Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, berti said:

Slazem se, ali vidimo da posle svih kritika situacija je sve ora i gora. Ja ne mogu da shvatim da ne treba da postoji odgovornost, a cim trener moze da radi sta god hoce, a da ne snosi posledice toga, onda jbg.

Ok, ako ti imas apsolutno poverenje u trenera, onda super. Ka bih najvise voleo da gresim u proceni da cemo sve gore i gore izgledati

Ko kaže da imam apsolutno poverenje ili da trener ne treba da ima odgovornost? Samo ja ne smatram da je smena trenera rešenje. Valjda smo naučili da metode bivšeg predsednika ne donose rezultate.

Logičnije je da Janis može da popravi situaciju sa igračima koje poznaje, nego bilo koji trener koji ne bi ni imao vremena da upozna sve igrače.

Posted

U sustini nebitan mec, ali smo bas bas u losoj formi, moramo pokazati reakciju i pobediti Armani.

Valjda ce se i Daum vratiti uskoro, kakav god da je i on fali na poziciji 4 i te kako...

• Like 3
Posted

Nadam se da će se izviniti na način da svojevoljno napusti klub i oprosti pola godišnje plate. To je prihvatljivo izvinjenje. 

Ako nam se izvinjava zbog toga što je užasan igrač, pa nema potrebe, to znamo odavno. 

Koliki moraš biti ziheraš i bezmudaš da ne pustiš Kostića da igra pored ove dvojice bekova? 🤔

Kenan je limitiran i nepouzdan, to smo znali. Nedović je sinonim za štetočinu al očigledno da mora igrati iz nekošarkaških razloga. 

E moj, Janise...

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
Just now, Dzo23 said:

Nadam se da će se izviniti na način da svojevoljno napusti klub i oprosti pola godišnje plate. To je prihvatljivo izvinjenje. 

Ako nam se izvinjava zbog toga što je užasan igrač, pa nema potrebe, to znamo odavno. 

Koliki moraš biti ziheraš i bezmudaš da ne pustiš Kostića da igra pored ove dvojice bekova? 🤔

Kenan je limitiran i nepouzdan, to smo znali. Nedović je sinonim za štetočinu al očigledno da mora igrati iz nekošarkaških razloga. 

E moj, Janise...

Ali ovo reci je baš onako... Da je to uradio svi bi mu skakali po glavi, ima Kenana, a on igra sa klincima, odustali smo od ABA itd. Naravno da pokusava da ih probudi u ABA, da tu probaju da udju u formu, to sto su oni u krateru, jebiga...

• Like 7
Posted

Bar vodimo na tajnim tabelama Evrolige i ABA lige koje boduju broj izvinjenja igraca posle lose (i bezvoljno) odigranih utakmica u sezoni.

Ubedljivo smo prvi u oba takmicenja na tim tabelama.

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, TB Told said:

Postoji razlika između kritike i traženja da mu se "skine glava". Kritike mogu da budu korisne, dok histerija i traženje da se trener smeni pred kraj sezone ne donose ništa. Od prvog Radonjićevog odlaska ide ta potraga za trenerom koji ima čarobni štapić i do sada nije bila uspešna.

Ali ali šok terapija će nam pomoći da osvojimo EL

Posted

Ninasta nelicimo...

Nedovic celu sezonu los....

Celu sezonu nemogu da vidim da Kenanu neko napravi posteni blok.

ovedve sto je odapeo sa 8 metara potpuno ga razumem...

• Like 1
Posted (edited)

Imam utisak da se poslednjih godina uvek raspadnemo posle kupa, bas bih voleo da vidim nas skor posle KRK (bez da racunamo onih 5-0 sa Campazzom kad smo vec ispali). Kao da nam to bude vrhunac tog dela sezone i da se ekipa emotivno i fizicki isprazni posle trofeja. Iako smatram da je svaki trofej vazan i nisam od onih kojima je kup nebitan, ali ako stvarno bacamo sav fokus i energiju na to naustrb Evrolige, posebno u ovoj situaciji u kojoj smo sad, onda je to pogresan pristup. 

