Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Ja vec poslednje 3 godine uglavnom utakmice pratim samo rezultat na b92. Tek nakon sto vidim da je bezbedno za gledanje pustim kraj. Ne pamtim kad sam poslednji put gledao finalnu seriju ABA. Nikad od kad je dosao Zeljko Obradovic u Partizan. Nakon sto sam se razboleo pre 3 godine nakon poraza u Istanbulu kad je Kalina promasio ona bacanja i sledece protiv Barselone i Miroticeve trojke bukvalno izbegavam da gledam direktno. Samo laganije tekme i obavezno kad smo domacini. 

• Like 12
  • Love 3
  • Tuzno 1

12 minutes ago, berti said:

Vec par utakmica pratim rezultat na netu, pa odgledam snimak. Jbg, zdravlje. Sinoc pre snimka pitam sebe koga bih zeleo da je resio utakmicu. Iz topa kazem Kenan. 

Bravo momci, lepšu čestitku nam niste mogli dati!

2 minutes ago, strah od vozova said:

Ja vec poslednje 3 godine uglavnom utakmice pratim samo rezultat na b92. Tek nakon sto vidim da je bezbedno za gledanje pustim kraj. Ne pamtim kad sam poslednji put gledao finalnu seriju ABA. Nikad od kad je dosao Zeljko Obradovic u Partizan. Nakon sto sam se razboleo pre 3 godine nakon poraza u Istanbulu kad je Kalina promasio ona bacanja i sledece protiv Barselone i Miroticeve trojke bukvalno izbegavam da gledam direktno. Samo laganije tekme i obavezno kad smo domacini. 

Pa upravo taj stres, rad creva, tremor ruku i gutanje bromazepama je ono najsladje sto daje car pracenju naseg voljenog kluba

• Like 12
  • Love 4
  • Ha-ha 4

Dobro jutro na najlepša jutra ciganijo moja. A nova godina tek krenula. Da smo svi zdravi i da još mnoga ovakva jutra imamo u ovoj godini. Naročito u maju mesecu. 😍

Ja sam iskreno očekivao pobedu i samo pobedu sinoć. Mi smo (dobro i oni su bili bap loši ) sa 19% za 3 dobili respektabilnu EL ekipu u gostima. Što je do skoro bila naučna fantastika za nas. Ali moram da se vratim na jednu stvar. O BoBou je izlišno više pisati. Momčina je nešto najbolje što nam se desilo u poslednjih 10.godina. Ali pored njega moram da se osvrnem na EL debi Brauna. 

Milo mi oko srca. Moja dugogodišnja želja za dolazak u naš klub dolazi baš u svom nezgodnom trenutku. Povređen i sa velikim znakom upitnik šta može od njega da se očekuje. Postojao je veliki bojazan a sa druge strane verovao sam u njega. Pisao sam skoro o njemu. On zavisi od svog tela i kondicije. Kada je u formi onda je tip igrača koji može svakoj ekipi da podigne plafon. Sinoć sa svojih 30% prikazanog, pokazao je šta može i koliko će značiti ovoj ekipi. Moj san se ipak ispunjuje i Dzon Braun III je igrač Crvene Zvezde. 😍❤️

• Like 23

Postali smo kaznena ekspedicija na gostovanjima. Imamo širok roster, imamo identitet, kockice se slažu i sada samo da se ne uljuljkamo. Kako stvari trenutno stoje ove sezone imamo tim za velike stvari. Samo tako momci napred. Milina vas je gledati. 

• Like 13

5 hours ago, Ljubitelj baklave said:

Mislim da ono nije bio faul na Howardu, covek je perfektno ispratio ulaz i bukvalno naterao da promeni sut, kao sto je vise puta u toku sezone i radio, Howardov sut nije ni isao prema kosu, vec u visinu, bas radi Boki Efekta. Pre toga je isblokirao Foresta, ako se ne varam, rucerdama taman toliko potkacio loptu.

