Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Ove poslednje tri utakmice oslikavaju nasu sezonu - fajt, bez predaje, gomila gluposti ali i povratka, gomila promasenih bacanja (mada Sfero kaze da nemamo problem s tim), i na kraju ostanemo kratki. 

Neverovatno sta su dozvoljavali Bukeru, onoliko igre rukama, laktovima, pa cak i po licu protivnika bez lopte, neverovatno je. Sve se promenilo od one tehnicke Herbertu, a Sfero i dalje gospodin...  zajebi to. 

Svaka cast za akciju za produzetak. 

• Like 6
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Eh, do nas je.Da smo davali bacanja u 2Q serija 5 promasenih btw 8p na kraju cetvrtina...U OT 4 promasena(u ovakvoj utakmici previse).

Kalinić i Petrušev su skloni promašajima i kad nisu umorni, tako da promašaji u produžetku nisu ništa neočekivano.

Ipak je bolja ekipa prošla, jednostavno oni su na -3 u završnici regularnog dela odigrali tri smislena napada dali poene i to je to. U produžetku su u prva dva napada imali akcije za Lučića, koji je ubacio i to je to.

Jesu sudije pomogle, čak možda i presudno kod onog faula u zadnjem napadu Bajerna, ali ipak su smislenija ekipa.

Igrači zaslužuju pohvale za borbenost i vraćanje u meč. 

• Like 1
Posted

Koliko mi je zao jbt,nekako mi je osjecaj da uvijek to nesto malo fali,to nesto je kluba i kvalitetniji igraci,pamet u glavu preko ljeta i selekcije tima,djeluje da nam malo fali za vrhunski rezultat..

Posted

Časno ili nečasno, isti kurac. Sami padali, sami se ubili. Hteli smo iskorak u odnosu na Radonju. Ako je Grk to, neka ga tu dozivotno, sa sve domacom osnovom.

Posted

Šteta što se karma nije umešala pa da večeras naplatimo sve sudijske pljačke ove sezone, koje su nas koštale nekoliko pobeda. Jebeni šut za 3 nas je sahranio a bacanja dotukla... Ne kapiram da Petrušev cele sezone gura loptu kad ih šutira, a da mu se na to ne skrene pažnja...

Jbg, zasrali smo što nismo direktno ušli u PO, a morali smo... Ipak nam fali to malo kvaliteta za nešto više...

Posted

Utakmicu smo osim zbog loše izvođenih slobodnih izgubili i radi kriminalne sekvence Browna koji nam je baš ubio momentum. Šteta jer su ostavili srce na terenu. Baš, baš mi je žao. 

• Like 5
Posted (edited)

Janis sa ovim kriv je faul nad Kodijem je prava SNS Srbija gdje uvijek vanjski činilac kriv za sve. Jesu sudije imale greške pri kraju utakmice, ali reći da je to odlučilo utakmicu je nzm

A nije to što ne zna da se prilagodi čim protivnik sekundu promjenu Game plan

Edited by Henry Chinaski
  • Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 4
  • WOW 1
Posted

Lucic ubaci dvije trojke, mi promasimo 4 slobodna bacanja u OT. Jbga to ti je kosarka..

Sudije govnari najveci, kosarka sranje sport jer zavisi od ovih bolida koji navlace po potrebi!

Ponosan na momke, na borbu, na igri. Nemam im sta zamjeriti. Coach Sfero doktorska utakmica. Idemo po ostale trofeje u sezoni.

• Like 19
Posted

Čestitke za prikazano u ovoj sezoni, ja sam popizdela i gledala sam ovo u zvezdaskom društvu, bila sam uz vas all the way, mislila sam da će vam se vrati za ove tesne produzetke

Pred kraj sam ostala bez reči, bukvalno

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted

Ne može tim koji se izgubi kad je gusto da igra završnicu i najjačem (ujedbo i najsmrdljivije organizovanom) takmičenju evrope.

Ne treba zaboraviti ni bivšeg predsednika i njegove alvizicije kad se bude, uskoro, podvlačila crta.

4,5 igrača ovde vrede, da ostanz, ostalo , vrlo moguće, može samo kod nas i nekih fenjeraša, možda, da igra

Posted

Ne mogu da zamerim Petrusevu i Kalini ona bacanja zbog ogromne potrosnje. Nisu oni krivi zbog toga sto je veci deo rostera neupotrebljiv za ove utakmice. Kalinina treca licna i Dedina povreda su nam izokola odnele pobedu zbog one propasti u trecoj. Mada traziti krivca samo u nama posle par kriminalnih odluka u drugom poluvremenu ,nije bas fer

Posted

Utisak mi je da smo najgora suterska ekipa u EL. Celo drugo poluvreme ukljucujuci i produzetke smo ubacili ukupno dve trojke. Toliko je jebeni Lucic dao sam u prvom minutu produzetka. Na sve to 11 promasenih bacanja, od cega 1/6 u produzecima. Sta reci? I to je nesto sto nas muci vec duzi period, nije da je samo veceras. 

Ali nista od ovoga ne moze da opravda jos jednu pljacku koju smo gledali u reziji Evrolige i njenih sudija. Ajde sto su nas zakinuli direktno greskama za jedno 3-4 pobede u regularnom delu i poslali nas u Plej In, nego su morali i veceras da nas overe. Onaj faul u napadu Petruseva koji ima mismec sa Vebom je sramota. Pa to su bili gotovo sigurni poeni iz tog poseda na +1 za nas. I onda umesto dva bacanja za Kodija daju dva bacanja Bukeru jer je gurnuo Kodija?! Zaista neverovatno. 

Momcima hvala jos jednom za borbu i sve sto su odigrali i veceras, ali i cele sezone. Bravo i za Janisa kako je spremao ekipu u poslednje vreme. Dosta igraca je podiglo formu u ovom periodu, videli smo dosta dobrih stvari. Protivnici su bili teski, ali nam se i nije dalo jbg. Akcija za Filipa za produzetke je bila sjajna.

Sta da se radi, glava gore. 

• Like 5
Posted

Imali smo svoje greske ali opet je pistaljka presudila gde se izmislja faul Kodija umesto da se svira faul nad njim. Tri produzetka tri poraza to slucajnost nije, sta je razlog neka pisu ljudi koji su strucniji u kosarci...

• Like 1
Posted

Apsolutno su nebitna bacanja, mi smo ovu utakmicu trebali da dobijemo da nije bilo ove sramote od sudija. Devin Buker je napravio 10 ozbiljnih faulova na ovoj utakmici ja životom garantujem.

Odlično spremljena utakmica, svaka čast svakom igraču koji je ušao na teren, bukvalno su svi kidali.

Nadam se samo da posle ovoga niko nije lud da daje onih 5mil.

• Like 3