Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Daum, Gidraitis,Miler, Petrusev niko nije prešao 15 minuta po meču. Ovde nisu čista posla. Jedna osoba je orgijala ceo meč i to je poraz svih u klubu, počev od uprave pa da trenera koja dozvoljava ovakav kriminal. 

Redovno tankujemo utakmice i to ovako skupo plaćen tim. 

Mi ako nešto hocemo da uradimo da se molimo da se Bolomboj vrati i ovo novo pojačanje da da neki doprinos. Uz to da se Teodosic I mitrovic zakucaju na klupu da bela dana ne vide. 

Ovo je prvo uslov 

Drugi uslov da nosioci imaju veću minutazu. Da li mi možemo sebi da priuštitimo da nam prvi plej igra 15 min? Da nam Petrusev igra 13 min? Da li ste jbn normalni više.... 

• Like 11

Svi kukaju da nam fali petica, a nasi bekovi ne mogu da povezu dve dobre utakmice. Nemamo beka sa poenima u rukama, bukvalno se ne iznenadis ako Kodi ili Kenan zavrse mec sa 5 ubacenih poena. 

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Kakva sramotna partija. Neverovatno sramotna. 

Da ti dopustis da ti tri igraca daju po 20+ poena... primis stotku ko od sale... Ovako se nije osramotio ni Bajern protiv nas prosle nedelje. 

Sta bre mi spremamo za utakmice? Kako ovako uspevamo da udjemo u utakmicu, kao muve bez glave? Da ne pricamo o tim nekim pomracenjima taman kad smo kao uhvatili neki ritam. 

Jednostavno nemamo kvalitet, a ni trenera koji zna sta radi da bi u kontinuitetu izgledali dobro. Mi imamo solidnih igraca i na trenutke igramo dobru kosarku. Isto tako i Sferopulos nije los trener, ali ne drzi bas sve pod kontrolom u ovom momentu. Zato se desava da jedan mec izgledamo predobro, a vec za tri dana ovako kao danas. Da stanem malo i u odbranu ekipe, ali svako kolo se neko raspadne. Evo primer samo Barse koja je isto popila stotku u Minhenu i izgubila 20+ razlike, kuci opet stotka protiv Pariza i poraz 16 razlike, od Oly su pukli takodje 20+ razlike. Real je izgubio od Asvela, Baskonije, Efesa. Fener je sinoc gubio od Baskonije 25 razlike u 3/4, pa su do kraja spustili na 12. Mozemo ovako jos da nabrajamo, ali poenta je da je tesko drzati visok nivo u ovakvom ritmu utakmica. Sada smo ponovo u poziciji da moramo da dobijemo narednu utakmicu da bi se konsolidovali i trener i igraci i navijaci. Ako pobedimo Virtus niko se nece secati ovoga od danas.

• Like 11

Možda će se prestati i sa pričama da Dobrić može da pruži više od Nedovića.

Osnovni problem je katastrofalna odbrana. Sferopolus redovno ima postave Teo+ dva beka (Jago i Kanan najčešće) i na to se dodaju Mitrović (Plavšić) i večeras Davidovac i to je recept za ubedljiv poraz.

• Like 4

10 minutes ago, Dropkick Murphys said:

A šta sad, evroliga, evropska košarka, svako svakog može da dobije, nekad dobiješ, nekad izgubiš, idemo dalje... 

Možemo da počnemo da nabrajamo koga je sve dobio Milano, i to nam je jedan od omiljenih izgovora. 

• Like 3
  • Thanks 1

Ovo sto radi Teodosic je za sankcionisanje, i po dzepu i nekoliko utakmica pauze. Dve tehnicke greske su bas ono, tezak bezobrazluk i sujeta, stavljanje sebe ispred tima. Gotivim ja Tea, ali nije da nas je zaduzio, dao najbolje godine i osvajao trofeje pa da ga trpimo kada je posato liability kao svojevremeno Oli Spanulisa ili Real Ljulja.

Uz to ga trpimo konstantno u odbrani a sve cesce i u napadu, dovoljno je bilo tesko sakriti ga u odbrani i kada je igrao pleja, a sada igra trojku sa dva beka i to po malo lici na cirkus.

• Like 3

3 minutes ago, alokin said:

Trenutno Plavšić je bolji igrač od Mitrovića. Nadam se da Mitrović neće biti u 12 protiv Vitrusa. Ne mogu više da ga gledam 

Od njih dvojice,uvek je bolji onaj koji ne igra.

• Like 10
  • Ha-ha 5

14 minutes ago, Kooineeperk said:

Kakva sramotna partija. Neverovatno sramotna. 

Da ti dopustis da ti tri igraca daju po 20+ poena... primis stotku ko od sale... Ovako se nije osramotio ni Bajern protiv nas prosle nedelje. 

I to su 20+ poena dali levak Menion i penzioner Kozer. Bas tesko razbojnistvo u odbrani.

