Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Ali Furnije kojeg dizu u nebesa a covek nije ni blizu toliko dobar igrac, i njegova partija juce.. 

Cisto zadovoljstvo. 

Jedno pitanje za sve vas, koliko vas je provalilo da Gidraitis nije igrao sinoc? Ja sam to ukapirao jutros tek 😁

Edited by Igor_
  • Like 7

Ono sto posebno raduje je da mi povratkom Bolomboja i dolaskom Brauna necemo poremetiti hemiju u ekipi jer ce nam oni doneti ono sa cim smo sinoc ponovo patili i ipak pobedili, a to je skok i odbrana reketa.

8 skokova manje i pobeda od 16 razlike.

Protiv Panate 10 skokova manje i rezultatski egal.

Dobric je oplemenio i poziciju 3 u proteklom periodu, Yago polako postaje i defanzivno konkurentan za EL.

Ja stvarno mislim da ce kompletna Zvezda biti u top 6 ekipa po kvalitetu u EL, ako se izbegnu veci problemi.

• Like 4

12 minutes ago, Igor_ said:

Jedno pitanje za sve vas, koliko vas je provalilo da Gidraitis nije igrao sinoc? Ja sam to ukapirao jutros tek 😁

Ono što sam primetio je dobro raspoloženje Rokasa odmah posle utakmice. Tipa šalio se nešto sa Davidovcem i verovatno mu čestitao na odličnoj partiji. Da budem iskren nisam to očekivao od stranca u našem timu, pogotovo ne od nekog ko je prošle sezone igrao oko 30 minuta u proseku a sinoć ni jedan. Izgleda da je stvarno dobra atmosfera u timu kad se i kod igrača koji ne igraju ne primećuje nezadovoljstvo

• Like 8

Prosto ne bi bilo posteno da nismo dobili utakmicu u kojoj Mitar pogodi oba bacanja, a Davidovac lupi rampu.

Ovo sam i pre pisao, Sfero ima svojih bubica i cesto se gubi sa rotacijama, ali ima iza sebe dosta utakmica koje je vodio bez greske kao sto je ova sinoc bila. Od prvog napada se videlo da imamo jasnu ideju sta radimo na terenu, protok lopte je bio vrhunski i iz toga smo dobili odlicne procente. Nama cela igra polazi iz cvrste i agresivne odbrane gde ukoliko uspemo da iznudimo izgubljene protivnika po pravilu naplacujemo to u napadu. Zbog toga se nadam da ce u narednom periodu Teodosic sto manje vremena provoditi na terenu jer je prevelika rupa u odbrani, a u napadu to ne moze da nadoknadi i onda posle lakih poena protivnika gubimo samopouzdanje i ulazimo u nervozu.

Sledeci mec protiv Efesa koji je kao i mi rutinirao kuci Grckog velikana i koji je isto kao mi nekonstantan tako da ne znam sta da ocekujem tu, ali bi pobeda tamo u ovakvom trenutku bila zlata vredna, osigurali bi 0.500 do kraja godine i bez pritiska docekali Makabi. 

Kad se vrati Bolomboj i uigra Braun mozemo da budemo bas beton defanzivno.

Edited by Creed Bratton
  • Like 16

2 hours ago, Leonard said:

Bas da vidimo kako ce kriminalac Pedja da zaustavi skandiranja koja ce pre ili kasnije oriti se halom!

Evo ja mogu da ti sad sa ovog mjesta garantujem ljubičastu novčanicu i moj ban sa foruma (ako zbog ove opklade to ne odradi admin😁 ) ako ikome bude nedostajala dlaka sa glave ukoliko se to zapjeva sa bilo koje druge tribine a da to nije kop. 

Ukoliko dobijem opkladu (a nece dugo proći, svjedocicemo skandiranju) ti meni ne dugujes ništa. 

• Tuzno 1

7 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Једва сам чекао да прође ова утакмица да не читам више о томе ко ће за кога навијати у хали, шта ће се певати, о услову позајмице Петрушева... кад оно још горе после утакмице.