Ekipa je u katastrofalnoj formi, ali i to moze brzo da se promeni. Tek sledi najvazniji deo sezone, a mi u njega ulazimo u poziciji koju bi svi potpisali. Imamo 16-12 i 4 utakmice kod kuce. Ekipa malo da se pregrupise, sabere i muski odigra ovo do kraja, pa cemo racune da svodimo na kraju.

Edited by Del Piero
  • Like 14
  • Thanks 2
Posted

Ali kakav je Deda "partijski uposlenik". Doprinos mu je na nivou ovih fiktivno zaposlenih orkova u javnom sektoru, optika malo pasijans i zmijicu, ako dadne 4 poena do jaja, bar je introvert i nevidljiv, uvek ima neko očigledniji na tapetu itd.

Milano apsolutni must win u svakom smislu.

• Like 2
  • Ha-ha 9
Posted
5 minutes ago, vlado75 said:

Ninasta nelicimo...

memed-io-output (5).jpeg

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 25
Posted
10 minutes ago, djenkoslav said:

Ali ovo reci je baš onako... Da je to uradio svi bi mu skakali po glavi, ima Kenana, a on igra sa klincima, odustali smo od ABA itd. Naravno da pokusava da ih probudi u ABA, da tu probaju da udju u formu, to sto su oni u krateru, jebiga...

Ne sa klincima, bukvalno jedan klinac, i to najtalentovaniji. 

Pa reci mi jel sakat, bez ruke, noge, da ne može da dobije minute u aba ligi bar na nekim slabijim utakmicama?

Jel moguće da smo postali takav gerijatrijski centar koji ima averziju prema mladim i talentovanim igračima? 

• Like 1
Posted
1 minute ago, vlado75 said:

Ninasta nelicimo...

A mogao bi i da pogodi neku sa 8 metara. Pre tri dana smo gledali kako Edvards i Obst odapinju sa deset metara i pogadjaju. Mora se pokazati taj individualni kvalitet koji skupo placamo, a isto vazi i za Nedovica. Nismo vise u 2016. godini da su nam bekovi Dangubic i Lazic pa da je nezamislivo da pogode neki tezak sut. Ne moze bas ni svaka akcija da bude tacna, igra protivnik odbranu, ima skauting, spreman je za utakmicu, i zato moraju igraci na individualni kvalitet i kreativnost nesto da odigraju. Ovaj Robinson iz Cedevite je izmislio 6 od 8 poslednjih poena u zavrsnici, tri suta preko ruke, a gde su nasi bekovi, cekaju akciju i blok? 

• Like 11
Posted

Nazalost sad nema vise mogucnosti za promjene, nekad u novembru da, ali  ko je zelio da vidi da nije dobro moglo je da se mjenja.

Ne znam sta moze da se desi i da krene na bolje. Ovo je loše i sve lošije.

Nedovic izvinjenje fuj fuj, vrati lovu majstore.

• Like 2
Posted

Od Kodija nismo dobili ono što smo očekivali a čini mi se da je planirano da bude igrač broj 1. Imam osećaj da je stalno u nekom grču, nikako da se oslobodi. Takodje onaj Kalinicev potez kad mu je Yago uvalio loptu mi ne uliva poverenje da je u svlačionici sve u redu.

Sve u svemu dati momcima maksimalnu podršku protiv Milana.

Posted

Mislim da smo ove sezone imali tri utakmice koje smo morali da pobedimo, ne zato sto su one rezultatski znacile vise od ostalih, nego zato sto je momenat bio takav da nam je potrebna pobeda da nas stabilizuje. Te tri utakmice su bile Bajern kuci (pri skoru 5-6), Virtus u gostima (nakon poraza u derbiju i ubedljivog poraza u Milanu, pri skoru 6-8), i Monako nakon poraza od Fenera kuci. Mislim, mozda sam samo ja te utakmice doziveo kao jako bitne u tim momentima da se dobiju, ali smatram da su mnogo znacile jer se polako krenula stvarati nervoza. I sve tri smo dobili. Sada je Armani takva slicna i nadam se da ce ishod biti isti.

• Like 7
Posted (edited)
55 minutes ago, Dobri25 said:

Nazalost sad nema vise mogucnosti za promjene, nekad u novembru da, ali  ko je zelio da vidi da nije dobro moglo je da se mjenja.

