Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

407 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne znam da li si ti dobro a ja pogresno skapirao (a rekao bih da sam ja dobro), ali cini mi se da je taj buljoljub napisan pre nego sto je Yago i dosao u Evropu i/ili uopste imao ideju da ce igrati EL. Imao je san da hoce. 

U svemu ovome je Dzejms ispao smeker sto se toga setio i poklonio mu dres. 

Dobro, to onda drasticno menja na situaciji, ja sam mislio da je upis od pre par dana.

2 minutes ago, Filbi said:

Evo, cestitao je. Ja nisam bio u pravu...bolje da ne cestita ovako.

• Love 1

Hm... nidje veze. Niti oni dominiraju Evroligom niti bilo sta drugo. Lista je jedan covek, Kampaco. On je jedini nizak lik koji je prisutan i u napadu i u odbrani. Ovaj lik iz Pariza defanzivno ne postoji, ofanzivno ima munjevit ulaz i odlican flouter. Dominantan? Ni slucajno. Yagisa isto tako.

Daleko su ti igraci od dominantnih nego su netipicno niski za kosarkase pa valjda upadaju u oko.

Potpuno zadovoljstvo mi malo remeri povreda Nedovića. On svake sezone sve bolji i racionalniji. Prija mu prisustvo Kenana, koliko god to bilo čudno. Samo maksimalno angažovano sutra pa kako bude. 6-4 bi nam dalo takav vetar u leđa kakav ova skupina momaka zaslužuje. Naročito pred dve utakmice kući koje slede nakon Asvela. Nema potrebe da se vraćamo i razmišljamo sad šta bi bilo da je bar taj Žalgiris pao , qko ne i još neko u predhodnim kolima. Imamo ispred nas u Evroligi raspored takav gde se mi pitamo za ishode mečeva. Nego kolo po kolo. Samo će nas takav način dovesti do plejofa , za koji nemam sumnje da će se dogoditi i takvog sam mišljenja od starta. 

P.S. Koliko smo jači sa Kalinićem, mislim da je nemerljivo košarkaškim jedinicama.

Edited by StiviKivi
  • Like 5

Ovo je bas prva godina da od pocetka sezone igramo sa svima, nema zajebacine, nema predaje, jedino smo u Madrid otisli turisticki, ali ko ga sisa. 

Jbg dobili smo jedan Fener i Monako u gostima, i sto se ispostavilo zajebani Pariz, i za malo Zalgiris. Kuci su nam dve pobjede pobjegle, sto nasom krivicom sto sudijskom odlukama.

Sve u svemu, konacno uzivancija gledati i nema otkazivanja pretplate u novembru 😄

Steta za opet neke glupe poteze uprave i nelogicna dovodjenja igraca, kao i spore reakcije na povredu, jer nas stvarno malo dijeli od te neke borderline playin ekipe do borbe za top 6 i izbjegavanja playina.

Steta je neiskoristiti ono sto nam se otvorilo ove godine, povratak takvog majstora Kalinica koji igra sa 120% za Zvezdu, zadnji ples Teodosica koji iako se raspada trenutno uvijek ima to nesto oko sebe i nece ga niko potcijeniti, i dolazak "mladog" Petruseva koji se otvara kao nosilac igre i gladan je minuta i dokazivanja. Tu je Nedovic sa odlicnom rolom ove sezone sa klupe. 

Upotpunili smo to sa Kvalitetnim strancima CMM, Kenan i Boki. Rokas, Yago i Daum imaju svoje mane, ali nisu dileje igraju svim srcem, nema manekenisanja i foliranja.

Recimo da Davidovac nije debil i da je vodio racuna o svom tijelu i formi uopste, bio bi idealna back-up cetvorka za ovu ekipu  kada treba da se smiruje igra i igra racionalnije.

Sve u svemu, odlicno, moze bolje svakako, idemo na 2-0 u Francuskoj pa da nastavljamo tu seriju kuci!

