Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Issey said:

Koji ćemo mi qrc uopšte u PO ako ćemo svaku bitnu utakmicu ovako da pustimo u gaće i igramo kao amateri? Gomila zicera i bacanja, trojke da ni ne pominjem... 

Ako smo svaku bitnu utakmicu igrali kao amateri i usrali se kako smo dosli na 18:14? 

Edited by NMX
  • Like 10
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Урош19 said:

Molim vas da kad neko nabasa na snimak pesnice Tavaresa da mi pošalje, čisto da šaljem drugu grobaru, koji mi govori realna je odluka obostrana nesportska, svaki dan a posebno kad njima dođe Real

Nije bio nesportski već običan Kaliniću. 

OJRNeMb.jpeg

A i videlo se šta je sudija pokazao. 

Edited by Eddard
  • Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Ovo je bila sansa, Real tuzan, ruzan i zreo da bude pregazen. Protiv Efesa ce biti mnogo tesko.

Cela karijera sirotog Nemanje Nedovica stala je u ovu utakmicu. 

Bravo za komentar,igrac nebitnih utakmica i timova bez nade za nesto vise.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Da, baš bi dobro bilo da su komšije juče pobedile, samo bi nam to falilo.

Naravoucenije, nikad ne navijaj za njih, ma šta god nama trebalo, valjalo...

• Like 12
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Samim tim sto smo utakmicu uspeli da uvedemo u kakvu takvu neizvesnu zavrsnicu je za mene pobeda!

Zbog cega? Apsolutno je nebitno da li smo izgubili 3 ili 33 razlike.

• Like 4
  • Thanks 2
Posted

Ne moze se sa bilo kojim Realom, koji "mora" biti vise pozicioniran, uci u mec na ovaj nacin. Izgubili smo ga, uz svu borbu i znoj, pre nego sto je i krenulo.

Teska bitka nas ceka za top 10, jbg mnogo je bilo propustenih sansi i ranijih kradja koje uticu na nas polozaj na tabeli.

Efes je bitka bez premca, na noz kao i mnoge do sada i bice jako zajebano, a sama borba za najbolji plasman u modernoj fazi El je sigurno ozbiljan boost za ekipu. Ne pitamo se naravno samo mi.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Real je bas tuzan, mi smo uzasno odigrali a opet je skoro bilo na 1 loptu.

Just now, Cavani said:

Zbog cega? Apsolutno je nebitno da li smo izgubili 3 ili 33 razlike.

Po meni je bitno nacin kako izgubis. Da smo izgubili 30 razlike a ekipa pokazala bezmudost a ni zelju da se vrati bolelo bi me vise...

• Like 4
Posted (edited)

Kao što smo i znali govna u narandžastom ne bi prepustili ništa slučaju kad je u pitanju odvratni Real.

Kako me samo nervira kad se nešto sudi jednima a drugima ne.I te sitnice mogu da odluče tekmu Ovu je većinom odlučila naša očajna prva četvrtina gde smo ušli apsolutno nepripremljeni u utakmicu.

Real loš,može se reći i grublja reč,ali što neko reče ,da je na dresovima pisalo Huventud ili Valencia dobili bi 10 razlike I pogađali trojke i zicere.

Ono što treba istaći i skinuti kapu je borba do samog kraja i neodustajanje do poslednjeg sekunda.Doduše neki kao po običaju se ne ističu hrabrosti i krvavim kolenima,ali kad BiH gledao Kalinić,Brauna,Gidru kako se bore i bacaju bilo bi me sramota da pravim debilni faul nad Ljuljom i da se smešim dok moji saigrači poginuše.

Jbg uvek odemo nekim težim putem,zato se Efes mora dobiti a u Atinu da jebemo zečeve zelene.

Napred Zvezda!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2
Posted
3 minutes ago, Issey said:

Mogu da čestitam Kodiju i Braunu. Ostalima ne. Neki ovde glume lažne moraliste. Ekipa se usrala ko grlica, sem spomenutog dvojca, a ovi nikad lošije nisu odigrali u Beogradu. Kalina u bully modu glumi Džordana, Petrušev se prepao kao nikad, Deda i Dobri naravno da se nisu pojavili. Kenan i Nedović ponovo sramotni, Gidra se fajtao ali bio loš... Jago no comment... 

Koji ćemo mi qrc uopšte u PO ako ćemo svaku bitnu utakmicu ovako da pustimo u gaće i igramo kao amateri? Gomila zicera i bacanja, trojke da ni ne pominjem... 

To je zato sto jos uvek drzimo stvari u svojim rukama i ovaj poraz kao nije odlucujuc. Totalno palanacko razmisljanje. Ako izgubimo obe i ne plasiramo se u play In kako ce ploca da se obrne i svi ti lazni moralisti ce da bljuju vatru gore nego mi sada. Videces. 

Posted (edited)

Kakva steta za ovako lose otvaranje utakmice.

Veceras smo mogli da slavimo ali ta prokleta lopta jednostavno nije htela u kos.

Darko Plavsic, hvala majstore ❤️‍🩹

Edited by BojanaCZV
  • Like 11
  • Love 7
Posted (edited)

Darko Plavsic na kraju dobio skandiranje dela navijača, pred poslednju utakmicu koju je radio na SK ...HVALA MAJSTORE 

Sjajan momak, I odličan komentator. Do boljih vremena, i da nas ponovo prenosiš.

Edited by No name
  • Like 15
  • Thanks 1
Posted

Na Tavaresu su sudili onaj kompromisni faul Kaline za dva bacanja, iako su uzivo sudili faul tek nakon promasenog suta za tri i totalno drugog kontakta 1-2 sekundi kasnije. Najpederskiji moguci kompromis.

• Like 14
Posted
2 minutes ago, Eddard said:

nvBoHx3.jpeg

Da, da je bila obostrana bilo bi dva bacanja za Tavaresa zbog običnog faula Kalinića i posle bacanja lopta za nas. A možda i za Real ako bi Tavares promašio drugo bacanje a oni uhvatili loptu. :classic_biggrin:

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Uzasno smo sutirali, nismo uzasno odigrali. Igrali smo ok, mozda cak i dobro.
Sutnes 1/15 za 3pt u 1q. Na poluvremenu 9/41 sut iz igre (22,23 posto kolko vec).

Suludo je pricati o drugim stvarima. Ako pricamo o borbi, odbrani, pozicionom reagovanju, ovo uopste nije bio uzasan mec.
Nenadoknadivo uzasno se sutiralo, i tu se prica zavrsava. Na to dodaj jos 5+ glupih indvidualnih gresaka. 

• Like 11
Posted

Po mom misljenju poraz je Janisov, previse Tea i Jaga, trebao je da skrati rotaciju.

Igraci Zvezde preplaseni i osim Brauna i Kodija niko nije vredan pomena.

Ne zasluzujes pobedu ako ne umes da pogodis zicer! Deda, Kalina, Rokas...previse za jednu utakmicu.

Na sve to u situacijama kada si u bonusu, Kenan i Nedovic caste bacanja protivnika.

Na kraju Rokas pravi faul nad Kampacom i ode poslednji voz.

Petrusev treba da jede dosta pasulja...

Protiv Efesa ocekujem ubedljiv poraz, a u Atinu svakako idemo turisticki.

Prezasicen sam redom: Dobricem Teodosicem, Jagom, Rokasom, Mitrovicem, Lazicem...

