Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Za Kalinu ne sumnjam. On će isporučiti svoje. Ako se uz njega pojave Neda i/ili Kenan uz još jednu dobru partiju jednih od visokih igrača ne sumnjam da dobijamo. Naravno i jedan od dvojca Kodi/Jago mora da imaju svoj dobar dan. 

Plavšić će ići na Birutisa. 

Petrušev na Dunstona. 

Kalina i Gidra će pohapsiti njihove četvorke i trojke. 

Uz dobar šut Nede i Kenana, naši su. 

7 minutes ago, PERICA!!! said:

Hoce li Sfero konačno da pusti Kodija sa lanaca, da radi ono sto najbolje zna, ili ce i dalje da ga drzi na pola ručne?

Nie ipak to do lanca...meni deluje da je do kerine.

Sfero mu ne brani da asistira i ide na prodor. Dobija dovoljno blokova. Ne prilaze mu zbog uručenja ni Teo ni Jago odma čim prenese loptu...očekuje se da kreira, promeša odbranu... Sumnjam da je Kodi dobio instrukciju da ne šuta kada mu se povuku sa linije za tri kao oseka. To ni Luki niko ne radi tako transparentno.

Edited by Wingwalker
  • Like 1

Imamo bolje igrace od njih, vruc je teren ali mi smo ekipa koja je navikla da igra u takvoj atmosferi i to ne treba nikakav problem da predstavlja. Jeste ta tradicija na njihovoj strani da nas dobijaju na svom terenu ali mislim da nikad nismo jaci bili nego sada da to prekinemo.

Ne igra Bolomboj ali srecom Zalgiris je jedna od ekipa koja ima takvu centarsku liniju gde najmanje treba da se oseti njegov nedostatak. Ovo je prava prilika za Plavsica da se malo opusti i da igra maksimalno koncetrisan bez nekog straha. Red je da se i Kenan probudi i da konacno krene da igra svoju igru.

Ako hocemo neki iskorak ovakve utakmice mora da dobijamo i ako treba da jurimo jednu pobedu u duplom kolu to je pobeda na ovoj utakmici.

Edited by MisaF

3 hours ago, JPM said:

Pogresna je. Znam gomilu Zvezdasa koji nisu proruski orjentisani. Medju njima sam i ja. Necu ovde da izbacujem svoje stavove jer nije tema ali to sto su oni napisali je odvratna generalizacija.

Politika kluba je mozda trenutno proruska iz ko zna kojih sve motiva, pojedine znamo, neke verovatno i ne, ali oznacavati celu zvezdasku javnost kao Putinove dupelisce je odvratno, netacno i nema nikakve veze sa sportom. 

Valjda smo svi na ovom forumu saglasni po pitanju toga koliko je generalizovanje opasno i nekorektno.

Jedino sto mogu da im uzmem kao olaksavajucu okolnost je to da je to ipak navijacka grupa, ili u prevogu, instruisani tupavi sipkasi koji rade po nalogu.

Nikako nije pogresna, bas su navijaci deo naroda koji je vrlo radikalan i tvrd( tribina prednjaci).

S druge strane SSSR je unazadio sve sto je mogao( Rusiji pogotovo), ali oni smatraju tu Rusiju kao nosioca svakog problema i na osnovu toga ih ne podnose( Baltik i Poljska su tu izrazeni), Srbija je imala tu ulogu Rusije u Jugoslaviji plus danas Putin se ovde mnogo postuje, da ne kazem voli...

• Like 1

44 minutes ago, Wingwalker said:

Nie ipak to do lanca...meni deluje da je do kerine.

Sfero mu ne brani da asistira i ide na prodor. Dobija dovoljno blokova. Ne prilaze mu zbog uručenja ni Teo ni Jago odma čim prenese loptu...očekuje se da kreira, promeša odbranu... Sumnjam da je Kodi dobio instrukciju da ne šuta kada mu se povuku sa linije za tri kao oseka. To ni Luki niko ne radi tako transparentno.

Ma to je naj gore za igraca da se boji da osuta. Imamo igrace za trku, a ne iskoristavamo to. Po meni steta. Vjerovatno trener i struka znaju bolje.

Edited by PERICA!!!

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Meni je i logično da nas ne vole košarkaški, baš kao što mi ne volimo Špance. Dosta smo im trauma naneli, baš kao i nama Španci...

Eh, nie to isto. Maltretirali su i oni sve redom i to duže nego mi. Plus i da nisu dvajs godina dominirali u evropskoj košarcibipak je lakše špance @nevoleti...

Rejes, Navaro, Fernandez, Ljulj...

Coco je u nekom Miki mood-u pa je slozio kako ce to u teoriji izgledati. Nepopularno ne delim misljenje da cemo dobiti i jednu od sledece dve. U formi je Zalgiris i koliko god da nama to lepo izgleda, Filip nije petica, ovu dvojicu necu ni komentarisati. Tesko bi dobili i da je Boki zdrav. Pao nam koncepcijski ne odgovara kao ni Barsa npr. Lesor ce tu imati ucinak sezone zasigurno. Nisam neki optimista za ovo duplo kolo i bicu zadovoljan sa 1 - 1 na kraju nedelje.