Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, TB Told said:

Ovo insistiranje na podobnom poreklu ispred svega, je nivo najgoreg sns populizma i Štimac bi trebalo da prestane da se bavi time. 

Pravi primer kako pogrešno koristiti termin sns populizam na ljudinu koji prvi staje oči u oči protiv sns mafije samo zato što se ne slažeš sa nečijim mišljenjem. Pre nego što mi neko nešto učita, niti sam za 12 stranaca niti se slažem sa Štimcem vezano za izjavu o domaćim igračima. Nema veze sa tobom, samo naglašavam kako se ovaj jak termin olako koristi na forumu kad su suprostavljena mišljenja.

• Like 4
Posted
17 minutes ago, Čvarkov said:

Pravi primer kako pogrešno koristiti termin sns populizam na ljudinu koji prvi staje oči u oči protiv sns mafije samo zato što se ne slažeš sa nečijim mišljenjem. Pre nego što mi neko nešto učita, niti sam za 12 stranaca niti se slažem sa Štimcem vezano za izjavu o domaćim igračima. Nema veze sa tobom, samo naglašavam kako se ovaj jak termin olako koristi na forumu kad su suprostavljena mišljenja.

Iskreno ja sam ipak u klubu onih koji bi više voleo videti u Zvezdi 12 domaćih, nego 12 stranaca, ne samo da Zvezda ništa nije u Evropi uradila, niti bi uradila sa svih 12 stranaca, nego prosto ne bi se oni ni borili ni blizu kao domaći igrači.

E sad što više nemamo previše kvalitetnih i mladih domaćih igrača to je druga stvar, ili što nemamo para da platimo Gudurića, Nikolu Jovića, Vasilija Micića ili nekog još jakog domaćeg igrača koji je prospekt to je druga priča..

Medjutim ja bih pre doveo malog Cerovinu i Medarevića, nego Izundua i Loa u ovom trenutku definitivno, ili pre bih u ekipi imao Momirova kao drugog ili trećeg beka, nego da mi to bude neko mator ko je na zalasku karijere i stalno je povredjen, ali je bio elitni evroligaški igrač do pre 5 godina..

• Like 2
Posted (edited)

Hvatati se u celoj prici za taj deo o domacim igracima je isto kao sto se neki hvataju za nema predaje zastavu na protestima. Bas nepotrebno odvlacenje fokusa sa bitnije teme.

Edited by СтелаРоса
  • Like 7
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Hvatati se u celoj prici za taj deo o domacim igracima je isto kao sto se neki hvataju za nema predaje zastavu na protestima. Bas nepotrebno odvlacenje fokusa sa bitnije teme.

Upravo tako!

Levičarima smeta to na protestima, a desničari su zadrti i pošto se ide u Brisel na primer, odmah su u fazonu: "Studenti nisu naši i to nije naša stvar..."

Hoću reći, dokle god budemo imali tako usko razmišljanje, mi ove bitange sa vlasti nikada smeniti nećemo.

Posted

Skinuo bi kapu Stimcu za ove reci, da ih je napisao u decembru, januaru, kada su rezultati bili dobri. 

Ali tada je cutao.

A ako  je neko , po njegovim recima upropastio Zvezdu, dovodjenjem stranaca, losom selekcijom.... ista situacija je bila i u decembru.

Nego sad u stilu, svi generali su posle bitke pametni, da opljunem malo.

Jos ako pokupim i neki politicki poen, super.

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Gromovnik said:

Skinuo bi kapu Stimcu za ove reci, da ih je napisao u decembru, januaru, kada su rezultati bili dobri. 

Ali tada je cutao.

A ako  je neko , po njegovim recima upropastio Zvezdu, dovodjenjem stranaca, losom selekcijom.... ista situacija je bila i u decembru.

Nego sad u stilu, svi generali su posle bitke pametni, da opljunem malo.

Jos ako pokupim i neki politicki poen, super.

Lik je celu karijeru bio folirant, klasična prevara od igrača koji busanjem u grudi i paljenjem navijača prikriva štetočinstvo na terenu. Znaju upućeniji zvezdaši da ga je Malina davio u svlacionici posle Hemofarma kada je dao izjavu da ostali igraci treba da se stide. A i taj BAT stoji da je jedini iz te generacije to uradio, a nije baš da je morao u tom trenutku. Sad je on tobož zabrinut za Zvezdu. Nego što nema svrhe komentarisati bilo šta, ljudi se opredeljuju politički i to je to. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

45 minutes ago, СтелаРоса said:

Nisam ja njemu kriv što to jeste sns rečnik koji služi za sticanje lakih poena.  To nije mišljenje već teška glupost.

"Vučić našim parama plaća zle strance koji otimaju mesto našoj deci"

I to je nešto što već drugi put ponavlja u kratkom periodu. 

Posted

@Stimac 

Rispekt za aktivizam, cimanje u borbi sa sektom na vlasti i to da je zauvek Stimbe >>> bilo koji sns poslusnik, zvao se Drcela ili kako god.

Samo Stimac je sportista, prilicno neobrazovan, neuk i u kombibaciji sa umisljenom velicinom da drzi lekcije dobijamo onakve tvitove. Na stranu sto i Stimac ima prilicno upitne politicke stavove (da ne idem u off, ali druze Milos Jovanovic wtf), ove budalastine i kritike zbog legije stranaca, domace osnove koja donosi trofeje i slicno mu zaista nisu potrebne. Kao sto ni komentari oko BATa nemaju veze sa zivotom, covek je svoje pare zaradio fair and square.

Nek se Stimbe drzi lozenja mase, agitovanjem protiv Hulje i to je to. Neka ga dalje od KK.

• Like 3
Posted

Najjače mi je kad neko kenja o tom BAT-u a siguran sam da bi bukvalno isto radio da je on u pitanju. Što se narodski kaže, lako je tuđim kurcem po koprivi mlatiti.

• Like 2
Posted

Iskoristio je Stime povoljan trenutak da pljune po SNS-u i vodji.
Ali kao sto neko rece, ovo je mogao da kaze mnogo ranije.

Ovako komentarisati 2 sportska neuspeha u tonu propasti Zvezde je neozbiljno i tendenciozno.

Sto se tice SNS telecih glava na celu klubova, malo je bezobrazno reci da ne rade u interesu Zvezde/Partizana.

Ne rade u interesu naroda koji sve to placa kroz budzet, ne rade na razvoju kosarke i talenata ali su veciti na nekom maksimumu sto se tice budzeta i celog tog hype-a.

Apsolutno sam u istom taboru kao Stime, ali malo je ovo medjusobno prozivanje degutantno.

Zelim mu puno uspeha u aktivizmu, da izgura svoje/nase ciljeve ali da se ne zanosi idejom o nekoj fotelji nakon toga.

• Like 2