih: Armani bi trebalo da dobiju Baskoniju i Virtus, to je 18 pobeda. Paris Basket ima mec protiv Albe, to je takodje 18 pobeda. Barca ce dobiti Virtus na kraju, imace minumum 19 pobeda. Real ce dobiti Paris na svom terenu, Efes i Maccabi i Zalgiris. KKCZ ne mogu da prognoziram, mogu da dobiju i da izgube svaku do kraja. To bi znacilo da je stanje sledece: 3. MON 21 (+2 meca) 4. PAO 20 (+3 meca) 5. BAY 20 (+1 mec) 6. EFS 19 (+1 mec) 7. BAR 19 (+1 mec) 8. RM 18 (+2 meca) 9. CZV 18 (+3 meca) 10. PB 18 (+1 mec) 11. ARM 18 12. PAR 16 (+2 meca) Za PAR je jasno, njih drze u igri obe pobede + poraz PB u Atini. ARM trebaju sva tri poraza CZV do kraja. PB je OK ako PAR izgubi bar jedan mec. CZV je u prvih 6 ako dobiju i RM i EFS, ako ne onda su najverovatnije deveti. RM mora da dobije ili PB ili PAR, ali njihove ambicije su mnogo vece od pukog prolaska dalje.
dzakala Posted Friday at 01:47 AM Posted Friday at 01:47 AM 1 hour ago, goldberg bcd said: Ne znam gde je onaj forumas koji je pisao kako je ubedjen da ce "mocni KKP da se digne, a Bayern i Paris da padaju"? Najvise sto je upadalo u oci tokom ovog perioda "projekata" je ta nekakva osionost, bahatost, busanje u grudi, "mi Srbi najjaci, nas klub najbolji, najbolje navijanje, najbolje ovo, najbolje ono". Ispostavilo se da sam sve ovo vreme bio u pravu - ovosezonski KKP nije tim koji moze da pobedi ikoga u borbi do samog kraja, na jednu loptu. Njihova sansa i sad u Minhenu je bila na onih 35:26 da odu na nekih 43:28, pa se to u drugom poluvremenu pretvori u 59:40, pa 75:52 i tako da kraja meca. Jos jedna losa sezona za KKP - niko ne moze da me ubedi da Paris Basket i Bayern imaju igrace koji su vredniji na trzistu. Mozda ti klubove te igrace vise placaju, ali to je zato sto ova drzava gura pare u sport umesto da privatizuje klubove i onda im jos udare velike poreze. Jos jedna losa utakmica Armanija, oni kad gube, oni ne znaju da stanu. Imali su sad protiv oslabljene Barce sansu da urade nesto i obezbede sebi dobru poziciju pred Play In, a sad izgleda da im treba pravo cudo da uopste budu u prvih 10. Ako se bavimo kalkulacijama, evo malo i njih: Armani bi trebalo da dobiju Baskoniju i Virtus, to je 18 pobeda. Paris Basket ima mec protiv Albe, to je takodje 18 pobeda. Barca ce dobiti Virtus na kraju, imace minumum 19 pobeda. Real ce dobiti Paris na svom terenu, Efes i Maccabi i Zalgiris. KKCZ ne mogu da prognoziram, mogu da dobiju i da izgube svaku do kraja. To bi znacilo da je stanje sledece: 3. MON 21 (+2 meca) 4. PAO 20 (+3 meca) 5. BAY 20 (+1 mec) 6. EFS 19 (+1 mec) 7. BAR 19 (+1 mec) 8. RM 18 (+2 meca) 9. CZV 18 (+3 meca) 10. PB 18 (+1 mec) 11. ARM 18 12. PAR 16 (+2 meca) Za PAR je jasno, njih drze u igri obe pobede + poraz PB u Atini. ARM trebaju sva tri poraza CZV do kraja. PB je OK ako PAR izgubi bar jedan mec. CZV je u prvih 6 ako dobiju i RM i EFS, ako ne onda su najverovatnije deveti. RM mora da dobije ili PB ili PAR, ali njihove ambicije su mnogo vece od pukog prolaska dalje. Kako je Zvezda deveta ako dobije 1/3?
