Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Kod Kodija postoji samo jedan problem i to je ono što ga prati od početka sezone. Podredio se timu. On je jedini koji to ne treba da radi. Treba da izađe na parket i kaže ja sam ovde glavni. Tada dobijamo Kodija sa samopouzdanjem. Pa ćemo pored najboljeg centra u EL imati i jednog od najboljih plejmejkera. I onda su nam baš visoki dometi. Tada dobijamo ovog Kodija:

• Like 2
  • Tuzno 1

Ako nekako uspemo da dobijem Baskoniju sledece kolo, ja bih prvi sledeci mec u EL na domacem terenu dao CMM potpuno odresene ruke, da izdivlja sa ulazima, asistencijama i poludistancom.

Prosle godine sam gledao dosta baskonijinih meceva, covek je ubijao asistencijama i ulazima, pun samopouzdanja, ovo sad je neka skroz ukocena verzija.

• Like 3

3 hours ago, bodo said:

Mi smo definicija kratkog čebeta ovosezonske EL a čini mi se da imamo još dosta untapped potencijala. Sutra očekujem punu tribinu naših  u Leonu Štukelju.a bezobrazno su stavili ulaznicu 20€ koje inače koštaju 10. Preslika Laktaša kad naši gostuju. 

Cemu li se Krka nada kada ce i Bodo biti u rotaciji u Stukelju da pomogne.

Da te cujemo na tv.

• Ha-ha 1

Došao da zamolim Davidovca za oprost. I Jaga za tvrdnju da kada on rešava gubimo.

Sferopulos i štab baš jako dobro umeju da spreme utakmicu.

I znam da deluje kao opšte mesto ali ključ je kod nas u timskoj igri. Odbrana timska savršena, napad isto nije loš samo što šutevi nisu ulazili i opet smo dobili gde nikad nismo.

I da, ovo je prva sezona otkad pratim Zvezdu (cca 30 godina) da idemo u goste najvećim evropskim ekipama i legitimno očekujemo pobedu, ne kao možda iznenadimo nego idemo da se pošibamo i ako budemo na nivou dobijamo. Svaka čast za taj skok u mentalitetu.

Da mi ljubimo Yaga u du.e, pogotovo Svero i stručni štab a i ovi iz uprave....

Prošle godine došao momak da bude treći plej, a ispred njega Nejpir,Teodosic...na kraju nejpir otišao kao promašaj, Yago uzeo loptu u ruke , MVP ABA lige, uzimamo titulu, +kup,+prvenstvo,  donekle cupamo sezonu sa tri trofeja. Ove godine CMM u grču, ni tamo ni vamo, ali Yago je tu da povuče kada ne ide. Ne treba zaboraviti da je momak došao bez dana odmora odmah posle OI sa reprezentacijom...

Svaka čast momak.

• Like 20

10 minutes ago, Clash said:

Cemu li se Krka nada kada ce i Bodo biti u rotaciji u Stukelju da pomogne.

Da te cujemo na tv.

Ja sam tamo kao kod kuće, 7 sezona sam igrao tamo. a zapravo ta dvorana i nije loša za mali fudbal. do izgradnje iste Krka je igrala svoje mečeve u dvorani Novi Marof koje je iako mala primerenija za basket. a ja iako sam igrao za istoimeni fudbalski klub bio sam veliki fan Olimpije. a dosta je i poznatih imena prodefiliralo košarkaškim klubom. a naših će biti tamo a bar polovica dvorane.

• Like 17
  • Love 5

3 hours ago, Kosjan Willavić said:

Bravo za Sferopulosa i vodjenje i postavku meca juce. Maltene savrseno, ova pobeda juce je bas imala njegov pecat.

Pa lako mu je kad je Misa uzeo slobodne dane na poslu da mu spremi utakmicu protiv Barse.

Imao nesto naradjenih dana pa vezao svetog Nikolu i Novu godinu.

Edited by Clash
  • Ha-ha 2

Nedovic igra sezonu zivota. Ne gledam procente, statistiku, itd, ali u zivotu nije pogadjao ovoliko bitnih suteva kao sto to sad radi. Udje, ubaci vaznu trojku, okrene momentum u nasu korist instant. Onda na drugoj strani, izvuce faul u napadu, iscacka neku loptu.

Prva stvar koju Drcelic treba da uradi na leto je zadrzavanje Petruseva uz visegodisnji ugovor, makar platili milku obestecenja. Mi igraca kao sto su on i Bolomboj ne mozemo da dovedemo, tako da moramo maksimalno da iskoristimo to sto su ovde i da ih sto duze zadrzimo. 

• Like 29
  • Thanks 1

31 minutes ago, filip83 said:

.