Zato je resenje jedna kosarkaska tema i druga koja ce se baviti svime ostalim. Obe bi bile najposecenije i one se najvise upisa u to sam poprilicno siguran a valjda je cilj da se na forumu pise vise a ne manje. Ne vidim problem da imamo 2 aktivne teme (kao sto smo imali veci deo sezone do sad jednu ovu i jednu za prelazni rok s tim da je ta zakljucana sad) a ne 5 kako su neki pokusavali da predstave moj predlog. Time bi se resio ovaj problem, a apsolutno nista se ne bi izgubilo, dok ovako ocigledno ima bas dosta ljudi koji ne zele da citaju ove stvari i u buducnosti samo moze da se izgubi i neko da se udalji sa ovog topika. Ovako imamo nezadovoljne koji ne zele o politici i ovim stvarima i druge koje rekao bih vise gledaju prvo kroz prizmu politike (odnosno to im ostavlja veci utisak) ili atmosfere ili odnosa sa Olimpijakosom primera radi pa tek posle kroz prizmu kosarke i misle rekao bih (mozda gresim) da ljudi koji nemaju javno stav o tome na forumu da cute i zmure na odredjene stvari, sto je sasvim legit razmisljanje i svako bi trebalo da ima pravo na svoj stav, al obrni okreni imamo 2 grupe nezadovoljnih ljudi, a da imamo 2 teme bi za one koji zele samo o kosarci mogli da citaju samo o kosarci a za oni koje zele vise da pisu o atmosferi i ostalim stvarima mogli da pisu na ovoj temi bez da im iko skrece paznju da ne zeli to da cita jer prosto imaju temu za kosarku i imaju izbor gde ce sta da citaju i pisu.

I sto vise vremena prolazi vreme pokazuje da je moj predlog itekako bio na mestu (sa samo jednim ciljem-da ovaj pdf bude jos bolje i kvalitetnije mesto), pritom ne samo oko ove utakmice gde je to jos vise dobilo na znacaju, vec je to vise puta slucaj i tokom nekih prethodnih utakmica i po meni je to jedino resenje evidentno. Ako neko ima bolji predlog neka predlozi tu sam prvi da podrzim. Ovo je resenje za obe strane i ako ga vecina ne bude podrzala sve vise ce biti ovakvih situacija gde ce biti nezadovoljnih ljudi koji ne zele da citaju o stvarima van kosarke i drugih kojima su i vazne druge stvari o kojima zele da pisu koje su usko vezane za kkcz. Ne treba da se ljutimo jedni na druge nego da nadjemo kompromis, a ja mislim da sam predlozio idealno resenje. I nema nikakvih 5 tema nego 2, ova za sve sem samog terena i jos 1 vezano iskljucivo za teren i kosarku. Lajv temu ne racunam u ozbiljnu temu (i oni koji pisu na istoj sami priznaju da im je to neki ventil za izduvavanje a ne da je to ozbiljna tema) a na temi o bivsim igracima se bas bas retko pise i ko da ne postoji maltene, tako da obrni okreni 2 aktivne teme sto je bio slucaj maltene do juce dok je bilo teme prelaznog roka i obe su bile najposecenije i najaktivnije a tako bi bilo i sa ove 2 s tim da sam poprilicno siguran da bi kosarkaska tema bila daleko najkvalitetnija jer bi imala jasne smernice. Ovde ima bar 20, 30 ljudi koji bi mogli da izguraju tu temu "kkcz-iskljucivo kosarka" i ne vidim problem da se otvori ista, jer imamo teme navijaca drugih klubova kojih ima po 2 ili 3 (pa cak i 0) i imaju svoje teme na kojima se retko pise dok bi ova bila u par najjaktivnijih. Problem je sto retko ko podrzava ideju, a ovi koji se ne slazu nisu dali neki bolji predlog ili neki kontra argument a da to nije "ne treba nam 5 tema" jer je to po meni izrazito neozbiljan komentar posto sam iznad detaljno objasnio sve.

