Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

1 hour ago, Урош19 said:

Nisam teoretičar zavere ALI derbi za mir u državi.

Samo smo od Reala izgubili a i to realno gostovanje u Madridu možeš u napred uračunati kao poraz tako da smo ustvari na 1-0 bez Bolomboja.

Takođe, da nam Kari nije zabo Dobrića i Davidovca mi bismo derbi dobili.

S druge strane, Monako smo dobili jer su igrači bušili Sašu Obradovića.

Obrni okreni, tek treba da vidimo kako ćemo odigrati prvu utakmicu bez Bolomboja. Jedva čekam da krene sezona.

• Ha-ha 9

43 minutes ago, Brat od Korneta said:

Posto mi je sugerisano da izbegavam opklade sa drugim forumasima, ova poslednja ce biti sa samim sobom. Ukoliko ne udjemo u top10 ogranicavam se na 1 upis nedeljno dozivotno i ukoliko to ikada prekrsim molim administraciju da me banuje trajno. 

Nema potrebe za tim. Svakako ulazimo u top 10

• Ha-ha 1

5 minutes ago, Smrtokapa said:

Obrni okreni, tek treba da vidimo kako ćemo odigrati prvu utakmicu bez Bolomboja. Jedva čekam da krene sezona.

Prva utakmica bez Bolomboja će biti ona u kojoj će zaigrati nakon povrede.

Spoiler

Obvious-Verifiable-Amphiuma-size-restric

• Like 1
  • Ha-ha 2

5-6 nije loš skor, na granici smo top10. Izgubili smo praktično 4 tekme na jednu loptu. Normlamo je da smo dosta slabiji bez Bolomboja, ali koja ekipa u EL ne bi bila oslabljena neigranjem vjerovatno ključnog igrača? Mi smo očigledno ekipa koja igra sa dosta oscilacija ali imamo dovoljno kvaliteta da igramo konkurentnu košarku. Ovaj roster ima sigurno svojih mana. Spoljna linija je defanzivno tanka. Teo je slabiji prilično nego li prošle sezone. Unutrašnja linija bez Džoela je jadna atletski i defanzivno. To je po meni i najveći fejl ovogodišnje selekcije. Ja i pored svega toga mislim da ovo neće biti bačena sezona u EL. 

• Like 7

8 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Gotovo je to.

Inace isto cenim da ulazimo ( i to cenim sa bolje pozicije od 10.), mislim da nas jedino neke nove teze povrede nosioca mogu udaljiti od top10. Citajuci forum mislio bi da smo poslednji na tabeli a ne na deobi tog 10. mesta (sa verovatno najtezim rasporedom) gde pritom smo jedini tim u El (ako se ne varam) koji ce u prvih 19 kola imati 11 gostovanja. Sto znaci da cemo u preostalih 15 kola imati 9 utakmica kod kuce, pritom jos 2 utakmice u Beogradu (Makabi i Partizan). Ali brzo ce taj period, verovatno su svi svesni toga da im je preostalo jos malo vremena za kukanje pa ovih dana mora da se ispali sve sto moze i sto je realno i sto je nerealno.

Spoiler

Mogao bi tipa taj jedan upis nedeljno da bude:

• Love 1
  • Ha-ha 3

46 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

4 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Ovdje uzimamo 7 do 8 pobjeda

Brat od Korneta je nezaustavljiv ali ti bi pod hitno trebalo da se vratiš u mod gde niJesi optimista ako misliš da nešto uradimo.

• Like 1

21 minutes ago, Čočo said:

Gd-Ga-GQ1-XIAA6hdy.jpg

Sto bi se igraci bunili, imaju trenera-drugara, njima je super. Izgube derbi, niko ih ne kazni ne sankcionise, odrade sutradan lagani suterski trening, boli ih uvo. A plata milionska.

• Like 2
  • Ha-ha 1

2 hours ago, Brat od Korneta said:

Posto mi je sugerisano da izbegavam opklade sa drugim forumasima, ova poslednja ce biti sa samim sobom. Ukoliko ne udjemo u top10 ogranicavam se na 1 upis nedeljno dozivotno i ukoliko to ikada prekrsim molim administraciju da me banuje trajno. 

To bi važilo za Kornetovog brata, ne i za Korneta.

tkt-smart.gif

6 minutes ago, Sokmeniki said:

Sto bi se igraci bunili, imaju trenera-drugara, njima je super. Izgube derbi, niko ih ne kazni ne sankcionise, odrade sutradan lagani suterski trening, boli ih uvo. A plata milionska.