Wingwalker Posted Friday at 05:59 AM Posted Friday at 05:59 AM (edited) 8 hours ago, dzakala said: Kako je Zvezda deveta ako dobije 1/3? sad vidim...u trouglu se ipak gleda prvo broj pobeda a tek onda koš razlika. Zvezda tu ima tri pobede. Edited Friday at 10:19 AM by Wingwalker
СтелаРоса Posted Friday at 07:24 AM Posted Friday at 07:24 AM Negde je i bilo ocekivano da ce Partizan na kraju biti na oko 50% ucinka. Uz tolike promene u igrackom kadru i dovodjenje gomile neafirmisanih igraca na EL nivou je bilo nerealno ocekivati nesto vise od toga. I cak bi verujem navijacima Partizana bolji utisak bio da je tih 50% pobeda malo bolje rasporedjeno tokom sezone, a ne da su prva dva meseca imali brdo poraza, pa onda 2-3 meseca bili jedan od timova sa najboljom formom, a onda se na samom kraju raspali. Mada i dalje postoje sanse za PI i ako Partizan dobije obe utakmice do kraja itekako moze do desetog mesta. Mislim da je ova sezona Partizanu pre svega sluzila za stvaranje nove baze. Jones x2, Sterling, Vanja, Bonga, Majk, Poku, Ife(?), uz verujem i Nilikinu i sporedne Lakica/Nakica je jako dobra osnova za narednu sezonu. Ono sto je meni utisak svih ovih godina kako je Zeljko u Partizanu je to da su mu ekipe kosarkaski glupe i mislim da jacanje ove osnove treba da ide u tom smeru. Sa druge strane Bajern je neverovatna masinerija. Ako se ne varam i ekipa koja je postigla najveci broj poena do sada u sezoni, ali zanimljivo i primila najvise. Ta lakoca kojom se Edvards i Obst dizu na suteve i pogadjaju je meni neverovatna. Uz njih dvojicu Gifi je na 60% za 3 tokom sezone. Jeste mali uzorak, ali opet mnogo znaci imati jos jednu pouzdanu opciju za tri poena pored njih dvojice, sto je katastrofa za protivnika. Imaju fine sanse da u PO ukrste sa Monakom, ako bude i uz prednost domaceg terena bice sjajno, ali i ako ne bude verujem da mogu do F4. 4
Nikom nista Posted Friday at 07:59 AM Posted Friday at 07:59 AM 30 minutes ago, СтелаРоса said: Imaju fine sanse da u PO ukrste sa Monakom, ako bude i uz prednost domaceg terena bice sjajno, ali i ako ne bude verujem da mogu do F4. Gramatički bi bilo ispravno ovako: Imaju fine sanse da se u PO ukrste sa Zvezdom, ako bude i uz prednost domaceg terena svejedno, tako da ne verujem da mogu do F4. 😀 Nema na čemu 😀 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 08:02 AM Posted Friday at 08:02 AM Prso je Barcokas. Nasrnuo brat na publiku posle novog poraza 😄 1
realno *w Posted Friday at 08:14 AM Posted Friday at 08:14 AM Jedna bitna tema, za mene bar. Da li postoji neko ko veruje da ovaj "hyper-competitiveness" kome EL teži, ne može da bude dobar? Trenutno imamo 12 ekipa koje se bore za tih 10 mesta, Žalgiris je tek juče zvanično otpao. Da recimo upadne Valensija umesto Albe, eto još jedne ekipe koja može da se bori i za top8. Završiće se valjda i ovaj horor u Palestini, pa će se Makabi vratiti, em jak domaći teren, em verujem bar 10 mil jači budžet, eto ekipe koja lagano cilja top6. Polako u priču ulazi i taj Dubai, evo vidim spominju Šarića, može se desiti da naprave ozbiljnu ekipu. A da ne pričamo o povratku Rusa, pa upadnu CSKA i Zenit. Da li u ijednom sportu postoji takva liga? Po meni je nemoguće forsirati i maksimalni kvalitet i isti takav pritisak, pa da teraš igrače da odigraju 100 tekmi godišnje, pri tome objašnjavajući im kako je svaka tekma "za život". Nekako mislim da će to sve imati ogroman kontraefekat, naročito ako se pogledaju dešavanj u Americi. Najavljeno širenje sistema plaćanja koledž igrača + ako se desi ono što godinama najavljuju, da se uvedu ozbiljnije plate u g-league... Pa koji mladi evropski igrač ili Amer koji treba da dodje u Evropu, da izabere EL, pored opcije da za max duplo manje pare igra u Americi, tekme bez previše pritiska i pri tome bude na oku NBA timovima. Stoga, mislim da je neka promena sistema neminovna. 1 1
