BattleBender Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Imati zajedno Kalatesa i Strazela je smrtna presuda Mike James je smrtna presuda. Nasli se trener i on. Indijanci... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Meni je velika zagonetka kako ovaj eksperiment sa Kalatesom i dalje traje?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Sreca imaju dobar raspored do kraja pa ce se nekako i opstati u prvih 6. Kesa od ekipe to sam mislio i posle utakmica sa Zvezdom da ne misle da patkometrisem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Rutiniraju komse, kao neko aba gostovanje, potpuna kontrola od pocetka do kraja Ko sa Dzejmsom spava, upisan se budi Kako Celafuto gladi brk i ispija espreso sad negde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Bravo komšije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Sudije ne odustaju, pa gotovo je aman bre, nema još jedna četvrtina. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Kalates i Spanulis braca burazeri, bas lice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Nema sta, jasno je da je ovaj Partizan f4 ekipa i legitimni kandidat za osvajača EL. Brutalno igraju u oba smjera, sa izuzetkom utakmice protiv Zvezde, ali tu ih im je strah i nervoza vezala ruke. Vjerovatno i jača ekipa od one od prije 2 godine. Osim Olimpiakosa u gostima i možda ali samo možda Barselone ne vidim gdje mogu izgubiti. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Lijepo komšije, rutinirati Monako u kneževini nije mala stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Još Virtus i Oly da dobiju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Monako je odigrao jednu od najgorih tekmi u sezoni. Za njih je ogroman problem sto i okobo i lojd nisu tu kako bi amortizovali majkovo divljanje. Narocito kad ovako ocajno sutira. Moj generalan utisak za njih je da su precenjena ekipa, vec sezonama. 3 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Cestitke komsije, i hvala! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Urnisao ih Partizan. Imali su sreću što im je ovo treća uzastopna utakmica na svom terenu i što su imali Real i Baskoniju. Večeras su naišli na tim sa smislenom košarkom, čudo ih je spasilo da ne bude više od 20 razlike. Bez Lojda i Okoba nemaju šta da traže, a voleo bih da izvise i za plej-in, samo zbog Obradovića. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Monako je odigrao jednu od najgorih tekmi u sezoni. Za njih je ogroman problem sto i okobo i lojd nisu tu kako bi amortizovali majkovo divljanje. Narocito kad ovako ocajno sutira. Moj generalan utisak za njih je da su precenjena ekipa, vec sezonama. Nisu igrali ni protiv Reala pa im to nije smetalo. Staro pravilo "igraš onoliko koliko ti protivnik dopusti", a Partizan ih je 40 min pregazio. Izgledali su kao eurocup ekipa, toliko su bili nemoćni. Meni je samo nevjerovatno da su Obradovića zamjenili Spanulisem. To je baš onako krajnje idiotski potez pijanih milijardera iz Rusije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Bez Loyda i Okoboa teško je Monaco mogao nešto ovdje. Dobar rezultat i za Zvezdu u borbi za HCA. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 19 minutes ago, Неле said: Sreca imaju dobar raspored do kraja pa ce se nekako i opstati u prvih 6. Kesa od ekipe to sam mislio i posle utakmica sa Zvezdom da ne misle da patkometrisem. Ko ima dobar raspored? Monaco? Pa i ne bas. Od ekipa koje se bore za PO, oni, Real i Milano imaju najtezi raspored. Mislim da oni bas imaju najtezi. Ja ne vidim da oni uzmu vise od 4 pobeda, ako i tolko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Sector said: Bez Loyda i Okoboa teško je Monaco mogao nešto ovdje. Dobar rezultat i za Zvezdu u borbi za HCA. Sa tri Okoba ovo ne bi dobili, ovo sto sam gledao, Partizan ih spakovao u dzep. Ja iskreno sada mnogo vise cenim nasu pobedu u derbiju. Dobili smo bas jaku ekipu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 2 minutes ago, BattleBender said: Ja ne vidim da oni uzmu vise od 4 pobeda, ako i tolko. Imaju tri zicera - Makabi, Zalgiris i Asvel, a uzece osim toga bar jos jednu-dve pobede. Vratice im se Lojd i Okobo... Mozda ispadnu iz top 4, ali iz top 6 bas tesko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Odlična utakmica Barsa - Oli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Predobar Partizan. Kada bi se gledali rezultati u poslednja dva meseca otprilike verujem da su u top3 ekipe. ko se dobro secam u onaj prvi derbi su usli sa 2-8, sto znaci da su u nastavku ostvarili 12-4. Meni je fascinantna energija i procenti suta koje imaju s obzirom na raspored, potrosnju, izostanke dva beka kojima je projektovano 15ak minuta... Videcemo koji ce na kraju biti skor. Baskonija i Alba su pod moranjem da se dobiju, ali ostale utakmice su protiv ekipa kojima gori (izuzev Oly, mada ce i oni hteti da sacuvaju prvo mesto). Ako zadrzi ovakvu formu izvesno je da ce Partizan dobiti Zalgiris i Efes, i to bi bilo dovoljno za plej-in, valjda. Za nesto vise se mora dobiti i nesto od ovih preostalih utakmica, a sve ce biti preteske (Oly, Barsa i Bajern u gostima, Real kuci). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Pariz ipak deluje da ide sigurno max ka borbi za 10to mesto. Bilo bi zanimljivo da Barsa dobije Oli. Ipak je povreda Laprovitole dosta poremetila ekipu. A red bi bio i da Grci izgube nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) Pariz polako klizi ka dole pogotovo ako ne dobiju Virtus večeras a u dobrom je trenutno zaostatku...Sledeći im je Bajern, pa Fener,Monako....sve ekipe iz vrha.... Sad igraju promenljivo, i pobede i porazi, a imali su onu jednu seriju poraza u decembru čini mi se pet uzastopnih mečeva su izgubili...Tesko ce oni opstati u vrhu sa ove tačke gledišta. Edited 20 hours ago by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 11 minutes ago, fradler said: Imaju tri zicera - Makabi, Zalgiris i Asvel, a uzece osim toga bar jos jednu-dve pobede. Vratice im se Lojd i Okobo... Mozda ispadnu iz top 4, ali iz top 6 bas tesko. Ovaj tim meni uopste nije tim kome su zicer ni Zalgiris, ni Asvel ni Makabi na strami. Protiv Fenera i Pao-a nema sta ono da traze Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 4 minutes ago, No name said: Pariz polako klizi ka dole 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ako se nastavi ovaj kriterijum i ako se Pennaroya i dalje ovliko mazi sa sudijama ocekujem neki poljubac do kraja utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts