Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Mi smo ove godine gaće skinuli dva puta - Real i Armani.

Šibali se na jednu loptu u 4 poraza (Barsa kući, jebeni Žalgiris, Asvel, PAO), jednom rutinski izgubili (Partizan) i jednom izgubili neshvatjlivim padom u igri gde smo odvalili protivnika pa pustili protivnika da nas odvali (Efes).

Jedva čekam nastavak sezone (mislim da ovo u januaru nismo dugo izgovarali). Pariz ćemo visokim petorkama uništiti, biće ružno. Jedna pobeda iz duplog kola je pod obavezno. 3 vezane pobede nas guraju u legitimnog kontendera za top5 plasman.

No, idemo utakmicu po utakmicu. Pariz, pa ćemo videti dalje. Deluje da momci i zalizana prevara stoje sa obe noge na parketu, da su svesni kapaciteta, mogućnosti ali i mana. I da su sujete usled minuta ili uloge eliminisane ili svedene na minimum (zapravo, ne vidim nikoga, možda eto Filipa i Nemanju, da bi mogli da gunđaju zbog uloge/minuta. Mislim da je i Teo apsolutno svestan svoje uloge koja će se svesti na 3-5 minuta, možda). Svi ostali su podređeni timu. A o atmosferi valjda dovoljno govori i to što Brown koji je 20 dana sa ekipom diše sa njima zajedno i luduje najviše od svih.

• Like 24
  • Love 1

2 minutes ago, Princeton said:

Najteze ce biti pobjediti unaprijed dobijene utakmice.. a to su sve ostale utakmice regularne sezone.

Alo drugari, da se prizemljimo na vrijeme 🙂

CMM nije u formi, a uz to bezmudi kamenjar; Jago trenutno dobro igra, ali je fizicki limitiran, samo je pitanje vremena kad ce nas ekipe preko njega sahraniti; Teo bivsi igrac, jos trenerov ortak koji ce ga morati pustiti da igra kad tad.

Neda nije u formi, a trpaju nas preko njega kako ko stigne; Kenan ne zna da spusti loptu, uzima nerezonske suteve. Jednodimenzionalan igrac; Dobric je u ekipi samo da bi se oprale pare, a uz to i povrijedjen.

Kalina svaka cast, za sada, ali da li moze ovako citave sezone? Presaugace ga trener, forsira ga i u ABA. 'Dje mozak?!; Gidra nesto pokazuje zivota u zadnjih par utakmica, ali je zrtva prenatrpanosti rostera i ne zna ga trener koristiti.

Daum se pokazuje kao bezveze pojacanje; Petrusev igra na pogresnoj poziciji, jos samo da coach vidi ono sto svi vidimo, ali nista od toga, mora Mitar da igra; Pradeda isto u timu radi pranja para.

Bolomboj posten igrac, ali isto vazi kao za Kalinu. Koliko ce jos moci ovako da ga forsira trener?; Mitar mekani, svaki minut sa njim na terenu je igrac manje. Pranje para igrac.

Zalizana prevara je i dalje da staklenim nogama, bilder iz Besiktasa je spreman za EL izazov.

E ovo se zove spuštanje na zemlju. 

33728.gif

😄

• Thanks 1
  • Ha-ha 8

5 minutes ago, Princeton said:

Najteze ce biti pobjediti unaprijed dobijene utakmice.. a to su sve ostale utakmice regularne sezone.

Alo drugari, da se prizemljimo na vrijeme 🙂

CMM nije u formi, a uz to bezmudi kamenjar; Jago trenutno dobro igra, ali je fizicki limitiran, samo je pitanje vremena kad ce nas ekipe preko njega sahraniti; Teo bivsi igrac, jos trenerov ortak koji ce ga morati pustiti da igra kad tad.

Neda nije u formi, a trpaju nas preko njega kako ko stigne; Kenan ne zna da spusti loptu, uzima nerezonske suteve. Jednodimenzionalan igrac; Dobric je u ekipi samo da bi se oprale pare, a uz to i povrijedjen.

Kalina svaka cast, za sada, ali da li moze ovako citave sezone? Presaugace ga trener, forsira ga i u ABA. 'Dje mozak?!; Gidra nesto pokazuje zivota u zadnjih par utakmica, ali je zrtva prenatrpanosti rostera i ne zna ga trener koristiti.

