Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Biće baš teško sutra upravo iz razloga jer mnogi očekuju pobedu. Okej, mi smo ove sezone pokazali da ne patimo od iste boljke kao prošle sezone da se gube utakmice od,, slabijih " protivnika. Okej je i da dobro igramo u gostima. Ali sutra će biti vraški teška utakmica. Oni nisu ni malo naivni. Znaju da se zapale. Što smo videli i u prvoj utakmici da mogu brzo da okrenu sve u svoju korist. Svakako pobeda bi nam baš legla kao budali šamar jer bi ušli u gornji deo tabele. Bežali bi po pobedu, dve prvim pratiocima i u derbi bismo ušli sa bustom samopouzdanja. Sutra je najbitnija utakmica sezone i nadam se da ćemo biti ona ekipa koja zna šta i kako hoće a ne ona druga koja se često pojavi na terenu, ravnodušna, bez energije i želje. 

• Like 2
  • Thanks 1

Sutra je mnogo teža utakmica od Pariza, Fenera i Monako. Prije svega s psihološkog aspekta.

Svi očekuju rutinsku pobjedu, ali kao i kolega iznad, takodje mislim da će biti jako teško. 

Ali to je što je...Ako hoćemo medju 8, što je ultimativni cilj, ovakve utakmice moramo dobijati. 

Samo napred Zvezda!

• Like 2

Ko to ocekuju rutinsku pobedu?

Cak mi ovde ne ocekujemo to, niti iko pise na takav nacin...

A tek igraci i strucni stab koji su profesionalci ne misle tako siguran sam, kao sto sam siguran da smo kvalitetniji od njih i da smo imali vremena da se lepo spremimo za mec...

Tako ne moze biti ovo tezi mec od Fenera i Monako, Fener zbog kvaliteta a Monako zbog kvaliteta u odnosu na Makabi i pritiska posle poraza od Fenera...

Tako da se nadam pobedi sutra.

• Like 2

8 minutes ago, Webad said:

Da li je "put it in d luvr" spreman za makabi? Kako me boli njegova plata...muka mi je.

Mali off (izvinjavam se) procitah negde da shorts i hifi igraju za oko 700k evra zajedno 😬

Надиру Хифију који шута 31% за три, што му је наводно највећи (и једини) квалитет, је и то што добија у Паризу превише. Не може Недовићу ни свежи фејд очистити што му је овај и објаснио у два међусобна дуела у којима је постигао дупло више тројки из 40% мање покушаја и покупио две победе.

• Like 16

Ko ocekuje rutinsku pobedu sutra???

Budite sigurno da NIKO iz uprave kluba, struke i samih kosarkasa ne ocekuju laganu utakmicu. To sto navijaci pisu po forumima, potpuno je beznacajno za utakmicu, jer niti navijaci nisu kosarkasi niti kosarkasi nisu forumasi. Tako da ste malo pobrkali loncice, to sto neki stav preovladava medju navijacima, apsolutno veze nema sa glavnim akterima filma tj kosarkasima i samim terenom.

10x je psiholoski bila teza ova HomeStand serija od tri utakmice.

Inace, komsije nas pogurali u top 6, prestigli smo i Paris sada, tako da smo egal sa jos par timova na poziciji br.3

Vidim ja da nesto mirise, samo ne znam sta, kad ono miris 1. 2. i 3. mesta na tabeli Evrolige.

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 3
  • Thanks 1

7 minutes ago, Volter said:

Od Čvarkova očekivano, ali brat Smrtokapa ovo da napiše, ujed za srce. Zabode nož na prvoj krivini.

Žao mi je Voltere, u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno.

4 minutes ago, DameTime said:

Baš se našao Smrtokapa da te udari mokrom čarapom, pa svi znaju da se on šulja po Partizanovom topiku i džinksuje iz prikrajka...

Ovo je opšte poznato, u Berlinu ste samo zahvaljujući kojihit pobegli sa lopate.

• Like 2

Citam, ne znam na kom sam topiku.

Mislim, "svejetolepo", ali ne moramo da citamo malo malo o Partizanu, zaista je nekada previse.

Elem, gledam sta ste pisali i razmisljam bas o tome sta je to rutinska pobeda.

Pobeda u kojoj vodis 15tak razlike od pocetka do kraja, pa odes na +25. Pobeda u kojoj stalno vodis par poseda i onda na kraju odes na +15?

Sve u svemu, kakva god da bude danas, a bice, dobro dosla nam je ❣️

Edited by BojanaCZV
  • Like 16

5 hours ago, BojanaCZV said:

Citam, ne znam na kom sam topiku.

Malo se zezamo, ne zameri. Uticaj atmosfere posle trećeg dana slave, nadam se da nije bilo preterano.

Elem, može biti vrlo zeznuto danas, ali ako Zvezda odigra dobro kao što ume, Makabi će teško imati dovoljno oružja da se suprotstavi.

Nema rutiniranja, samo koncentrisano i jako svih 40 minuta i biće sve u redu.

Edited by Smrtokapa
word
  • Like 3
  • Love 1

Ovo neće biti ni malo laka utakmica,odbrana mora biti na maksimumu od prvog minuta,njima ako se dozvoli napadački mogu biti veoma dobri.

Po meni ako ovo uspijemo dobiti dobićemo i derbi,ako izgubimo gubimo i derbi.