Miki28 Lakers in 5 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 16 poena i 11 skokova na poluvremenu. Spagnolo 8 poena bez promasaja iz igre
JPM Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Sad ce Drcela kupi Mekormaka. Just now, Devla said: Organizacija nam je ocaj živi Jebiga, kad igra Teo nema odbrane, kad ne igra nema napada. 3
srlepajce Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Ovih +5 ko +20 Jbt ovo ni najvecem neprijatelju da ne pozelis da gleda a da "ne mora" 1
Devla Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Kakva muka Jbt! Ova Alba desetkovana večeras ,ekipa za donji dom EC a mi im dajemo veštačko disanje non stop. Jbt umorni smo ,teški ,ali nisu ni oni bili na Kopakabani 10 dana . Još su za vikend igrali produžetak sa Bajernom 1
Polivalentni Stevica Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Just now, JPM said: Sad ce Drcela kupi Mekormaka. Mekormak i Bolomboj,Ralf Sampson i Hakim za Evropu 1
Čvarkov Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Ne znam što se čudite, niko nije očekivao da će biti lako. Pišete o McCormacku kao da se radi o nekom retardu, igra momak dobro otkako je došao iz Armanija, a i ima 11p i 6sk po utakmici. 6
DijametralnoSuprotan Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 (edited) Kako smo igrali rezultat je fenomenalan. Daj bar rutinski da dobijemo ovo, da ne ulazi u clutch zavrsnicu. Nemam zivaca vise. Edited February 6, 2025 by DijametralnoSuprotan
drakon1 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Just now, JPM said: Sad ce Drcela kupi Mekormaka. ...koji će do kraja sezone imati 5 skokova i 20 poena ukupno. Ali, ko god protiv nas porobi, taj dodje. 4 sezone posle utakmice protiv nas. Pred penziju. 2
Smrtokapa Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Just now, srlepajce said: Jbt ovo ni najvecem neprijatelju da ne pozelis da gleda a da "ne mora" Meni je ovo jako zabavno za sada. Doduše ako uđemo u neizvesnu završnicu biće kukanja. 1
Bogoljub Gagic Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Јанис кад би био НБА тренер Јокић би у бек ту бек утакмици играо 22 минута
fradler Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Smece od poluvremena, na isparenjima smo od derbija. Velika, velika sreca je da su nam naisli Asvel i Alba u ova dva kola. 4
Devla Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 1 minute ago, Čvarkov said: Ne znam što se čudite, niko nije očekivao da će biti lako. Pišete o McCormacku kao da se radi o nekom retardu, igra momak dobro otkako je došao iz Armanija, a i ima 11p i 6sk po utakmici. Jes realno😃, rekord sezone mu je 19 poena, protiv nas će ga izgleda oboriti
bodo Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Igrao je McCormak dobru utakmicu protiv komšija ali je u završnici kad se odlučivalo mašio bacanja.
JPM Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 2 minutes ago, Čvarkov said: Ne znam što se čudite, niko nije očekivao da će biti lako. Pišete o McCormacku kao da se radi o nekom retardu, igra momak dobro otkako je došao iz Armanija, a i ima 11p i 6sk po utakmici. Sad ima duplo za poluvreme. Nije retard ali nije ni Hakim.
No name Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 (edited) Vi kao da svaki dan gledate Boston Seltikse pa se sad isčudjavate. Zvezda je igrala ovako zadnjih X utakmica...počev od Partizana, preko Igokee gde je prvo poluvreme bilo horor, do asvela...sad isto... To je to, što pre se pomirite sa tim da će X utakmica biti rudarenje, a desiće se poneka da se ruka opusti pa da neko nadrlja poput Monaka,Barselone, Fenera, Olimpijskosa, kao što je bio slučaj. Bolje i ovako nego da igramo solidno a gubimo. Edited February 6, 2025 by No name
Sector Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Pretjerujete malo. Zaboravljate protiv koga igramo i da su više sile u igri. 1
Don Dusko Posted February 6, 2025 Author Posted February 6, 2025 Vecini ukljucujuci i meni ima fres od ove Albe, sto pre ih prelomimo tim bolje.
srlepajce Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 3 minutes ago, Smrtokapa said: Meni je ovo jako zabavno za sada. Doduše ako uđemo u neizvesnu završnicu biće kukanja. Svaka cast Mene oci bole Sva sreca tu je forum pa skrenem pogled sa ekrana 1
drakon1 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Mozak boli, oči krvare. Od utakmice sa komšijama, neprestano. 1
bodo Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 (edited) Ovde bukvalno ništa osim pobede nije važno. I naravno da, se nitko ne povredi Edited February 6, 2025 by bodo 4
stefan81888 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Jebeš lepršavost, bitno da se rilja u odbrani, tako se dobijaju utakmice u kontinuitetu. 1
Recommended Posts