Daum se pokazuje kao bezveze pojacanje; Petrusev igra na pogresnoj poziciji, jos samo da coach vidi ono sto svi vidimo, ali nista od toga, mora Mitar da igra; Pradeda isto u timu radi pranja para.

Bolomboj posten igrac, ali isto vazi kao za Kalinu. Koliko ce jos moci ovako da ga forsira trener?; Mitar mekani, svaki minut sa njim na terenu je igrac manje. Pranje para igrac.

Zalizana prevara je i dalje da staklenim nogama, bilder iz Besiktasa je spreman za EL izazov.

Suma sumarum ceo topik si iscito. :P

• Like 6
  • Ha-ha 2

Meni je i dalje glavni utisak utakmice sa Baskonijom - Bokiboj! Nakon dobre odbrane, lopta se odbija na njihovu polovinu kod njihove klupe, Boki hvata pun sprint i zamalo stiže do lopte pre njihovog beka koji je inače bio bliži lopti. I sve to dve nedelje nakon što se vratio na parket zbog teške povrede. Veliki ratnik i mašina! Prava je privilegije gledati ga u prajmu u timu za koji navijaš!

No Bokibol, no basketbol!

• Like 16
  • Love 10

Bice pravo cudo ako uspemo da zadrzimo Bokiboja u narednoj sezoni, dobro je da ima ugovor ali to nista ne garantuje.

Covek igra na nivou top3 centara lige, s obzirom na povredu Lesora i formu Tavaresa i Milutinova mozda je trenutno i najbolji centar takmicenja.

Sve radnje radi, jos je pokazao i cvrstinu glave i tela ovakvim povratkom iz povrede.

Kazem, bas ce tesko biti zadrzati ga, Fener, Barsa, Monako, Armani, pa cak i Real placu za takvim igracem.

Dobra stvar je sto je Bolomboj porodican covek i nije neki Amer koji je dosao preko bare da juri kintu, zna gde se nalazi i deluje da je u Bg-u nasao dom.

Sto se mene tice, na leto bih mu ponudio novi trogodisnji ugovor, nek zamisle da je deo domace osnove i nek mu ponude ugovor do kraja karijere.

Bocko je specifican tip igraca, jedan od onih koji kada vise ne mogu da budu jake prve opcije postaju odlicne druge varijante na svojoj poziciji.

Nesto poput Hajnsa, Danstona, Hantera itd.

Nece patiti previse kada mu ponestane atleticizma jer je inteligentan igrac, zna da se krece na obe strane terena i na to sve je prilicno omeksao ruke u poslednjih par sezona.

Za takvog igraca vredi istresti bogatstvo na sto.

• Like 22

8 minutes ago, Nenadd said:

Bice pravo cudo ako uspemo da zadrzimo Bokiboja u narednoj sezoni, dobro je da ima ugovor ali to nista ne garantuje.

Covek igra na nivou top3 centara lige, s obzirom na povredu Lesora i formu Tavaresa i Milutinova mozda je trenutno i najbolji centar takmicenja.

Sve radnje radi, jos je pokazao i cvrstinu glave i tela ovakvim povratkom iz povrede.

Kazem, bas ce tesko biti zadrzati ga, Fener, Barsa, Monako, Armani, pa cak i Real placu za takvim igracem.

Dobra stvar je sto je Bolomboj porodican covek i nije neki Amer koji je dosao preko bare da juri kintu, zna gde se nalazi i deluje da je u Bg-u nasao dom.

Sto se mene tice, na leto bih mu ponudio novi trogodisnji ugovor, nek zamisle da je deo domace osnove i nek mu ponude ugovor do kraja karijere.

Bocko je specifican tip igraca, jedan od onih koji kada vise ne mogu da budu jake prve opcije postaju odlicne druge varijante na svojoj poziciji.

Nesto poput Hajnsa, Danstona, Hantera itd.

Nece patiti previse kada mu ponestane atleticizma jer je inteligentan igrac, zna da se krece na obe strane terena i na to sve je prilicno omeksao ruke u poslednjih par sezona.

Za takvog igraca vredi istresti bogatstvo na sto.

