Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

3 minutes ago, berti said:

Kad ocekujemo sigurne pobede, cesto se deaava potop. Sada mnogi, medju njima sam, ocekuju poraz. U svakom slucaju, bice mučna utakmica. Mene je poraz od komsija ubio. Najmanje sto je od njih, vec deja vu po stoti put u smislu da nam uvek nesto fali, da uvek svi vidimo sta ce da bude, a da oni koji treba to da vide i nesto urade lelemudisu. Nas klub kao da je u seriji From. Zacarani krug, nema bezanja iz njega.

Upravo tako. Meni je prosto neverovatno da mi, ajde da kažem kao laici, vidimo da ne možemo da igramo sa Mitrovićem i Plavšićem ispod koša, a da trener i uprava kluba to ne vide. Stvarno ne mogu da prihvatim da baš toliko ne vide i da su toliko nesposobni. Ovaj period bez Bolomboja može da bude ključan u borbi za plej of (pošto, jelte, želimo tamo da se plasiramo).

16 minutes ago, Sector said:

Pa dobro, to je i poenta navijanja, da se nadaš nečemu i podržavaš klub.

Mada je kod mene svakako prisutno i zasićenje, prosto ponavljaju se jedne te iste gluposti iz godine u godinu, jbg.

Više je ovo razlog down-a, nego porazi. Gubi i Barselona, ali veliki klubovi brzo reaguju kada im se povredi igrač na deficitarnoj poziciji. I mi brzo reagujemo, tako što plasiramo u medije patku da dovodimo svakoga ko se pomene bilo gde, a na kraju dobijemo samo patku. I Luku i Plavšića na centru. A nije da nemamo (državnih) para.  

• Like 4

24 minutes ago, Hroničar985 said:

Upravo tako. Meni je prosto neverovatno da mi, ajde da kažem kao laici, vidimo da ne možemo da igramo sa Mitrovićem i Plavšićem ispod koša, a da trener i uprava kluba to ne vide. Stvarno ne mogu da prihvatim da baš toliko ne vide i da su toliko nesposobni. Ovaj period bez Bolomboja može da bude ključan u borbi za plej of (pošto, jelte, želimo tamo da se plasiramo).

Neka su i trener i uprava najgluplji i najnesposobniji, naravno da vide da su Plavšić i Mitrović krater.

Mora da se živi s tim trenutno, imamo Petruševa, videli smo da su pokušali da dovedu Motlija - nije se desilo. 

Da ima trenutno dobra i dostupna petica zar je ne bi doveo Milano, nego se krpi našim otpatkom Gilespijem? Možda je Mesina senilan, ali baš toliko nije.

To nam je što nam je, tako smo birali letos, sad moramo da čekamo Bolomboja.

• Like 1

1 minute ago, MarioKempes said:

Neka su i trener i uprava najgluplji i najnesposobniji, naravno da vide da su Plavšić i Mitrović krater.

Mora da se živi s tim trenutno, imamo Petruševa, videli smo da su pokušali da dovedu Motlija - nije se desilo. 

Da ima trenutno dobra i dostupna petica zar je ne bi doveo Milano, nego se krpi našim otpatkom Gilespijem? Možda je Mesina senilan, ali baš toliko nije.

To nam je što nam je, tako smo birali letos, sad moramo da čekamo Bolomboja.

I taj Gilespi je smisleniji i korisniji od ove dvojice, jer za razliku od njih dvojice igra odbranu i postoji u skoku. A inače njih dvojica su besmisleni kao tandem bili i pre početka sezone.

• Like 5

19 minutes ago, TB Told said:

I taj Gilespi je smisleniji i korisniji od ove dvojice, jer za razliku od njih dvojice igra odbranu i postoji u skoku. A inače njih dvojica su besmisleni kao tandem bili i pre početka sezone.

Naravno, ali to je priča koju smo prežvakali 1000 puta od letos, pričamo o sadašnjem trenutku i i dalje prisutnom zgražavanju zašto ne dovodimo još jednog centra, a imamo ih već 4.

Možemo da plačemo i sledeće godine zašto smo odabrali tandem Plavša/Luka za ovu sezonu, ili Teo/Jago na pleju - ali od toga nemamo ništa. Tako smo birali i sa tim moramo da živimo trenutno. 

