Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Kakav lep dan - pukli sns projekti. 

Što manje uspešnih igara, a biće jednom i sve manje hleba - pa se možda narod i probudi. Mada je možda već i kasno kada vidim kako ljudi za koje sam verovao da su normalni prihvataju nenormalne stvari, posebno ako imaju makar malo koristi.

Predlažem da oba blizanca prestanu da se zlopate i da napuste to satanističko takmičenje. Naročito takozvani 'stub srpstva'. 

Neka igraju sa državama slobodarskog sveta koje pošteni i moralni srpski narod većinom i voli - Rusijom, Kinom, Iranom, Severnom Korejom. Mogu i online.

Ps. Kao što je Žalgiris vas pokrao tako vi ovde kradete već decenijama, a posebno od kako  je na vlasti onaj koji se na stadionu ne spominje...

Edited by Utopista
  • Like 1
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2

Овој Евролиги је једини адут неизвесност, тј уједначеност, иначе квалитет и свеопшти производ по мени јако лош. Од квалитета кошарке, до наравно судија.

Mogu slobodno da kažem da je CZ zbog sudijskih tendecioznih odluka (da ne kažem bezočnom krađom što protiv Barse što večeras) na skoru 3-3 umesto 5-1.

Sudije naravno greše i grešiće ,dešavaju se iste iz milion razloga ali da ti gledaš situaciju na ekranu iz više uglova i ostaneš pri odluci (lakat Smajlagića i zakasnelo pušteno vreme za koš Dunstona) pogrešnoj i direktno utičeš na pobednika meča.

Takodje to se desilo i protiv Barse u BG.

Ne mogu da kažem usled svega da su greške bile slučajne i koje se eto dešavaju.

Baš je večeras bilo sramotno u Kaunasu.Od saopštenja navijača Žalgirisa pa do sudijskog performansa.

I EL ako misli da bude ozbiljno takmičenje koje žele da približe NBA ligi moraće da poradi da ovim stvarima kao i na mnogim drugim takodje.Ali sudjenje je iz godine u godinu sve gore i obavezno se iživljava na nama "malim" klubovima,gde u toj priči svrstavam i komšije.

Edited by Zadnji vezni

3 minutes ago, Barkley#34 said:

Takvi kao ti upravo najviše štete ideji za koju se kao zalažu. @Utopista

Lakše je lagati sebe, ali znam da vas je sve sramota kada legnete da spavate jer ste saučesnici zla koje razara državu već decenijama. I to ste se prodali za par titula ili skupih igrača.  Sendvičari se uglavnom prodaju jer su gladni a vi?

Neću prestati da vas prozivam nikada. Prvi ste počeli. Prvi ste izdali i prodali se. 

Neću da vredjam ali ću večno da vam nabijam na nos. Mogu i da me banuju nije problem, ali to neće oprati vašu sramotu - uvek će vas gristi to šta ste uradili. Posebno ove 'moje' bivše koji neće da zucnu protiv druga sa tribine, i raduju se kada im se sviraju presmešni penali protiv domaće boranije, a kukaju i kunu kada njih pokradu.

Ako vam smeta imate opciju 'ignore' pa uživajte na miru u svojim titulama, kukajte da vam tata kupi još po jednog centra...daće tata nema frke samo da se slučajno ne povede neko skandiranje, a neće jer takvi ljudi više vole titule nego narod i državu...

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

Just now, alokin said:

Imamo našeg čoveka na vodećoj funkciji u El i timovi nam imaju ovakvo sudjenje. To može samo nama da se desi.

Bodiroga se tu pita ko ti i ja. Onaj Bartomeu je bio sveopšte prisutan, čini mi se iz frižidera mi iskakao, za sve se pitao dok je rukovodi EL. Dejan mi tu deluje kao neki fikus, veliko ime, nasađen a nema nikakav uticaj. Čini se ko da ni ne utiče na donošenje bilo kakvih odluka, niti ga pitaju. 

• Like 1

14 minutes ago, Zadnji vezni said:

Mogu slobodno da kažem da je CZ zbog sudijskih tendecioznih odluka (da ne kažem bezočnom krađom što protiv Barse što večeras) na skoru 3-3 umesto 5-1.

Sudije naravno greše i grešiće ,dešavaju se iste iz milion razloga ali da ti gledaš situaciju na ekranu iz više uglova i ostaneš pri odluci (lakat Smajlagića i zakasnelo pušteno vreme za koš Dunstona) pogrešnoj i direktno utičeš na pobednika meča.

Takodje to se desilo i protiv Barse u BG.

Ne mogu da kažem usled svega da su greške bile slučajne i koje se eto dešavaju.

Baš je večeras bilo sramotno u Kaunasu.Od saopštenja navijača Žalgirisa pa do sudijskog performansa.

I EL ako misli da bude ozbiljno takmičenje koje žele da približe NBA ligi moraće da poradi da ovim stvarima kao i na mnogim drugim takodje.Ali sudjenje je iz godine u godinu sve gore i obavezno se iživljava na nama "malim" klubovima,gde u toj priči svrstavam i komšije.

Najgore od svega je sto dolazi Panata posle lakseg treninga i idemo na 3:4 i bicemo tipa 13. na tabeli, a moglo je (stavise, trebalo je) da bude 5:2. Mi bismo sa 5:1 trenutno bili prvi na tabeli, posto bi i Barselona i Zalgiris imali 4:2. Strasno.

• Like 4

Uživam tebra. Jel' zabranjeno navijati za vaše protivnike?  Svaki sns poraz mi greje srce ma koliko mali bio. 

Nadam se da ćete mojoj napaćenoj duši priuštiti još ovakve radosti. Ako može isto ovako - da vas kradu, da plačete, kunete, psujete, vredjate...i posebno da gubite u zadnjim  sekundama - ništa sladje.

Sve dok dostojanstveno ne kažete - mi smo  krali Vojvodinu, Hemofarm, Radnički... Sada  nas kradu - to je valjda neka karma jebiga.

Ili makar da kažete da ste zahvalni Vučiću što vam je doveo takva imena - onda ću prestati jer poštene i iskrene ljude nikada ne prozivam. Samo licemere.

Edited by Utopista

6 hours ago, Utopista said:

Podrška za izjavu navijača Žalgirisa. Ništa pogrešno nisu rekli.   

Setimo se gde Zvezda igra prijateljske utakmice, setimo se one sramne koreografije na samom početku agresije, setimo se da se na tribinama vijore ruske zastave. Sponzora da ne spominjemo...

To što se nekim pojedincima ne svidja ono šta se vidi kada se stavi ogledalo ispred njihovog kluba je samo njihov problem. 

To je potpuno isti problem kao i sa ovom nesrećnom  državom. Ne vide ljudi da smo crna rupa i sramota Evrope.

Državu ne mogu da promenim u ovim godinama, ali protiv ruskih kujica ću uvek biti.

Nadam se da će ih Žalgiris pregaziti večeras.

Zasto ovo politicko smece i propaganda i dalje stoji ovde? 

• Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1