Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

454 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      355
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      184

Recommended Posts

11 minutes ago, Čočo said:

Apropo sutrašnjeg meča. Juče vidim na instagramu 

Screenshot-20250130-150327-com-instagram

I pomislim kako će igrati 100% derbi. 

I malopre Sferopulos kaže da je samo Daum out za sutra. 

Lazić će biti u 12 da juri njihove bekove. Sad sam siguran. Iskreno i treba nam jedan dzoker u odbrani za spoljne pozicije. Da juri, bije, umara i nervira protivnika. 

Lazić ima 36 godina, odigrao je ukupno 15 utakmica u sezoni, poslednju 13. decembra. Ne vidim ni umesto koga bi mogao da uđe u 12, a kamoli da još i dobije neke minute, pošto su svi u spoljnoj liniji neuporedivo bolji igrači od njega i redovnije igraju.

• Like 13

18 minutes ago, Čočo said:

Lazić će biti u 12 da juri njihove bekove. Sad sam siguran. Iskreno i treba nam jedan dzoker u odbrani za spoljne pozicije. Da juri, bije, umara i nervira protivnika. 

Nije ovo aba liga, dobice 3 licne za minut.

Verujem (ili se bar nadam) da nismo bas toliko nenormalni da mesto u 12 protracimo na rovitog Lazica. Isti sastav kao protiv Splita, nista sem toga nema smisla...

9 minutes ago, Guru said:

Lazić ima 36 godina, odigrao je ukupno 15 utakmica u sezoni, poslednju 13. decembra. Ne vidim ni umesto koga bi mogao da uđe u 12, a kamoli da još i dobije neke minute, pošto su svi u spoljnoj liniji neuporedivo bolji igrači od njega i redovnije igraju.

Ja ne vidim ko od spoljnih igrača osim možda Kodija može da bar zasmeta a ne da sačuva bilo kojeg njihovog igrača na poziciji 1. i 2. On i sa jednom rukom i nogom i pauzom od mesec dana bar to može. Pre bih izbacio Teodosića iz 12. i ubacio Lazića da bar 5 minuta izmaltretira njihovu spoljnu liniju. Doneće nam više svakako.

Just now, fradler said:

Nije ovo aba liga, dobice 3 licne za minut.

Verujem (ili se bar nadam) da nismo bas toliko nenormalni da mesto u 12 protracimo na rovitog Lazica. Isti sastav kao protiv Splita, nista sem toga nema smisla...

Hoće. Ali bar će se pošibati sa Karlikom, Sterlingom i Lundbergom. Ovi naši će ih samo gledati kako nemilice trpaju preko njih i zaobilaze kao čunjeve. 

• Like 1

1 minute ago, Čočo said:

Ja ne vidim ko od spoljnih igrača osim možda Kodija može da bar zasmeta a ne da sačuva bilo kojeg njihovog igrača na poziciji 1. i 2. On i sa jednom rukom i nogom i pauzom od mesec dana bar to može. Pre bih izbacio Teodosića iz 12. i ubacio Lazića da bar 5 minuta izmaltretira njihovu spoljnu liniju. Doneće nam više svakako.

Pa van bi morali i Lazić i Teodosić jer Davidovac sigurno neće, a ni Luka jer se Sfero verovatno plaši 2-3 brze lične Bolomboju. 

Ne znam, možda  Dobrića izbaci van 12.

• Like 1

Zanima me nas odgovor na Partizanov presing i zonu. Moramo da odgovorimo fizicki. Dakle ocekujem tucu na terenu i pametnu igru. Ako ne pokazemo karakter ako ne pokazemo da nam je stalo i da vise zelimo od njih pisi propalo.

• Like 1

24 minutes ago, Čočo said:

Hoće. Ali bar će se pošibati sa Karlikom, Sterlingom i Lundbergom. Ovi naši će ih samo gledati kako nemilice trpaju preko njih i zaobilaze kao čunjeve. 

Kakvo šibanje, pa nisu ova trojica Kevin Punter. Zaista ne vidim kako Lazić može da im zasmeta, sumnjam da će mu pustiti onu signature odbranu. 

32 minutes ago, The_Big_S said:

Pa van bi morali i Lazić i Teodosić jer Davidovac sigurno neće, a ni Luka jer se Sfero verovatno plaši 2-3 brze lične Bolomboju. 

Ne znam, možda  Dobrića izbaci van 12.

Pa zar nismo kukali da bismo prethodni EL dobili da Dobrić nije morao da igra za reprezentaciju? 😏

Edited by forumko topic
  • Like 2

22 minutes ago, forumko topic said:

Pa zar nismo kukali da bismo prethodni EL dobili da Dobrić nije morao da igra za reprezentaciju? 😏

Kukali kao ranjenici..

Ovo nije moja želja.. predlog.. već sam onako lupio da može da se desi i da tako Sfero odluči

1 hour ago, Čočo said:

Otvara fazon kafić, kakav Laza i 12

• Like 1

Potpuno sam nezadovoljan Sferopulosovim radom! I treba mu dati šansu još jedan-dva meča, a ako se desi da Zvezda ostane bez plasmana u plej-of, hitno ga smeniti! Ja sam čak bio za to da bude smenjen odmah nakon poraza od Makabija, naravno da nisam poslušan - rekao je Anđus u svojoj emisiji

• Ha-ha 6

6 minutes ago, Petar1995 said:

Potpuno sam nezadovoljan Sferopulosovim radom! I treba mu dati šansu još jedan-dva meča, a ako se desi da Zvezda ostane bez plasmana u plej-of, hitno ga smeniti! Ja sam čak bio za to da bude smenjen odmah nakon poraza od Makabija, naravno da nisam poslušan - rekao je Anđus u svojoj emisiji

Čitam tvoj post i mislim se "ok ali mišljenje forumaša Petra baš i nema bogzna kakvu težinu", a onda na kraju vidim da je to zapravo Anđus rekao.

To tek dibidus nema težinu.

• Like 4
  • Ha-ha 4

2 hours ago, Čočo said:

Ako on igra onda Dobric ili Davidovac ispadaju uz Tea.

17 minutes ago, Kladovljanin said:

Ako navijači prekinu utakmicu hoće li biti pobeda za nas? 

Pitam za druga

To nam je jedina šansa da dobijemo ali nadam se da se ne razmišlja u tom pravcu.

• Like 1

4 hours ago, ZvezdaBL said:

Sa nikad manje žara ću pratiti sutrašnji derbi jer su mi ovi momci priredili da mi se košarka zgadi nakon dvije igranja i gledanja

Nije ti se zgadila kosarka nakon proteklih godina gde smo skoro svake revijalno igrali od decembra, ali ti se zgadila od ove ekipe koja ima 13-10 na kraju Januara. Stvarno pokusavam da shvatim kako je doslo do ovakvog razmisljanja i nikako mi ne uspeva.

• Like 3

Glavni razlog zbog kojeg bih voleo da pobedimo sutra nije čak ni naš skor nego je to što bi tema opet postala čitljiva, jer ako kojim slučajem izgubimo ide 7 dana opraštanja od EL.

Edited by Урош19
  • Like 1

Od koga ste vi izgubili...Alba ce im strpati 90 poena lagano.

Nikad za velika dela i uvek vas stize mentalitet.

I ocekujete da dobijete sutra? Lol

Edited by Losmi17
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1