Bilo bi lepo da se osvezi malo tim tokom leta i pre svega podmladi.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Drago mi je što kod većine ovde preovlađuje ponos i podrška ekipi nakon ove preteške utakmice. Real nije igrao ništa posebno, ali smo mi očajno ušli u susret i to je odlučujuće uticalo na krajnji ishod. Ne bih previše o pojedincima, svi znamo da su Nedović i Petrušev mekani, da je Kalinin zenit prošao, da su Kenan i Gidra nekonstantni šuteri, ali borili su se kao tim do kraja i pokazali mentalitet. Možda to nije mentalitet plej-of ekipe, ali ja sam ubeđen da ćemo pobediti Efes i da ćemo ući u plej-in. A onda je sve moguće.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Sector said:

Da Olimpijakos nije upao u ovaj raspad mod, jedina pobjeda poslije kupa bi nam bila Virtus kući. Užasna forma kad se lomi sezona. 

Baš tako. Mi smo u kanalu i dalje. I to velikom

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Eddard said:

OJRNeMb.jpeg

Brate nebitno, sudili su faul Kaliniću za kontakt posle pesnice kad su pali obojica i onda posle snimka odjednom faul ostaje jer je šta inicirao kontakt plus nesportska. A i ta nesportska je za isključenje.

• Like 1
Posted

Mnogo mi je tesko pao ovaj poraz, bio sam ubedjen da cemo pre dobiti Real neko Efes. Oni nista spec nisu pokazali vcrs, vise smo mi izgubili ovu utakmicu nego sto su je oni dobili, koliko god zvucalo prepotentno. Braun je trebao imati nesto vise minuta, dosao je s mudima vcrs u Arenu za razliku od Filipa. Kodi je, uz sve mane i povremene frustracije koje nam njima stvara, nas najbolji bek.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted (edited)
9 minutes ago, NMX said:

Ako smo svaku bitnu utakmicu igrali kao amateri i usrali se kako smo dosli na 18:14? 

Kad smo bili prežaljeni smo i dobijali,svaka čast za to. Oli dva puta, Fener, Barsa, Monako... Ali kad god je trebalo dobiti i kad bi ljudi kuću stavili na to, mooda nam se stisnu i zaboravimo osnovu igre... Makabi, Žalgiris, Milano, Fener... Sve u Areni... 

Ako se kojim slučajem dokopamo Plej ina, videćeš na šta će to da liči... Raspadamo se pod pritiskom koji put... Da su ovi nešto odigrali pa da kažeš, borili se i izgubili od boljeg... Ljudi ništa odigrali nisu, ona serija od 14-0 na početku, kad nismo mogli da dobacimo do koša od hovana u gaćama je i rešila utakmicu... 

Edited by Issey
  • Thanks 1
Posted
Just now, Урош19 said:

Brate nebitno, sudili su faul Kaliniću za kontakt posle pesnice kad su pali obojica i onda posle snimka odjednom faul ostaje jer je šta inicirao kontakt plus nesportska.

Mislim da su sudili što ga je držao pre pesnice, to jeste bio faul. Ili su tako bar protumačili 😁

Just now, Урош19 said:

A i ta nesportska je za isključenje.

Ovo je tačno. 

Posted

Kad se ovako bori do kraja i veruje cak i na -18 onda stvarno nemam sta da zamerim. Mi imamo naviku da isciglarimo za tri poena i kada se to desi sanse su nam jako male da pobedimo. I sa takvim stanjem smo bili nadomak suta za pobedu uprkos velikoj prednosti za Real u reketu. Nakon ove utakmice sam poprilicno optimisticniji pred duel sa Efesom. Opet ovakva borba, pa jbg ako se i Efes izgubi mozemo reci da su nas porazile dve, objektivno gledano, kvalitetnije ekipe i zasluzuju da budu bolje plasirane od nas. 

• Like 6
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Po meni je bitno nacin kako izgubis. Da smo izgubili 30 razlike a ekipa pokazala bezmudost a ni zelju da se vrati bolelo bi me vise...

Bezmudost je i 1/15 ili 3/23 za trojke ako tako gledas, pogotovo jer su skoro svi sutevi bili otvoreni. Posle smo se skupili kada je realno vec bilo gotovo.

Realno su se sibali samo CMM, Brown, Kalina, pa i Rokas, ostali nisu dali sve sto imaju.

• Like 3