Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

459 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      358
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      186

Recommended Posts

21 minutes ago, MarioKempes said:

Teško je očekivati da baš niko od trija PAO, Bajern, Zvezda ne bude pozitivan u preostalih 8 kola, bar za mene. A ko god od njih da bude pozitivan - imaće min 21 pobedu.

Pao ide u 21+
Oly, Fener, PAO.
Za Monaco uopste nisam siguran (vec veceras mislim da gube).

Svakako, neka i Monaco ode u top4.
5th, 6th, 7th, 8th, 9th, 10th.... to su 6 tima, i nije nemoguce da se ne dese 2 trougla. Ili da bude blizu toga.
Zvezda - Bayern imaju medjiusobno mec, i tu ko izgubi maltene nema sanse da dodje do 21 pobede posle. Ovaj drugi ima dobre, ali tu ko god da izgubi bas tesko da moze do 21-13

4 minutes ago, Cavani said:

Povukao sam liniju kada se Bolomboj vratio u ekipu, mozes da dodas i poraz od Efesa gde se uhodavao ali onda mozes i Oli koji je prvi na tabeli gde smo dobili sa centarskom linijom Mitar-Plavsic, pre toga smo dobili i Virtus. 8-2, ili 10-3, svejedno je, od prvog derbija na ovamo igramo jedan od najboljih basketa u takmicenju.

Kako samo jedan mec od 3 najjaca protivnika, pa igrali smo protiv Fenera koji je drugi i Monaka koji je treci na tabeli. Uz to odlicne pobede protiv Barse i Baskonije u Spaniji, KKP-a koji je u vrhunskoj formi.

Monaco nije jedna od 3 najjaca tima.
Oly-Fener-Pao.

Fora je sto nama i 20 pobeda vrlo verovanto donosi top6. Samo da se ne desi trougao, jer trougao moze da nas sjebe, medjusobni skor ne.
Medj skor nas dovodi do toga da mi maltene imamo pobedu vise od glavnih konkurenata (ako se ne desi trougao... mada fakticki to znaci da su nam dobre sanse i da i u trouglovima budemo najbolji. ne?)

Edited by BattleBender

4 hours ago, forumko topic said:

Izvinjavam se zbog upisa o politici. Moje mišljenje je da su Litvanci odvratni, kao i njihov Žalgiris i imam ogromnu želju da ih ponizimo na terenu. 

To sam i ja kolega mislio , jednostavno su mi nekako odvratni, em zbog sudijakog guranja em zbog navijanja em zbog nekih izgubljenih kljucnih utakmica od njih... Zbog toga su nazvani gnjidama i stojim iza toga i nadam se jos jednom da cemo pocerati kuci odvratan tim iz Litvanije.

Fun fact, kad smo igrali iole ljepse i glednije gubili smo od Barse Panatinaikosa i kompanije u gustim zavrsnicama, sad Murnijo style dobijamo guste meceve, i generalno sve redom...zivio murinjo style.

2 hours ago, BattleBender said:

Pa kazem BAREM 2-3

Ako bacamo procente…

- 20-14 (jos 4 pobede) 55%
- 19-15 (jos 3 pobede) 35%
- 21-13 (jos 5 pobeda) 5%
- 18-16 (jos 2 pobede ) 5%

Значи Звезда која је сада ПЕТА на табели и на 16-10 нема ни 1% шансе да скупи пет победа из пет домаћих мечева против слабије пласираних екипа и гостовања Бајерну? Веће шансе од тога су да Звезда која је сада ПЕТА на табели и на 16-10 изгуби сва три гостовања и још три од пет утакмица на свом терену против тимова који тренутно нису ни међу осам?

• Like 1

20 minutes ago, aleksa7 said:

Значи Звезда која је сада ПЕТА на табели и на 16-10 нема ни 1% шансе да скупи пет победа из пет домаћих мечева против слабије пласираних екипа и гостовања Бајерну? Веће шансе од тога су да Звезда која је сада ПЕТА на табели и на 16-10 изгуби сва три гостовања и још три од пет утакмица на свом терену против тимова који тренутно нису ни међу осам?

Da se pobede sve 5, ima vise od 1%
nekih 5% 😄