• Like 1

31 minutes ago, Nini3112 said:

Ali kako se Gidraitis raduje nakom pobede na koju nije dobio ni jedan jedini minut,skace istinska radost i onda dodju ovde ljudi i teraju ga? Trenutno je bas ocigledno bar forme ali on je jedan od nas.

Od Rokasa za sada nista nismo dobili u sezoni. Cak smo i od Plavsica dobili Kaunas, Mitra Bolonju, Dede Olimpijakos, Dobrica Bajern, Dauma Fener, koji su se ugradili u poneku pobedu ili dobru timsku igru. Reklo bi se da ga Dobric polako istiska iz rotacije.

Od njega i Tea bas nista, s tim da je Teo  dobrim delom bio i stetocina. Nema teorije da bi sa Teom zategli odbranu kao sinoc. 

Pisao sam vec da Mitar i Deda kakvi god da su bili sakati, pljuvani i osporavani, doprinose vise od Dauma i Rokasa. 

Sto je steta, jer bi nam sa Rokasom barem na proslogodisnjem nivou i plafon bio veci, kao i sa Daumom kao stec opcijom sa barem 40 posto za 3. Za sada nista od toga.

• Like 4

52 minutes ago, Portovale said:

Evo ja mogu da ti sad sa ovog mjesta garantujem ljubičastu novčanicu i moj ban sa foruma (ako zbog ove opklade to ne odradi admin😁 ) ako ikome bude nedostajala dlaka sa glave ukoliko se to zapjeva sa bilo koje druge tribine a da to nije kop. 

Ukoliko dobijem opkladu (a nece dugo proći, svjedocicemo skandiranju) ti meni ne dugujes ništa. 

Zašto misliš da će grupa da bude tolerantnija na pesmu i skandiranje nego na transparent koji je sinoć nasilno sklonjen (nije pokrivao navijačku zastavu, nego reklamu banke), a svima u blizini "jasno predočeno" da toga ne sme da bude (što dokazuju i fotografije snažnih momaka u crnim majicama za vreme argumentacije)?

Stvarno ispod radara prolazi Nedoviceva fantasticna polusezona.

Ne propusta se prilika da se baci neki duhovit komentar kad god je povredjen, al se uglavnom prenebegava cinjenica da igra najpametniju igru u zivotu.

Na to je i ove sezone dosao ful spreman i zategnut, ne libi se da igra rovit i uspeva da se nametne ispred Kenana kao bolji igrac.

Milion gosinje je bilo mnogo pre 3 sezone, sada, s obzirom na inflaciju i krizu novih lica u El, to je odlicna cena za ono sto nam Nemanja donosi u igri.

Ispade to dobar potez uprave, potpuno slucajno ali da.

Da iskoristim priliku i pohvalim Plavsica koji se vrlo lepo kretao sinoc, narocito u napadu.

Lepo je postovao plan da se lopta spusta Kalini kad god je u mismecu, odigrao lepo haj-lou par puta, isto tako par puta uspesno nabacio na obruc, bio dosadan na skoku...

Odbrana je problem i to se nece bitno popraviti do sledece sezone ali pohvalno je sto uspeva da da konkretan doprinos u napadu.

Svakako mu i ovakavi mecapovi, gde nema brzih pnr centara, odgovaraju.

• Like 16
  • Thanks 1

10 hours ago, BojanaCZV said:

Ali snimak na insta 😄

Izlazi Kenan da potpise nesto klincima, ovi ga pitaju da ih zaprati na insta, naravno Kenan pristaje.

Jedan mali dobacuje: ovo je samo jedna losa tekma, u fazonu ne sekiraj se.

Kenan: pa sta cu kad me stalno udvajaju 😄

Video ovo, legende su i brat Kenan i klinci.

• Love 3

Ne vucite me za jezik sa Nedovicevom sezonom karijere i fantasticnim igrama :classic_dry:

Da, imao je 4 sjajne partije (Pariz, Fener, Buducnost i Oly), ali mi smo od pocetka sezone odigrali 26 utakmica.

Mislim da niko sem Kalinica, Petruseva i Bolomboja do povrede nije ni blizu da zasluzi takve epitete.