Chaos Is Me Posted Friday at 08:47 AM Author Posted Friday at 08:47 AM Meni su se popeli na vrh da ne kažem čega kritičari EL. Dok ne krene NBA PO ubedljivo ali ubedljivo najbolja i najzanimljivija košarka, sve pršti od intenziteta i taktičkih nadmudrivanja. Jeste liga iskusnih igrača ali ko hoće da gleda klince, nek gleda mlađe kategorije. Mnogo mi je drago što low IQ igrači i ekipe imaju ograničen domet, šampion je uvek ekipa koja pored velikog kvaliteta ima i velik kolektivni IQ pa nije čudo što jedan Sloukas ima toliko EL trofeja a Mike James nijedan. Herbert je meni bara bar sa Splitterom što se tiče Gomeljskog. Njihova visoka linija bez Bookera je živa tuga pa ljudi kotrljaju i pobeđuju. Balša Koprivica je 3 puta bolji igrač od ovog smotanog Brankovića koji im jede velike minute. Ali zato kako se bekovi kreću i plešu, lepota za gledanje. 28
Don Dusko Posted Friday at 09:06 AM Posted Friday at 09:06 AM 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Prso je Barcokas. Nasrnuo brat na publiku posle novog poraza 😄 1 8
Chaos Is Me Posted Friday at 09:11 AM Author Posted Friday at 09:11 AM Kakav je Fournier kancer. Imam osećaj da bi se Oly vratio u mašinski mod samo njega i njegove kretenske šuteve da eliminišu. 6
Smrtokapa Posted Friday at 09:11 AM Posted Friday at 09:11 AM (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Hahaha odnose me trojica držite me pobiću ih sve! Koja pojava. Edited Friday at 09:12 AM by Smrtokapa
realno *w Posted Friday at 09:18 AM Posted Friday at 09:18 AM 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Herbert je meni bara bar sa Splitterom što se tiče Gomeljskog. Za ovo bih sačekao kraj regularnog dela. Ako Pariz završi kao 11, onda nema previše smisla dati Spliteru. Onda bi ispalo kako je to bio jedan vrhunski "run" gde se došlo do 10ak pobeda, a onda do kraja ceđenje tog dobroj početka. 4
propolis Posted Friday at 09:24 AM Posted Friday at 09:24 AM Euroliga jeste super zanimljiva i kompetitivna, ali tu se sve završava. Liga je nerentabilna, većina klubova posluje s gubicima. Liga je izuzetno stara prosečna starost igrača je preko 28 godina. Talenata gotovo da nema i mladi iz Europe se sve češće odlučuju da nastave karijeru na koledžu, nego li u EL klubu. Sistem ulaska u EL je nejasan ne postoji jasan sportski kriterijum, već se više zasniva na pozivnicama i ugovorima. To je možda i najveći problem za razvoj bilo kog kluba u Evropi. Prva stvar koja mora da se desi da bi uopšte mogli da pričamo o kvalitetnom razvoju košarke u Evropi je da se dogovore Fiba i Uleb. Sa takvom podelom košarka u Evropi nikad neće imati šansu da krene napred. 2 1
Chaos Is Me Posted Friday at 09:34 AM Author Posted Friday at 09:34 AM Sve stoji i EL ima katastrofalnih organizacionih problema, ali to je po meni pat pozicija i tu se ne može previše uraditi. Evroliga je košarka za košarkaške fanatike a ne za normie fanove hajlajtsa iz Kine i Filipina. Jebiga. Meni je najvažniji proizvod na terenu a on je - fantastičan. Sve ono zbog čega se voli košarka. Boli me đoka da li taj proizvod donose igrači od 21 ili 31 godine. NBA će uvek uzimati najbolje, a od ovih što bi radije na koledž nego da ih mese neke grube Bonge, Larentzakisi i Lazići obično i ne ispadnu nikakvi igrači. 16 2
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 09:44 AM Posted Friday at 09:44 AM Meni je jedino 34 utakmica nehumano u RS. Inače je EL bomba trenutno. 4
MrTripleDouble Posted Friday at 10:35 AM Posted Friday at 10:35 AM Saben Lee štrči u Olimpijakos i sa njim na terenu ne dobijaju nista, cak štaviše... Baš su loš fit i kapiram da se će eventualnim povratkom Walkupa za playoff biti posađen na klupu bez sekunda. Dobar je on igrač ali mora da dobije slobodu, što retko ko ima u ovom sistemu Olija. Ume on i da razigra ekipu kada ga udvajaju(imao i 10+ asistencija u Manisi), ali ove izgleda totalno bezidejno, silom ukalupljen i bez samopouzdanja. Walkup ce da bude ključ uspeha ove sezone, ako se vrati iz povrede na stari nivo imaju šanse za titulu, u suprotnom im se ne piše dobro jer sa Gossom, Vildozom i Fourineom kao glavnim handlerima se neće najesti leba.
