Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

448 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      351
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      181

Recommended Posts

4 minutes ago, drakon1 said:

Mislim, kad nam već ide, bilo bi dobro ako mozemo završiti ovaj deo sezone na 1. mestu.

Realno bi trebalo sad da iskoristimo ovu dobru formu i povoljan raspored za neku seriju od desetak pobeda, da napravimo zalihu i da onda možemo malo da oborimo formu pre nego što nastupe plejof i fajnal for gde opet treba da budemo pravi. 😁

Spoiler

Šamarčine za otrežnjenje primam radnim danom od 10h.

35 minutes ago, berti said:

Najbolja petorka sastavljena od stranaca? Kec i dvojka Markus i Đenka, petica Bolomboj. Ostalo?

Markus, Lojd, Kinsi, Kvinsi i Bokica ovo je po kvalitetu a po srcu zameniti samo Lojda za Djenku.

• Like 3

5 minutes ago, Pero_Cameron said:

Ima li neko sad one projekcije i procente za top 4,6,8,10

Ima jedan forumaš koji je nudio svoj superkompjuter da odradi proračun, samo da mu se daju dobri ulazni podaci. Na nekoj drugoj temi, ne sećam se da li EL ili Partizanovoj. Možda se javi ponovo...

Калина је убедљиво најзначајнији наш играч у 21. веку. Ко зна докле ћемо догурати у овој сезони, а он ће овом сезоном само то потврдити и сигурно бити недодирљив. Одведи нас на Ф4 па да се дигне тај дрес под сводове Арене/Пионира.

• Like 19
  • Love 2

Друга петорка би била, наравно по знајачу:

Волтерс, Били, Кинзи, Фаје, Цирбес

А било ту колико хоћеш квалитетних играча Рочести, Факу, Андре Овенс...

• Like 1

Samo bez loženja. Dobri smo, dobro stojimo na tabeli i sa formom, igramo podjednako dobro i na strani i na gostovanju, samo se treba spustiti na zemlju. Ok, jasno je da posle x godina nešto radimo konkretno u EL, ali se treba spustiti. 

Vrlo lako može da se sklizne dole na tabeli.  Recimo Bajern koji je na 10 mestu,  ima samo 1 pobedu manje. Nista ovde nije gotovo, tek ima da se igra. O top 6 ni ne razmišljam...ako dodje dobro došlo. Ajde mi za početak da se uguramo u top8 /10....to ce biti itekako pomak....Za sada je ovo odlično.  

• Like 5

7 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

A moj avatar....

6 minutes ago, Čvarkov said:

Ovaj megacar uvek u najboljoj petorci.

Hide contents

bicikle-.jpeg?ts=2023-05-09T17:57:07

Meni je najveci highlight u dresu Zvezde bilo kog igraca onaj njegov intervju kad je razbucao Lokomotivu Kuban, dobro mozda posle ''the trojke''.

• Love 1

8 minutes ago, Čvarkov said:

Ovaj megacar uvek u najboljoj petorci.

Hide contents

bicikle-.jpeg?ts=2023-05-09T17:57:07

Brat nas postao aistent glavnom treneru u Tampa Titansima tamo gde je poceo.Sveropulos,Kinsi,Luka Mitrovic i ja slavimo rodjendan 21.marta.Inace fenomenalan dan da se rodis ako hoces da budes sportista sto ja nisam posao.🤣

Ronaldinho

Antoine Griezmann

Jordi Alba

Lothar Matthaus

Ronald Koeman

Ayrton Senna......

• Love 1
  • Ha-ha 3

21 minutes ago, No name said:

Samo bez loženja. Dobri smo, dobro stojimo na tabeli i sa formom, igramo podjednako dobro i na strani i na gostovanju, samo se treba spustiti na zemlju. Ok, jasno je da posle x godina nešto radimo konkretno u EL, ali se treba spustiti. 

Vrlo lako može da se sklizne dole na tabeli.  Recimo Bajern koji je na 10 mestu,  ima samo 1 pobedu manje. Nista ovde nije gotovo, tek ima da se igra. O top 6 ni ne razmišljam...ako dodje dobro došlo. Ajde mi za početak da se uguramo u top8 /10....to ce biti itekako pomak....Za sada je ovo odlično.  

Konačno jedan smislen i trezven upis. Jako se ložimo, a znamo kako se to do sada završavalo. Mnogo je ozbiljnih ekipa koja nam dišu za vratom, definitivno se treba vratiti u realnost!

Ima li neko da preporuči hotel u Abu Dabiju sa onim "pravim" All-inclusive? (maj)

• Ha-ha 3
  • Tuzno 1

Au ciganijo moja. Kakav mir, kakav spokoj od ranog jutra. Ovakav osećaj nikad nisam imao. Pre utakmice sam pisao kako su se kockice posložile i da je ostalo da pojedini igrači uđu u formu. I to smo sinoć videli. Sinoć je tim pobedio. Gde su svi koji su igrali dali svoj doprinos. Hvala ti Zvezdo za ovaj osećaj. Ko će da dočeka sledeću utakmicu. Protiv Fenera ćemo srušiti Arenu. Hvala ti Zvezdo što od ove godine više ne gledam u tabelu i sa kim igramo jer sve je u našim rukama i mi se pitamo. Sa svima! Bilo gde! Dobro jutro ciganijo moja! 🍀❤️

• Like 2

45 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Vala i Skuni Pen je kidao kod nas.

Omar Tomas u Pešićevom drugom mandatu je isto bio jako,jako dobar.

• Like 1

😂

7 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Isti slučaj 😄

Obrisano na YT. 

Slučajno sam našao jednom kad sam ušao na njegov profil i sačuvao, da povremeno bacim pogled xD

Izjavu sam ja snimio i okačio, a ovi ukrali. Da ste pitali da li neko ima bilo bi vam rešeno za dva minuta.

• Ha-ha 3