Nedovic mi je u istom kosu kao CMM i Kenan - rade posao, imaju briljantne momente, ali ne bih rekao da briljiraju. Prosto nisu dovoljno pouzdani, nisu konstantni. Pritom je Nemanja propustio vec 9 meceva, na svakom trecem je nedostupan...

Sinoc je odigrao odlicno, nek tako nastavi, nek ga sluzi zdravlje i to je to, ima vremena za panegirike.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1

6 hours ago, berti said:

Najgore je sto on, koliko znam, nije kriminalac uopste. Bandoglav jeste, kriminalac ne. 

Naravno, u njihovom vrhu ima krimosa.

Cudi me iskreno njegovo ponasanje juce, da je cvecka naravno da nije ali je daleko od nekog kriminala covek cak alkohol ne pije... Inace skoro je nasa uprava htela da nam promeni grb pa je Pedja zvao i upozorio da se nasa uprava urazumi odmah je promena grba sprecena a javnost je obavestena kako do promene grba nije bila ni u razmatranju sto je laz(ja ako sada lazem neka me demantuju ljudi koji su upuceni u rad naseg kluba). Tako da Pedja radi i dosta dobrih stvari ali ovo juce stvarno mu ne treba jos na klipu koji kruzi internetom se nije culo sta je sve rekao, uzivo je delovalo mnogo gore. Jos jedna jako bitna stvar ovo vam drugarski kazem snimanje i slikanje na tribini je zabranjeno a tek posle ovoga nemojte ljudi da se igrate izlomice vas neko nece vise ni upozorenja biti kao do sada. Na poslednjem fudbalskom derbiju je jedan navijac Partizana bukvalno bio ugazen jer je snimao sta se desava na tribini neki klinci ga cak provalili iznet je sa tribine od batina nije mogao da stoji...

• Tuzno 1

34 minutes ago, Estrella Roja said:

Za napad me i ne čudi jer mislim da tu svakako imamo dovoljno potencijala, ali je iznenađene videti da i u odbrani dobro stojimo sa obzirom da nam je prvi centar i najbolji odbranbeni igrač propustio 11 od 15 utakmica.

Koliko ja citam sa ovoga mi smo sesti napad, sedma odbrana Evrolige, tako smo medju 4 "najbolje" ekipe po rejtingu jer smo u obe kategorije iznad prosjeka.

Mislim cudne su fomrule za ovo i ne daju bas najrealniju sliku, ali isto tako nisu ni za baciti, prema ovome mi smo tu borderline top 6 ekipa, sto bi mozda i bili sto je gore neko napisao da nismo pokradeni 2 puta, i jednom ili dva puta sami sebe pobjedili.

Duga je sezona i sve je moguce, ali daleko smo mi ove godine od rekeativaca kako se ovde pretstavlja kad izgubimo jednu utakmicu.

Kada se na ovo jucerasnje doda Boki, Filip i Brown koliko je to druga prica pod kosem i napadu a pogotovo u odbrani. A to ce bome otvoriti i bekove za vise suteva a i prodora jer i Boki i Filip sire reket.

Ja iskreno jedva cekam da nas vidim zdrave i kompletne na terenu, i samo se nadam da se sfero nece pogubiti.

Tu Boki i Petrusev moraju po 20-25 minuta da pegledaju, minimalno.

Cmm 25-30, Kalina isto.

Neda i Kenan koji je zapaljeniji nek igra 20+, Dobri nek kupi na 2 i 3 sta ostane minuta, ili ako ga ide nek uzme od ove dvojice.

Yago je opet pokazao da moze da igra na EL nivou kad je u formi, i koristiti ga u odgovarajucim matchupima vise, kad ga ne ide manje.

Browna ne znam kako ce koristiti, vjerovatno za defanzivne specijale, moguce da ce neke utakmice rokati i 25+ a neke samo 5-10 min, naravno ako je zdrav.

Rokas, Mitar, Daum, Deda, pa i Teo po potrebi i po odgovarajucim Matchup-ima.

