Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Petrušev za sada vodi u indeksnim poenima u ovom kolu sa indeksom 38. Maledon ostao kratak za jedan poen na 37.

Mirotić i Ledej u porazu od Albe posle produžetka na 32 a Proćida posle odlične utakmice protiv Zvezde i večeras odličan sa indeksom 31 (postigao 29 poena) i Trevion Vilijams sa indeksom 33.

Do 30 je dobacio još Elajdža Brajant u pobedi Efesa nad Baskonijom u gostima.

1 hour ago, Steve Gerrard said:

Prati li ko ovaj teror sudija sto rade Asvelu.. mi smo zlatni za sudjenje sto su poceli ovdje da rade

Nisu problem svirane stvari Asvelu koliko nesvirane stvari u odbrani Olimpijakosa. Koliko su batina dobili na ulazima i pod košem i ništa, proguta se pištaljka kad treba, jbg stari dobri atinski specijal...

Edited by Dzep
  • Like 6

1 hour ago, No name said:

Ne možeš to tako da gledaš. Derbi je derbi. Nekom se stegne ruka, pritisak...nekom se opusti ruku sve suprotno...tu se nikad ne zna i uvek postoji faktor iznenadjenja. 

Sećaš se prvog Euroligaskog derbija...KKP ogroman favorit po svima, domaci teren , I sve što ide uz to ( motivacija, puna hala) , malte ne bio spremljen ražanj za CZ...i niotkuda brejk.

Jedan meč može da te vine u visine, a drugog da spusti. 

Pred taj derbi je Zvezda vezala 4 pobede u EL od dolaska Duška i bila na 5-6 a Partizan vezao 3 poraza i bio na 4-7. Jedini razlog zbog kog je Partizan tada smatran za favorita je bio domaći teren. 

36 minutes ago, Cavani said:

Mesinu, a bogami i Zeljka vec neko vreme samo reputacija drzi u EL.

Uz sve antipatije prema Zeljku, ne moze on u isti kos sa zabarom.

Mesina se raspada, igra demode kosarku sa skupim timom i gubi ono sto se ne sme.

Zelimir i dalje pokusava da diktira trendove, da prepisuje iz NBA, ali prvi put posle 20 godina nema igracki krem u ekipi i rezultat toga se vidi.

Nece on vise nikad da se penje na vrh Evrope ali je i te kako sposoban da bude konkurentan u EL, Mesini ovo postaje hobi.

• Like 8

7 minutes ago, Nenadd said:

Uz sve antipatije prema Zeljku, ne moze on u isti kos sa zabarom.

Mesina se raspada, igra demode kosarku sa skupim timom i gubi ono sto se ne sme.

Zelimir i dalje pokusava da diktira trendove, da prepisuje iz NBA, ali prvi put posle 20 godina nema igracki krem u ekipi i rezultat toga se vidi.

Nece on vise nikad da se penje na vrh Evrope ali je i te kako sposoban da bude konkurentan u EL, Mesini ovo postaje hobi.

Bukvalno.

Ne može trener koji je i bez krem de la krem evroligaških igrača uspeo da napravi napadačku mašinu koja je igrala na NBA nivou, da se poredi sa trenerom koji radi sve suprotno od toga.

Taman sam u fazi da kritikujem Želimira, ali mi posle nekih komentara dođe da to ne radim 😄 

• Like 1
  • Thanks 1

2 minutes ago, DameTime said:

Bukvalno.

Ne može trener koji je i bez krem de la krem evroligaških igrača uspeo da napravi napadačku mašinu koja je igrala na NBA nivou, da se poredi sa trenerom koji radi sve suprotno od toga.

Taman sam u fazi da kritikujem Želimira, ali mi posle nekih komentara dođe da to ne radim 😄 

Panter i Lesor su krem de la krem el igrači.