• Like 8

Neverovatno je koliko Sferopulos forsira Mitrovica. Evo danas je recimo mogao da koristi Davidovca na 5 protiv Ledeja s obzirom na njihov istorijat, ali jok. Isto tako i Daum moze biti opcija na 5 ako protivnik ne igra sa teskasem na toj poziciji. Mitrovicu je ovo najlosija sezona od kako se vratio u klub. Tri sezone je odigrao manje vise slicno, jasno da to na EL nivou nije bilo spektakularno, ali je bilo makar prosecno. Ovo sada je uzasno, a ne bih rekao da je iskljucivo do njega.

• Like 6

1 minute ago, Cavani said:

Ovo sto radi Teodosic je za sankcionisanje, i po dzepu i nekoliko utakmica pauze. Dve tehnicke greske su bas ono, tezak bezobrazluk i sujeta, stavljanje sebe ispred tima. Gotivim ja Tea, ali nije da nas je zaduzio, dao najbolje godine i osvajao trofeje pa da ga trpimo kada je posato liability kao svojevremeno Oli Spanulisa ili Real Ljulja.

Uz to ga trpimo konstantno u odbrani a sve cesce i u napadu, dovoljno je bilo tesko sakriti ga u odbrani i kada je igrao pleja, a sada igra trojku sa dva beka i to po malo lici 

Na sve to nas je covjek odjebao dok je još ličio na nešto i otišao u Virtus da pika Eurocup i mi ga sad trpimo u 38 dok nam svima jebe majku.

• Like 1

4 minutes ago, СтелаРоса said:

Svi kukaju da nam fali petica, a nasi bekovi ne mogu da povezu dve dobre utakmice. Nemamo beka sa poenima u rukama, bukvalno se ne iznenadis ako Kodi ili Kenan zavrse mec sa 5 ubacenih poena. 

Ne možemo mi u utakmici gde smo primili 100 poena da pričamo o neefikasnosti, mi nemamo visoke igrače koji umeju da igraju minimalno pristojnu odbranu. Kad Luka igra 20+, a Davidovac skoro 15 minuta ne možemo da očekujemo bilo šta bolje. 

Mi imamo dobar tim, nama je problem trener. Imaš CMM na keca, imas Cannana na dva, tu je Kalinic,  Gidraitis,  Petrusev...sve provereni EL igrači. Uzeli smo igrače iz Barse,Baskonije gde je Codi bio prvi plej, Cannan iz F4 ekipe, Petrusev jedna od najboljih četvorki u EL...zadržali smo koga smo hteli.  Ovde je problem trener jer nije u stanju da motiviše igrače, I jedna osoba koja ruši ceo tim , gde je ceo tim podredjen njemu. Ovo prosto nije normalno. 

Ceo tim ispasta zbog Teodosica.  Mi pravimo petorke prema njemu. 

Tim trpi u napadu trpi u odbrani. Prinuđeni smo da igramo sa tri niska beka . Na koju foru da sakriješ Teodosica I Yaga kada su zajedno na parketu? Ovo je najveći problem ovog tima jer je jedna osoba iznad trenera I saigrača. 

• Like 9

Već ko zna koji put ove sezone sramotno spremljena utakmica od strane stručnog štaba, naročito u odbrani, i već ko zna koji put u prvoj četvrtini vijamo dvocifrenu prednost. I već mi je muka od toga kad znam da utakmicu u gostima posle prvih 5min gubimo nekih 19:7.  Virtus nam je must win meč, ukoliko izgubimo bojim se da sledi raspad sistema na koji smo godinama navikli.

• Like 1

32 minutes ago, Nini3112 said:

Mitrovicu bi voleo da vidim ledja jos odma,zasto on preuzima??? Spor kao puz

Alibi da moze da kaze da radi nešto u odbrani. Potrči na pomaganje i ostavi svog inicijalnog igrača samog koji bi dao koš svakako i da je Luka pored njega. Ovako je potrčao naš Luka da pripomogne, a nije se izblamirao na svom igraču. To je otprilike to. Zao mi je, ali on nije više za Zvezdu. A ako jeste, onda mi nismo više za Euroleague.

• Like 2

Dakle, sa Sferom znamo sta nas čeka. Idiotska petorka vec pomenuta, izivljavanje Tea. Ok, jel hocemo to? Neka ga onda tu.

Teo..  Pa sto u Virtusu ovo nisi radio? Nisu ti prirasli srcu? A mi jesmo... 

• Like 2

Није брука изгубити ЕЛ утакмицу, нарочито од Арманија који је у налету.

Јесте брука срамотан приступ мечу и скидање гаћа већ на полувремену.

Ми не можемо да играмо добро у континуитету неколико утакмица, јер немамо квалитет, а и нема ко да види клуб са клупе. Какве петорке Сферопулос изводи на паркет, то је проучавање, за рубрику "Веровали или не". Њега није глас да нема своје ја, да су му у сваком клубу други састављали тим. Очигледно да нема ауторитет код играча, а зашто би и имао када му Тео ради шта хоће. 

• Like 6