Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

410 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      167

Recommended Posts

37 minutes ago, Cavani said:

Pise da igra neki Nemanja iz Nove Pazove, ne pisu nista za ovog iz Nove Varosi. 

@JPMJel se nesto novo desilo danas il ti je Goldberg hakovao nalog?

Ne mislim da sam napisao nesto smesno, ali vase je pravo da se smejete na sta zelite.

Mene je blam gde zivim.

Napisao sam i da ne zameram bilo kome ako drugacije misli.

• Like 1

1 hour ago, forumko topic said:

Neka izraubuju Petruševa na petici, ne treba nam zamena za Bolomboja.  

Naravno,i Kalinica na 4.Od povrede Bolomboja koliko pratim rezultat,toliko i Kalinicevo zdravstveno stanje.Ako se u narednih mesec ipo(do povratka Bolomboja) povredi,nadam se da bar ovde na forumu,nece biti onih koji ce okrivljivati (ne)srecu.

• Like 1

“Vidite, Ognjen se pridružio timu u poslednjem trenutku, već smo imali popunjen sastav na krilnim pozicijama. Obavio sam razgovor sa njim pre nego što je potpisao, rekao sam mu – da smo znali da je slobodan ranije, drugačije bismo sastavili ekipu. Sada, zato što je dobar igrač, želeli smo ga, ali rekao sam mu da mora da razume da treba da bude strpljiv i da, kada god je potreban timu, bude spreman da pomogne. To on i radi, to radim ja s njim, kao i sa svim drugim igračima. Mnogo računamo na njega, ima durogočni ugovor, deo je ovog tima i uvek će biti naš deo. Dobar je igrač, dobra je osoba, računamo dosta na njega”, objašnjava Sferopulos.

• Like 14

Ide Plavsic sutra na 10 plus poena lagano, bice tu par zakucavanja ono na prazan kos, gde oko njega na metar nema nikog. Tanak je Partizan unutra, mogao bi i Petrusev tu da profitira bas. Ni spolja nema ko Jaga da cuva, koji ce verovatno da bude najefikasniji.

Za sve druge ocekujem korektnu partiju (neko manje, neko vise) i uopste ne mislim da cemo da ih razomntiramo. Nije Partizan toliko los, cak mislim da nam ni kao ekipa ne odgovaraju, ali imaju rupu u reketu sto ce biti dovoljno za pobedu. 

Mitrovica smo komotno mogli da pustimo u repstaciju, ako je stvarno bio pozvan, nisam ispratio. 

Edited by Markoss
  • Like 1

5 minutes ago, Урош19 said:

Uopšte me ne čudi što je b92 u pitanju

A novinar teska cupi, drhti mu glas dok postavlja govnarska pitanja.

Jebote, na Kalinu da udare...decko kralj najveci.

• Like 10

27 minutes ago, liv7 said:

Naravno,i Kalinica na 4.Od povrede Bolomboja koliko pratim rezultat,toliko i Kalinicevo zdravstveno stanje.Ako se u narednih mesec ipo(do povratka Bolomboja) povredi,nadam se da bar ovde na forumu,nece biti onih koji ce okrivljivati (ne)srecu.

To kakav bi haos nastao da se Kalina povredi mislim da najupućeniji ovde ne mogu da zamisle. 

Nešto tipa kao kad bi predsednik otišao iz države na mesec, dva, isključio telefon. 

Zamišljam Sinišu Malog (Jago) kako objašnjava Vulinu (Plavšić) da mora izađe iz fotelje/pick&roll-a, kako Dačić (Miša Kvačilo) ne da mikrofon/loptu nikome oko sebe i pokušava pijan da pogodi pevačicu nekoliko puta sa šest metara, ali mu ne ide pa viče na dobrog Vesića (Dobrić) da ide po mikrofon opet i opet...

Sve smiruje prekaljena, iskusna Slavica Đukić- Dejanović (Deda). 😁

• Ha-ha 3

50 minutes ago, JPM said:

Ne mislim da sam napisao nesto smesno, ali vase je pravo da se smejete na sta zelite.

Mene je blam gde zivim.

Napisao sam i da ne zameram bilo kome ako drugacije misli.

Ne smejem se, ozbiljno pitam. Blam je gde zivimo prethodnih 30+ godina, zato i pitam sta se to danas ili od prosle utakmice promenilo.

• Like 2

Just now, Cavani said:

Ne smejem se, ozbiljno pitam. Blam je gde zivimo prethodnih 30+ godina, zato i pitam sta se to danas ili od prosle utakmice promenilo.

Pa nista, samo mi se smucilo iskreno da diskutujem o sportu koji je finansiran od mafije koja beogradjanima rusi istoriju.

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

A sto su beogradjani posebniji od ostatka Srbije? 

Nisu, naravno. Samo je trenutno Beograd na tapetu.

I moj Nis izgleda kao gradiliste za pranje novca.

Bilo bi dobro da Sveropulos smanji rotacije,   da deli minute  na ravne časti, pa se tako ne retko desi da svi igrači igraju u prvih 10 minuta , da ih ubacuje i menja kao po automatizmu.

Osim Kalinica koji prosečno igra 28 min, niko ne prelazi 25 u timu...deluje kao da ih štedi , I da mu je prva misao da se ne umore, a ne rezultat i da igraju. 

Ako hoćeš rezultat , moraju nosioci više da igraju. 

Videćemo sutra kako će i šta biti, teši nas to što je Sveropulos imao X derbija iza sebe , dobro se snašao, uzeo dosta pobeda.

Teodosic igra prosečno oko 14 min u EL. Po meni to je mnogo i on će nas više koštati nego sto ce doneti. On ne igra odbranu, on čak i ne statira, ja ne znam kako ono nazvati što on donosi pozadi. Treba da imaš 5 Kalinica da to pokrije.

U napadu gubi snagu posle 2 min u igri, gde kreće da gubi lopte da se ispucava. On prodor ne može da uradi pod koš,  ni ti da prenese loptu. Sve više igra u paru sa Yagom gde ovaj prenosi loptu, a on uzima poziciju 2 u timu. A upravo na poziciji 2 imaš Kenana koji može da podeli minute sa Nedovicem. 

Miler 25-30 min i Yago 10 -etak minuta na 1. Teodosic 5-6 min , sto bi se reklo po potrebi , a ne 14. 

Cannan 25 -30 , I Nedovic  10-15 na 2. Pričam o EL kada su zdravi. 

Ne znam zašto eksperimentisati kad možeš najjednostavnije da uradiš.

• Like 2

Giedraitis pred derbi: Ključ uspeha biće „umreti” za svaku loptu

Strancima ne moramo objašnjavati značaj derbija. Gidra je brzo shvatio šta se traži u derbiju :classic_biggrin:, zna to i Jago, a i Kodi koji ima iskustva i igrao derbije, Kenan ima iskustva iz Grčke, Daum iz Turske, tako da nije ni potrebno da ih trener i domaći igrači motivišu. :smiley53:

• Like 2
  • Love 2

1 hour ago, Урош19 said:

Uopšte me ne čudi što je b92 u pitanju

Kakvo pitanje majko mila. Mislim da ovakvo glupavo pitanje, normalan covek iskreno ne moze ni da ocekuje.

I to posle cirka 3 godine. 

Evo ja sam potpuno zaboravila na tu scenu, da nije bilo ovog pitanja, sama nikada ne bih mogla ni da se setim.

A ni one pre toga na koju se nadovezala Kalinina.

I sto je najjace od svega, takvo pitanje postavlja "sportski novinar". Kao da je neki tamo forumas sa "tata" topika.

Elem, uhuhuh treba nam Kalina sutra u svom prepoznatljivom modu 🍀

• Like 11

3 hours ago, JPM said:

Odlučio sam da ne gledam SNS derbi koji je na programu sutra, kao znak solidarnosti prema građanima koje ova vlast maltretira, hapsi i zlostavlja.

Ne zameram nikome ko ne misli kao ja, ali jednostavno ne smatram da treba da se ponašam kao da je sve u redu u trenutku kada nije ništa u redu.

Evo, ne znam sta bih ti rekao, a toliko toga se moze reci. Pisem, pa brisem.

Ako ce ti negledanje "SNS derbija" olaksati situaciju, ako mislis da ce to promeniti nesto u situaciji u drzavi, onda OK.

Po mom misljenju to ti je bezveze, pa se onda pitas ili ljutis sto ti ljudi lupaju smeh na post... evo obrisao sam sve sto sam napisao jer ne mogu da ulazim u ovakvu eventualnu raspravu a nije joj ni ovde mesto.

Samo, nemoj biti tako selektivan, ima jos gomila SNS stvari koju mozes bojkotovati u miru i tisini svoga doma.

• Like 6

32 minutes ago, Volter said:

Giedraitis pred derbi: Ključ uspeha biće „umreti” za svaku loptu

Strancima ne moramo objašnjavati značaj derbija. Gidra je brzo shvatio šta se traži u derbiju :classic_biggrin:, zna to i Jago, a i Kodi koji ima iskustva i igrao derbije, Kenan ima iskustva iz Grčke, Daum iz Turske, tako da nije ni potrebno da ih trener i domaći igrači motivišu. :smiley53:

Rokas posle onih suza prošle sezone i poraza u jednoj EL utakmici, od te večeri za mene više nije Litvanac. Već rod rođeni, deo domaće kvalitetne osnove i veliki Zvezdaš. Može on da ima procente šuta od 15% do kraja sezone ali taj momak zna da igra, ima srce kao okean i bez obzira na sve loše dane koje ima, daće 200% sebe i podrediće se uvek timu. Takvog igrača bih uvek imao u timu. A uhvatiće i on ritam. ❤️

Edited by Čočo
  • Like 12

Тешко је победити некога пар пута узастопно, а тек 9 пута. Међутим претходних 8 са овом нема апсолутно никакве везе осим што се противник исто зове, али свих 12 су различити. У тешком су канали и немају играча који прави разлику, док их ми имамо неколико. Нема изговора да се ово сутра не добије макар и минималним резултатом, све осим победе је велики кикс уколико хоћемо у плеј оф и то би онда морали надокнадити на неком јачем гостовању.

• Like 7