I da, ovo je prva sezona otkad pratim Zvezdu (cca 30 godina) da idemo u goste najvećim evropskim ekipama i legitimno očekujemo pobedu, ne kao možda iznenadimo nego idemo da se pošibamo i ako budemo na nivou dobijamo. Svaka čast za taj skok u mentalitetu.

Budzetu. Ima nesto i do toga u odnosu na ranije, ako cemo iskreno. 

Sa ovakvim resursima koji su nam trenutno na raspolaganju sve osim ravnopravne borbe za top6/top8 bi bio neuspeh.

Ne znam kako mislis da ga zadrzimo kad se mi ne pitamo? 

Daj Bože da bude tako ali ne vjerujem da ce ga Oli pustiti tek tako. 

Dzoel je najbolje pojačanje zadnjih 10-ak godina. Ne pretjerujem...Takav bespoštedni borac, karakter, to se ne vidja često. Impresivno zaista 😍

• Like 4

11 minutes ago, Markoss said:

Nedovic igra sezonu zivota.

Slažem se. Daleko je on od savršenosti naravno, i imao je utakmica na kojima je baš štucao, ali generalno je sjajan.

Što se statistike tiče, on trenutno šutira 26/57 za tri u EL, odnosno 45,6%. I to uglavnom nisu šutevi gde posle izrađene akcije on ostane sam i opali, već su mahom šutevi iz driblinga i preko ruke.

• Like 11

5 minutes ago, Cavani said:

Budzetu. Ima nesto i do toga u odnosu na ranije, ako cemo iskreno. 

Sa ovakvim resursima koji su nam trenutno na raspolaganju sve osim ravnopravne borbe za top6/top8 bi bio neuspeh.

slažem se naravno, ali iskreno, iskustvo me je naučilo da ćemo naći način da taj budžet i očekivanja nekako ne ispunimo. tipa da imamo 7-11 ili 8-10 u najboljem slučaju i da sada kukamo kako smo mogli da budemo bar na 50% samo nam je malo falilo ili da se vraćamo na sudije protiv žalgirisa i barse. sad je ekipa nekako otresla to i nastavila dalje i dobila važne mečeve + bez nekih igrača juče ali ni to nije bilo važno.

24 minutes ago, Smrtokapa said:

Slažem se. Daleko je on od savršenosti naravno, i imao je utakmica na kojima je baš štucao, ali generalno je sjajan.

Što se statistike tiče, on trenutno šutira 26/57 za tri u EL, odnosno 45,6%. I to uglavnom nisu šutevi gde posle izrađene akcije on ostane sam i opali, već su mahom šutevi iz driblinga i preko ruke.

Odgovara mu igra iz drugog plana, kada je opcija broj dva, i kada se smanjila očekivanja.  Ovako udje svež, napravi minijaturu , I to je to.  Sada se više oslanja na šut, koji ga služi dobro, ali je smanjio ulaz pod koš. Ranije je znao dosta puta da pravi prodor i završava na obruču napad, sad je to dosta smanjio.

• Like 1

47 minutes ago, Markoss said:

Nedovic igra sezonu zivota.

Isitce mu ugovor. Mora da pokaze sta ima u sebi ako hoce produzetak saradnje 😄

Imamo jedan od najdominantnijih parova centara u EL Bolomboj - Petrusev. Ukoliko se Brown III pokaze kao pogodak na 4, Sferu ostaje laksi deo, da Kodija spremi. Ako se pogode te stvari eto nas u top6. Na kraju ce se bnorba u zadnjim kolima sa PAO i Realom voditi upravo za raspored u okviru top 6. Ko bit to rekao na pocetku sezone.

Edited by suptil
  • Like 1

Sa Bolombojem imamo skor 5-2 od cega smo jednu utakmicu pokradeni, a druga je bila prva po povratku gde se cela ekipa kompletno raspala. 

Jago je igrao celu proslu sezonu sa ozbiljnom minutazom, na kraju sezone je imao jako nezgodnu povredu, nakon toga igrao je kvalifikacioni turnir za olimpijadu, pa odigrao olimpijski turnir (cak prosao grupu) i odmah posle toga dosao na pripreme tako da je ocigledno zbog cega je imao los ulaz u sezonu. Pored toga sto igra sjajno na poslednjih par utakmica deluje da je dosta sazreo ove sezone, donosi dosta bolje odluke i nekako je strpljiviji nego prosle sezone. Iako sam ga i ja kritikovao dosta bas mi je drago sto je uhvatio formu jer vidis da mu je stalo i da uvek igra sa ogromnim zarom.

• Like 3

Jbg, nije nikad bio prva violina, sad ga stigle i godine (celih 29), al Deki Davidovac za mene je jedan od onih igraca koji me asociraju na Zvezdu iz poslednjih deceniju i kusur, kada smo imali priliku da gledamo mnoge velike i vazne meceve naseg kluba.

Zato ga i volim, onako navijacki iskreno, mada znam da postoje limiti. 

• Like 1