Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

411 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      68
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Sramotna,luzerska ekipa,sklepana bez ikakvog smisla. Bilo mi je to jasno jos posle skidanja gaca u Madridu al srce nadvlada razum pa se sve nesto jadan nadas i iz sezone u sezonu vjerujes u nesto iako svakom razumnom je jasno da je ovo ekipa istrosenih igraca i eurocup prosecnih igraca. 

Ono sto me najvise razocaralo sto nije bilo zelje,volje,hrabrosti da se bar probaju boriti.

Sramotno,zalosno,jadno! 

• Like 14

Cestitke komsija,jednostavno su nas pojeli. I koseve koje smo davali su nekako na silu bili, njihove akcije su bile mnogo tecnije,odnrana 3 puta ozbiljnija..mislim da ovo nije njihov realan skor na tabeli, vrlo vjerovatno da im ova utakmica moze biti prekretnica sezone. Nama ostaje da se Sferopulos uozbilji, da se Kalina probudi, i da pobjedino Bajern kako znamo i umijemo

• Like 5
  • Ha-ha 1

Svih 12 igraca je igralo, samo 1 preko 25 min....boze me sačuvaj. Umesto da koliko toliko suzi rotaciju , on na ravne časti. Komšije su igrale sa 10 igrača.

Izgleda da je najbitnije da se svi igraju da niko ne zapne i da se ne umori.

Zahvaliti se Mitrovicu,Plavsicu,Davidovcu,Teodosicu.Ako ima poara,pojacati se,ako ne,igrati sa preostalih 9 igraca(10 kad se Bolomboj oporavi.) To je mnogo postenije,nego zavaravati se da imamo igrace koji to (vise) nisu.

• Like 9

20 minutes ago, Losmi17 said:

Ja rekoh jos prosli put da je dan mrmota kod vas.

Niste jos usli u rekreativo fazu EL, al bice za jedno 2, 3 nedelje.

Ni na cemu ne ucite, zacaran krug vrtite.

Nije bas tako lose.Sve ce ovo biti ok,sve je ukazivalo na ovaj scenario.Samo da nas ovo probudi i okrene u pravom pravcu.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1

To je moja zvezda, nisam ja navikao da mi i u novembru još uvek imamo takmičarske ambicije u EL. Sad možemo skroz da se posvetimo ABA ligi pa da pokušamo da nadoknadimo zaostatak koji imamo u odnosu na komšije. 

• Like 3
  • Tuzno 1

Željko je razbio Janisa. Nije ovde u pitanju loš dan, probleme koje smo videli večeras u igri, imali smo ih i ranije. Ovaj put ih je protivnik maksimalno iskoristio. Ako ostavimo na stranu Real, prvi put ove sezone smo delovali nemoćno. Fino su nas rutinirali. Al dobro, idemo dalje. :smiley53:

• Like 2

Ako je Sfero covek, jos veceras ce otici.

Ako Teo ima malo obraza, jos veceras ce otici. Privatizovao je klub, radi sta hoce i izlazi iz legende galopirajuci.

A Motli? Jebo nas on u paketu sa onim hohstaplerom iz Hapoela.

Malo nam bio jedan Drkela, sad je tu i Drčela. Sto rece, veliki klubovi reaguju na pravi način. Tacno, mi nismo veliki klub i zato Uros i Luka plešu uz dirigentsku palicu Tea.

• Like 2
  • Ha-ha 3

1 minute ago, nik_nurse said:

Nešto je trulo u državi Danskoj,samo pitanje je šta ,da li trener,da li igrači .

Why not both? 

Mislim da je ovo atletski najslabiji roster od kako je James Naismith rekao igračima da ubacuju loptu u korpu. 

• Like 5

1 minute ago, Carl Johnson said:

Pocela je faca Luke Mitrovica da mi izaziva mucninu i agresiju, bacao sam kletve na njegov racun veceras kao neka seoska babuskera

Jos je u nekom momentu srao Sferopulosu kada ga je vadio. Tacno bi mi naglavacke leteo iz CZ pa neka je hiljadu utakmica odigrao

• Like 3

2 minutes ago, Carl Johnson said:

Pocela je faca Luke Mitrovica da mi izaziva mucninu i agresiju, bacao sam kletve na njegov racun veceras kao neka seoska babuskera

Nije brate on kriv, mi smo mediokritet klub. Jednostavno nismo po mentalitetu za bilo šta više.

• Like 6

Ali lik koji izbaci Petruseva dok je u naletu 9 poena za 6 min i toliko ga ohladi da i kad se vratio to nije vise taj 

Gidru istu na klupu dok nas jedini drzao uz Filipa 

Jbt kakva podela minuta ko da ce neko da se ljuti bude li neko drugi na 30 min 

Jbs takvog trenera

• Like 8
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, berti said:

Ako je Sfero covek, jos veceras ce otici.

Ako Teo ima malo obraza, jos veceras ce otici. Privatizovao je klub, radi sta hoce i izlazi iz legende galopirajuci.

A Motli? Jebo nas on u paketu sa onim hohstaplerom iz Hapoela.

Malo nam bio jedan Drkela, sad je tu i Drčela. Sto rece, veliki klubovi reaguju na pravi način. Tacno, mi nismo veliki klub i zato Uros i Luka plešu uz dirigentsku palicu Tea.

A kad je Teo bio Zvezdina legenda?

• Like 7
  • Thanks 1