Na centru će se još i rešiti kad se vrati Bolomboj, na pleju ostaje rupa do kraja sezone.

Најбољи играч екипе нам игра центра овде се правимо као да га немамо, док са 4 пак немамо никакав допринос, са плеја мање од очекиваног.

Од тандема Недовић Кенан сам очекивао 24-25ппг они су тренутно на 20.6

И не мора нико да ми објашњава који су минуси Митровић и Плавшић, већ говорим да ту ипак имамо и Петрушева а да су остале позиције подбациле.

• Like 1

13 minutes ago, MarioKempes said:

Naravno, ali to je priča koju smo prežvakali 1000 puta od letos, pričamo o sadašnjem trenutku i i dalje prisutnom zgražavanju zašto ne dovodimo još jednog centra, a imamo ih već 4.

Možemo da plačemo i sledeće godine zašto smo odabrali tandem Plavša/Luka za ovu sezonu, ili Teo/Jago na pleju - ali od toga nemamo ništa. Tako smo birali i sa tim moramo da živimo trenutno. 

Na centru će se još i rešiti kad se vrati Bolomboj, na pleju ostaje rupa do kraja sezone.

Neuporedive su te dve pozicije. Na spoljnim pozicijama imamo višak igrača i moguće je Teodosiću i Jagu potpuno redukovati minutažu ako se smatra da su oni problem, posebno zato što Teo i nije plej i nikada ne igra bez još jednog pleja u petorci. 

Sa druge strane na centru imamo dvojicu potpuno neupotrebljivih igrača, čija se štetnost i ne može izmeriti, jer se kroz statistiku ne vidi loša odbrana, vidi se samo odsustvo u skoku, a opet moraju da igraju mininum 15 minuta, pri čemu da stvar bude nepovoljnija ni Petruševu odbrana nije jača strana.

• Like 1

15 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Најбољи играч екипе нам игра центра овде се правимо као да га немамо, док са 4 пак немамо никакав допринос, са плеја мање од очекиваног.

Од тандема Недовић Кенан сам очекивао 24-25ппг они су тренутно на 20.6

И не мора нико да ми објашњава који су минуси Митровић и Плавшић, већ говорим да ту ипак имамо и Петрушева а да су остале позиције подбациле.

Koje pozicije su podbacile, po tvom misljenju?

49 minutes ago, TB Told said:

Džabe što je smisleniji i korisniji, to kod nas nije nikakav kriterijum za dovođenje igrača. Bitno je šta kaže masa prosečnih navijača i da oni budu zadovoljni, a masa vidi samo 2 poena po utakmici.

• Like 1

5 minutes ago, elmulinho said:

Koje pozicije su podbacile, po tvom misljenju?

Као што сам и написао са сваке добијамо мање од очекиваног осим 3 где је Калина.

На 5 нам је најбољи играч и кад се врати Боломбој то ће бити бомбона, а са 4 и даље нећемо имати допринос, док са 1 и 2 нема гаранције да ће се побошљати, али је реално очекивати.

1 hour ago, TB Told said:

Gilespi je glup igrač, ali borben i ima ga i na skoku i u odbrani/napadu da isprati pik. Ne bih bio srećan da smo ga doveli i na mesečni ugovor, ali odluka da se zadrži ovo što imamo je tek kriminalna. Petrušev je upgrade na visokim pozicijama, ali kao što smo već prežvakali, on je 5/4. 

Da smo zadržali Gilespija umesto Mitrovića, sad bi se kukalo za ovim drugim. Iz ove perspektive verovatno već i zaboravljeni Mike Tobey zvuči kao vlažan san. U stvarnosti je to malo drugačije. Koliko god Luka nejaki i Uroš prejaki trenutno bili loši, poslednje što treba je dodatno ih ubijati u pojam. Oni jesu sposobni da pokriju zbirno 15 minuta po meču. Bayern nema neku spec rotaciju pod košem, Booker je odličan, Voigtmann iskusan, ostalo je tankoza. Nadam se da nas neće ubiti iz trećeg plana Da Silva i Branković. 

• Like 11
  • Ha-ha 2

22 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Као што сам и написао са сваке добијамо мање од очекиваног осим 3 где је Калина.

На 5 нам је најбољи играч и кад се врати Боломбој то ће бити бомбона, а са 4 и даље нећемо имати допринос, док са 1 и 2 нема гаранције да ће се побошљати, али је реално очекивати.

Sa pozicije 4 nisam baš ništa ni očekivao, jer nam tu poziciju pokrivaju Daum i Pradedovac, tanje od toga ne može jbg. Makar na papiru, drugo je šta nama tu očekivano i Kalina boravi jer mora.

Mislim da sam ovo napisao milion puta, ali sezona se određuje Jun-Jul-Avgust. Nije lako naći top igrača u sred sezone, koji će značajno podići plafon ekipi. Šta više, u našem slučaju je ta doselekcija uglavnom tragična.

8 minutes ago, Sector said:

Sa pozicije 4 nisam baš ništa ni očekivao, jer nam tu poziciju pokrivaju Daum i Pradedovac, tanje od toga ne može jbg. Makar na papiru, drugo je šta nama tu očekivano i Kalina boravi jer mora.

Mislim da sam ovo napisao milion puta, ali sezona se određuje Jun-Jul-Avgust. Nije lako naći top igrača u sred sezone, koji će značajno podići plafon ekipi. Šta više, u našem slučaju je ta doselekcija uglavnom tragična.

Khm, khm, Daum drugi najbolji defanzivni rejting u ekipi nakon Bolomboja

Sutra mora da grmi! Podbacili smo u derbiju i na terenu, ali i na tribinama.

Takodje, bilo bi dobro da oni koji izlaze ranije kad je rezultat negativan ubuduće ne dolaze. Bruka i sramota!

Očekujem da igrači pokažu reakciju i da pobjedimo ekipu koja je trenutno medju najboljima u EL.

Samo za tebe, uvijek uz tebe!

• Thanks 1
  • Ha-ha 6
  • WOW 1

Kuc,kuc, ček samo da se izujem.

Mislim komšije da vi dobijate taj Bajern. Po meni je ključ u Kodiju i  Jagu da iakontrolišu onog divljaka jer on im daje ton. 

Obst se ispucao protiv Barse i to tako biva, a na kraju krajeva ti njegovi krugovi se kolektivno brane. Poenta je kad on igra da je to prva opcija njima u napadu jer je zbog toga u igri. Imate vi dzebane za ostatak njihove ekipe.

Iskreno nisu oni toliko dobri i duboki koliko rezultati kazu.

Igrate kući i to je valjda neki faktor.

• Like 2

46 minutes ago, NikolaTest said:

https://www.instagram.com/reel/DCy_xj2xNd7/?igsh=MW9paHFmcnMzZGExMQ==

Snimak TO Željka sa derbija, gde direktno kaze Jones-u da napada Teodosica nakon switch-a.

Msm da je Karlik odmah po ulasku imao 4/4 za 2 poena gde su krenuli da okrecu utakmicu.

Nije izmislio toplu vodu, Teodosića napada doslovna svaka ekipa u ABA i EL.

• Like 2

11 minutes ago, odupri se ludilu said:

Mislim komšije da vi dobijate taj Bajern. Po meni je ključ u Kodiju i  Jagu da iakontrolišu onog divljaka jer on im daje ton. 

Obst se ispucao protiv Barse i to tako biva, a na kraju krajeva ti njegovi krugovi se kolektivno brane. Poenta je kad on igra da je to prva opcija njima u napadu jer je zbog toga u igri. Imate vi dzebane za ostatak njihove ekipe.

Poslušaj svoj nick komšo.

Šalu nastranu, trebalo bi se dobiti ovo i slažem se sa napisanim

Edited by Урош19
  • Like 2

1 hour ago, forumko topic said:

Kad se vrati Bolomboj, mi ćemo igrati rekreativno EL. 

Slažem se. Mada, možda je bolji izraz "polu-rekreativno". Sve dok ima i promil teoretske šanse, mi ćemo ložiti do poslednjeg trenutka.

Uvek ima ono da nam treba 7 pobeda od narednih 9 utakmica.

Ostaćemo mi duže u igri.. naravno teoretski!

14 minutes ago, odupri se ludilu said:

To što se Obst ispucao protiv Barse ne znači ama baš ništa kada smo mi u pitanju.. koliki smo baksuzi, vrlo lako može da se desi da ubaci 12 trojki

Edited by The_Big_S