Marko Posted February 8 Share Posted February 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 8 Share Posted February 8 Pa da… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 8 Share Posted February 8 @bergkamp bcd bro svrati i ovdje kad si već u naletu sa analizama. 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 8 Share Posted February 8 4 minutes ago, Sector said: @bergkamp bcd bro svrati i ovdje kad si već u naletu sa analizama. 🙂 Hvala bro sto mislis na mene, neka objektivna analiza usledice ovih dana, kao i uvek. Sto se tice subjektivnosti, znas kakvi su moji komentari i ne bih ih iznosio ovde. Samo bi ponavljao ono sto mislim, a em svi znaju moje stavove, em ti moji stavovi nece promeniti misljenje navijacima koji ni zele da razmotre da mozda i nisu u pravu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 8 Share Posted February 8 Ovako iz glave, neki pocetni utisci: 1. Olympiacos je em ubedljivi prvi, em su na svih 8 meceva favoriti i onda postoji bojazan da ce u neke meceve da udju lezernije (citaj, KKP i KKCZ na svom terenu). 2. Efes i Real ce morati da idu na obe pobede na gostovanjima BG dvojcu ako zele da spasu sezonu. Po meni je tako i pravedno, ako ne umeju da dobiju takve meceve, nemaju ni sta da traze dalje u PO. 3. U trci za prvih 10 pozicija je 10 najbogatijih ekipa + Bayern i Paris Basket. Zalgiris, Baskonia i ASVEL su skupili ovoliko pobeda samo zato zbog "every game matters" sistema takmicenja, citaj, "koga briga ako izgubimo od ovih kojima bezimo 3,4,5 pobeda, neka nas odvale i 15 razlike, odmaramo tim". Virtus je ispao jos ranije, njih ceka ili generalka ili odustajanje od EL sledece sezone. Maccabi je odvratna krsina ove sezone, a Alba je Alba, bice tu dok god budu zeleli da gledaju sebe na poslednjem mestu na tabeli EL. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 9 Share Posted February 9 Efes ima bas dobar raspored do kraja. Home: Alba, Virtus, Baskonija, Zalgiris, Makabi Away: Partizan, Zvezda, Bajern Na papiru bi trebalo da dobiju svih pet utakmica kuci cime bi dosli do 17 pobeda. Ostaju im tri teska gostovanja, ali opet laksa nego da gostuju Oliju ili Pao. Ja uopste nisam siguran da ce 18 pobeda garantovati plej-in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 9 Share Posted February 9 Daniel Theis navodno u zavrsnim pregovorima sa Monakom. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) 3 hours ago, СтелаРоса said: Efes ima bas dobar raspored do kraja. Home: Alba, Virtus, Baskonija, Zalgiris, Makabi Away: Partizan, Zvezda, Bajern Ove kod kuće su im laganica. Ali ne verujem da će u gostima ijednu dobiti, pogotovo što su sve direktni konkurenti za prolaz dalje. Čak i da otkinu jednu, imaće 18, što i sam kažeš pitanje da li će biti dovoljno za plej in @Borca Bolje i kod njih nego u PAO 🙂 Edited February 9 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 9 Share Posted February 9 Pojačava se Monako jer smo ih pre neki dan na Zvezdinoj temi već isprojektovali za rivala u plej-ofu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendrick duckworth Posted February 9 Share Posted February 9 9 hours ago, СтелаРоса said: Efes ima bas dobar raspored do kraja. Home: Alba, Virtus, Baskonija, Zalgiris, Makabi Away: Partizan, Zvezda, Bajern Na papiru bi trebalo da dobiju svih pet utakmica kuci cime bi dosli do 17 pobeda. Ostaju im tri teska gostovanja, ali opet laksa nego da gostuju Oliju ili Pao. Ja uopste nisam siguran da ce 18 pobeda garantovati plej-in. Nestvarno, još je Žalgiris u poslednjem kolu, kada će i zvanično biti van Play In/Play Off priče. Ne može bolje od toga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 9 Author Share Posted February 9 Smara više priča o rasporedu i kalkulacijama gde god privirim ovde. Efes je u poslednjih 5 utakmica igrao sa Panatinaikosom, Realom, Olimpijakosom, Armanijem i Barsom, red je da sada imaju lakši raspored. Sve se to izniveliše, nema nepobedivih, a uvek postoji šansa da se oklizneš protiv ovih sa začelja. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Vreme je i za prognozu oko plasmana u prvih sest i Play In. Ostalo je jos osam kola i iako su samo Alba, Maccabi i Virtus i teoretski ostali bez ikakvih sansi za plasman u prvih 10, ni Zalgiris, Baskonia i ASVEL nemaju mnogo cemu da se nadaju, pa cu njih staviti van ove liste. Prognoza je da ce za plasman u prvih 10 trebati 19 pobeda, a za plasman u prvih 6 21 pobeda. Olympiacos (19-7): Virtus, Partizan, Panathinaikos, Crvena zvezda, ASVEL, Monaco, Alba, Maccabi Imaju ubedljivo najlaksi raspored i objektivno bi to trebalo da bude 8/8, odnosno 27 pobeda na kraju. Cak i u slucaju nekog neocekivanog poraza, prvo mesto se ne dovodi u pitanje. Fenerbahce (17-8): Maccabi, Paris Basket, Armani, ASVEL, Monaco, Paris Basket, Baskonia, Barcelona, Bayern. Uz 4/4 kod kuce i Maccabi na strani, to je 22 pobede na kraju. Imaju cetiri laksa meca, a mogu i do pobeda u Parizu i Minhenu. Monaco (16-10): Armani, Paris Basket, Makabi, Fenerbahce, Zalgiris, Oly, Panathinaikos, Asvel. Trebalo bi da pobedjuju na poslednjih sest meceva, osim u Pireju. To bi bilo 21 pobeda na kraju. Imace problema sa Fenerom i PAOm kod kuce, ali mogli bi da napadnu prve dve ekipe na strani. Panathinaikos (16-10): ASVEL, Real, Olympiacos, Alba, Maccabi, Paris Basket, Monaco, Crvena zvezda. Dva laka gostovanja + 4/4 na svom terenu, za vise nego dovoljnih 22 pobede na kraju. Mislim da nece biti dileme oko toga da li ce zeleni biti u prvih 4 ili nece. Crvena zvezda (16-10): Zalgiris, Bayern, Armani, Olympiacos, Virtus, Real, Efes, Panathinaikos. Jednostavno, 5/5 kod kuce bice dovoljno za 21 pobedu na kraju. Da ne ulazimo sad u kako ce ko igrati, Bayern je sansa za nesto vise, a Armani, Real i Efes prete da spuste ovaj broj pobeda na 20, 19 ili 18. Bayern (16:10) - Paris Basket, Crvena zvezda, Efes, Baskonia, Barcelona, Partizan, Maccabi, Fenerbahce. Uz sve pobede kod kuce i Baskoniu i Maccabi na strani, to bi bilo dovoljno za 22 pobede na kraju. Problem ce biti sto su protivnici dosta teski kod kuce i nece tako lako samo izgubiti 20 razlike kao Barca onomad. Dopustena su 2, maksimum 3 kiksa, a kljuc ce biti mecevi sa KKCZ i KKP kod kuce, sa 2:0 na tim mecevima sve bi bilo dosta lakse. Paris Basket(15-10): Bajern, Fenerbahce, Monaco, Zalgiris, Armani, Fenerbahce, Panathinaikos, Real, Alba. Put do magicnih 19 pobeda vodi preko domaceg terena + Zalgiris u gostima. Projektovano, to je 21 pobeda na kraju. Sa 2 kiksa su i dalje u TOP 10, ako dobiju sve meceve koje sam naveo mogli bi i do TOP6. Barcelona (14-12): Real, Alba, Partizan, Zalgiris, Bayern, Armani, Fenerbahce, Virtus. Tezak raspored, bice gusto protiv Reala, ali sami su sebi skuvali corbu sa ovoliko losim rezultatima u poslednje vreme. 4/4 kod kuce + Alba u gostima bilo bi dovoljno tek za 19 pobeda na kraju. Dakle, ako se desi bilo koji kiks, morace da se vade u Milanu, Istanbulu ili Madridu. Armani (14-12): Monaco, Fenerbahce, Crvena zvezda, Paris Basket, Real, Barcelona, Virtus, Baskonia. Isto kao i za Barcu, moraju da dobijaju na svom terenu i jos Virtus u gostima i to ce biti dovoljno tek za 19 pobeda na kraju. Mozda i kljucni mec bice u BG, ako to dobiju mogu do 2:0 protiv KKCZ, pa da ih uvuku u neki krug sa vise ekipa. Partizan (14-12): Baskonia, Olympiacos, Barcelona, Efes, Alba, Bayern, Zalgiris, Real. Tezak raspored, ako gledamo samo formulu, to bi bilo 4/4 kod kuce i Zalgiris, odnosno 19 pobeda na kraju. Otezavajuca okolnost je da ce bukvalno svakom njihovom rivalu osim Zalgirisu i Olympiacosu pobeda biti preko potrebna. Real (13-13): Barcelona, Panathinaikos, Virtus, ASVEL, Armani, Crvena zvezda, Paris Basket, Partizan. U jako tesku situaciju se doveo kraljevski klub i proslogodisnji finalista. 4/4 na svom terenu + Virtus, to je samo 18 pobeda na kraju. Jasno je koga ce kraljevici napasti u gostima i koji mecevi su im jedina nada da ostanu u trci za trofej. Barcelona ce biti biti ili ne biti za obe ekipe. Efes (12-14): Alba, Virtus, Bayern, Partizan, Baskonia, Maccabi, Crvena zvezda, Zalgiris Nema vise glupiranja, cilj je 7/8 da se samo prodje u prvih 10. Tako je to kada se gubi od ASVELa i Paris Basketa kod kuce. Semafor kaze 17 pobeda na kraju, navijaci Efesa se nadaju pobedama u BG. Edited February 9 by bergkamp bcd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 10 Share Posted February 10 https://www.facebook.com/share/r/18exVhTwGy/ #najgorismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted February 10 Share Posted February 10 Panatinaikos i Partizan će igrati na turniru u Australiji od 18.09 do 22.09. Ostaje samo da se vidi da li u Sidneju ili Melburnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 10 Share Posted February 10 11 minutes ago, Dzo23 said: Panatinaikos i Partizan će igrati na turniru u Australiji od 18.09 do 22.09. Ostaje samo da se vidi da li u Sidneju ili Melburnu. Na tribinama @Darko, Dante Exum i @DameTime - eto pizdarija na istima.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 10 Share Posted February 10 Sumnjam da će Oli biti motivisan da dobije sve do kraja. Mislim da će bar na jednoj da popuste gas i da će se neko fino omrstiti. Tipujem na Monaco. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 10 Share Posted February 10 49 minutes ago, Kronostime said: Na tribinama @Darko, Dante Exum i @DameTime - eto pizdarija na istima.... Srećom ne živim u Melburnu Jel to ideš u Australiju @DameTime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10 Share Posted February 10 3 minutes ago, Darko said: Jel to ideš u Australiju @DameTime? Jok, nego Kronos troluje 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 10 Share Posted February 10 8 minutes ago, DameTime said: Jok, nego Kronos troluje 😂 Dosadno mu pod stare dane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted February 10 Share Posted February 10 On 2/8/2025 at 7:20 PM, BattleBender said: Pa da… Gledam Real i Oli i čudim se kakvo vreme došlo. Godinama se znalo Real najbolji napad, Oli najbolja odbrana. A vidi ih sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 10 Share Posted February 10 Moja teorija je da: - su Mario i Džanan precenjeni igrači tj da nemaju konstantu - je Ćuskija nedorastao zadatku. Da je bilo sreće i pravde Željko bi mu uručio otkaz pre dve godine. Prolazilo mu je dok je imao ubedljivo najjaču ekipu, sad više ne - su matori Španci tipa Rudi držali svlačionicu - je Tavares prošao zenit Real može bolje od ovoga što igra, ali nikakve šanse nemaju da uzmu titulu imho 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 10 Share Posted February 10 Sve se slazem, osim da nemaju sanse za titulu. Oni su verovatno najnepozeljniji protivnik i najveca mina u plejofu za sve ekipe, osim Olija i Pao. Ako se dovuku do PO naravno, tamo je sve moguce uz svu logistiku koju imaju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 10 Share Posted February 10 @bergkamp bcd ocekivao sam od tebe koncizniju analizu i predvidjanje prvih 10 pozicija. Mada kapiram, tesko je projektovati uzimajuci u obzir da se neke ekipe ne pojavljuju protiv drugih. Objektivno bi taj trend morao da se eliminise nakon pauze, ali bumo videli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 10 Share Posted February 10 @Cavani Šta znam, treba da dobiju 3 tekme u PO (min jednu u gostima), pa onda još dve na F4. A vrlo moguće i bar jednu a možda i dve u plej inu. Uz svu logistiku, deluje mi puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 10 Share Posted February 10 Problem sa Realom sto jesu mahom procitana ekipa. Plus moc Tavaresa kopni pa je mnogo lakse uci u reket nego ranije. Musa i Hezonja jesu kvalitet al ne taj kvalitet koji treba Realu. Za back up uloge savrseni al za vodece ne. Pa Cusu su doneli taj trofej pre 2 godine stara osovina Ljulj, Rudy....Takozvani last dance. A eto Ljulj vise nije ni senka(ni tada nije bio al mogao je da iznenadi).Jbg 2 godine proslo... Nemaju sveze krvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts