Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Ja nisam zadovoljan neozbiljnim radom uprave i nedovodjenjem centra. Ne znam da li se ceka taj Motly kao ekstra kvalitet i igraju na tu kartu da sa njim i Bolombojem uz laksi raspored moze da se nadiknadi sve u drugom delu sezone, ali bez obzira na to mislim da se sad potcenjuje kvalitet ekipe, kao sto se ranije precenjivao. Ocekujem 2/3 u naredne tri tekme, Bajern i jedna u Italiji. Dok smo na 50%ozbiljno smo u igri. Ocekujem 8-9 mesto na kraju. 

• Like 5

1 hour ago, Урош19 said:

Ne znam za vas ali ja ne mogu dočekati utakmicu, imam osećaj kao da 20 dana već čekamo petak

Tako i ja pre derbija ali sada iskreno i ne bas,imam osecaj da ce biti bas ruzno po nas.

• Like 2

3 hours ago, MarkoKep said:

Nismo mogli jer nismo imali para da im povećamo platu i da ih zadržimo. Ne možeš da porediš period pre 2021. i dolaska Željka i sad, to su dve različite ere kada su finansije naših klubova u pitanju.

Slazem se u potpunosti da je dizanje njihovog budzeta podiglo i nas.Ali mi opet pravimo pitu od govana.

• Like 1

Nemamo igrace za nesto vise nazalost. Bas previse kratera u ekipi Teo, jago, Davidovac, mitrovic, Plavsic, dobric na to dodaj trenera koji nema onu stvar da klupira neke igrace, sa druge strane dolazi protivnik koji je uz Pariz najprijatnije iznenadjenje dosadasnje evrolige. Mozda je prilika da malo naucimo kako treba voditi klub. Imamo najgoru upravu ne u evroligi vec u globalu sto se tice evropske kosarke. Takav skup bednika, neobrazovanih ljudi koji su na sve to bahati nikako ne moze da izadje na dobro. Ocekujem kada se vrati bolomboj da cemo duboko biti u minus skoru

• Like 5

Herbert je sve ono sto nije Sfero. Ima u timu ultimativnog divljaka, pusti ga da divlja i ovaj mu vrati sa 20ppg, pravi tasmanijski djavo. Ima u timu jednog od najboljih trojkasa lige, ne izmislja toplu vodu vec mu da dozvolu da opali 16 trojki. Slicno je radio i u timu Nemacke sa svom slobodom Vagneru, Obstu kada je napunio Amere, kao i jos nekim igracima. Sfero sa druge strane zavrce muda Jagu koji se sada boji da pripali, Kodi da trci, Gidra isto. 

Nekad treba da se trener priagodi timu koji ima a ne obrnuto.

• Like 3

4 hours ago, СтелаРоса said:

Armaniju na 5 igraju Ledej i Diop, a doselekciju su izvrsili dovodjenjem Gilespija. Virtusu su centri Zizic i Diouf. Ne bi trebala da bude bas tolika prednost na 5 za ove protivnike.

Ko im je na 4? Eh da.. 

• Like 1