Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Dzonii said:

Ocigledno nisi dobro zapamtio. Kaze da je 18 pobeda nas rekord, a da je 9 pobeda u gostima rekord Srpskih klubova u EL.

Pa to i jeste problem vecine ovde, sto svi preko hleba bi hteli i pogacu. Dok ih realnost ne udari po nosu i vrati na mesto gde stvarno i pripadamo.

Imam dokaze, a gledao sam i konferenciju…

IMG_9129.jpeg

Posted
Just now, Crni said:

🤣

Mentalno jaci tim odnese pobedu "hrabrisa" 

Hahaha jebo me pas kad repliciram klincima...

Off

Eh, voleo bi da jesam, ali nažalost nisam, ali ti je baš dobra fora, dokaz zrelosti i mudrosti.

Posted

Moze li neko od vas, koji znate gde to moze da se nadje, da iskopa rezultat prilikom Nedovicevog ulaska u igru, pa onda i prilikom izlaska? Meni se nesto cini da bukvalno NIJEDAN napad sa njim u igri nismo odbranili?! I jos nesto, da li se samo meni cini da je Petrusev u poslednji napad isao nekim laganim trckaranjem i da je mogao sprintom kroz reket do laganih poena?

Posted

Neverovatna utakmica i neverovatno vece, ovaj Kodijev promasaj cu dugo pamtiti. Posibali smo se sa jednom od jacih ekipa u ovom momentu, iskusan F4 roster i jbg nije se dalo. Svaka cast momcima na veri, borbi, hrabrosti, malo je falilo.

Sut za 3 poena u poslednja dva meseca je rak rana tima. Nedopustivo je da u svijoj hali imas serije od 10+ promasenih trojki iz solidnih ili otvorenih pozicija. 

U poslednjih 5 utakmica kuci smo izgubili 4. Dobili smo samo nesrecni Virtus, a uspeli da izgubimo od ekipe slabijeg kvaliteta, slicnog i veceg. Siguran sam da bi dobili bar 2 utakmice da je ti bilo 5 gostovanja. Nama domaci teren bukvalno nista ne znaci i mozda je bolje sto cemo u PI sa 9-10 mesta.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, Wingwalker said:

koji je opravdao 1.2m i 500k obeštećenja...?

On je placen toliko jer je neko odlucio da u timu ostanu i Nedovic i Teo i Jago, pa je fizikalan plej bio pod must, a posto su Tompson i Satoranski bili nedostupni CMM je bio jedini izbor.

Nije njegov problem sto je neko preplatio obestecenje za njega, al apsolutno je igrac od milion+ po sezoni na ovakvom trzistu. 

Treba imati u vidu i da se ne povredjuje, odigrao je sve utakmice, pouzdan u svakom smislu. Na drugacije sklopljenu spoljnu liniju i on bi bio bolji.

• Like 38
  • Thanks 4
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Da nisu  npr. i Nedović i Dobrić bili deo te ekipe? Recimo baš dva igrača koja su nestala u poslednje dve utakmice...

Nama su od cele ekipe plej-of igrali do sada CMM (1 učešće), Petrušev (1), Kalinić, Kenan i Braun. 

Ostali su Dobric, Petrusev, Nedovic, Lazic i Mitrovic. Pravu ulogu imaju samo Dobric, Petrusev, Nedovic. Ne znam sta tu moze da se uporedi sa igrackom kadrom ove sezone. Plejof iskustvo je svakako bitniji faktor, ali ovako iz glave ne znam da li Bajern ili Pariz imaju mnogo vece iskustvo. Imamo i Teodosica i Bolomboja koji su osvojili Evroligu. Ovo je zapravo sve nebitno jer i dalje stoji da gledanje u rezultate proslih sezona nema logike kad hoces iskorak i kad ulozis (mnogo) vece pare. Ali ako Sferopulos kaze da se dzabe nadamo, onda ajde da drasticno smanjimo budzet kad svakako od plejofa nema nista.

Posted
Just now, Milko Miller said:

Ostali su Dobric, Petrusev, Nedovic, Lazic i Mitrovic. Pravu ulogu imaju samo Dobric, Petrusev, Nedovic. Ne znam sta tu moze da se uporedi sa igrackom kadrom ove sezone. Plejof iskustvo je svakako bitniji faktor, ali ovako iz glave ne znam da li Bajern ili Pariz imaju mnogo vece iskustvo. Imamo i Teodosica i Bolomboja koji su osvojili Evroligu. Ovo je zapravo sve nebitno jer i dalje stoji da gledanje u rezultate proslih sezona nema logike kad hoces iskorak i kad ulozis (mnogo) vece pare. Ali ako Sferopulos kaze da se dzabe nadamo, onda ajde da drasticno smanjimo budzet kad svakako od plejofa nema nista.

Od kojih je Bolomboj van terena zbog povrede, a drugi je penzioner.

On to nije rekao, već je rekao da se ne treba ponašati kao da se podrazumeva visok plasman.

Posted
11 minutes ago, Čvarkov said:

Kakvu raznoliku i kvalitetnu spoljnu liniju ima Efes, da se naježiš.

Larkin, Bobua, Brajant, Tompson, Doužer.

Borili su se naši do kraja sa njima, mada nam je pomogla i povreda Bobue. Brz oporavak mu želim i nadam se da nije završio karijeru.

Jeste Bobua bas povukao pre povrede, ali im je Douzer veceras bio X faktor da nas rese. Fizicki bas nadmocan igrac na svojoj poziciji za evropske standarde, iako se nije dobro snasao u KKP. Ima on svetlu buducnost u EL, sigurno igrac za rotaciju najjacih timova

• Like 7
Posted

Nama Kodi nije problem vec koncepcija tima oko njega. Uz normalno ciscenje domace osnove koje se svi nadamo da ce doci, ne bih imao nista protiv da ga zadrzimo.