Wingwalker Posted Friday at 10:37 AM Posted Friday at 10:37 AM 40 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni je jedino 34 utakmica nehumano u RS. Inače je EL bomba trenutno. Ako se uzmu u pamet...već od 2025-26-e uvode najavljene dve federacije. EL franšiza je u startu tako sakato sklepana da sportski učinak nikada neće biti uslov za kvalifikaciju u narednu sezonu. Kako je ABA ligi istekao ugovor tako je samo osvajač EC ostao kao jedini kompetitorski kvalifikant.
Chaos Is Me Posted Friday at 10:37 AM Author Posted Friday at 10:37 AM Lee je relativno jeftin igrač koji neće imati problem da uđe u manju ulogu kad/ako se oporave neki drugi bekovi. Fournier je sa druge strane doveden kao zvezda i nosilac, a igra češće hladno nego toplo, ali nije ni to najveći problem nego što igra mimo ekipe.
MrTripleDouble Posted Friday at 10:47 AM Posted Friday at 10:47 AM Njima i treba jedan igrac koji igra šablona jer su svi ostal igrači tu dugo u ovom sistemu i nisu toliko efikasni kad treba da sami izmišljaju poene(Walkup, Papanikolau, Vezenkov, Peters, Fall etc) Kapiram da je to i bila ideja kada se ukazala prilika za njegovim dovođenjem, s tim što mora da se ograniči na tu svoju igru u normlanim količinama, poželjno u crunch timeu. Čim on od starta počne da igra 'svoju igru'(bez obzirar da li pogadjao), ostali igrači statiraju, ne ulaze na pravi način u tekmu i Olijeva igra ne izgleda na onu prepoznatljivu sa malo driblinga i mnogo katova. Sličan slučaj i sa Vildozom, koji je ipak klasa ispod. Mislim da je tu jako bitan Walkup koji kada je na parketu pleni sigurnošću, voli da im loptu kod sebe i bira pametna rešenja, što ne može da se kaže za Gossa u njegovom odsustvu.
BattleBender Posted Friday at 10:57 AM Posted Friday at 10:57 AM (edited) 1 hour ago, propolis said: Liga je nerentabilna, većina klubova posluje s gubicima. Liga je izuzetno stara prosečna starost igrača je preko 28 godina. Talenata gotovo da nema i mladi iz Europe se sve češće odlučuju da nastave karijeru na koledžu, nego li u EL klubu. - Liga jeste nerentabilna, ali pitanje je koliko je moguce to promeniti. A mislim da ce biti nekakvog pozitivnog pomaka u tom pravcu, jer je nekako prirodno ocekivati rast fracnuskog i nemackog trzista. Engleza nikad nece biti. Svako neki rast, mozda neznatan, ce se desiti u narednim godinama. - I NBA je stara liga, pad talenata je koliki je pad talenata i u Americi. Jednostavno deca danas manje igraju kosarku. Mozda isti broj trenira, ali manje igraju. Ne bleje deca outdoor, asat. Ako su u Srbiji prazni tereni, onda mozemo da zamislimo kako je na drugim mestima. Ja poslednjih godina volim da bacim pogled, kad sam u prolazu, kako izgledaju danasnji likovi sto igraju basket. Mnogo su losiji negu nasa vremena. Overall kosarkaski kvalitet dolazi ne samo od dece koja treniraju kosarku od svoje 7-16god. Ja sam prime Penny Hardaway za ovo sto gledam po terenima. Da mi das pravo da koristim samo levu ruku, vise bih licio na ozbiljnog kosarkasa nego vecina likova sto sad pikaju kosarku po terenima. Mislim da je to globalna stvar. Pa zamisli perspektivu Amera, godinama su najbolji igracu u NBA evropljani. Ne vidim nikakav problem sto je prosek godina nesto veci. Nema potrebe da po default-u glorifikujemo kosarkasku pedofilju. Mi Srbi, jasno volim nove mlade, uzbudljive igrace, da gledamo njegov razvoj iz meca u mec. Ali na kraju dana, EL kao product je mnogo dobio i sto ima starije igrace, jer se igra zrelija kosarka. Zrela, ali ne mrtva i spora... 