KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 917 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ali kakva je glava državni službenik Deda, taman pomisliš da je zreo za Tofaš kad on izvuče ovakvu partiju sa hladnokrvnošću kakvom žvalavi laže.

Što ne mijenja činjenicu da i dalje nije ni za Tofaš.

• Like 1
Posted (edited)

Inace danas je rodjendan kapitenu Luki Mitrovicu,nasem zalizanom treneru kome na onu frizuru moze da legne kao poklon Versace blue jeans,Tarensu Kinziju nasem bratu omiljenom janjicaru i meni 49 jubilarni.

I mom bratu velikom ciganinu Igoru Butuliji.

Edited by Placebo Lone star
  • Like 24
  • Love 14
Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pogađate i koji igrač jedini ima negativan plus minus kod nas (doduše imao bi i on pozitivan da Brown na njegovo dodavanje nije uspeo da promaši mrtvi zicer). Valjda je video i Sfero koliko je sati, samo nemoj njega u clutchu pa makar Yago i Codi brljali na sve strane.

Verovatno si gledao indeks korisnosti, tu je Misa jedini negativan.

Negativan plus minus ima nekoliko igraca, a najgori je Kenan (-7). Zanimljivo da je ubedljivo najbolji Nedovic (+23). Stvarno je odigrao odlicno kad sam to najmanje ocekivao od njega. I on i Kenan su povukli kad je bilo najpotrebnije, ubacili su po 7 poena u cetvrtoj cetvrtini. Svaka im cast, to se nisam nad'o.

Moram da pohvalim i Brauna, jeste mi podigao pritisak promasenim zicerom, ali od pocetka je imao sjajan pristup i bespostedno riljao. Onaj ofanzivni skok na +3 (i pas za Yaga koji daje trojku) bio je zlata vredan da se odbije njihov nalet.

A onda i dagger sa poludistance za +15, tad sam prvi put pomislio - jbt, pa mi cemo ovo stvarno dobiti.

• Like 13
Posted

O kakvom se namestanju prica pa Barcokas juce umalo nije mozdani udar koliko se nervirao. Ako je to glumio onda je promasio zivotni poziv

• Like 11
  • Ha-ha 8
Posted
16 minutes ago, Placebo Lone star said:

Inace danas je rodjendan kapitenu Luki Mitrovicu,nasem zalizanom treneru kome na onu frizuru moze da legne kao poklon Versace blue jeans,Tarensu Kinziju nasem bratu omiljenom janjicaru i meni 49 jubilarni.

I mom bratu velikom ciganinu Igoru Butuliji.

Srećan rođendan! :classic_smile: 

Spoiler

To su ribe ili bikovi u horoskopu? :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
2 hours ago, NMX said:

E, da. Ne samo što su nas sinoć pustili. 

Nego sad razmišljam, ovo je treći put da nas puštaju u poslednjih 5 utakmica u Pireju. Posle zašto nema para za povećanje plata prosvetarima...sve otišlo gazdama Olimpijakosa u poslednjih par godina. 

Pustio nas je Oli jer nam trebalo baš kao Partizanu u prvom ovogodišnjem derbiju u Euroligi.

Ovo takmičenje je poznato po puštanju ekipa kojima treba i koje se nalaze u nezavidnoj poziciji.

• Ha-ha 1
Posted

U bluzu se retko peva o sreći i zadovoljstvu, on je poezija čežnje, rastanaka i očekivanja, ličnih katastrofa i padova. Govori o ljubavi zrelih ljudi, čija je ljubav ili jednostavna privrženost nastala s godinama, ili probuđena strast muškarca i žene. Ženska nevera u bluzu je vrlo često prihvaćena kao nužnost i neizbežnost o kojoj se uz igru reči peva na sasvim pomirljiv način.

1 minute ago, DameTime said:

Srećan rođendan! :classic_smile: 

Hide contents

To su ribe ili bikovi u horoskopu? :classic_biggrin:

Hvala ♥️

Ovnovi sve Ovnovi.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Potpuno neverovatno da smo ekipa koja je izgubila od Žalgirisa i Armanija kući a dobila Olimpijakos na strani. Stvarno neverovatno. Sada Virtusa moramo dobiti. Sa skorom 18 13 mislim da smo gotovo sigurni u prvih 10 samo pitanje koje mesto. Utisak je da nam je sinoć odgovarala brža igra, cmm se najviše istakao. Sve pohvale za ekipu i za trenera.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Smrtokapa said:

Howlin' Žex. Čista emocija.

Patnja, ludilo i bol.

Slušaću ga ponovo kada budem sledeći put pijan.

Dobro Zex znamo da je lud ali sta reci za komentare ispod videa? :S

Posted
19 minutes ago, fradler said:

Verovatno si gledao indeks korisnosti, tu je Misa jedini negativan.

Negativan plus minus ima nekoliko igraca, a najgori je Kenan (-7). Zanimljivo da je ubedljivo najbolji Nedovic (+23). Stvarno je odigrao odlicno kad sam to najmanje ocekivao od njega. I on i Kenan su povukli kad je bilo najpotrebnije, ubacili su po 7 poena u cetvrtoj cetvrtini. Svaka im cast, to se nisam nad'o.

Moram da pohvalim i Brauna, jeste mi podigao pritisak promasenim zicerom, ali od pocetka je imao sjajan pristup i bespostedno riljao. Onaj ofanzivni skok na +3 (i pas za Yaga koji daje trojku) bio je zlata vredan da se odbije njihov nalet.

A onda i dagger sa poludistance za +15, tad sam prvi put pomislio - jbt, pa mi cemo ovo stvarno dobiti.

U pravu si, u pitanju je indeks a ne +/-. Svejedno, uzorak je već preveliki, što manje Miše to je nama veća šansa za pobedu ili možda bolje, što više Miše to je gotovo siguran poraz.

Posted
11 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro Zex znamo da je lud ali sta reci za komentare ispod videa? :S

Знам да су већина од стварних људи али вероватно има и пар његових властитих лажних профила да му дигну его и да му дају до знања да је управу и да гураа овај пумпа на макс 😂

Posted

Dobro, jasno nam je ko je i sta je Zeks, znam da svako ima nagon da ga iskomentarise(cak i ja) ali stvarno mogli bi smo da ga iskuliramo njega i njegove sledbenike ako ih ima.

• Like 2
Posted

Heh, pa danas je rođendan zalizanoj prevari. Dogodine da prodaje giros u Pefkohoriju (according to Cigani).

Ajde kouč, živ bio, još nam radosti donosio i batali one uravnilovke sa minutažom ako boga znaš

• Like 4
  • Love 3
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Heh, pa danas je rođendan zalizanoj prevari. Dogodine da prodaje giros u Pefkohoriju (according to Cigani).

Ajde kouč, živ bio, još nam radosti donosio i batali one uravnilovke sa minutažom ako boga znaš

Rođendan slavi danas i Luka Mitrović 🏀🏀🏀

Posted

Невероватна сезона... Дуго се каним да нешто напишем, али увек су помешана осећања. Имали смо серију победа коју делимично дугујемо лошим противницима и понекад срећи у завршницама. Видело се још тада да неке ствари ипак не штимају. То је на наплату дошло у претходна 3 кола Евролиге када смо доживели потпуни нокдаун.

Онда када већ нисам писао након тих победа, нисам хтео ни да се правим паметан након пораза.

Сада је ова утакмица показала много тога. Прво, ако ништа, имамо карактер. Нећемо се предати, момци ће се пошибати до краја, па како буде. Друго, одговара нам бржа игра. То је већ био мој утисак током читаве сезоне, а и пре сезоне. Обојици наших плејмејкера је позициони напад и пик ен рол игра лошија страна (Кодију због недостатка шута, Јагу због висине и кратких руку). Ни већини осталих играча по природи не смета бржа игра, а свакако да сви продишу када су им плејмејкери у ритму. На крају, мада важи за мање више све екипе, ротација мора бити дефинисана и не предугачка и морамо бити на 100% концентрације и физикалности ако желимо победу. Провукли смо се против Асвела, Албе и можда још неки пут стицајем околности, али смо скупо платили то што се тај приступ одомаћио онда и у неким другим утакмицама. Надам се да смо са тим завршили и да ћемо у ове 4 утакмице видети прави приступ.

Идемо даље, ипак није ништа готово, сада некако преживети без Боломбоја, победити пре свега Виртус и Ефес, а све преко тога је само плус...

Убеди ме да је живот леп!♥️

• Like 5
  • Love 1
Posted
6 minutes ago, NMX said:

2 minutes ago, božija noga said:

Rođendan slavi danas i Luka Mitrović 🏀🏀🏀

Znači danas je baš divan dan, divan dan.

Valjda će se tako i završiti.👿

• Ha-ha 6
Posted

Ми без центара, браћа без бекова (Еванс, Вокап, Гос и Дорси). Имали су само Вилдозу, Лија и Фурнијеа који је одиграо 2 најгоре утакмице у сезони оба пута против нас, на нашу срећу. Херојска победа, свака част момцима. Не знам да ли смо се и у једној утакмици оволико борили за сваки скок, за сваку лопту, у свакој одбрани. Браво за карактер. Они имали висину и сајз, али не и брзину, ту смо их и добили. Папаниколау у годинама, Везенков нема брзе ноге толико, Фал и Милутинов... Мислим да ни у једној утакмици као синоћ нисмо искреирали толико отворених шутева, људи просто нису могли све то да испрате ногама. Свакако им је и приступ био доста лошији него у неким другим утакмицама, хвала браћо.
Имам утисак да нам брза игра и те како одговара, и да би требали да отварамо утакмице са најбржом могућом петорком па онда да видимо шта и како, рецимо против Реала којем стартују Гаруба и Таварес. Мислим да није случајно што смо у обе утакмице победили Париз који игра најбржу кошарку у Европи, дефинитивно смо им у томе могли парирати. 
Морам да похвалим Недовића, пре свега на плејмејкингу и стварно мислим да у петорци са Мекинтајером мора да он буде тај који ће креирати из пика, колега форумаш горе написао од Албе 4+ асистенције по утакмици, само тако нек настави. Јуче му је и било најлакше да пробија на првом кораку, нико га није могао ухватити ни ласом.

• Like 11
Posted
20 minutes ago, Clash said:

Znači danas je baš divan dan, divan dan.

Valjda će se tako i završiti.👿

Efes je u naletu a Partizan uslovno rečeno u padu forme ali čini mi se da Turci u zadnje vreme loše prolaze u Bg. Možda bi važnija za nas bila pobeda Žalgirisa u Blaugrani koliko ih god ja ne gotivim. Malo verovatno ali žilavi su Litavci. 

• Like 2
Posted (edited)

Davidovac je igrač koji svaku desetu utakmicu izgleda da mu se igra i gdje se može računati na njega. Sinoć je bila ta utakmica. Do kraja sezone će opet izgledati vjerovatno kao da je zalutao na košarkaški teren.

Zapravo, sinoć su svi bili dobri. Desetkovani povredama, i bez visokog igrača, ekipa se skupila i svi su zapravo pružili taj dodatni napor, što se vidilo od samog starta. Nadahnuto, poletno, i konstantno smo im trčali u leđa. 

Velika pobjeda. Vrlo malo grešaka, zrelo, taktički besprekorno. Male faulove smo sjajno koristili. Osjetilo se da nemamo šta da izgubimo i ekipa je odigrala praktično bez rezultatskog opterećenja.

Mi generalno ove sezone mnogo bolje igramo utakmice na kojima smo izraziti aucajderi.

Nama Arena ove sezone, iz nekog razloga, ne predstavlja domaći teren. Virtus je utakmica istine za nas. Kako ono kažu "utakmica sezone", pa tako imamo svako kolo "utakmicu sezone", ali sad zaista mislim da nas takva čeka u sredu. Tu će pritisak biti mnogo veći nego sinoć. Da vidimo da li smo uzjahali dobru formu i pronašli preko potrebnu hemiju ili je ova utakmica od sinoć puki incident.

Edited by Dzo23
  • Like 2