Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Zamisljam kako se tamo daleko,u Denveru,na forumu navijaca kosarkaskog kluba,posle poraza od Finiksa,u utakmici u kojoj Jokic nije igrao,ucesnici polemike prepiru oko toga da li je Gordon mogao bolje,i da li je Porter trebao da uzima poslednji sut? Srecom,ovde ocito nema "seleri kap-a",pa mi zamenu za "naseg Jokica" mozemo dovesti...ako ne,onda nam ostaje da kukamo na Sfera i Kalinu..

Jebem ti dan. Košarka je svakako u trećem planu posle ovoga u NS a opet uspeše da me iznerviraju.

Prvo poluvreme fenomenalno ali smo ga završili sa premalom razlikom pre svega zbog izgubljenih lopti. U drugom poluvremenu smo odigrali bedno, oslonili se na ispucavanje trojki, skroz smo isterani iz reketa, dve sraćke su ušle Kalini i Nedoviću, nismo iskoristili ni veoma lošu utakmicu PAO-a ni njihova bacanja ispod 70% i trojku ispod 30%, greška za greškom, gubili smo lopte na sve moguće načine, onda opleli Yagoball preko svake mere bez prevelike potrebe, ostavili neartikulisanog Plavšića u situaciji kad je Ataman spustio petorku (Mitrović valjda može protiv četvorke koja igra 5 kao što je Mitoglou), Grant se naravno ukazao i pojeo koga god treba od naših bekova i na kraju dokazani choker uspeo da doda još jednu airballčinu u svoj rezime, pa kad je trpeo Yaga mogao je vala da mu da da igra heroball i na kraju. PAO odigrao bedno a opet dobili, jebiga to je šampionski dnk. Mi smo i prošlu sezonu pogubili sve neizvesne završnice u EL i završili gde smo završili. Nije to više slučajno. Canaana su naravno čuvali da nikako on ne primi loptu tako da ne znam kako je on mogao da rešava jer nije dribler. 

• Like 7

Ovde nema nerviranja kao protiv Zalgirisa ili Barselone jer nas niko nije pokrao i zasluzeno smo izgubili jer nam igra od samog pocekta bila jeziva. Indijanska kosarka, prednost smo samo stvorili zbog odlicnog suta za tri dok Pao nista nije pogodio.

• Like 5

Moglo je biti mnogo bolje, ali je ovaj raspored uzeo danak.

Imamo vjerovatno i najtezi raspored, racunajuci i preteska gostovanja u ABA, dupla kola itd.

Da je neko rekao 4-4 (ako uzmemo ALBU), nakon ovakvog rasporeda, svako bi uzeo.

Tuzan dan je za Srbiju, kosarka je najmanji problem.

• Like 1

За цијело 2/2 смо дали три двојке. Истерали су нас из рекета, неке прилике за моментум boost нијесмо искористили и замирисало је на пораз.

Опет, 3 меча на 1 лопту изгубљена, пуно јесте, али смо ту. Буде ли овакав приступ, не бојим се.

Напред Звезда!

• Like 7
  • Ha-ha 1

Yago nas je digao u trenutku kada niko nije smeo da pogleda ka kosu a ne da sutne loptu, tako da budite makar malo i realni kada krenete sa kritikama.

Meni je najveci problem veceras zasto je Kenan zaboravljen bio u jednom trenutku u 2 poluvremenu, i zasto recimo on nije uzeo poslednji sut.

Izgubili smo utakmicu od prvaka evrope za jednu loptu, i to bez prvog i da kazem jedinog pravog centra u ekipi.

Neko je dobro napisao 3-4 skor nakon odigranih utakmica sa Panatom, Barsom i Realom +Zalgiris koji ima 6-1

Da nam je neko na pocetku sezone ovo ponudio mislim da bi rekli pa i nije lose bas.

Teodosic ne moze vise da igra fizicku kosarku, nikakav kontakt ne trpi, ima snage za 2 min.

Takodje, Kalinic vidno umoran, trebalo bi ga izbaciti iz 12 u Abi za vikend

• Like 12

4 minutes ago, fradler said:

Pa nisu se skupila jajca Kenanu, Petrusevu, pa ni Jagu. Skupila su se dvojici tipova kojima su skupljena oduvek, uvek i zanavek.

Ovo je kao da Baskoniji resava utakmicu Rajeste pored zapaljenog Hauarda. Pakao.

Pritom skoro celo poluvreme igramo sa 4 igraca, jer Plavsic ne postoji ni na jednom kraju parketa. Krv smo propisali dok se nije setio da ubaci Petruseva.

Druze nemamo svi pamcenje zlatne ribice. Ko promasi bacanje protiv Barcelone ili ko uze sut sa 10m dok ga Veseli preuzima na 7m od kosa? 

Ja se stavarno ne secam kad smo zadnji put dali kos za pobedu a da smo gubili ,znaci ne da smo imali nereseno. Jbt jedino mi Guduric pada na pamet protiv Partizana.

• Like 1

Janisov najveci plus od pocetka sezone je sto polako odstranjuje domaci visak.Lazic,Davidovac,a uskoro ce im se iza kosa pridruziti i Mitrovic.Kad se oporavi Bolomboj i ako dodje centar ekipu iza kosa pojacace i Plavsic.

• Like 2

Samo je Kalinic prebacio 25 minuta,  i još samo dva igrača do 22 min, svi ostali ispod 20.