2 hours ago, realno *w said: Najavljeno širenje sistema plaćanja koledž igrača + ako se desi ono što godinama najavljuju, da se uvedu ozbiljnije plate u g-league... Pa koji mladi evropski igrač ili Amer koji treba da dodje u Evropu, da izabere EL, pored opcije da za max duplo manje pare igra u Americi, tekme bez previše pritiska i pri tome bude na oku NBA timovima. Stoga, mislim da je neka promena sistema neminovna. Deo odgovora vazi na ovaj deo, vazi i gore za propolis-ov. Ja mislim da mogu da najavljuju sta god zele a g-league, to nije sustainable. Brate... njima opada gledanost samog NBA-a, ne znaju sta ce s njim, sve me strah da svoju dugorocnost ima taj g-cirkus. A sto se tice dela oko kompetativnosti itd. Ja sam ove godine bas dosta pratio EL, da se ne bih maltretirao sa stream-ovima uplatio sam EL pass, pa i kad ne gledam, pustim da ide.. Pricam ovo jer zbog cinjenice da prethodnih godina, mimo Zvezdinih tekmi (a cak ni to nisam sve gledao) i nekih Partizanovih, nisam gledao maltene nista. I tako je bilo godinama. Kao neko ko nije godinama navikavan kontinuirano na porast/promenu kvaliteta, mislim da imam objektivnu poziciju da kazem da je EL mnogo podigla nivo kosarke. Ozbiljna evolucija se desila u odnosu na ono sto je bilo pre 5,6,7,8,9 godina. I kvalitet i atraktivnost i razvnosvrnost. Vise nije samo puko spam-ovanje pick'n'roll-a kao pre, gde je 90 posto play type-ovao bio pick... Cigani mogu da mastaju i prave nekakve scenarije u glavi sa Radonjic timovima, a vi grobari sa DV-om. Ne pricam ko bi vise uspeo, i sl, samo znam da to sada ne bi bilo isto , niti bi oba tima mogli tako da funkcionisu. EL je pre bila liga gde samo par timova imaju glavu i rep. Bukvalno po sezoni imas ta 3-5 (skoro nikad vise od 5) koja imaju glavu i rep. Ukljucivao se Partizan, posle Zvezda u par sezona, ali to je to. Ostatak timova se delio na uglavnom 2 template: a) gomila bandita sa nekom kao fizikalijom, ali bez dobrog vodjenja i bez smislenosti za to b) nestabilni mekusci ala virtus ove godine/zvezda prosle godine EL ima svoje objektivne limite, i granica tih limita se jedino moze promeniti ako se nekako EL gurne na trziste Azije, pa cak i Amerike. Ne verujem da ce Arapima kosarka da bude zanimljiva u narednih 20,30 godina. Mozda ce biti zanimljiva tim princevima tamo, cisto da se zajebavaju sa evropskim establismentom...Sto nije real gradjenje trzista. Ali i to treba iskoristiti. Dodatno povecanje timova (Valensija, Dubai, Rusi itd) ce mozda dodatno povecati kvalitet EL-a, ali nece to nuzno da znaci da ce automatski sve da bude jos kompetativniji. Razvodni se kvalitet prilikom distribucije. Realno je da je i ova sezona incidentna u nekoj meri. Univerzum sve pojave klasterizuje po nekim pravilima, tako da ne verujem da mozemo da ocekujemo ligu sa 18-20 ekipa gde su sve equal. U nekom paralelnom univerzumu, gde se malo promeni termin nekih kola. Lupam, 10ak od 34 kola krece od 11 uvece, i sa nesto boljom produkcijom (mada i tu je napredovala EL, iako su im app-ovi bas losi), poboljsanjem hala i samog osvetljenja. Ljudi nisu svesni koliko je ljudima nesvesno bitno osvetljenje. Hvatam se za nesto van kosarke, ali npr ja mislim da je Bellator mma organizacija je umrla, a UFC se podigo toliko zbog produkcije i osvetljenja oktagona tokom meca. Isto tako mislim da je PL uspela to to je uspela u odnosu na Italiju, zato sto su tereni bas zeleni u prenosu, dok italijanska trava u serie a deluje isprano. Elem, mislim da uz neke promene EL-a u pravcu atraktivnosti, porasla bi i gledanost u samoj Americi. Da tipa mogu da gledaju tekme koje krecu od 3-7pm.... Americki twitter, ali i podcast su puni tih klinaca, try hardera da budu smart ass u kosarci, pametna kosarka, analitike. Cak i za mene koji na Jokica gleda kao boga, pa mi smesno deluje kako hiporblizuju svaki pokret. Bas se stvara kriticna masa americkih basketball fan-ova koji se loze na pametnu kosarku. To bio bio bas game changer... Edited Friday at 11:00 AM by BattleBender 7
Recommended Posts