Kooineeperk Posted Thursday at 06:33 PM Author Posted Thursday at 06:33 PM Imamo novog ABAligasa - Ilirija je izbacila Cibonu, opet su posao obavili u 1/4, jos lakse nego u Zagrebu. Izgleda da Cibonu i Mornar necemo gledati u ABA dogodine, mada, ko zna....
Čvarkov Posted Thursday at 07:46 PM Posted Thursday at 07:46 PM Bolja Budućnost za sada. Dosta poena iz reketa kao i protiv Zvezde.
СтелаРоса Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM Domacinsko sudjenje, mada jeste Buducnost za nijansu bolja 1
Thor Posted Thursday at 07:52 PM Posted Thursday at 07:52 PM Braun drzi Partizan u igri, prototip NBA igraca sa samopouzdanjem u Evropi, pogađa iz svih pozicija...
СтелаРоса Posted Thursday at 08:24 PM Posted Thursday at 08:24 PM 34 minutes ago, СтелаРоса said: Domacinsko sudjenje, mada jeste Buducnost za nijansu bolja E sad nekoliko diskutabilnih odluka u korist Partizana 1
JPM Posted Thursday at 08:41 PM Posted Thursday at 08:41 PM Ne vidim da su sudije u prvom planu, odavno nisam bio zadovoljniji sudjenjem u aba plejofu.
drperce Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Nilikinu ne bih pozeleo ni Zalgirisu 1
Don Dusko Posted Thursday at 09:01 PM Posted Thursday at 09:01 PM I kazete Buducnost ne moze protiv Partizana?
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM (edited) Ocajan Nilikina zaista. Marinkovic takodje katastrofalan. Buducnost dosta bleda. Ali i ovakva energetski nivo iznad Partizana. Obradovic sve vise deluje kao suvi prosek. Edited Thursday at 09:02 PM by Problem sa licnim greskama
JPM Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Buducnost sa tri milke napravila tim koji ima sve sto jedan tim treba da ima. 3
Čočo Posted Thursday at 09:04 PM Posted Thursday at 09:04 PM (edited) Ja kad sam rekao da bi ovo osvojili da smo prošli Budućnost, smejali mi se. Bez Rajta Budućnost rutinirala. Edited Thursday at 09:04 PM by Čočo 1 2
L' Imperatore Posted Thursday at 09:05 PM Posted Thursday at 09:05 PM Makoundu umesto na odmor, u Podgoricu na tekmu. Respect 1
m0k1 Posted Thursday at 09:06 PM Posted Thursday at 09:06 PM Nisu ga doveli prosle godine u doselekciji 😂
liv7 Posted Thursday at 09:07 PM Posted Thursday at 09:07 PM Cirkus.Sramota je kako se ponasaju Zvezda i Partizan u ovom plej ofu...kao da se svete ABA ligi,a ne shvataju da se nepostovanjem takmicenja ciji ste deo,kaljate i svoj klub,i sebe,i navijace.Postenije je bilo reci-ne interesuje nas,dobili smo licence,nek odlucuju Dubai i Buducnost.Ovako,ode obraz pod noge jedne jedva prosecne eurokup ekipe. 1
DameTime Posted Thursday at 09:10 PM Posted Thursday at 09:10 PM 5 minutes ago, Čočo said: Ja kad sam rekao da bi ovo osvojili da smo prošli Budućnost, smejali mi se. Bez Rajta Budućnost rutinirala. Hahahaha jebote. Ali niste prošli tu Budućnost. 2
СтелаРоса Posted Thursday at 09:12 PM Posted Thursday at 09:12 PM 3 minutes ago, liv7 said: Cirkus.Sramota je kako se ponasaju Zvezda i Partizan u ovom plej ofu...kao da se svete ABA ligi,a ne shvataju da se nepostovanjem takmicenja ciji ste deo,kaljate i svoj klub,i sebe,i navijace.Postenije je bilo reci-ne interesuje nas,dobili smo licence,nek odlucuju Dubai i Buducnost.Ovako,ode obraz pod noge jedne jedva prosecne eurokup ekipe. Nisam siguran da je ovo tacno, pogotovo ne za Partizan kojem se otvorila lepa prilika da konacno osvoji neki trofej
Recommended Posts