Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Iskreno nisam očekivao da Drčela naoštri pero protiv svojih. Što kaže @berti beležiti svakog smrada, nebitno koliko smrdi, svakog poslušnika kome je dozvoljeno da vređa, bije, deli otkaze, maltretira, javno targertira. Pa kad ovom zlu dođe kraj, debelo vratiti svakom pojedincu. Podrazumeva se da se nikad ne zaboravi šta su radili i da ni ne smeju da pomisle da su negde dobrodošli (bio to kafić, prodavnica u kraju, trafika ili šetnja parkom).

Edited by Čvarkov
  • Like 5
Posted (edited)

ja koliko sam cuo 600.000 po sezoni,milion nije sigurno

Svakako mislim da bi neki drugi tim za Nedovica dao milion,ako je Jago placen 800.000 Nedovic treba da vredi svakako vise od Jaga 

Edited by candyman
Posted
1 hour ago, candyman said:

ja koliko sam cuo 600.000 po sezoni,milion nije sigurno

Svakako mislim da bi neki drugi tim za Nedovica dao milion,ako je Jago placen 800.000 Nedovic treba da vredi svakako vise od Jaga 

Tesko da je 600, odavno vise od toga imaju Dobric,Davidovac, Teo..

Posted
3 hours ago, Markoss said:

Andjus je lik koga je Covic uspeo da prebije.

Covic kog je godinu dana pre toga prebio Dzajic...

I to kažu pukao ga nogom. Goat levica i sa 70+.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
41 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Sve je to lepo, nego da li ovi nasi insajderi znaju nesto o tome da Teo i Lazic menjaju duo fantastiko?

Možda ima naznake iz pisma Drčelića.

Da zaključim, nakon završnice KLS, sledi nam jačanje kadrova u klubu i sportskom sektoru, jačanje logistike i poboljšanje uslova za svakodnevni život kluba (obezbeđivanje klupskog autobusa i rekonstrukcija i adaptacija dela hale Aleksandar Nikolić) o čemu ćete biti blagovremeno informisani. 

Posted
5 minutes ago, božija noga said:

rekonstrukcija i adaptacija dela hale Aleksandar Nikolić

Oh no... samo da ne dobiju kineske firme i podizvodjaci.

Mada, odradice to Milenijum tim, fer dobijeno na drzavnom tenderu.

• Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, božija noga said:

Možda ima naznake iz pisma Drčelića.

Da zaključim, nakon završnice KLS, sledi nam jačanje kadrova u klubu i sportskom sektoru, jačanje logistike i poboljšanje uslova za svakodnevni život kluba (obezbeđivanje klupskog autobusa i rekonstrukcija i adaptacija dela hale Aleksandar Nikolić) o čemu ćete biti blagovremeno informisani. 

Da Teo i Laza voze autobus?

• Ha-ha 8
Posted
3 minutes ago, Clash said:

Da Teo i Laza voze autobus?

Ne izdvojio sam ovaj pasus ceo da ga ne bih sekao. Na početku boldovanog najavljuje promene u klubu i sportskom sektoru. 

Posted
9 minutes ago, robespierre said:

Ako Lazić postane neko mudo u klubu prognoziram sportskog direktora Filipa za najviše dve godine.  

A brate svidjalo se to meni i tebi ili ne kakvi su sve primali kintu u klubu on je stvarno zasluzio.

• Like 1
Posted

Lazić je istinska legenda kluba i apsolutno treba da ostane u klubu nakon što završi karijeru. Da nam je više takvih...
Lično sam skroz Ok s tim da on i Teo preuzmu sportski sektor. Još kad bi imali nekog starog lisca kao mentora bilo bi sjajno.

• Like 4
Posted

Jbg, ljudi, funkcija sportskog direktora ili bilo koja slična funkcija u klubu nije nešto što treba da se dobija starim zaslugama, imenom ili tako nečim.

To su stručni profesionalni poslovi koje treba da obavljaju ljudi sa sposobnostima i iskustvom.

Sportski direktor treba da bude neko sa skautskim i menadžerskim znanjem i bekgraundom. Totalno nebitno da li je bio igrač Zvezde ili nekakva legenda kluba.

Postavljanje legendi na stručne pozicije obično je pokriće za nerad i muljaže. 

• Like 6
  • Thanks 3
Posted
3 minutes ago, forumko topic said:

Kvotovao si i deo koji se odnosi na Ćofija. Iskreno ne znam koju bi funkciju mogli da daju Laziću.  

Oficir za vezu porodice Čović, istu koju ima poslednjih nekoliko godina od kako je prestao da se košarkom bavi profesionalno. 

• Like 1
  • Ha-ha 4