Ne možeš da resavas meč sa penzionerom kojem se digao k.ac da baš večeras hoće da igra  , jer mu se nije cimalo do Kaunasa. Ne možeš da zaboraviš Kenana koji mora da rešava jer ga je išlo. Ne može Yago bez obzira kako igrao da igra više od CMM. 

• Like 4

4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mitrović valjda može protiv četvorke koja igra 5 kao što je Mitoglou

Mitrović ne može ništa, na terenu je izgledao i ponašao se umornije od Tea i Kalinića. Nas je u svim porazima najviše koštala centarska linija. Plavšić još i odigra solidnih desetak minuta, ali to je maksimum. Mitrović ni toliko. Centri su nam iz reketa dali ukupno 6 poena uz nemoć u skoku.

• Like 5

1 minute ago, NikeAir said:

Janisov najveci plus od pocetka sezone je sto polako odstranjuje domaci visak.Lazic,Davidovac,a uskoro ce im se iza kosa pridruziti i Mitrovic.Kad se oporavi Bolomboj i ako dodje centar ekipu iza kosa pojacace i Plavsic.

I onda sledece godine da se nadju zamene za Tea i Jaga i da se rilja 🙂

Ekipa ne može bolje od ovog dok je jedan igrač iznad trenera.Igra kad želi,koliko želi i kako želi.

Neverovatno je da Teodosić posle povrede odigra 20 min protiv prvaka Evrope,i osim onih 5 poena

je više štetio nego doprinosio ekipi.AKo je Janisova ideja bila da ovaj odlučuje onda ni sa njim neće

biti sreće.

O pojedinim petorkama na parketu nebih,jer pomislim da je neki pripremni period pa on nešto proba i kombinuje.

Petorka na parketu Teo-Yago-Dobrić-Daum-Luka...pakao.Kontam ne mogu da uhvate ništa ali još više ni da odbrane.

Koja je svrha npr. takve petorke voleo bih da mi objasne stručni kojih ima na ovom forumu.

CMM da bi bio učinkovit i pravi moraš mu dati minute i poverenje.Svaku utakmicu bez penzionera je odigrao odlično.

Čim mu se redukuje minutaža zarad Teodosića kao većeras on ne pokazuje svoj pravi kvalitet.

Sami smo sebe obedili,davali poklone celu utakmicu što igrači što trener i epilog je zaslužen.

Videh podatak da je PAO napravio svega 16 faulova za celu utakmicu a igrali su jako i snažno u odbrani.

Nije mi namera naravno da se za ovo veceras vadim ili krivim sudije ali jbg ima sitnica kojenašem igraču nikad ne bi svirali 

kao taj Yagov faul.Jbg autoritet igrača i kluba.

Potukli smo se muški,odigrali generalno dobru utakmicu narčito prvo poluvreme

,ali ovako jake i kvalitetne ekipe kaznjavaju svaki propust i glupost što igrača što trenera.A večeras ih je bilo i previše.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 5

1 minute ago, Sinnerman said:

Unucheecee

Treba lepo da nas izbace, nije ovo za nas, a ni mi nismo za ovo. Plus previše utiče na zdravlje.

Baš sam hteo da napišem koliko govedo, govno i ne znam koji bi više izraz upotrebio, treba da budeš pa da igrača suprotnog tima ili bilo koga na terenu gađaš staklenim flašicama. Stoko retardirana!

• Like 23
  • Ha-ha 1

Šta ja čitam ovde. Momci bravo. Janise bravo. Imamo 3:4 u preteškom rasporedu. Imamo četiri poraza ali je želja i borba neprestana. Imamo tri poraza na jednu loptu bez centra protiv jakih rivala. Sad kreće ono najbolje! Idemo u Top8! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 9
  • Ha-ha 1

1 minute ago, Knipex said:

Baš sam hteo da napišem koliko govedo, govno i ne znam koji bi više izraz upotrebio, treba da budeš pa da igrača suprotnog tima ili bilo koga na terenu gađaš staklenim flašicama. Stoko retardirana!

Ma koliko god Matias provocirao ovo je neoprostivo i sad kad nas rebnu ozbiljno bice ta zla EL.

• Like 2

6 minutes ago, dzakala said:

Yago nas je digao u trenutku kada niko nije smeo da pogleda ka kosu a ne da sutne loptu, tako da budite makar malo i realni kada krenete sa kritikama.

Jago je odigrao veoma dobar meč. U prvom delu je bio odličan u odbrani na Nanu i bio je na terenu tokom serije 15:0, a u drugom ušao kad su nam prišli na 3 poena razlike, dao je 11 poena sve u drugom poluvremenu, uz 7 asistencija, tako da zamerke mogu imati samo uobičajeni "(ne)poznavaoci" košarke.

• Like 3

2 minutes ago, Čočo said:

Šta ja čitam ovde. Momci bravo. Janise bravo. Imamo 3:4 u preteškom rasporedu. Imamo četiri poraza ali je želja i borba je neprestana. Imamo tri poraza na jednu loptu bez centra protiv jakih rivala. Sad kreće ono najbolje! Idemo u Top8! ❤️

Fino je vidjeti optimizam i istina da se igraci bore al isto se vidi da smo limitirani i da nam opasno nedostaje pobednicki mentalitet.

Realno i proslih godina smo igrali egal sa Barsom ,Panatom, Realom,Olijem i istalim azdajama kod kuce a znali smo ih i pobedjivati. Da smo igrali ove utakmice u gostima prosli bi kao i protiv Reala.  Fali tu nesto.

• Like 3