Faul je napravio Giedratis a ne Bolomboj. No nebitno, neka evroliga napiše saopštenje gde se priznaje greška sudija, kao što su radili ranije, pa da teramo dalje.

• Like 15

57 minutes ago, strah od vozova said:

Menjaj nick u "strah od Zvezdinih utakmica".

• Like 3
  • Ha-ha 8

A Gidra kad siječe napad i otima loptu pa trk ka njihovom košu i onda kucanje iako mu lik (bješe Moneke?) stoji na leđima? Realno, momak nije u nekoj formi ali ima neku dječačku energiju zbog koje ga baš gotivim. Gledam sinoć, Kenan ulazi pod koš i baca onu frljoku, on stoji na trojci i signalizira da je sam, frljoka upada a on stisnu šaku i radovanje. Nema šta, baš iskrena emocija i svakom njegovom košu se radujem kao da sam ga ja dao .

Šta znam, imam utisak da nam je u ovom trenutku, koliko god to bilo bogohuljenje, najbitniji igrač Yago (OK, u 2 najbitnija). On kad ispadne, ostaje CMM kojem baš ništa ne znaš. Momak mi izgleda baš introvertan, stidljiv, ćoškaš...Imam utisak da pričama o vuku sam sebe loži ne bi li iskočio iz svoje kože.

• Like 27

Nas najbitniji igrac je Bolomboj, pa onda Kalina. Nadam se da je Sfero naucio gresku i da ih nece arciti sumanuto u Aba ligi.

Hauard je vec flopovao i dobio tehnicku u duelu sa Nedovicem, stalno trazi faul a na ulazu nema sta puno da trazi, pogotovo kad ga preuzme Bolomboj. Jeste bila Gedraitisova ruka na kuku, ali nije svaki kontakt faul.

• Like 15

On 12/27/2024 at 10:48 PM, Sokmeniki said:

Doktorski spremljena utakmica Janisa Sferopulosa. Igraci ispunili sve zadatke sto im je spremio, takodje i njima svaka cast.

Malo sada i statistika nakon utakmice sa Partizanom u EL:

U EL 5-2

U ABA ligi 4-0

- Pobijedjena Barselona u gostima prvi put u istoriji

- Kuci razbijen Olimpijakos i Bajern

- Pobijedjen derbi kuci

- Pobijedjen Virtus u gostima prvi put u EL.

Jos jednom svaka cast Janisu i ekipi meni je ovo jedna od najvecih nasih pobjeda u EL.

IDEMO DALJE ❤️🤍❤️🤍

EL 6-2

ABA 4-0

+ Pobjeda u Vitoriji prvi put nakon 8 godina

Ovo je meni najvaznija pobjeda od pocetka sezone, ovako se salje poruka ostalim timovima da pobjeda protiv Barselone nije slucajnost i da je ova ekipa spremna za ozbiljna djela.

Naravno, treba ici utakmicu po utakmicu, ali ovo vec mirise na zimu 2017 i sjajnu seriju pobjeda.

Edited by Sokmeniki
  • Like 5

20 minutes ago, Cavani said:

Nas najbitniji igrac je Bolomboj, pa onda Kalina. Nadam se da je Sfero naucio gresku i da ih nece arciti sumanuto u Aba ligi.

Hauard je vec flopovao i dobio tehnicku u duelu sa Nedovicem, stalno trazi faul a na ulazu nema sta puno da trazi, pogotovo kad ga preuzme Bolomboj. Jeste bila Gedraitisova ruka na kuku, ali nije svaki kontakt faul.

Plus to moze da se svira a i ne zavisi. Jeste bio faul al nije teska povreda materijalnih pravila kao sto se protiv nas desavalo...

• Like 2

Steta sto Teo nije bar proslogodisnji da moze 5 minuta da donese i doprinese ekipi i zbog ekipe a i zbog njega.

Raduje da Brown nije dosao penzionerski i da se cini sa fizicki moze da bude bar 80-90% onog sto je bio sto je i vise nego dovoljno.

