Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Ovim potezom će biti ispaljen metak u ligu gde će početi zvanično gašenje iste. Sad sam gotovo siguran da je mi sledeće godine nećemo igrati. 

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Dzo23 said:

Koliko je dobio Panter kad je zafrljačio upaljač ka publici?

Po kom osnovu je zaslužio?

Verovatno po disciplinskom pravilniku ABA lige. Pominje se da je vise puta (znaci, ne jedanput) gadjao mentole u publici. Otezavajuca okolnost.

Edited by drakon1
Posted
32 minutes ago, СтелаРоса said:

Znaci mogao je i da netegne nekog igraca Buducnosti pesnicom u glavu i dobio bi istu kaznu. 

Неискуство... Да је отворио некоме главу флашом прошао би боље, то јест не боље него као да се ништа и није десило.

31 minutes ago, srlepajce said:

Teska splacina od lige

Шта спречава Звезду да иступи из ове лиге ако сутра добије лиценцу? Да ли неко има такве информације или нам је свима то изнад платног разреда?

• Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

A što se tiče finala iz svega ovoga samo Partizan dobija. Uđe li Budućnost u finale biće im prazne tribine. Uđemo li mi biće naše tribine prazne jer će i naši da naprave sranje sutra. Jer se maloumnici lože na,, atmosferu linča". Pola hale biće takvi koji su došli zbog toga a ne košarke i kluba. 

Edited by Čočo
Posted

Strava što mentolima nije otežavajuca okolnost što su oni gađali više puta,  make it make sense

Elem, Drčelino saopštanje je malo trajhard, vidi se da se trudio da kanališe svog inner dr Nebojšu, ali meh

a sad odlazim 

• Like 6
Posted

Mene više zanima kriterijum određivanja kazni. Kako se za jebanje majke sudijama i dupla tehnicka dobije 3 utakmice a za jebanje majke sudijama 1 utakmica (Teo i Majk).

Po kom osnovu je vracanje jednog šrafa majmunima kazna za 3 utakmice a ne za jednu, dve ili četiri? Koji je tačno kriterijum za određivanje sankcije?

Mrzi me da kopam pravilnike dalje, evo ovo je recimo za sezonu 21/22

Članak 14.

Određivanje sankcija Prilikom određivanja sankcija, u obzir je potrebno uzeti objektivne i subjektivne elemente koji čine prekršaj, kao i štetu koju je ponašanje koje se kažnjava uzrokovalo za ugled natjecanja ABA lige, ostale klubove i košarkaški sport općenito. Na isti način, disciplinski sudac prilikom saslušanja može ocijeniti dodatne, olakotne i otegotne okolnosti koje su povezane s prekršajem. Kada ne postoje olakotne ili otegotne okolnosti, disciplinski sudac prilikom saslušavanja, uzimajući u obzir manju ili veću ozbiljnost radnje, izriče sankciju u stupnju koji smatra primjerenim. Kada postoje i olakotne i otegotne okolnosti, potrebno ih je razumno odvagnuti, ovisno o njihovim karakteristikama, kako bi se odredila odgovarajuća sankcija. U svim slučajevima, unutar utvrđenih granica, odgovornost je disciplinskog suca odrediti sankciju koju je potrebno izreći u svakom slučaju, uzimajući u obzor ozbiljnost činjeničnog stanja i ostalih povezanih okolnosti, uz primjenu načela razmjernosti. Prilikom određivanja novčanih kazni, disciplinski sudac određuje iznos kazne prema vlastitoj slobodi odlučivanja između minimalnih i maksimalnih graničnih vrijednosti utvrđenih za svaki slučaj, uzimajući u obzir relevantne činjenice i okolnosti, uz primjenu načela razmjernosti.

Članak 15.

Oslobađajuće okolnosti Oslobađajuće okolnosti uključuju slučajne događaje, događaje više sile i opravdanu samoobranu radi izbjegavanja agresije.

Evo mene zanima kako su odredili da je ovo baš za tri utakmice 

• Like 1
Posted

Kalinic je reagovao nepromisljeno, ali nakon najgnusnijih uvreda na svoj racun, pljuvanja, gadjanja... Pritom nije kao da je izvadio sraf iz dzepa i bacio, nego je potegao ono sto je prethodno letelo ka njemu.

1 utakmica suspenzije - ok, ali ovo je bas maliciozno.

Cela liga je cirkus, sa ovim kreaturama tipa Vojinovic, Dozai, Hrvoje Vidan (?!), o protuvama medju sudijama da ne govorim. Valjalo bi odmoriti od nje i igrati samo el, ako je ikako moguce.

• Like 15
Posted

Da se ne zajebavamo, Kalina je napravio sranje i trebalo je da popije kaznu. Varvari su napravili sranje i trebalo je da popiju kaznu.

Da li su kazne srazmerne činu i posledicama? Ni blizu. Ovako su jedan klub ostavili bez člana petorke i najvažnijeg igrača a drugi klub naterali da promeni logistiku gde će mandrili da stoje na sledećoj utakmici. 

Sramotna odluka ABA lige. 

• Like 13
Posted (edited)

Sa odlukom da se Teo i Kalina odstrane (kazne, a trebalo ih je kazniti ali pravedno) uz povrede i volju u ekipi genearlno bas su uticali da Buducnost ima laksu utakmicu. 

Ali no, saopstenje je jako interesantno, koje nam daje dve mozda bitne informacije.

Ako Jadran ostane bez srpskih klubova, kosarku u regionu ostale zemlje mogu da svedu na rekreativna takmicenja Austrije. 

Hocu reci mozda se nesto valja iza brega.

Edited by pilif88
Posted
13 minutes ago, NMX said:

Mene više zanima kriterijum određivanja kazni. Kako se za jebanje majke sudijama i dupla tehnicka dobije 3 utakmice a za jebanje majke sudijama 1 utakmica (Teo i Majk).

Ako sam dobro video, Majk je "samo" nešto prikenjavao sudijama nakon završetka meča i to sa razdaljine u maniru "dršte me, ubiću ih" dok je Miša direktno na uvce sa leđa ko zna šta govorio Milanu Nedoviću plus još otišao da napušava čelnike lige u prvim redovima. Mogu da razumem zašto je dobio jaču kaznu od Majka.

Što se tiče Kalinića, slažem se da je prestrogo ali jedan meč suspenzije + udar po džepu bi bilo sasvim primereno.

Stočare sa tribina ne mogu više da komentarišem, ni prvi a nažalost ni poslednji put da to viđamo, mahom u Beogradu i Podgorici. 

• Like 13
Posted

Realno jeste glupost Kalinica i sto kaze Chaos zasluzio je bar jedan mec suspenzije. Druga je stvar sto u poredjenju sa nekim drugim suspenzijama tri utakmice dodju previse. Nadam se da klub nece praviti cirkus sa nekakvim isupanjem iz lige. Treba izgubiti dostojanstveno kad smo vec dosli u ovi situaciju, a sto se tice istupanja neka ostave za narednu sezonu sto se mene tice jer stvarno ne vidim poentu naseg igranja Aba osim da se igraci trose i povredjuju.

Posted
11 minutes ago, Dzo23 said:

Pa nećemo sigurno istupiti danas. To se odnosi nakon ove sezone.

Zašto već danas da ne istupimo, ako već planiramo da više ABA ne igramo? Bojimo se da nas rukovodstvo lige koju nećemo da igramo suspenduje iz iste ?

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Azazelkg said:

Zašto već danas da ne istupimo, ako već planiramo da više ABA ne igramo? Bojimo se da nas rukovodstvo lige koju nećemo da igramo suspenduje iz iste ?

Zato sto ne bi istupili u slucaju da vodimo 1:0

Kad su znali da izgube 30 razlike prvu utakmicu i osramote i sebe i nas, onda vala moraju da odigraju ovo do kraja i ispadnu dostojanstveno makar igrali sa 5 igraca ukupno. 

Edited by СтелаРоса
  • Like 8
  • Thanks 1
Posted
20 minutes ago, Dzo23 said:

Hoćemo li da ostanemo u nekom takmičenju, pošto se zagovara i napuštanje Evrolige jer nas i tamo kradu? 

• Like 1
Posted

Ah, ta pravila... Da se striktno postuju, npr Željko bi bio vec kaznjen sa par milona eura i  suspendovan sa nekih 350 utakmica. 

Kalina je pogresio, ali kao sto sam branio Karlika, imam razumevenje i za Kalinu. Stoka te gađa šrafovima, psuje, vređa... Šta da su ga pogodili u oko, a da im je posle vratio. Opet bi bio kažnjen, pa makar mu vid trajno bio oštećen. 

To je, što je. Da probamo da dobijemo kod kuce, pa rat u Morači. 

Posted
32 minutes ago, Dzo23 said:

Ako si lepo procitao saopstenje, verovatno se ceka odluka o dodeljivanju licence na 3 godine, a onda cemo istupiti iz lige.

Posted

Meni je ovde najgore to što je Budućnost kažnjena “delimičnim” zatvaranjem tribina. Znači šta sprečava iste idiote koji su već bacali stvari na parket da to sledeći put urade sa drugog mesta?!

Onda je i Kalina trebalo da bude kažnjen “delimičnom” suspenzijom. Tipa ne smeš da igraš prvu četvrtinu ili smeš to ali nema šuta iz reketa. LOL. Sprdnja od lige 

Posted

Covke vrati se, sve ti je oprosteno

Posle decenije dominacije dosao je red na splacine koji vode ligu da nas zajebavaju sa sudijama i kaznama.

Ako neko misli da bi bilo ko od ekipa iz polufinala dobio ovakve kazne kao Teo i Kalina grdno se vara, ovo je bas pokazna vezba kako nas ova poluamaterski vodjena liga vidi

• Like 1
Posted
1 minute ago, Valensija said:

Ako vec dajes max kazne, onda to uradis za obje strane. Ne bi me iznenadilo da sjutra bude prekinuta utakmica…

Sutra su Zvezdini navijaci na ispitu koji ima dva dela. Prvi je da se pokaze odanost klubu u teskom momentu, a drugi je da se ne naseda na sve ovo sto se desava. Drcelicu i ekipi oko njega bi i odgovaralo da sve ovo preraste u jos veci haos, da se prekine utakmica i da nas diskvalifikuju, jer znaju i oni da smo zajebali i da su nam sanse za osvajanje trofeja minimalne. Nadam se samo da smo mi na tribinama dovoljno pametni da sutra ne pravimo nikakve ispade. Pogotovo nema potrebe docekivati igrace Buducnosti u nekoj neprijateljskoj atmosferi jer oni momci to nicim nisu zasluzili, odlican su tim i zasluzeno su nas razbili prvu utakmicu. I takodje se nadam da Drcelicu nece pasti na pamet da se igra sa ugledom kluba i da istupi iz takmicenja pre nego sto ispadnemo iz istog.

• Like 5
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Ovim potezom će biti ispaljen metak u ligu gde će početi zvanično gašenje iste. Sad sam gotovo siguran da je mi sledeće godine nećemo igrati. 

Naravno da ćemo igrati, ovo je samo dobrodošlo za uobičajeno skretanje pažnje sa lošeg rezultata. 

Posted

Bitan utisak tokom citave sezone je da se Janisu ekipa ne zna ponasati. Vjerujem da se nekad nije lako kontrolisati ali koliko puta smo zbog prigovaranja sudijama dobili tehnicku, gubili fokus a onda i bitne meceve. Na sve to jos ona lakrdija sa Teom u Laktasima i evo sad Kalinic, jesu te kazne prevelike ali mnogo su nas glulosti te vrste kostale ove sezone

• Like 4