Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, aleksa7 said:

Испрва сам и ја ово мислио, али сад сам прилично сигуран да грешиш. То јест не грешиш ти него сајт који претпостављам да користиш (?), а на који сам се и ја ослањао. Тамо пише да смо ми у овом описаном случају седми јер имамо +6, а Ефес +7, међутим ту је грешком урачуната победа Ефеса од пре неки дан као +1 уместо +0 јер се разлика не рачуна ако је у продужетку направљена. Тако да смо заправо ми на +7, а Ефес на +6, па имамо и даље - према кладионицама - шансу 1:378 да завршимо као шести.

https://euroleague-standings.com/

I ja sam koristio ovaj sajt i jos jednom sam manuelno izracunao i u pravu si. Ne znam sto su to pogresno, a mec protiv Barselona tacno uracunali.

• Like 1
Posted (edited)

Kako god okrenemo moramo dvije da dobijemo za ulazak u play off. 
Vidim putuju Mitrovic i Daum?

A sta je vise sa tim Lazicem?

Edited by Dobri25
Posted
1 hour ago, Creed Bratton said:

Ovaj scenario koji si ti opisao je ukoliko Real pobedi i onda je situacija:

6. EFES 4-4 +7

7. Zvezda 4-4 +6

8. Pariz 4-4 +2 

9. Bajern 4-4 -2

10. Barsa 4-4 -13

Sa Efesom smo na -22, sa Parizom na +19, sa Bajernom na +6, sa Barsom na +4. Dakle, sve ukupno +7 i to nas stavlja na prvo mesto na ovoj mini tabeli, ispred Efesa koji je na +6...

Ali sustinski besmislena kalkulacija, jer treba da se namesti 5 rezultata bas kako nama odgovara, od cega bi tri bila prvorazredna iznenadjenja (nasa pobeda u Atini + pobede Zalgirisa i Virtusa). Sanse za tako nesto su realno nepostojece.

Najbolje cemu mozemo da se nadamo je trijumf Fenera veceras u Minhenu, koji bi Panatu izbacio iz trke za drugo mesto, ostavio Bajern u nasem dometu i omogucio nam da eventualnom pobedom sutra zavrsimo kao osmi.

• Like 13
Posted
1 hour ago, aleksa7 said:

Испрва сам и ја ово мислио, али сад сам прилично сигуран да грешиш. То јест не грешиш ти него сајт који претпостављам да користиш (?), а на који сам се и ја ослањао. Тамо пише да смо ми у овом описаном случају седми јер имамо +6, а Ефес +7, међутим ту је грешком урачуната победа Ефеса од пре неки дан као +1 уместо +0 јер се разлика не рачуна ако је у продужетку направљена. Тако да смо заправо ми на +7, а Ефес на +6, па имамо и даље - према кладионицама - шансу 1:378 да завршимо као шести.

Tacno tacno korstio sam onaj sajt za mini tabele. Izvinjavam se svima na gresci, iskreno me mrzelo rucno da racunam sve 😅

Posted
4 minutes ago, fradler said:

Najbolje cemu mozemo da se nadamo je trijumf Fenera veceras u Minhenu, koji bi Panatu izbacio iz trke za drugo mesto, ostavio Bajern u nasem dometu i omogucio nam da eventualnom pobedom sutra zavrsimo kao osmi.

Slazem se, obzirom u kakvoj smo situaciji ovo bi bila premija. U ovom slucaju gostovali bi Realu ili Efesu (ako Monako izgubi) pa ako izgubimo popravni kuci protiv Pariza ili Bajerna.

Malo vise nerealnija situacija bi bila da nas celavi covek sa dugom kosom opet ispostuje, onda bi kao sedmi cekali Bajern. Mada ako Bajern izgubi veceras, Barsa sutra igra za peto mesto i u tom slucaju ce poginuti za pobedu.

Posted
6 hours ago, Zvezdaš96 said:

Za 8.mesto nam je potrebno da Bajern večeras izgubi od Fenerbahčea, a za 7.mesto da izgubi i Bajern Minhen večeras i da sutra Barselona izgubi kod kuće od Virtusa(Duško effect opeet 😉 )

Mada kako nas je Fener seti se izradio u prošlom kolu u Istanbulu protiv Barselone u najbitnijem meču u tom kolu osim našeg meča, više nade polažem u Duška i u ovom kolu, nego u Fener i Gudurića..

3 hours ago, Cavani said:

Koja je razlika da li bili 8. ili 10., koji je format play ina, na koga bi isli u kom slucaju?

