Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

463 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

3 minutes ago, Don Dusko said:

Mnogo je zajebano sto on nema neki stabilan sut pa mu protivnici zatvaraju ulaz lagano.

Zato mu pozicioni napad i nije forte.

Meni je okej ovo što dobijamo od njega u ovom delu sezone. Malo se on popravio, a malo sam se i ja navikao na njegove mane i ne očekujem više od njega da mota sarmu po terenu.

I salžem se da na momente deluje preplašeno, ali zapravo mislim da samo ima takvu facu. :classic_biggrin: Taj isti izraz lica odaje drugačiji utisak kad se probudi vuk kao u produžetku.

• Like 3

Uloge Davidovca, Tea i Mitra bile su tas na vagi sinoc.

Prvi je odigrao konstantnu utakmicu, imao onu nesrecu da promasi zicer i jednom da ga lopta pogodi u nogu, kad je trebalo da pokupi loptu ispod naseg kosa, ali jako racionalna igra i pravi doprinos.

Teo u situaciji kada je celom timu voda u usima, razigrava i tim i sebe. Sekvenca koja nece nikad otici u zaborav, hvala ti starce.

Mitar, odlicna minutaza i osecaj Sfera da ga iskoristi u datim okolnostima. I vise nego dobra sekvenca. Mislim da je to bio mini sok za protivnika.

E sad Jago...razdrmao je ekipu, krenuo dobro, pa potpuno nestao.

Ima muda, znaci brzina i energija koju ima.

Kalinic u stilu Alije Sirotanovica, cini mi se da je igrao 45minuta, uspeo da ukrade loptu u nadoknadi! Ej covek ne odustaje! Istinska snaga Zvezde tolike godine, sinonim za uspeh, garant za trofeje i spartanac kakvog nikad nismo imali 

Bolomboj, e jbga, ja za njega nemam odavno epitete, za mene je on najbolja stvar koja se ikad desila KKCZV. Covek-niska tvrdjava.

Petrusev mogao da bude tragicar, zicer na kraju utakmice, zicer u nadoknadi...

Licno mislim da je Janis pogresio jer ga je zaboravio u drugom pol, a bio je najbolji akter, busio odbranu Partizana, redom Balsu, Pokua... Strasan potencijal i verujem najveca mora komsija.

Nedovic, osim prodora i flourera, nista vredno pomena, lenj, neodgoviran, cak toliko indolentan da nije otisao u cosak kad se pravila akcija za njega...

Kenan, mnogo lose usao u mec. No, ne odustaje, veruje u sebe i definitivno su njegove trojke svalile kamenje sa grudi celom timu.

Dobric, ajde igrao pod injekcijama, hvala za htenje, ali on mora mnogo bolje, pod uslovom da bude zdrav.

Kodi.

Bizarni potezi, zavrsnice cetvrina, smusen, odsutan, kao da je bio opaucen mokrom carapom po glavi.

A onda je usao duh Majkl Dzordana u njega i onako filmski, od najgoreg pojedinca na terenu, prerasta u glavnog protagonistu i direktnog heroja.

Koliko to znaci njemu na licnom nivou, mogu samo da zamislim.

Bas, bas filmski.

• Like 17
  • Love 8
  • Thanks 1

Dobar meč, dobra borba, neizvesno do kraja, nijedna ekipa nije imala dvocifreni plus, bilo je dosta smenjivanja u vodjstvu. Ne bi bilo nezasluženo ni da je Partizan dobio, naprotiv, odigrali su veoma dobar meč. Naelektrisana atmosfera - očekivano, derbi je, uvek će biti. Pogrdna skandiranja - takodje neizbežno, nažalost. Pogrešne odluke sudija su bile na obe strane - očekivano je nenormalno teško doneti pravu odluku na ovakvim utakmicama i suditi pod ovolikim nabojem. I na kraju, kao i uvek posle poraza, Željku Obradoviću, jednom od najboljih trenera sa ovih prostora, ali izuzetno sujetnom i lošom osobom, svi su drugi krivi osim njega. Ogadio mi je svaki derbi zapomaganjem pre i posle utakmice, kao i konstantnim psovanjem sudija i zapisničkog stola. Da, takve atmosfere nije bilo ni u grčkim, turskim, španskim derbijima. Samo u Srbiji. 

