Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Ne mogu vjerovati da smo opet doveli igrača kog ćemo lječiti i to u situaciji kada čekamo da nam se povredjen igrač vrati.

Nisam očekivao da će doći potpuno spreman,ali da neće moći još ozbiljno trenirati,tome se nisam nadao,stvarno smo šampioni..

Treba pohvaliti Upravu i sportski sektor što se najnovijeg potpisa tiče.

Ne gubimo konstantnost,svaka čast.

Imamo ubedljivo najgori i najnesposobniji sportski sektor ili pak upravu u Evropskoj košarci.

Katastrofalni su potezi,kašnjenja u odlukama,doselekcijama itd.

Sprcaš milione u roster,koji je pun rupa,disbalansa.O ovoj doseleciji ne bih.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 15

Poenta je da više ne mogu da nam prodaju maglu i da nas lože kako spremamo tim da budemo najjači kada je “najbitnije” jer samo titula u ABA ligi garantuje EL.

Javno se sada zna da je to potpuna glupost i da nikakve veze sa životom nema.. 

Verovatno sada sleduje prebrojavanje trofeja sa partizanom i ono naše:”svaki trofej je važan”…

Доселекција од кад је Сферопулос тренер Смарт и Гилеспи два промашаја, Треј и Браун два повређена, Петрушева не рачунам јер је он и летос планиран.

Раније се знало да се доведу Милер, Кинзи, Волтерс, Пантер, па чак и Штимац је био значајан у томе, ово сада сачувај Боже.

• Like 15

Možda sam jedini ovde ali ja nemam ništa protiv dolaska Brauna.

On jeste imao povredu i trebaće mu još neko vreme da uđe u takmičarski ritam, ali u odnosu na Gilespija i Smarta ovaj barem nije mačka u džaku.

Mi nemamo skauting i to je fakat, šta da se radi...

• Like 4

7 hours ago, The_Big_S said:

Meni nije jasno majke mi, testiramo i pregledamo ga 2 dana i 3 noći, i posle svih tih “detaljnih” pregleda koje on “prođe bez problema” i pokaže da je zdrav ko dren, dobijemo info da je i dalje u procesu rehabilitacije i da ćemo za dve nedelje “da vidimo šta ćemo sa njim”..

Evo, nisam pametan, Boga mi

Povredi ti se najbolji igrač zbog čega su pretumbane pozicije ostalim igračima, treba da popuniš jednu rupu na poziciji i ti dovedeš igrača koji je takođe u procesu oporavka.

Ne postoji drugo objašnjenje sem da u sportskom sektoru i upravi rade totalni idioti.

• Like 10
  • Ha-ha 1

Od početka sezone pišem o glupostima naše uprave. Neko bi pomislio da preterujem ili da sam pesimista, ali jasno je kao dan da nemamo stručne ljude u klubu. Ovo je već ispričana priča, sve se ponavlja. 

Oni će pre dovesti ranjenog Brauna ili Tompkinsa jer su poznata imena i čuli su da su bili dobri igrači nego nekoga iz EK npr. ko ima potencijal da raste, napreduje, a pre svega da da doprinos odmah. 

Podsetiću vas da će naredne sedmice biti 8 sedmica otkad se povredio Bolomboj. Ni u najavi nema njegovog povratka, a znamo šta su pričali. To je takođe ispričana priča. 

Smatram da su za iskorak potrebniji ljudi nego novac. Mi imamo novac, ali ne znamo. 

• Like 9

6 minutes ago, JPM said:

Može da se slika sa slavskim kolačem. Još da stavi onaj Drakula štitnik za zube i sve super 🙂 

Tu može i da igra, ali uz muziku.

Priznajem da sam se plašio da će nam Braun loše uticati na spejsing, ali posle ovih informacija da uopšte neće uskoro na teren vidim da su moje sumnje bile neosnovane.

• Like 1

Braun nije igrač ranga Treja Tompkinsa. Brauna smo mogli da dovedemo i u prajmu i zdravog, dok bi Trej u toj fazi bio preskup. Trenutno nam nisu potrebni niti jedan, niti drugi, ako su povređeni i van forme. Da se ne bismo ovoliko pljuvali unapred, sačekajmo da debituje, pa onda da mu sudimo. A uprava napolje, svakako. 

• Like 3

6 minutes ago, kojan said:

A da sacekamo da vidimo kada ce i kako debitovati i da ne verujemo raznoraznim portalima? Konstantan dooming postaje zamarajuci

“Bila je dobra atmosfera, bez obzira na to što protivnik nije zvučno ime. Video sam neka poznata lica, uživao u utakmici. Verujem da će u petak protiv Olimpijakosa biti još bolja atmosfera. Što se mene tiče, blizu sam toga da budem potpuno spreman. Cilj mi je prvo da se upoznam sa trenerom, saigračima, sistemom. Tako da ćemo videti za dve nedelje kakva je situacija”, počeo je Braun razgovor za Meridian sport.

8 hours ago, The_Big_S said:

Meni nije jasno majke mi, testiramo i pregledamo ga 2 dana i 3 noći, i posle svih tih “detaljnih” pregleda koje on “prođe bez problema” i pokaže da je zdrav ko dren, dobijemo info da je i dalje u procesu rehabilitacije i da ćemo za dve nedelje “da vidimo šta ćemo sa njim”..

Evo, nisam pametan, Boga mi

Kod lekarskih pregleda ne gledas da li je neko spreman sada da igra nego da li ima strukturnih problema. Da se vidi da li srce radi normalno, da nema hronične povrede kolena itd. Kod Brauna je sigurno bio fokus da je povreda ramena izlecena i da ne postoji povišen rizik obnove te povrede. To sto posle polugodisnje pauze nije na maksimumu ni sto se kondicije ni košarke tiče nije razlog da ne prodje preglede. 

• Like 5

5 minutes ago, Milko Miller said:

Kod lekarskih pregleda ne gledas da li je neko spreman sada da igra nego da li ima strukturnih problema. Da se vidi da li srce radi normalno, da nema hronične povrede kolena itd. Kod Brauna je sigurno bio fokus da je povreda ramena izlecena i da ne postoji povišen rizik obnove te povrede. To sto posle polugodisnje pauze nije na maksimumu ni sto se kondicije ni košarke tiče nije razlog da ne prodje preglede. 

Znači, mi smo ga doveli svesni da će moći da "pomogne" posle NG ... odlično...