• Like 19

28 minutes ago, JPM said:

Hm... nidje veze. Niti oni dominiraju Evroligom niti bilo sta drugo. Lista je jedan covek, Kampaco. On je jedini nizak lik koji je prisutan i u napadu i u odbrani. Ovaj lik iz Pariza defanzivno ne postoji, ofanzivno ima munjevit ulaz i odlican flouter. Dominantan? Ni slucajno. Yagisa isto tako.

Daleko su ti igraci od dominantnih nego su netipicno niski za kosarkase pa valjda upadaju u oko.

TJ Shorts je daleko daleko najvažniji igrač ekipe koja ima 5-3 iako imaju bottom 3 roster u EL na papiru. Njegov uticaj je neverovatan i apsolutno zaslužuje da se svrsta u grupu uticajnih midžeta. Nije na nivou Campazza ali Camapzzo je elitni EL igrač ipak, jedan od top 10 u celom takmičenju. Yago je zalutao u ovu grupu, mada je legitiman EL igrač svakako i mislim da bi imao mesta u polovini evroligaških ekipa kao član rotacije.

• Like 11

Odigrano 9 utakmica.

Skor 5:4.

Na gostima protiv Pariza, Fenera, Reala, Žalgirisa, Monaka. 

Na gostima 3 od 5 pobede. I jedna pokradena utakmica. Pobeđeni Pariz, Fener, Monako. EL je tek krenula a mi već imamo 3 pobede u gostima koliko smo imali za celokupno takmičenje prošle sezone. A sutra već imamo priliku da povećamo saldo. 

Šta je ovo ako ne odraz ekipe kome je domet poprilično visok. I ono šta meni ostavlja najveći utisak da nismo ni blizu maksimuma i da tek ono pravo stiže.

Moćno! Pu, pu. 💪👏❤️

Edited by Čočo
  • Like 8

36 minutes ago, Volter said:

Papajanis ko da igra žmurke sa Gidrom. Na kraju se Papajanis okreće ko da mu je Gidra viknuo - Evo me. Vrag je i Gidra, šunja se ko lopov.

Reveal hidden contents

SyZwa.gif

A Kalina ima oči na guzici. Šatro stao da uspori napad a čeka Gidru da utrči.

Velika pobeda juče, ogromna!

• Like 4

9 minutes ago, Volter said:

Možda je već pisano na lajv temi ili ovde, mislim da su nam priznali koš po isteku vremena.

4:32. Stao je sat na 2.4.

Ovo sam ja primetio u prenosu ali me mrzelo da vracam. 

Srecom vidi se i game clock ne samo shot clock. Kad game clock okine sekundu na shot clock-u su desetinke na x.6

U trenutku kad je shot clock stao, bilo je 2.4 i 3:04. Na 1.6 bi trebalo biti 3:03, na 0.6 bi bilo 3.02 i od tog trenutka dakle imamo jos 0.6 sekundi do isteka. Vreme na game clock-u se nije pomerilo na 3:01 pre nego sto je Luka izbacio loptu. Dakle tesko je bas zakljuciti da li na vreme ali nekako odokativnom metodom, usporavanjem snimka rekao bih da jeste zakasnio za 0.2sekunde. Naravno ovo bi se mnogo lakse utvrdilo kad bi se gledalo iz vise uglova kad je tacno izbacio loptu. 

Ono sto je zanimljivo, uvek kazu da su merodavnije diode na tabli nego sat, kao da su odvojeni sistemi? A ovde se diode nisu ukljucile, a deluje da bi trebalo da jesu cak i da je na vreme izbacio loptu, da budu zute. 

Sreca pa nismo zbog ovoga dobili utakmicu. 

• Like 1

Šteta za Nemanju. Ove godine ima najveći doprinos ekipi od kada je kod nas. To što će preskočiti Asvel nije strašno. Ali bi baš značio za derbi i bio bi veliki udarac za nas da ga izgubimo za tu utakmicu. Da se nadamo da će odmor i oporavak od 9 dana biti dovoljno da se oporavi. 

• Like 1