• Like 3

Zeljko je za mene medju tri najbolja evropska trenera pa ajde da ne idemo dalje ali otkako je poceo da se bavi ovim poslom. Takodje ovakvog KKP ne bilo bez njega. To mu daje povlasticu da ima povecan ego i sujetu.

Ali mislim da je ova serija poraza od CZ prejak udarac za tako povisen ego i sujetu da je zato frustracija veca. A mislim da je bas ali bas velika frustracija kod njega jer je u zacaranom krugu i iako sve radi ne moze da izadje iz njega. Iako je prica da je Kup meh, smatram da bi Zeljko voleo da ga je osvojio vise nego ista u ovom momentu.

Sto ne znaci da i dalje nece sve dati za pobedu, on je takmicar uvek bio ali licne frustracije su po meni prejake i vidi se da ih ne moze ili ih jako tesko kontrolise.

• Like 37

11 hours ago, Čvarkov said:

Ja ipak odgledao pred spavanje. Sve preporuke.

"Petrušev skoči i udari po glavi Tajrika Džonsa i nogom kao konj pozadi izbaci nogu i udari dva Džonsa odjednom"

"Režimska televizija sportklub"

"Crvena Zvezda osvojila ovaj bezvredni ćup'

"Takmičenje organizovano da bi se igrači Partizana povredili"

9 hours ago, drakon1 said:

"Petrušev skoči i udari po glavi Tajrika Džonsa i nogom kao konj pozadi izbaci nogu kao konj i udari dva Džonsa odjednom""

Oprosti @Čvarkov, korektno si citirao. mislio sam da si konja propustio. Jebiga, kad pišem post u 4 ujutro...

4 hours ago, propolis said:

Meni je fantastično koliko čovek ne ume da gubi, nerealno.

I tačno ima dva šablona za izjave posle tekmi.

Prvi kad izgubi je kome je danas do košarke. 

Drugi kad pobedi (doduše retko) e, ajmo malo o ovim momcima i košarci. 

🤣🤣🤣🤣

Nije nikad bio previše ljubazan kad gubi. Kad je Ataman preuzeo primat u Turskoj, ni to mu nije prijalo.

• Like 1
  • Love 1

2 hours ago, harmonajzer said:

- Karlik je mamojeb i niko od naših bekova ne može da ga sačuva. Možda CMM, ali on se više koristi za rvanje u mismečevima bliže košu, kod preuzimanja (i to radi fenomenalno!). Za Kalinu i Gidru je previše brz.  Možda da se proba sa Lazićem, ne znam u kakvom je on stanju. Prajm Branko bi verovatno bio adekvatno rešenje.

Karlik je odlican igrac i pored klimanja glavom izgleda kao normalan i simpatican lik. Nisam nesto upamtio njegove lose osobine ili provokacije kako je to znao da radi Leday (ili Punter).

Kljuc odbrane na njemu je deny. Flaster da ne moze da primi loptu. To je u dva-tri napada pred kraj utakmice dobro odradio Kalinic. Dobra stvar takve odbrane je da ostatak protivnicke ekipe mora da pokaze sta moze, a sinoc to nije bilo bas mnogo. Dobro je i da to umara igraca kojeg tako branis i uvodi ga u nervozu. Lose je da mi takvog igraca za odbranu na duze od minut-dva osim Lazica nemamo.

Onog momenta kad Jones uzme loptu i krene u dribling 1-1 to je onda situacija gde samo od njega zavisi da li ce da dâ kos ili ne. Ne zavisi tu nesto previse od odbrambenog igraca. Nesrećni Dobric kod nas najvise upada u oci, ali ni drugi se ne bi bolje proveli.

Tu jedino sto eventualno moze da se uradi da ga odbrambeni igrac usmeri na jednu stranu gde ce ga docekati udvajanje gde se ovaj upaniči ili zabije u odbranu. Ali, Jones je vrlo pametan igrac i ne ulazi u takve situacije, a tu mu pomazu i saigraci koji ciste put prema kosu u situacijama 1-1 tako sto odvlace svoje cuvare.

• Like 8
  • Thanks 1