Marvin Posted September 25 Share Posted September 25 3 hours ago, Tex_Willer said: Jedan hot take Efes ce biti iznad Fenera, ovo pisem ako timovi ostanu sa ovim sastavima. Ne znam da li ce biti Efes iznad, ali i moj take je da Fener nece biti u 4 na kraju. Oly, Pao i Real su sigurica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted September 25 Share Posted September 25 Prognoze kladionca u ovom trenutku: https://www.oddschecker.com/basketball/euroleague/winner Partizan je u proseku 7. favorit, Zvezda 10, mada je dosta timova tu blizu po šansama. Staviću skrinšot trenutnih kvota pa će biti zanimljivo pratiti kako se menja situacija tokom sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 25 Share Posted September 25 Uvek treba slusati kladionice… mislim da ce Panata imati problem viska igraca i samo jedne lopte. oly sa druge strane staklenost svojih petica, i opterecenje Vazenkova… fener mi se ne svidja zbog Sarasa… i mislim da nece nistw uraditi… zelim reci da ne vidim da ce se neko lako prosetati kao Real npr prosle godine… KKP od 5-8 mesta, nek ostane zabelezeno da sam to napisao pre prve utakmice komsije ne komentarisem… Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 25 Share Posted September 25 Ne slazem se sa ovom procenom. KKCZ je zadrzala sve bitne igrace + je na to dovela Kalinica, Canaana, CMMa, vratila Dobrica, sve su to odlicni igraci u evropskoj kosarci. KKP je promenio citav tim i vise nema mocnu prvu petorku. Prva zvezda tima im je Lundberg, prva petorka Jones - Lundberg - Marinkovic - Pokusevski - Davies, niko od njih nije neka superzvezda ili trpac poput Puntera i LeDaya. Obradovic je kroz celu karijeru insistirao na 5 igraca + 3-4 zamene, ostali nisu ni imali neku bitniju ulogu. Ovo sad je iznudjeno resenje. Moja procena (objketivna) je KKCZ 9. mesto, KKP 11. mesto, subjektivno svi znaju moje zelje vezane za ova dva tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted September 25 Share Posted September 25 Kao sto neko rece, kladionice znaju. Zvezda u prethodnih 10 sezona je 2 puta bila u top10, verovatno taj trend znaci nesto. Dodatno, gomilanje igraca na odredjenim pozicijama, prosek godina i domaca osnova koja mora da igra zbog NC je nesto ce treneru biti tesko da uklopi, narocito ako sezona ne krene kako se ocekuje. Partizanu mnogo zavisi od toga koliko moze Mike i da li se ceka neki last cut za 4. Osim toga, staviti tim koji vodi Zeljko Obradovic u donju polovinu moze samo neko ko slabo zna kosarku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted September 25 Share Posted September 25 Regarding Bruno Fernando; Yağız Sabuncuoğlu: He is a player with a high probability of being released. If he is released, the player has been in Fenerbahçe's interest for a long time. He is one of the players with a high probability of coming to Fenerbahçe as soon as he is released. (Sports Digitale) Igrac koji momentalno Fener stavlja u top 4 Evrolige to onda znači Bobi ili Birch su višak ako Bruno dodje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 25 Share Posted September 25 1. Oli 2. Real 3. Pao 4. Fener 5. Barsa 6. Armani 7. Monako 8. Efes 9. Zvezda 10. Virtus 11. Makabi 12. Partizan 13. Baskonija 14. Zalgiris 15. Bajern 16. Asvel 17. Pariz 18. Alba To je to, max dve pozicije margina greske. Jedina veca nepoznanica su mi komsije, njih mogu zamisliti i na 7. i na 17. mestu, pa nek bude neka sredina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted September 25 Share Posted September 25 1. Real 2. Panata 3. Oli 4. Fener 5. Monako 6. Barca 7. Armani 8. Partizan 9. Efes 10. Zvezda 11. Makabi 12. Virtus 13. Žalgiris 14. Baskonija 15. Pariz 16. Bajern 17. Asvel 18. Alba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 25 Author Share Posted September 25 4 hours ago, Grobarcina1992 said: Igrac koji momentalno Fener stavlja u top 4 Evrolige to onda znači Bobi ili Birch su višak ako Bruno dodje Mislim da sam čuo Urbonasa da je rekao da i Bobi i Birch imaju klauzule u ugovorima da Fener može u svakom trenutku da ih raskine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted September 25 Share Posted September 25 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Mislim da sam čuo Urbonasa da je rekao da i Bobi i Birch imaju klauzule u ugovorima da Fener može u svakom trenutku da ih raskine. Do Nove godine valjda, i to može obostrano da bude raskinuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 25 Share Posted September 25 1. Olimpijakos 2. Real 3. PAO 4. Fener 5. Barca 6. Efes 7. Monaco 8. Armani 9. Partizan 10. Maccabi 11. Žalgiris 12. Virtus 13. Baskonia 14. Zvezda 15. Bayern 16. Asvel 17. Pariz 18. Alba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted September 25 Share Posted September 25 5 minutes ago, Sector said: 1. Olimpijakos 2. Real 3. PAO 4. Fener 5. Barca 6. Efes 7. Monaco 8. Armani 9. Partizan 10. Maccabi 11. Žalgiris 12. Virtus 13. Baskonia 14. Zvezda 15. Bayern 16. Asvel 17. Pariz 18. Alba Ovako nekako i ja vidim poredak, samo bih zamijenio pozicije Efesu i Monacu, Žalgirisu i Maccabiju i Asvelu i Parisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25 Share Posted September 25 1. PAO 2. Real 3. Oly 4. Barcelona 5. Monaco 6. Partizan 7. Fener 8. Efes 9. Maccabi 10. Crvena zvezda 11. Baskonia 12. Armani 13. Žalgiris 14. Paris 15. Virtus 16. Bayern 17. Asvel 18. Alba Kako sam optimistična 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 25 Author Share Posted September 25 Jel se zna gde će Makabi igrati svoje utakmice kao domaćin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 26 Share Posted September 26 1. Real 2. Pao 3. Oly 4. Barsa 5. Monako 6. Fener 7. Armani 8. Efes 9. Zvezda 10. Partizan 11. Makabi 12. Baskonija 13. Zalgiris 14. Virtus 15. Bajern 16. Paris 17. Asvel 18. Alba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26 Share Posted September 26 8 hours ago, Chaos Is Me said: Jel se zna gde će Makabi igrati svoje utakmice kao domaćin? Bilo je prije par mjeseci da ce i dalje igrati u Bg. Mislim da se nije mijenjalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 26 Share Posted September 26 9 hours ago, Chaos Is Me said: Jel se zna gde će Makabi igrati svoje utakmice kao domaćin? Pionir do daljnjeg. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 26 Share Posted September 26 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1719027/fenerbahce-not-sending-players-to-turkish-nt-due-to-atamans-gesture/ Kakav lik hahahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 26 Share Posted September 26 Just now, PorodicneVrijednosti said: https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1719027/fenerbahce-not-sending-players-to-turkish-nt-due-to-atamans-gesture/ Kakav lik hahahahaha Fener je sada dao ideju jednom coveku sa crveno bele strane. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 26 Share Posted September 26 Doktor Ataman! Respekt za najboljeg evropskog trenera minulih 10 godina. Ne znam koji ce mu moj da se zamlacuje i gubi vreme sa Turskom kad ima priliku da napravi dinastiju i nadogradi svoj legacy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 26 Share Posted September 26 Zasto ja tek sad ovo vidim? :D 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 27 Share Posted September 27 Alpha Kaba potpisao kratkorocni ugovor (mesec i po dana je u pitanju) sa Makabijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 27 Share Posted September 27 Ovo je ona scena u filmu gde negativac objašnjava kako je postao to što jeste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 27 Share Posted September 27 https://www.eurohoops.net/en/trademarks/1719270/the-top-10-euroleague-salaries-of-2024-25/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 27 Share Posted September 27 Milano uglavnom nije uspeo da spoji sezonu u kojoj su imali neki normalan broj povreda, a opet sam mišljenja da kad bi se sačuvali od istih, bili u recimo top8. Nibo je naravno bio baš penal, dok će Nenad morati da se prilagodi ovom nivou igre, što sudeći po duelu sa Virtusom, možda i neće biti toliki problem. Bolmaro mi je isto odličan potpis, baš kvalitetna radilica, imaće prostora i verujem da će značajno uvećati brojke iz Bajerna. Na sve to Šilds i Mirota, Ledej sa klupe + taj Bruks kao neki x faktor koji može da klikne i ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts