NikadProtivKaline Posted Tuesday at 08:56 PM Share Posted Tuesday at 08:56 PM 27 minutes ago, DameTime said: Ok, ali je realno veća verovatnoća da se u derbiju "ruka stegne" igračima KKP, kako na osnovu trenutne forme, tako i na osnovu činjenice da nevezano za roster tima oni lošije igraju derbije. Mislim da ćete laganini dobiti ovaj prvi derbi. slab pokusaj jinxa 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 08:59 PM Share Posted Tuesday at 08:59 PM 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: slab pokusaj jinxa Jeste, ja sam baš u tom fazonu 😄 Mislim da će biti jako ružno za Partizan, a ovde predviđam 10+ banova xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted Tuesday at 09:00 PM Share Posted Tuesday at 09:00 PM Maledon je igracina za EL nivo, dokazao se vec, a i vidi se kvalitet iz aviona, i u odbrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:03 PM Author Share Posted Tuesday at 09:03 PM Luzeri iz Milana ne mogu da prelome trećinu Albe. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted Tuesday at 09:06 PM Share Posted Tuesday at 09:06 PM Nunn je igračina, ali retko odvratan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 09:06 PM Share Posted Tuesday at 09:06 PM Koliko je ovaj Pao odvratan sve sa ovim smradovima na tribinama 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted Tuesday at 09:06 PM Share Posted Tuesday at 09:06 PM Blat dobio faul za lakat u nos, za isto Kalina nije protiv Žalgirisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Tuesday at 09:10 PM Share Posted Tuesday at 09:10 PM Messini treba zabraniti da se bavi ovim poslom. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Tuesday at 09:10 PM Share Posted Tuesday at 09:10 PM E moj Kovačiću ... pa gde treba da bude lakat levaku sa loptom u iznad glave ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Tuesday at 09:12 PM Share Posted Tuesday at 09:12 PM Mesina je mnogo los,ovo je bruka i sramota. T.Wiliams je odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Tuesday at 09:12 PM Share Posted Tuesday at 09:12 PM Drama i u Baskoniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Tuesday at 09:15 PM Share Posted Tuesday at 09:15 PM (edited) Kad se vec prica o tom derbiju, navodno ce Zvezda biti bez Petruseva i Dobrica, a Partizan bez Marinkovica. Zbog reprezentativnih obaveza. Ne znam kakva je situacija sa Lundbergom koji upravo protiv Srbije igra 21.11. na dan derbija. Edited Tuesday at 09:17 PM by СтелаРоса 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Tuesday at 09:18 PM Share Posted Tuesday at 09:18 PM Kakvo slavlje trenera Albe. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted Tuesday at 09:18 PM Share Posted Tuesday at 09:18 PM (edited) 3 minutes ago, СтелаРоса said: Kad se vec prica o tom derbiju, navodno ce Zvezda biti bez Petruseva i Dobrica, a Partizan bez Marinkovica. eto jinx je vec uspeo zvezda znacajno oslabljena, a kkp jos i pojacan Edited Tuesday at 09:19 PM by NikadProtivKaline 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Tuesday at 09:19 PM Share Posted Tuesday at 09:19 PM Armani Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 09:19 PM Share Posted Tuesday at 09:19 PM (edited) Moja magija veća od Teove, ha @NPK Edited Tuesday at 09:19 PM by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Tuesday at 09:19 PM Share Posted Tuesday at 09:19 PM Bravo za Albaneze, junačka pobeda! Mesinu treba kidnapovati i u njemu švercovati parmezan. 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Tuesday at 09:31 PM Share Posted Tuesday at 09:31 PM Mesinu, a bogami i Zeljka vec neko vreme samo reputacija drzi u EL. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Tuesday at 09:45 PM Share Posted Tuesday at 09:45 PM Petrušev za sada vodi u indeksnim poenima u ovom kolu sa indeksom 38. Maledon ostao kratak za jedan poen na 37. Mirotić i Ledej u porazu od Albe posle produžetka na 32 a Proćida posle odlične utakmice protiv Zvezde i večeras odličan sa indeksom 31 (postigao 29 poena) i Trevion Vilijams sa indeksom 33. Do 30 je dobacio još Elajdža Brajant u pobedi Efesa nad Baskonijom u gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Tuesday at 09:47 PM Share Posted Tuesday at 09:47 PM (edited) 1 hour ago, Steve Gerrard said: Prati li ko ovaj teror sudija sto rade Asvelu.. mi smo zlatni za sudjenje sto su poceli ovdje da rade Nisu problem svirane stvari Asvelu koliko nesvirane stvari u odbrani Olimpijakosa. Koliko su batina dobili na ulazima i pod košem i ništa, proguta se pištaljka kad treba, jbg stari dobri atinski specijal... Edited Tuesday at 09:56 PM by Dzep 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted Tuesday at 09:59 PM Share Posted Tuesday at 09:59 PM 1 hour ago, No name said: Ne možeš to tako da gledaš. Derbi je derbi. Nekom se stegne ruka, pritisak...nekom se opusti ruku sve suprotno...tu se nikad ne zna i uvek postoji faktor iznenadjenja. Sećaš se prvog Euroligaskog derbija...KKP ogroman favorit po svima, domaci teren , I sve što ide uz to ( motivacija, puna hala) , malte ne bio spremljen ražanj za CZ...i niotkuda brejk. Jedan meč može da te vine u visine, a drugog da spusti. Pred taj derbi je Zvezda vezala 4 pobede u EL od dolaska Duška i bila na 5-6 a Partizan vezao 3 poraza i bio na 4-7. Jedini razlog zbog kog je Partizan tada smatran za favorita je bio domaći teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Tuesday at 10:13 PM Share Posted Tuesday at 10:13 PM 36 minutes ago, Cavani said: Mesinu, a bogami i Zeljka vec neko vreme samo reputacija drzi u EL. Uz sve antipatije prema Zeljku, ne moze on u isti kos sa zabarom. Mesina se raspada, igra demode kosarku sa skupim timom i gubi ono sto se ne sme. Zelimir i dalje pokusava da diktira trendove, da prepisuje iz NBA, ali prvi put posle 20 godina nema igracki krem u ekipi i rezultat toga se vidi. Nece on vise nikad da se penje na vrh Evrope ali je i te kako sposoban da bude konkurentan u EL, Mesini ovo postaje hobi. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szsd21 Posted Tuesday at 10:16 PM Share Posted Tuesday at 10:16 PM https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/76527/mesina-nije-znao-da-nisu-pobedili-sok-video/vest e bogati...😎🤣🤕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 10:20 PM Share Posted Tuesday at 10:20 PM 7 minutes ago, Nenadd said: Uz sve antipatije prema Zeljku, ne moze on u isti kos sa zabarom. Mesina se raspada, igra demode kosarku sa skupim timom i gubi ono sto se ne sme. Zelimir i dalje pokusava da diktira trendove, da prepisuje iz NBA, ali prvi put posle 20 godina nema igracki krem u ekipi i rezultat toga se vidi. Nece on vise nikad da se penje na vrh Evrope ali je i te kako sposoban da bude konkurentan u EL, Mesini ovo postaje hobi. Bukvalno. Ne može trener koji je i bez krem de la krem evroligaških igrača uspeo da napravi napadačku mašinu koja je igrala na NBA nivou, da se poredi sa trenerom koji radi sve suprotno od toga. Taman sam u fazi da kritikujem Želimira, ali mi posle nekih komentara dođe da to ne radim 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Tuesday at 10:26 PM Share Posted Tuesday at 10:26 PM 2 minutes ago, DameTime said: Bukvalno. Ne može trener koji je i bez krem de la krem evroligaških igrača uspeo da napravi napadačku mašinu koja je igrala na NBA nivou, da se poredi sa trenerom koji radi sve suprotno od toga. Taman sam u fazi da kritikujem Želimira, ali mi posle nekih komentara dođe da to ne radim 😄 Panter i Lesor su krem de la krem el igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts