KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 924 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
40 minutes ago, Placebo Lone star said:

Ako reakcija publike na kucanje dečkonje Gudurića i trojku Reba bebe nije "One Love & Pure Passion" onda ni papa ne nosi smešnu kapu.

I da ne propustim da pomenem...kakva hladna glava i meka ruka sa penala u brata nam Maika...🎖.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
9 hours ago, Placebo Lone star said:

Kakva energija, odbrana, pristup, Radonjizam, Pionir i atmosfera. Ekipa sa dušom. Iskreno nedostaje mi sve to. Šteta što tada nije bilo mogućnosti za bar jednog dobro plaćenog igrača. Ovo sad što imamo je sve suprotno od toga. Jbg. ulazimo u plej in/of, možda doguramo i do f4 a ja sam i dalje meh. Baš ne mogu da se povežem sa ovom ekipom. Kud postaviste ovo sad se još gore osećam. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Love 3
Posted

Šta se dešava sa Majkom Daumom?

"Neće skoro igrati. I dalje nije trenirao pod kontaktom, nije igrao 5 na 5 i treba mu vremena. U poslednjoj je fazi oporavka", izjavio je Sferopulos.

:sleep_1:

• Ha-ha 1
Posted

Onaj kelj što stavljao na koleno izgleda nije bio okađen, ili uskiso. Jebiga... sledeći put treba i da se krsti dok stavlja na koleno. Ali nikako katolički.

• Ha-ha 1
Posted
55 minutes ago, JPM said:

Onaj kelj što stavljao na koleno izgleda nije bio okađen, ili uskiso. Jebiga... sledeći put treba i da se krsti dok stavlja na koleno. Ali nikako katolički.

Koliko ja znam Majk Daum je iz republike Srpske.

• Ha-ha 1
Posted

Mislim da tematska anketa pod brojem tri konačno dobija svoje razrešenje.

For all practical purposes Daum je prebačen sa pozicije 4 na poziciju kelja sa kolenicom.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Sto se tice utakmica u ovom kolu, i gledajuci direktne rivale za plejof i plejin, nama bi najvise odgovaralo (po meni):

Fener - Pariz: Pariz je direktan rival, iako imamo bolji medjusobni, odgovarao bi nam poraz. Fener je nedostizan i vjerovatno ce biti drugi ili treci. Parizu nedostaju Lo, Malcolm, Holmes i Kratzer i igraju u Istanbulu. Glupo je ocekivati njihov krah s obzirom da kosarku koju igraju i sutere kakve imaju

Monako - Zalgiris: Tesko da se litvanci mogu dici i sa 14-16 i zaprijetiti nam, tako da pobjeda protiv Monaka kao ekipe koja ima jednu pobjedu vise i utakmice sa grckim ekipama bi nam dobro dosla.

Barsa Bajern: I jedni i drugi nece izvuci vise od 2 pobjede, cak mislim da ekipa koja pobjedi ovdje dolazi do tacno 19 pobjeda, dok ce druga imati 18. Barsa ide u goste Milanu i Feneru. Bajern gostuje Makabiju i ima dve domace (komsije i Fener).

Partizan - Alba: Tesko da ce se desiti, ali sa pobjedom Albe jedan manje konkurent, bar u borbi za vise mjesto.

Real - Armani: Imamo gori medjusobni i od jedne i od druge ekipe jer tesko da cemo dobiti Real sa vise od 25, medjutim Armanijev raspored do kraja sezone je Barsa (kuci), Virtus (gosti) i Baskonija (kuci) gdje potencijalno dolaze do 3 pobjede. Danasnjom pobjedom bi bili mozda i glavni konkurenti za peto mjesto, bez da mi imamo uticaj na to.

Efes - Baskonia: Efes sa najlaksim rasporedom do kraja sezone mora da pukne od ekipe koja ima 2 pobjede u 14 utakmica u gostima. Nemoguce da se desi, ali...

Maccabi - Pao: Dobra forma, da pukne Pao, pa da u dobrom raspolozenju odu na noge Efesu i docekaju Bajern. Nemaju sta da izgube, a nama mogu puno da donesu. Treba navijati za njih do kraja sezone ili bar do posljednjeg kola. 

Edited by LevonKendal
Posted
2 hours ago, LevonKendal said:

Sto se tice utakmica u ovom kolu, i gledajuci direktne rivale za plejof i plejin, nama bi najvise odgovaralo (po meni):

Fener - Pariz: Pariz je direktan rival, iako imamo bolji medjusobni, odgovarao bi nam poraz. Fener je nedostizan i vjerovatno ce biti drugi ili treci. Parizu nedostaju Lo, Malcolm, Holmes i Kratzer i igraju u Istanbulu. Glupo je ocekivati njihov krah s obzirom da kosarku koju igraju i sutere kakve imaju

Monako - Zalgiris: Tesko da se litvanci mogu dici i sa 14-16 i zaprijetiti nam, tako da pobjeda protiv Monaka kao ekipe koja ima jednu pobjedu vise i utakmice sa grckim ekipama bi nam dobro dosla.