Ne znam sta moze da se desi i da krene na bolje. Ovo je loše i sve lošije.

Nedovic izvinjenje fuj fuj, vrati lovu majstore.

Ne mora niko da dodje,  za početak bio bi zadovoljan da bar jedan od dvojice Kenan ili Nedovic dobije otkaz, pa makar niko ne igrao na toj poziciji, manje će štete biti.

Ovako non što ova dva brata skaču po nervima iz kola u kolo. Doprinos u napadu mizeran, beže od ulaza pod koš, a šut ih hoće svaki 10-i, meč. U odbrani nisu NULA, NEGO MINUS NULA.

Edited by No name
  • Like 1
Posted (edited)

Sve tri sezone kumašina stanu u onu kosku danas...kakav je to, sada već njegov signature, besraman potez.

Javite saloncu da i ABA ligu prenose sa jedno cirka 6-7 kamera...svi smo videli.

Odeš u svlačionicu i saigrač te pogleda u oči i pita: " Dokle bre više govedo jedno ? ".

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted (edited)
45 minutes ago, alokin said:

Od Kodija nismo dobili ono što smo očekivali a čini mi se da je planirano da bude igrač broj 1. Imam osećaj da je stalno u nekom grču, nikako da se oslobodi. Takodje onaj Kalinicev potez kad mu je Yago uvalio loptu mi ne uliva poverenje da je u svlačionici sve u redu.

Sve u svemu dati momcima maksimalnu podršku protiv Milana.

A šta je Kalina mogao da uradi kad je Yago tapkao loptu u mestu 23,7 sekundi i onda je na 0,3 sek do kraja napada uvalio Kaliniću na 10 metara?

Kako si ti na osnovu toga što Kalina nije šutnuo, zaključio da nešto ne štima u svlačionici?

Naša najveća greška je što nismo, ako je to uopšte bila istina, pustili Jaga u Rusiju

Edited by The_Big_S
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
2 hours ago, Dzo23 said:

Ne sa klincima, bukvalno jedan klinac, i to najtalentovaniji. 

Pa reci mi jel sakat, bez ruke, noge, da ne može da dobije minute u aba ligi bar na nekim slabijim utakmicama?

Jel moguće da smo postali takav gerijatrijski centar koji ima averziju prema mladim i talentovanim igračima? 

Prvo to sam preuvelicavao kako bi i ovaj forum reagovao da se to desilo.

Drugo nemamo averziju prema mladim igracima ako su koncepcijski ukljuceni u sezonu od starta i ako se smisleno radi sa njima. Nece ti Kostic sad vaditi kestenje iz vatre. To moze biti lose po sve ukljucene, a najvise njega i njegovo samopouzdanje. Malo realnosti.

Edited by djenkoslav
  • Like 3
Posted
11 minutes ago, The_Big_S said:

A šta je Kalina mogao da uradi kad je Yago tapkao loptu u mestu 23,7 sekundi i onda je na 0,3 sek do kraja napada uvalio Kaliniću na 10 metara?

Kako si ti na osnovu toga što Kalina nije šutnuo, zaključio da nešto ne štima u svlačionici?

Naša najveća greška je što nismo, ako je to uopšte bila istina, pustili Jaga u Rusiju

To se zove postovanje igre. Ako ja ne ispostujem, to ne znaci da i ti to trebas da uradis. Druga je stvar sto Jago to nije sa losom namerom uradio, a ovaj je imao vremena da odapne tricu makar i semafor pogodio. Je l onda trebao na tu svu muku i Boki sledeci napad da ispuca loptu u tribinu, vrv i on ima neke zamerke na igru?

• Like 4
Posted
20 minutes ago, The_Big_S said:

Da nam zahvali jer bi ga sa formom od poslednjih mesec dana Rusi poslali na ratište

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
2 hours ago, JPM said:

Ja nemam problem sa time. Kada pobeđuju treba ih veličati, kada gube treba ih kritikovati. Što je to loše?

Jedno je kritkovati a drugo terati 7-8 igrača iz kluba. Ko će nam onda igrati sledeću utakmicu