• Like 6

Ako pobedimo Makabi, sto bi zaista morali da uradimo, zavrsavamo prvi deo sezone sa 9-8 u najgorem slucaju. Znaci imamo sansu i za 10-7, ali ajde da ne ludujemo previse za sada. Grubo racunajuci, sve sto je potrebno je da u drugom delu ponovimo slican skor i u 10 smo sigurno, a imacemo vise utakmica kuci u odnosu na prvi deo sezone. Zato je pobeda protiv Olimpijakosa bas bas bitna i to je samo dokaz koliko jedna pobeda/poraz moze znacajno da promeni sliku o stanju u kojem se klub nalazi u odredjenom trenutku. 

• Like 19

4 minutes ago, СтелаРоса said:

Ako pobedimo Makabi, sto bi zaista morali da uradimo, zavrsavamo prvi deo sezone sa 9-8 u najgorem slucaju. Znaci imamo sansu i za 10-7, ali ajde da ne ludujemo previse za sada. Grubo racunajuci, sve sto je potrebno je da u drugom delu ponovimo slican skor i u 10 smo sigurno, a imacemo vise utakmica kuci u odnosu na prvi deo sezone. Zato je pobeda protiv Olimpijakosa bas bas bitna i to je samo dokaz koliko jedna pobeda/poraz moze znacajno da promeni sliku o stanju u kojem se klub nalazi u odredjenom trenutku. 

Efes igra toplo-hladno,jedino ce nam biti problem njihovi centri,mislim da necemo imati resenja za njih,svakako ne treba unapred upisati poraz,ako ih roknemo tamo u lepoj atmosferi bi nam dosao Makabi

1 hour ago, Amigo21 said:

Cudi me iskreno njegovo ponasanje juce, da je cvecka naravno da nije ali je daleko od nekog kriminala covek cak alkohol ne pije... Inace skoro je nasa uprava htela da nam promeni grb pa je Pedja zvao i upozorio da se nasa uprava urazumi odmah je promena grba sprecena a javnost je obavestena kako do promene grba nije bila ni u razmatranju sto je laz(ja ako sada lazem neka me demantuju ljudi koji su upuceni u rad naseg kluba). Tako da Pedja radi i dosta dobrih stvari ali ovo juce stvarno mu ne treba jos na klipu koji kruzi internetom se nije culo sta je sve rekao, uzivo je delovalo mnogo gore. Jos jedna jako bitna stvar ovo vam drugarski kazem snimanje i slikanje na tribini je zabranjeno a tek posle ovoga nemojte ljudi da se igrate izlomice vas neko nece vise ni upozorenja biti kao do sada. Na poslednjem fudbalskom derbiju je jedan navijac Partizana bukvalno bio ugazen jer je snimao sta se desava na tribini neki klinci ga cak provalili iznet je sa tribine od batina nije mogao da stoji...

Kod nas se ukorenilo misljenje da vodja navijaca mora biti kriminalac i sada je tesko nekome reci da Pedja nema veze sa kriminalom. Belivuk i njegovi mesari su mu pretili, dolazili pred vrata čisto zbog navijačkih stvari. Uostalom, ti sigurno znaš da su oko njega još neki ljudi fakultetski obrazovani i bez ikakve veze sa kriminalom.

Panić je, što se navijacke strane u smislu grupe, uradio više nego iko drugi. Taj non stop misli o Zvezdi, analizira druge grupe kada idemo na evropska gostovanja, do najsitnijih detalja ide da grupa slucajno ne dozivi neki "poraz".

Moje je misljenje da on pristaje na neke kompromise sa Vucicevim krimosima sa tribime zarad mira na severu. Znas sigurno da se uveliko raspravlja sta da se radi, kako da se reaguje... Svi su svesni sta mrcina radi. Ranije su govorili da je Kosovo crvena linija, presli su preko stradanja svog čoveka u Banjskoj... Nema vise cekanja, vrlo brzo ocekujem reakciju na tribinu. A to je, bez ikakvog precenjivanja severa, ono čega se Vucic najvise boji

• Like 6
  • Thanks 1