Inace je u drugim klubovima drugacije..

• Like 2

8 minutes ago, Stefi88 said:

Inace je u drugim klubovima drugacije..

Ne znam ja, igraci u intervjuima bas napominju kako im je Sfero prvi trener sa kojim imaju takav odnos, tako da ne bih bas rekao da ne kao i u drugim klubovima.

spacer.png

BOZE koliko se savrseno domaca osnova odvaja od Petruseva, Kalinica i ostatka ekipe jednostavnom linijom efikasnosti (ako si desno, ekipa je bolja dok si na terenu, ako si levo, ekipa je losija)

EDIT: Poeni Zvezde i protivnika dok je igrac na terenu (per 40 minuta), crvena linija znaci ko je desno ekipa vise daje nego sto prima, ko je levo obrnuto

Edited by elmulinho
  • Like 1
  • Ha-ha 1

54 minutes ago, Sokmeniki said:

25 minutes ago, Bejn said:

Posle sramno odigranog derbija , sutradan za nagradu lagano trčkaranje i neobavezno prangijanje. I ja bih voleo takvog ortaka za šefa.

A trebalo bi smanjiti plate kada se,izgubi? Pokrenuti krivični postupak kada ti pobjegne igrač u odbrani, ili loše selektuješ šut? 

Maliciozno upakovan snobizam, ili iskrivljen doživljaj odnosa sportski kolektiv- pojedinac, gdje je klub tobože, dužan i snosi odgovornost za vaša osjećanja, lično postavljene ambicije, razočarenja,ushićenja itd.

Pa bi neko trebao na giljotinu ako je, moš'mislit izgubio?  

• Like 4

49 minutes ago, Čvarkov said:

To bi važilo za Kornetovog brata, ne i za Korneta.

tkt-smart.gif

Gdine Cvarkov iskoristicu da repliciram nesto generalno sto sam hteo ne tebi licno i dosta za veceras.

Brat je davno lisen slobode ovde i na njegovu srecu ne cita gomilu gluposti ovde i cepa u sampionskoj Nba ekipi i ima bas finu ulogu tamo, za razliku od brata mu mazohiste...  Koji da bi procitao 3 dobra kosarkaska upis u par pretodnih stranica od Nenada, Chaosa i Gurua (pogotovo onaj Nenadov gde je po meni najbolje od svih opisao razloge poraza) i jos mozda par pozitivnih ili duhovitih komentara mora da procita gomilu gluposti i fraza koje se vrte iz dana i dana a da pritom nisu ni u potpunosti tacne, jos cesce polutacne a neretko i netacne. I onda ide mantra "a jel se zapitas ako svi vide i puno ljudi pise takav komentar a ti ne", kako bih vam rekao, primera radi, otidjite na forum Trampovaca napisite nesto negativno pa ce te dobiti takav komentar, otidjite na forum Bajdenovaca (ili demokrata kako god posto neka zena je bila kandidat na kraju, stvarno ne pratim americku politiku) napisi nesto negativno o njima pa ces dobiti takav komentar, otidjite na partizan.net napisite nesto pozitivno o Zvezdi pa ce te dobiti takav komentar. Dakle ovaj topik je vecinski (u najmanju ruku 70% a rekao bih i solidno vise) jedno leglo narikaca kao sto je kolega Knipex pronasao tacan naziv i pustite me tih spinova "svi vide nesto a ti ne" jer dobro znam gde se nalazim. A nista se ovaj forum ne razlikuje puno ni od drugih u tom smislu, ni od drustvenih mreza, komentara ljudi iz hale, sa ulice, odakle god, da se mi razumemo. Dok ima ovde ljudi koji pisu o kosarci (mislim da je steta sto se nije prepoznao moj predlog o topiku o kosarci) dok ima vedrih i pozitivnih ljudi, dotle cu i ja povremeno pisati, iako to nikog ne zanima, al primetio sam trend takvih komentara ovde da je na ceni da se ispoljava sta licno koga nervira i ko je kome licno odvratan i slicno (umesto da se trudimo da pisemo objektivno o kosarci), evo i ja da se uklopim. Ne smeta mi sto smo ozbiljna manjina ovde, valjda tako i treba da bude. A dal ce biti pozitivno ili negativno cemo videti na kraju sezone.

