KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 914 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, BojanaCZV said:

Na 18:19 nekako lopta dodje do mene i ja vrljnem neku tricu i pogodim.

I kaze lik: tako ti uvek bude u zivotu, uvek te na kraju namesti zensko 😁

Žene su najjače, to se zna. Btw, ja takođe prilično dobro šutiram trice hehe samo 100 godina nisam izašla na basket 🤣

I preslatko mi je što si bez problema "odrađivala" ulogu, ja bih im otela loptu verovatno 😁

• Love 1
Posted
55 minutes ago, dzakala said:

Ne zaboraviti nikada Makabi, plus Litvanija gde smo pokradeni, znaci 5...🤣🤣🤣

+ krađa protiv Barse, znači 6, i dođosmo na Nebojšinu prognozu skora na početku sezone.

23 minutes ago, Nini3112 said:

Mislim da smo oborili rekord u broju pobeda na strani od kada igramo EL?

Odavno. Prethodno smo imali 6 pobeda u gostima u dva navrata (Radonja 16/17 i Duško sezona).

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Da se ne lažemo, ovo je Nedović koga prizivamo non stop. Igrač koji se ne plaši da slomi čuvara, ide do kraja ka košu, gde ili završava, ili dodaje šuteru na višku. Odbranu ne može da počne da igra u 34 godine, ali barem da isporučuje ono što zna u napadu. Ne zna se koga pre pohvaliti, stvarno je ceo tim odigrao na maksimalnom broju obrtaja, a i vreme je bilo da izadjemo iz melanholičnog raspoloženja. Odlična utakmica i borba, ili što kažu neki fanovi komšija na društvenim mrežama - pustili nas. 😁

• Like 5
Posted

Neda.. Koliko moze da izludi. Prvo poluvreme kako je poceo, tako je i zavrsio, zalio se sudijama sto su mu dlakave cike brutalno odlepile kinezi traku. 

Drugi ulazak isto za zaborav, zato je u 4/4 odigrao bas sta nam je trebalo.

Ima jos kosarke u njemu, atletike u Kalini, kakvu je samo bandzu imao. Voleo bih zbog njih da bude labudova pesma ova sezona, da po izlasku iz prajma dozive F4 sa Zvezdom. I zbog nas naravno.

• Like 5
Posted (edited)
2 hours ago, Čvarkov said:

Au braćo odoh po @Урош19. Spavaće se na ladnim pločicama.

Iskulira me drug, uplašio se da će platiti viski. Ne boj se, ja častim.

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 3
Posted

Ali koliko se mučeni Barcokas nervirao... i potpuno ga razumem. Čovek prodao utakmicu, sve dogovoreno, pružena ruka, a ova trojica narandzastih smradova navlače za Oly, oće da ujebu stvar leptejebo.

No dobro, sve je dobro proslo na kraju, svi su zadovoljni 

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
On 3/13/2025 at 5:00 PM, Tijuana said:

Pozdrav svima. Pobedjuje Zvezda danas lagano Milano mada fudbal vise pratim.

Nema veze, pao je Olimpijakos 😁

• Like 6
Posted (edited)

Dedine simultanke protiv KKP i mozda jos dva, tri puta godisnje u EL me podsecaju na Dusana Lajovica kada mu dodju ona dva turnira godisnje na sljaci.Tada tambura sve redom i pitas se kako ovaj covek nije bolje rangiran na listi sa ovim nivoom tenisa. U preostalom delu godine Deda se uglavnom raspada i izgleda kao na terminu, bas poput Ducija 😄

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 6
  • Thanks 1
Posted

Вечерас сам био неверни Тома, први пут у сезони. Чак и на 17:4 нијесам био оптимиста. 

Елем, испоштовах неки фудбал са колегама. Липсао као кер, срећом сам имао у екипи два питбула од по 24 године који су шпринтали као навијене играчке, па добисмо. И онако знојав, сав никакав стајем на вагу, видим 800g изгубио. Видим на sofa 55-58, е велим, нећеш га сад гледати, кад вјеровао нијеси. Да кренем на туширање, стиже звонце и у истом тренутку порука од брата. Нијесам ни стигао да видим резултат, знао сам да смо добили. 

Заиста се овоме нисам над'о! 

Још кад виђех да је Браун имао секвенцу са два офанзивна скока, aсистенцијом за Јага, украденом лоптом, па ај и све то, неђе сам знао да има, али онда онај fadeaway из окрета за неких 4 мин 4/4, рекох то је био један од оних мечева који не може да се изгуби!

Браво Звездо!

• Like 23
Posted
34 minutes ago, Čvarkov said:

Iskulira me drug, uplašio se da će platiti viski. Ne boj se, ja častim.

Na odmoru sam do sutra, prošli petak je bio turbulentan. Ostavio sam ovde upis u stilu Karija Pešića ali mi obrisaše moderatori

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Momenat. Forma. Energija. Bekovi. Šut za 3. Bolomboj. I onda se desi ovo večeras. I to je Zvezda. I da Pirej je naša kuća, navijači braća bila i ostala. Nešto što nema niko u Evropi i nije za sprdnju, naprotiv. Idemo dalje.

spacer.png

• Like 9
  • Love 2
Posted

Leb te nejebo kad Braun uze onaj šut iz okreta, preko ruke, kad ono buć.. Kao kad se against all odds u univerzumu poklope sve kockice. I kad se ono neeee razvuče u smejuljak a "dva oka ko strijele sjevnuše u hajduka", ozarene saznanjem daaaa dobijamo u pm.

• Like 12
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 2
Posted
3 hours ago, NMX said:

Jos 6 puta spavamo pa nam Pajola i Grazulis daju 50 poena zbirno

Idi bre u k...., umalo se ne udavih ovako pijan ko letva😆

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, TB Told said:

Ne znam koliko se ljudi sećaju kad je posle pobede nad Olimpijakosom u Beogradu Rokas prvi prišao Davidovcu i radovao se posle meča sa njim, iako nije dobio ni sekund na tom meču. Na snimcima se večeras videlo da se Dobrić raduje svakoj trojci Rokasa kao da ih je on postigao. Atmosfera među igračima je dobra, ja sam to više puta pisao, vidi se na utakmicama, sve su to ok momci. To što su nekad posle poraza nervozni je sasvim normalno.

A za Rokasa

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/rokas-giedraitis-crvena-zvezda-olympiacos-trojke-video-highlights-sut-za-tri/

• Like 1
  • Love 1
Posted

Pomenuste Kalinića, konačno je kanalisao svoju frustraciju na pravi način.

Što se Olimpijakosa tiče, oni su upali u nervozu odmah na početku, jer nisu uspevali da materijalizuju svoju očiglednu prednost pod košem, gde su sa pravom očekivali da će nas sahraniti. Svaka čast Dedi kako je čuvao Fala u tom periodu. Onda se kod njih nastavlja frustracija jer im ne polaze za rukom stvari koje bi morale da im polaze za rukom, uključujući zicere, i kola odlaze nizbrdo. A Rokas Ljubitelj Gasproma samo trpa na drugoj strani.

Odlično su otvorili drugo poluvreme, ali onda fenomenalno odbijanje naleta od strane Nede i Kenana. Konačno su obojica step-up-ovali, baš kada je bilo najteže i najpotrebnije, i kapa dole.

Vaistinu junačka pobeda.

• Like 13