• Like 16
  • Thanks 1
Posted

To što Sfero veliča rekordan broj pobeda u EL i gostima i pored ovog jedva ostvarenog plej ina, je isto kao kad jedan čovek konstantno priča kako imamo najveće plate i penzije u istoriji, pored enormne inflacije i napumpanih cena. 

• Like 7
Posted
58 minutes ago, MV91 said:

Тако некако, мало јаче од средине, београдски вечити су седми и осми по нето издвајањима за екипу, после грчких, турских и шпанских клубова. Остали су сви испод, укључујући и Армани и Монако.

Ali se prelazi preko cinjenice da u nasem i komsijskom slucaju budzet nije pravi pokazatelj snage ekipe, jer smo i jedni i drugi prisiljeni da izdvojimo vise od konkurencije ne bi li privoleli igrace na potpis iz vise razloga. Navescu samo to da nemamo izvesnost nastupa u El i teze nam je da potpisemo igrace na duzi vremenski okvir. Brojne hendikepe moramo da maskiramo preplacivanjem igraca. 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, fradler said:

@Stefi88

Daum da, Mitrovic mozda, Bolomboj ne

Znaci ce i Daum, steta za Bokija, mada sam primetio da vise ne nosi cizmu i da normalno hoda, ali jedno je to jedno aktivno igranje kosarke, jbg bas.

Posted
8 minutes ago, Bagzzi said:

Najrealniji scenario u play in-u je prvo gosti u Parizu, pa onda u Minhenu.

Znači ipak jedan domaći teren, možda i dva ako Beo opet povede navijanje.

Posted

A zamislite samo da smo Armani... u najbitnijoj utakmici sezone spustili gace i od najveceg rivala, koji se btw raspada, pukli 20+ razlike... pa srusili bi internet 😀

Da smo mogli vise i bolje mogli smo. Da su svi klubovi imali faze raspada u sezoni, imali su. Tako da... uz sve sto nas je pratilo ove sezone to je taman tu negde. Pa mi pola sezone igramo bez prve petice i prve (projektovane) cetvorke. I taj Efes koji sad svi dizu u nebesa (realno, trenutno kidaju) nije mogao da se sastavi prvi deo sezone kad su ga povrede osakatile. 

Bilo bi bas zanimljivo da dobijemo Pao, pa da opet citamo kako je Sfero car, kralj, prvak u skoku u dalj... da smo pravi bas kada treba...pokazali karakter i sve ono sto je bilo posle Oly...

Sto bi rekao nas narod: u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Sokmeniki said:

A Paris odmah prve sezone ulazi u plej in i imace vise pobjeda od nas, a on slavi 18 pobjeda i 10. mjesto.

+ Paris ima manji budzet od nas. Ipak je do nas.

Ne treba slaviti 10. mesto kao da smo na Final Four-u. Pre pocetka sezone vrv bih uzeo ovo,ali sa visoko pozitivnim skorom na mesec i po do kraja i jednim od najboljih rasporeda u takmicenju, NE. Ostaje nekako gorak ukus.

Da ne pricam da bismo u starom sistemu isli ruku pod ruku sa komsijama.

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 3
Posted
18 minutes ago, Stefanpotgoat said:

Imam dokaze, a gledao sam i konferenciju…

IMG_9129.jpeg

Gledao sam i ja, zato sam ti odogovorio, a ovo sto napisao mozzart sport je izmisljotina. I treba da ih bude blam za onu sliku sto izbacili pa izbrisali.

Covek je 2 puta ponovio da je 18 pobeda rekord same Zvezde, a 9 pobeda u gostima rekod Srpskog tima.

• Like 2
Posted
28 minutes ago, DameTime said:

Ti si se iz nekog razloga uhvatio za navijače u hali, koji mene u ovom trenutku ne interesuju. Mada i među njima sigurno ima onih koji jebavaju majke Canaanu kad promaši prvu trojku, ili teraju zalizanog Grka sa klupe posle nekog poraza. Igrači i trener (pri čemu ne mislim samo na ovu garnituru) su najbolji deo kluba jer a) navijači su nerealni, čast izuzecima; b) među nerealnima postoji i nemali % onih koji svoje lične dnevne frustracije iskaljuju na igračima i treneru + koriste pobede kluba da se sa njima poistovete i osećaju bolje u vezi sebe. 

Jbga, sad zvučim kao Goldi, ali što bi rekao Kari, to je tako. 

Generalizujes navijace, koji ne da nisu losiji od trenera i igraca, nego su ponajbolji deo kluba. Al ok, da se ne ponavljamo.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Onaj tim sa Jovicem, Dangubicem, Milerom, Cirbesom, Djenkom, stigao je tako daleko samo zbog atletike, mogucnoscu da igraju odbranu do poslednje sekunde.

Mi danas imamo toliko mator i neatletican tim, pa umesto telom, protivnik se isprati pogledom.

I zato tim kaska tokom meca, pokusava hiro bolovima da dobije mec...

Oce to...ali u filmovima.

Bolomboj snagom i autoritetom cuva reket, unosi mir svojim i nemir protivnickim igracima i potpuno logicno je da nas tokom njegovog odsustva trpa ko i kako stigne.

I ti si kao trener to aminovao.

I veceras na konferenciji smejes se, hvalis se...

Jer ti je licni uspeh najbitniji, da podebljas cv.

• Like 1