Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

459 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      358
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      186

Recommended Posts

13 minutes ago, BattleBender said:

Gledajuci raspored ostalih, vrlo verovatno ce 5 tima biti na 19-15 ili 20-14.

Vrlo moguce da se nekako naprave 2 trougla, jedan sa 19-15, drugi sa 20-14. Jako cudna sezona. 

A to nama ne odgovara, nama odgovara da sa jednim timom delimo skor, jer cemo verovatno od svih da imamo bolji medj skor. Mozda ne od Reala/Partizana, sa kojima verovatno necemo da imamo isti skor verovatno.

Na kojih 6 timova misliš za ta 2 trougla, ako si isključio Real i Partizan? Ja bih isključio i Oli, Pao, Fener, Monako. Al' mi onda ne ostaje 6...

3 minutes ago, Cavani said:

Imamo pet utakmica kuci, kakve crne 2-3 pobede. Mislim, mozda i imamo toliko na kraju ali onda i nismo plejof tim pa je svejedno.

Pa kazem BAREM 2-3

Ako bacamo procente…

- 20-14 (jos 4 pobede) 55%
- 19-15 (jos 3 pobede) 35%
- 21-13 (jos 5 pobeda) 5%
- 18-16 (jos 2 pobede ) 5%

2 minutes ago, MarioKempes said:

Na kojih 6 timova misliš za ta 2 trougla, ako si isključio Real i Partizan? Ja bih isključio i Oli, Pao, Fener, Monako. Al' mi onda ne ostaje 6...

Pa evo ti case:

- Oli, Pao, Fener 21+ pobeda

- Monaco, Zvezda, Bajern 20-14

- Barsa, Paris, Real/Partizan 19-15

ne bih odbacio mogucnost da Efes ode isto do 19 pobeda (imaju prelagan raspored)

a moguce je i da Barsa ode u 20-14, a Efes/Real/Partizan budu na 19-15 ili 18-16

Raspored do kraja sezone nam je težak. Jeste da imamo više utakmica kući ali sa ni malčice naivnim protivnicima. Efes, bez obzira na dva poraza u poslednje četiri utakmice, je sve bolji. Izgubili su obe utakmice u Grčkoj, ali igrali odlično. Za Real da ne pišem, sa Žalgirisom znamo kakve su utakmice i kako pište živci, Armani nije naivan, sigurica je samo Virtus, tu ne bi trebalo biti problema. Gostujemo Olimpijakosu i Panatinaikosu i najboljoj domaćoj ekipi Bajernu. I sa četiri pobede biću zadovoljan, ako ih bude više, ripnuću od sreće sa solitera koji odabere Čvarkov. :smiley53:

• Love 1

41 minutes ago, Nenadd said:

Nemoj to, koliko god imalo rezona.

Mi smo taj poraz kompenzovali par dana kasnije u derbiju, a i pre toga smo imali nekoliko fantasticnih pobeda u gostima.

Ne moze se gledati od utakmice do utakmice bez sireg konteksta jer da nije bilo tog poraza od Makabija i mobilizacije posle njega, vrlo verovatno da ne bi bilo ni pobede u derbiju.

Na kraju je za nas ispalo sjajno, kao uostalom i tokom citave sezone, guramo kako treba i to je najvaznije.

Bas tako, ovo je totalno nepredvidiva sezona do sad. Niko nije ocekivao neke pobede u gostima, kao sto nismo ocekivali poraz od Makabija skoro. Ovde se kukalo i skidale gace i protiv KKP pa dobismo na guzove.  Cak su Oli, Pao i Bajern izgubili po dva meca kuci, sto i pored uloge autsajdera u tim mecevima ne znaci da je neko nepobediv. Pau recimo gostujemo na kraju takmicenja kada ce mozda imati i osiguranu poziciju. S druge strane, povrede su propratni cinilac svake sezone i ko zna u kakvom stanju cemo biti mi ili protivnici pred neke od ovih meceva.

• Like 3

Nama ce svaka utakmica znaciti. U finisu sezone jaki protivnici, ali i nama ce znaciti pa cemo gristi maksimalno i biti na maksimalnom broju obrtaja. Bice hajp[ u javnosti a u tim situacijama verujem da ce igraci ostaviti srce na parketu i da ce to biti muska kosarka. Sve to nismo gledali u proslosti. Tako da imamo sakse i protiv Reala u Beogradu zasto da ne.  Samo polako, svak seldeca utakmica je najvaznija.

8 minutes ago, Nini3112 said:

Ja se ne bi kladio na pobedu Efesa ovde uopste.

Mislim da ce se Kalina i ekipa pobrinuti za ono proturanje kroz nogu

Teo mora da igra. Jos ako bude Garcia sudio, eto nama spektakla.

• Ha-ha 1

19 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sve cemo izgubiti do kraja, pretezak raspored. Docekujes Efes i Real kojima gori a ides na noge Oly i Pao.

Sanse su skoro pa nepostojece.

NiJESAM OPTIMISTA

Da se baci pausalna guess-ovanje u procentima

Home:
- Zalgirs 65%
- Armani 60%
- Virtus 80%
- Real 35%
- Efes 50%

Away:
- Bayern 40%
- Oly 10%
- Pao 10%

350% u 800% 😄 
To mu dodje negde neka procena da dobijamo 43.75% od 8 utakmica 😄
 To je tacno 3 i po, tj 3 ili 4.

• Ha-ha 1

Najjači su mi argumenti za protivničke ekipe kao "gori im pod nogama" i "naoštreni su", kao da su naši igrači lelemudi koji će da izađu pred 20k svojih navijača sa bolom u preponama.

Evo ja baš mislim da ne postoje šanse da će Žalgiris posle onakve prve utakmice da bude motivisaniji od nas, pogotovo kako se sve tamo izdešavalo.

• Like 8

2 minutes ago, BattleBender said:

Pa kazem BAREM 2-3

Ako bacamo procente…

Pa evo ti case:

ne bih odbacio mogucnost da Efes ode isto do 19 pobeda (imaju prelagan raspored)

a moguce je i da Barsa ode u 20-14, a Efes/Real/Partizan budu na 19-15 ili 18-16

Gledam malo sire, u zadnjih 10 utakmica od kako se vratio Bolomboj imamo 8-2 skor, uz fine skalpove na strani protiv KKP, Barse, Baskonije, Monaka kuci. Izgubili smo od Fenera i Makabija. To nije tezi raspored od ovog koji sledi, po meni je mnogo realnije da budemo recimo na 5-3 nego na 3-5.

• Like 2

35 minutes ago, BattleBender said:

Pa kazem BAREM 2-3

Ako bacamo procente…

Pa evo ti case:

Mnogo je to pretpostavki, uz još više nepoznatih.

Hteo sam da kažem, do sada nikad nije moglo da se bude četvrti sa 20 pobeda, verujem da neće ni sada. Sa 20 se bivalo 5,6,7, u zavisnosti od sezone i međusobnog skora. Slično će i sada, ja mislim.

39 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ovde se kukalo i skidale gace i protiv KKP pa dobismo na guzove.  

Kakve guzove, rutinska pobeda, 85:66 u indeksnim poenima😜

8 minutes ago, Cavani said:

Gledam malo sire, u zadnjih 10 utakmica od kako se vratio Bolomboj imamo 8-2 skor, uz fine skalpove na strani protiv KKP, Barse, Baskonije, Monaka kuci. Izgubili smo od Fenera i Makabija. To nije tezi raspored od ovog koji sledi, po meni je mnogo realnije da budemo recimo na 5-3 nego na 3-5.

Ok, povuko si liniju posle poraza, a krenuo je nakon pobede.
Svakako, ajde da vidimo sta smo igrali u tom periodu:
- Makabi (H), Barsa (A), Baskonia (A), Paris (H), Fener (H), Monaco (H), Macabi (A), Partizan (A), Asvel (H), Alba (A)

Od 10 tekme, 7 smo bii u Beogradu, imali smo Albu na strani, i samo jedna mec protiv jedne od npr 3 najjaca tima u takmicenju (i to Fener kuci).
U 10 tekmi, imali smo 5 protiv neki od timova iz bottom 5, i samo jednu iz top3.
To je bio mnogo laksi raspored nego ovo sto nam predstoji.

Dodao bih da je evidentno da su yoyo padovi i usponi za ovaj tim Zvezde neizbezni. Desilo nam se vec u toku sezone. Tim nije bas najmladji, energetski se trosi vise od konkurenata jer smo atletski inferiorniji od konkurenata. 
A nekako bih rekao da smo sad u negativnoj fazi yoyo-a, po samoj igri i formi (i pored skora)

19 minutes ago, BattleBender said:

Home:
- Zalgirs 65%
- Armani 60%
- Virtus 80%
- Real 35%
- Efes 50%

Away:
- Bayern 40%
- Oly 10%
- Pao 10%

350% u 800% 😄 

Zalgiris 30% -jbg zajebani su+slatkorecivi Italijan

Armani 25% - stari lisac Mesina

Virtus 0% - rep

Real 0% - gori

Efes 10% - turci

Bayern 20% - cirkusant i igraju dobro

Oly 0% 

Pao 0%

Sve u svemu, najebali smo. Ako uzmemo 1 pobjedu pa makar da budemo 50% kao u slavna vremena onog sa repom.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5

15 minutes ago, MarioKempes said:

Mnogo je to pretpostavki, uz još više nepoznatih.