Bolomboj je potpisao novi ugovor kad smo imali lošiji tim, kad je on bio godinu dana mladji i kad je bio slobodan u izboru kluba na leto. A Bolomboj već tada igrao na ozbiljnom nivou, iako je sada još nešto bolji u formi. Mislim da je mnogo realnije da i sledeće sezone igra ovde. 

• Like 2

Meni upravo to što je porodičan čovek uliva nadu da će ostati dugo kod nas, više puta je naglasio da su se deca navikla na naš način života. I kad je produžio ugovor, rekao je da je zadovoljan ulogom i da je konačno dobio prostor da pokaže šta zna i da mu se ne ide u drugi tim gde nije siguran kakvu će ulogu imati. Što se tiče finansija, pričao je valjda za meridian da se već dugo bavi nekretninama van košarke. Podebljati mu ugovor i produžiti ga i mislim da će ostati. 

• Like 14

Za Pariz se moramo dobro spremiti. Ne smije biti podcijenjivanja protivnika, nije ovo aba liga pa da se možemo raspadati 39 minuta i sa jednim dobrim riješiti meč. Ni Alba ni Maccabi se neće sami dobiti.

Monaco će biti jedno od finala za konačan plasman, igraju odlično i s razlogom su na vrhu. Ali prvo Pariz i Fener.

• Like 14

2 hours ago, Princeton said:

Preforsirao sam se danas. Citam topik kao Goldberg sto gleda utakmice, 4 stranice u isto vrijeme. Procitam prvi post i vec znam u kom smijeru ide stranica.. Op Op i stigao sam vas, sad polako pisite 🙂

A gde bi nam bio kraj da smo Dekija, Luku i Dobrica poslali na tribine i smanjili rotaciju kao sto su svi to videli da treba?

Mada ja mislim da je kljuc svega da je Mitrovic prestao da trazi celendze to nam je bila rak rana tima.

• Like 4
  • Love 1
  • Ha-ha 5

Kako se stvari odvijaju na parketu, imamo velike sanse sa odlicnim evropskim rezultatom da "Cika Misu"  ispratimo na kraju godine u kosarkasku penziju.  Prosto je neverovatno kako nam se otvara dosta toga. Sto se Bolomboja tice, menadzment moze da odreaguje pa dodatno da mu pojaca ugovor. Kako je bilo sa Jagom lani. Jago igra nestvarno. Izgleda da je shvatio sta se ocekuje od njega, i za mene je on veliko iznenadjenje pozitivno. Ako ovako nastavi bice to nestvarno dobro. Iako se cini da nekada ne zna sta ce sa loptom, u poslednje vreme i jako lepo razigrava ekipu. Veliko bravo za Jaga. Nadam se da povreda nije ozbiljna. Po mnogo cemu to je ta sezona.  Treba ici iz utakmice u utakmicu uzivati i pustiti da traje. Sistemski najvise brige imam prema eventualnom otkupu Petruseva. Ali dobro sva ova personalna pitanja nisu tema za ovaj deo sezone. Verujem da uprava odlicno zna koje ce i kakve strateske poteze da vuce. Voleo bih da pojacamo sportski sektor sa jakim kosarkaskim imenima mozda i to dodje sa eventualno visegodisnjom licencom. U svakom slucaju doselekcija Petrusev - Braun je game changer za sezonu. 

Edited by suptil
  • Like 1

Bolomboj uživa u Beogradu sa suprugom i sinom. Sin se skroz adaptirao. Mnogo mu se sviđa Beograd. Mali Bolomkid je krenuo i srpski da priča. Tako da najbitnija stvar je na našoj strani. Mislim da ako bude bilo para neće biti pitanja cifre za njegov ostanak. A on ako pita porodicu mislim da će odgovor biti isti. Ostanak u Beogradu. Bolomboj i sam oseća da je ovde voljen, da mu je karijera životna i da smo mu mi dali priliku za to da bude od trećeg centra Olimpijakosa, najbolji centar Evrolige. Uz sve to kulturan je i porodičan momak kome, deluje mi porodica na prvom mestu pa sve ostalo. Ja mislim da će on kod nas završiti karijeru i ući u legendu našeg kluba. Što i zaslužuje stavom, pristupom i igrama! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 4