Kako bitne 2 pobede koje su vjerovatno definisale sezonu i usmjerile je ka tome top 8 i ko zna cemu jos.

Sad imamo i prava na kiks, ali nadam se da necemo kiksati i da cemo pokazati ozbiljnost i cuvati poziciju na gornjoj polovini tabele.

• Like 21

Sto se Brown III tice, vidi se da ce nam biti od velike koristi, ali se isto tako vidi da mu jako fale utakmice. 

I dalje se sporo krece ili sto bih ja rekao - "teske noge". 

Odlicno bi bilo kada bi upravo on imao najvecu minutazu sada protiv FMP-a.

Pored toga, vidi se njegova ludacka energija koju prenosi i ostatku tima. Mislim da moze biti pun pogodak, samo ga treba istrpeti.

• Like 1

Nadam se da će Ognjen biti spreman za Pariz. 

Treba nam još jedan igrač spolja. Nedović je krenuo sezonu odlično gdje je odlucio utakmicu u Parizu i Podgorici, ali je imao onu povredu, i sad je opet skandalozan.

Dzon Braun je ozbiljna glava! Izgleda znatno bolje nego sto sam mislio nakon duge pauze. Strašno gotivan igrač. 

Sad iz ove perspektive, iako je jos rano, Virtus je bio prekretnica sezone. Ljuljali smo se opasno kao ekipa, ali i Sfero je bio na tankom ledu. To da je izgubio vjerovatno bi dobio otkaz. To su sitnice koje ti odrede sezonu. Treba i sreće ali i strpljenja. 

Sad smo pravi, iako može još bolje! Namjestio je ekipu u odbrani prije svega. Spustiti Barselonu i Baskoniju, koje su izrazito napadačke ekipe ispod 80p na njihovom bunjištu je ozbiljan podvig. 

Šut nas je stao zadnjih par utakmica, i generalno ima prostora za napredak u napadu, ali kad se ovako rilja difens nema zime. 

• Like 9

Pricajte sta hocete ali Nedovic je juce timski odigrao vrlo dobar mec. Grizao je u odbrani (znamo kako je to nekad izgledalo), pravio faulove na vreme, asistirao (4 asistencije), potpuno se podredio ekipi. Uostalom, +/- mu je na kraju +5, pa i to nesto govori valjda. Nije ga islo u napadu, da, nije islo ni Kenana par utakmica pa ga sad dizemo u nebesa, a zaboravlja se da je Nedovic nekoliko meceva prakticno sam dobio protivnika, a bice jos takvih meceva siguran sam. Bitno je da ovde ima jako puno igraca koji mogu da iskoce i prelome mec a ove koje ne ide ce se posvetiti timskoj igri i odbrani. To je znak da se jako dobro radi i da je atmosfera u ekipi odlicna.

Velika i bitna pobeda, bravo!

• Like 19

Još jedna "call the ambulance...but not for me" utakmica, moramo reći da se polako vraća sve i za one nesrećne/nespretne poraze na jednu loptu. CMM i Nedović su nas svojeručno ubacili u minus fazu, bez učinka ovog drugog možemo da živimo, bez prvog ne tako lako. Dobra sekvenca Browna, skeptičan sam bio prema tom potezu ali vidi se da i direktno iz banje ulazi lako u defanzivne koncepte. Canaan konačno doneo nešto iz prodora ali su nas u igri održali Bolomboy koji igra sa robotskom preciznošću, pa onda Yago i Gidra koji je odigrao baš ono što je trebalo. Naš trejdmark treba da bude ono njegovo kucanje u kontri, video je Monekea sa leđa koji je velik atleta ali kad ideš jako i beskompromisno, tako se i vrati. Imamo još dosta rezerve, pre svega u Petruševu, a i Dobrić bi nam dobro legao ako će Nedović da nastavi ovako sasrano. Sledi baš dobar raspored i nadam se da se ekipa neće uplašiti prilike koja se ukazuje već da će je prigrliti obema rukama.

• Like 32