Hteo sam da kažem, do sada nikad nije moglo da se bude četvrti sa 20 pobeda, verujem da neće ni sada. Sa 20 se bivalo 5,6,7, u zavisnosti od sezone i međusobnog skora. Slično će i sada, ja mislim.

Ova sezona je mnogo drugacija, favoriti su igrali mnogo promenjivo, i nisu se mnogo odvojili od ostalih. Barsa i Real prosipali zilion meceva, i to je bas ujednacilo ekipe. Posle vecerasnje tekme moguce je da 8 tima koje su u playoff zoni budu u 2 pobede. A i ovi iz samog vrha nisu otcepljeni.

Jeste da proslih godina nije moglo da se bude 4th sa 20 pobeda, ali su zato 2 ekipe sa 17 pobeda, i 1 sa 18 bili u top10, Sezonu pre toga su 2 ekipe usle u top10 sa 17, odnosno 18 pobeda.
Ove godine se moze desiti da 18 pobeda ne bude bilo dovoljno za top10, ni za deseto mesto.

41 minutes ago, BattleBender said:

Home:
- Zalgirs 65%
- Armani 60%
- Virtus 80%
- Real 35%
- Efes 50%

Away:
- Bayern 40%
- Oly 10%
- Pao 10%

350% u 800% 😄 

matematika-formule.jpg

😂

• Ha-ha 6

28 minutes ago, BattleBender said:

- Makabi (H), Barsa (A), Baskonia (A), Paris (H), Fener (H), Monaco (H), Macabi (A), Partizan (A), Asvel (H), Alba (A)

Od 10 tekme, 7 smo bii u Beogradu, imali smo Albu na strani, i samo jedna mec protiv jedne od npr 3 najjaca tima u takmicenju (i to Fener kuci).
U 10 tekmi, imali smo 5 protiv neki od timova iz bottom 5, i samo jednu iz top3.

Dodao bih da je evidentno da su yoyo padovi i usponi za ovaj tim Zvezde neizbezni. Desilo nam se vec u toku sezone. Tim nije bas najmladji, energetski se trosi vise od konkurenata jer smo atletski inferiorniji od konkurenata. 
A nekako bih rekao da smo sad u negativnoj fazi yoyo-a, po samoj igri i formi (i pored skora)

Ima smisla u stvarima koje pišeš, Chaosu je takođe bio prvi utisak čini mi se da nam je igra loša i da smo imali određenu dozu sreće da u ovom trenutku imamo ovakav raspored. Ja bih rekao da smo tu sreću i zaslužili.

Ipak, ono što si ovde i sam rekao u boldu je ono čemu se nadam i što mi daje nadu za HCA - mi ostvarujemo ove rezultate uprkos formi. Toga su svesni i igrači, pogledaj izjave od sinoć. Očekujem uspon nakon pauze, dovoljno nam je iskusna ekipa i trener da ima rezona u tome.

Edited by Manu
  • Like 1

Po meni je kljucno da drzimo rastojanje od Armanija, Efesa, Partizana i Reala. Ako gornji deo tabele ostane kakav je sad mi smo najbolji u skoro svim krugovima -> dupla pobeda nad Parizom, dupla pobeda nad Monakom, bolji medjusobni od Barse, velika zaliha za gostovanje Bajernu. 

Edit: Pao smo izgubili malom razlikom, ali je to poslednje kolo i svakakve kombinacije su moguce tad bice ozbiljnih kalkulacija.

Edited by Creed Bratton
  • Like 1

24 minutes ago, BattleBender said:

Povukao sam liniju kada se Bolomboj vratio u ekipu, mozes da dodas i poraz od Efesa gde se uhodavao ali onda mozes i Oli koji je prvi na tabeli gde smo dobili sa centarskom linijom Mitar-Plavsic, pre toga smo dobili i Virtus. 8-2, ili 10-3, svejedno je, od prvog derbija na ovamo igramo jedan od najboljih basketa u takmicenju.

Kako samo jedan mec od 3 najjaca protivnika, pa igrali smo protiv Fenera koji je drugi i Monaka koji je treci na tabeli. Uz to odlicne pobede protiv Barse i Baskonije u Spaniji, KKP-a koji je u vrhunskoj formi.

• Like 1