Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Sramotna,luzerska ekipa,sklepana bez ikakvog smisla. Bilo mi je to jasno jos posle skidanja gaca u Madridu al srce nadvlada razum pa se sve nesto jadan nadas i iz sezone u sezonu vjerujes u nesto iako svakom razumnom je jasno da je ovo ekipa istrosenih igraca i eurocup prosecnih igraca. 

Ono sto me najvise razocaralo sto nije bilo zelje,volje,hrabrosti da se bar probaju boriti.

Sramotno,zalosno,jadno! 

• Like 14

Cestitke komsija,jednostavno su nas pojeli. I koseve koje smo davali su nekako na silu bili, njihove akcije su bile mnogo tecnije,odnrana 3 puta ozbiljnija..mislim da ovo nije njihov realan skor na tabeli, vrlo vjerovatno da im ova utakmica moze biti prekretnica sezone. Nama ostaje da se Sferopulos uozbilji, da se Kalina probudi, i da pobjedino Bajern kako znamo i umijemo

• Like 5
  • Ha-ha 1

Željko je razbio Janisa. Nije ovde u pitanju loš dan, probleme koje smo videli večeras u igri, imali smo ih i ranije. Ovaj put ih je protivnik maksimalno iskoristio. Ako ostavimo na stranu Real, prvi put ove sezone smo delovali nemoćno. Fino su nas rutinirali. Al dobro, idemo dalje. :smiley53:

• Like 3

Ako je Sfero covek, jos veceras ce otici.

Ako Teo ima malo obraza, jos veceras ce otici. Privatizovao je klub, radi sta hoce i izlazi iz legende galopirajuci.

A Motli? Jebo nas on u paketu sa onim hohstaplerom iz Hapoela.

Malo nam bio jedan Drkela, sad je tu i Drčela. Sto rece, veliki klubovi reaguju na pravi način. Tacno, mi nismo veliki klub i zato Uros i Luka plešu uz dirigentsku palicu Tea.

• Like 2
  • Ha-ha 3

2 minutes ago, Carl Johnson said:

Pocela je faca Luke Mitrovica da mi izaziva mucninu i agresiju, bacao sam kletve na njegov racun veceras kao neka seoska babuskera

Nije brate on kriv, mi smo mediokritet klub. Jednostavno nismo po mentalitetu za bilo šta više.

• Like 6

2 minutes ago, berti said:

Ako je Sfero covek, jos veceras ce otici.

Ako Teo ima malo obraza, jos veceras ce otici. Privatizovao je klub, radi sta hoce i izlazi iz legende galopirajuci.

A Motli? Jebo nas on u paketu sa onim hohstaplerom iz Hapoela.

Malo nam bio jedan Drkela, sad je tu i Drčela. Sto rece, veliki klubovi reaguju na pravi način. Tacno, mi nismo veliki klub i zato Uros i Luka plešu uz dirigentsku palicu Tea.

A kad je Teo bio Zvezdina legenda?

• Like 7
  • Thanks 1