2 hours ago, Creed Bratton said:

Ovaj scenario koji si ti opisao je ukoliko Real pobedi i onda je situacija:

6. EFES 4-4 +7

7. Zvezda 4-4 +6

8. Pariz 4-4 +2 

9. Bajern 4-4 -2

10. Barsa 4-4 -13

ukoliko i Real izgubi situacija je sledeca:

5. Real 7-3

6. Efes 6-4

7.  Bajern 5-5

Sad se pravi novi mini krug

8. Zvezda 4-6 (3-1 +23)

9. Barsa 4-6  (2-2 -9)

10. Pariz 4-6  (1-3 -14)

Tako da nazalost ne postoji scenario gde zavrsavamo direktno u PO.

1 hour ago, aleksa7 said:

15 minutes ago, fradler said:

Sa Efesom smo na -22, sa Parizom na +19, sa Bajernom na +6, sa Barsom na +4. Dakle, sve ukupno +7 i to nas stavlja na prvo mesto na ovoj mini tabeli, ispred Efesa koji je na +6...

Ali sustinski besmislena kalkulacija, jer treba da se namesti 5 rezultata bas kako nama odgovara, od cega bi tri bila prvorazredna iznenadjenja (nasa pobeda u Atini + pobede Zalgirisa i Virtusa). Sanse za tako nesto su realno nepostojece.

4 minutes ago, Creed Bratton said:

Slazem se, obzirom u kakvoj smo situaciji ovo bi bila premija. U ovom slucaju gostovali bi Realu ili Efesu (ako Monako izgubi) pa ako izgubimo popravni kuci protiv Pariza ili Bajerna.

Malo vise nerealnija situacija bi bila da nas celavi covek sa dugom kosom opet ispostuje, onda bi kao sedmi cekali Bajern. Mada ako Bajern izgubi veceras, Barsa sutra igra za peto mesto i u tom slucaju ce poginuti za pobedu.

IMG_5825.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Ako izuzmemo ovu ludu kombinaciju rezultata koja bi nas odvela na sesto mesto, ja bih bio najzadovoljniji osmim mestom. Nama domaci teren ove sezone nista ne znaci, pogotovo protiv jacih rivala se bolje snalazimo u gostima nego kuci. Da igramo prvu utakmicu protiv Barse ili Bajerna u gostima, a ako izgubimo drugu protiv Efesa ili Pariza kuci. Ne znam ni da li je moguce tako nesto, nisam se bavio kalkulacijama nakon sto smo izgubili od Efesa.

Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Ako izuzmemo ovu ludu kombinaciju rezultata koja bi nas odvela na sesto mesto, ja bih bio najzadovoljniji osmim mestom. Nama domaci teren ove sezone nista ne znaci, pogotovo protiv jacih rivala se bolje snalazimo u gostima nego kuci. Da igramo prvu utakmicu protiv Barse ili Bajerna u gostima, a ako izgubimo drugu protiv Efesa ili Pariza kuci. Ne znam ni da li je moguce tako nesto, nisam se bavio kalkulacijama nakon sto smo izgubili od Efesa.

Naravno da je moguće. Dovoljno je da izgubi Bajern ili Barsa uz našu pobjedu.

• Thanks 1
Posted

Da je Panatinaikosu ovo bitan meč i da su u najjačem sastavu, onda bi ovo delovalo nemoguće, ali u praksi pobeda Zvezde i poraz Bajerna su 2 rezultata koja su itekako moguća, ali sam sumnjičaviji oko Bajerna, imajući u vidu da Fener nije motivisan, to smo videli kod kuće protiv Barselonel, medjutim ja se ipak nadam da će Fener dobiti ovoo, čudno je baš da vežu par poraza...

Posted
7 minutes ago, realno *w said:

Verovatno ste vi već apsolvirali, ali nisam ispratio.

Da se nekim slučajem izjednačite sa Barsom, ko ima prednost?

Trebalo bi da smo to mi, jer smo ovde izgubili posle produžetka (koš razlika nula) a tamo dobili u regularci (koš razlika u plusu).

• Like 1
Posted
11 minutes ago, radoje said:

Fener trenutno razvaljiva Bajerna sa 19 razlike. Jel to dobro ?

To nije dobroo, to je predobroo! Sa pobedom fenera i bilo kakvom pobedom Zvezde sutra u najgorem scenariju mi smo OSMI 😉

• Like 1
Posted
6 minutes ago, СтелаРоса said:

Kako poraz Reala utice na nase stanje na tabeli? 

Samo da placemo od koga smo izgubili :lol_2:

mada zajebavanje na stranu, real jednako lose igra kao i sa nama, samo mi vola nismo mogli da ubodemo

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, NMX said:

Samo da placemo od koga smo izgubili :lol_2:

mada zajebavanje na stranu, real jednako lose igra kao i sa nama, samo mi vola nismo mogli da ubodemo

Real igra kao cele sezone a to je lose.Jbg sad su naisli na ekipu koja je opasna kada nema pritisak.Jbg.