Dobar deo forumasa kako posmatra kosarku me da podvucem paralelu podseca na Kristijana Golubovica. On uzme neki osnov price koji se (ne bih iskljucio) iole priblizno desio da je tako bilo i onda ga posoli do besvesti i cela prica ispadne ekstremno nerealna. Tako je i ovde, bukvalno dzabe gledanja utakmica, dzabe eye test kad se situacija gleda pod uglom od bukvalno 15 stepeni i ne ni priblizno gleda sira slika i koncept. Ko ovo sto se proziva Giedraitis za sut koji ima 38% za 3 ove sezone. Promasi po neku trojku i onda se prica preuvelica do besvesti. Identicno je i sa svim drugim pricama koje se vrte i igracima sto se pise iz prostog razloga sto se ne gleda sira slika i koncept i jedno nerazumevanje da najveci teret nose nosioci u svakom timu (bili stranci ili domaci u tom smislu je sustinski nevazno) i da od njih u najvecoj meri zavisi sve, a da je sve ostalo daleko sekundarno iako se cini da nije, a tu se vracamo na pricu od gledanja iz ugla od 15 stepeni i sto se vodimo time sta nas licno nervira. Nekako najvecu nervozu i frustriranost vidis kod ljudi koji se i evidento najmanje razumeju u kosarku, ali bas je evidentno. Niko od nas ovde nije neki strucnjak ali se prosto vidi ko napise nesto priblizno objektivno a ko izlupeta neku evidentnu neistinu kao sto sam naveo primer Giedraitisa, a toga je u poslednje vreme bas bas mnogo. Mislim svako ima prava da pise sta zeli, ja generalno volim ljude, tako da nije ovo nista licno prema bilo kome, ovo je samo forum i tu smo da iznesemo svoja misljenja, ali eto kad vec ovaj topik se polako ali sigurno pretvara u "sta mene licno nervira to moram da napisem" i po meni suludih opravdavanja da je lajv topik izduvni ventil ljudima, evo i ja da se uklopim u to, posto vidim i da ovaj topik ide u tom pravcu.

• Like 1

13 minutes ago, Achtung! said:

A trebalo bi smanjiti plate kada se,izgubi? Pokrenuti krivični postupak kada ti pobjegne igrač u odbrani, ili loše selektuješ šut? 

Maliciozno upakovan snobizam, ili iskrivljen doživljaj odnosa sportski kolektiv- pojedinac, gdje je klub tobože, dužan i snosi odgovornost za vaša osjećanja, lično postavljene ambicije, razočarenja,ushićenja itd.

Pa bi neko trebao na giljotinu ako je, moš'mislit izgubio?  

Ne treba im smanjiti platu jer se u sportu gubi ali ne možeš se ponašati (trener) ni kao da se ništa nije dogodilo. Nije problem što su samo izgubili ( a to su dve jako slabe EL ekipe) već je problem pristup tim utakmicama. I to se ponavlja godinama unazad. Ne može posle ovakve utakmice da se samo otalja rekreativni trening. I molim te,  mani me ovih sociološko-psiholoških fraza i analiza...

4 hours ago, Brat od Korneta said:

Ne znam na čemu temeljiš optimizam?Bolomboj se vjerovatno neće još dugo vratiti tako da smo pod košem tanki,na pleju takodje tanki,kombinacija Kodi Jago nije za top 10, a to su najvažnije pozicije,a realno ni na ostalim nešto briljiramo.

8 minutes ago, Taki said:

Ne znam na čemu temeljiš optimizam?Bolomboj se vjerovatno neće još dugo vratiti tako da smo pod košem tanki,na pleju takodje tanki,kombinacija Kodi Jago nije za top 10, a to su najvažnije pozicije,a realno ni na ostalim nešto briljiramo.

Kombinacija CMM-Chiozza je prošle sezone bila dovoljna za 8. mesto... A na petici Kotsar i Costello.

• Like 1

Ladno nam se crta sezona u kojoj...

...krpljenjem vazda bušnog rostera tri najbolja igrača ne vezuju ni pet tekmi u rotaciji...

...smo domaćinski ispoštovali zaslužne cigane Dedu, Luku i Lazu...

...u garbidžu drukamo statse Kumašinu da zabode dvogodišnji na Kanarima...

...pratimo u penziju "vanabi" legendu kluba Mišu "Nisam ja Teo, naterali me" Teodosića.

Da ti se odveže pupak od miline...

Edited by Wingwalker
  • Like 2
  • Ha-ha 1

8 hours ago, Sokmeniki said:

U pravu si, brate, ja bih njih tukla bre što su izgubili derbi.

Šta vi pišete....

• Like 1