Barsa Bajern: I jedni i drugi nece izvuci vise od 2 pobjede, cak mislim da ekipa koja pobjedi ovdje dolazi do tacno 19 pobjeda, dok ce druga imati 18. Barsa ide u goste Milanu i Feneru. Bajern gostuje Makabiju i ima dve domace (komsije i Fener).

Partizan - Alba: Tesko da ce se desiti, ali sa pobjedom Albe jedan manje konkurent, bar u borbi za vise mjesto.

Real - Armani: Imamo gori medjusobni i od jedne i od druge ekipe jer tesko da cemo dobiti Real sa vise od 25, medjutim Armanijev raspored do kraja sezone je Barsa (kuci), Virtus (gosti) i Baskonija (kuci) gdje potencijalno dolaze do 3 pobjede. Danasnjom pobjedom bi bili mozda i glavni konkurenti za peto mjesto, bez da mi imamo uticaj na to.

Efes - Baskonia: Efes sa najlaksim rasporedom do kraja sezone mora da pukne od ekipe koja ima 2 pobjede u 14 utakmica u gostima. Nemoguce da se desi, ali...

Maccabi - Pao: Dobra forma, da pukne Pao, pa da u dobrom raspolozenju odu na noge Efesu i docekaju Bajern. Nemaju sta da izgube, a nama mogu puno da donesu. Treba navijati za njih do kraja sezone ili bar do posljednjeg kola. 

Mnogo bi nam znacilo ako na kraju imamo isti skor kao Pariz. Ne mora danas protiv Fenera, ali se nadam da ce pored Albe pobediti jos jedan tim.

• Like 1
Posted (edited)

Mislim da kolega Milko Miller smatra da nam odgovara da budemo izjednačeni sa Parizom zbog dve međusobne pobede koje bi nam značile u eventualnim mini tabelama, koje su izvesne ako budemo imali 19-15 učinak.

Edited by TB Told
  • Like 4
Posted

Šef stanice:

Suočavamo se sa Crvenom Zvezdom, timom koji je odigrao veoma dobro i imao sjajnu utakmicu protiv Olimpijakosa. Tačno je da igraju bez velikih igrača, ali sve to ih čini još opasnijima, možda su najtalentovaniji tim u takmičenju. Idemo tamo da pokušamo da pobedimo i, pre svega, da povratimo mentalitet koji nismo imali u poslednjim takmičenjima i da unapredimo našu igru.

Klajburn:

Igraćemo još jednu utakmicu u toploj atmosferi sa sjajnim ambijentom. Naši protivnici moraju da postignu rezultat da bi išli do kraja, moraćemo da igramo svoj košarkaški stil kako bismo se pripremili za završnicu sezone. Igraćemo čvrsto na terenu i poboljšavati se iz utakmice u utakmicu.

Lepe reči obojice. Želim vam da unapredite igru nakon utakmice sa nama.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, NMX said:

Mrtvi Fener proslo kolo propusti da nam skine Monako sa vrata. Sad nam vracaju Pariz za vrat ccc

Gudura sredio da se preokrene😀

Monako, Barsa? Sta nam tu odgovara?

Joj kako ce kacket da nam zagorca zivot sutra

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Koja pobeda?

Bravo Hejs Davies delijo.

Top top. Neverovatan meč. Ajde još Monako da kiksne. I ispunili se svi uslovi da izgubimo sutra. 

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Gudura sredio da se preokrene😀

Monako, Barsa? Sta nam tu odgovara?

Joj kako ce kacket da nam zagorca zivot sutra

Monako i Barsa da izgube. 

Posted (edited)

Mislim da nas je upravo Nigel Hayes-Davis gurnuo u top 10.Ovo mozemo racunati kao pobedu.💪

6 hours ago, Smrtokapa said:

Mislim da tematska anketa pod brojem tri konačno dobija svoje razrešenje.

For all practical purposes Daum je prebačen sa pozicije 4 na poziciju kelja sa kolenicom.

Kad odes pijan sa zurke krisom a niko ne provali da te nema.Pa se sutra pitas da li su ti to prijatelji.Bukvalno niko ne pita za Dauma dok smo prvo Bolombojevo jevandjele pratili ko Titovu saranu.

Edited by Placebo Lone star
  • Like 2
Posted
16 minutes ago, Čočo said:

Top top. Neverovatan meč. Ajde još Monako da kiksne. I ispunili se svi uslovi da izgubimo sutra. 

Monako i Barsa da izgube. 

Bajern ima lakše mečeve do kraja, tako da nam ne odgovara njihova pobeda.

• Like 2