Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Reklo bi se da Sfero i Drcela polako ciste domacu osnovu. Nije im problem da smeste Dedu i Dobrica na tribine, ni da se dovodi novi igraci na Mitrovoj poziciji koji ce verovatno i njega poslati na tribine.

To je ranijih godina bilo nezamislivo.

• Like 32
  • Love 1

8 minutes ago, Cavani said:

Reklo bi se da Sfero i Drcela polako ciste domacu osnovu. Nije im problem da smeste Dedu i Dobrica na tribine, ni da se dovodi novi igraci na Mitrovoj poziciji koji ce verovatno i njega poslati na tribine.

To je ranijih godina bilo nezamislivo.

Baš to sam hteo da napišem. Ne verujem u koincidenciju da kad je otišao Čović od jednom domaća osnova se seli na tribine. Već imamo ogroman pomak u funkcionisanju kluba od kad je udbaš otišao. Da ne pričam o tome što nema više saopštenja koje bismo čitali sigurno u poslednjih nedelju dana i svih dešavanja. Rupe u timu? Koliko? Dve? Evo krpimo! Prvi na tabeli u EL a mi se i dalje pojačavamo. Jednostavno idila. Kao da sanjam i ne želim da me probude. 

Edited by Čočo
  • Like 13
  • Ha-ha 2

2 minutes ago, Čočo said:

Baš to sam hteo da napišem. Ne verujem u koincidenciju da kad je otišao Čović od jednom domaća osnova koja se seli na tribine. Već imamo ogroman pomak u funkcionisanju kluba od kad je udbas otišao. Da ne pričam o tome što nema više saopštenja koje bismo čitali sigurno u poslednjih nedelju dana i svih dešavanja. Rupe u timu? Koliko? Dve? Evo krpimo! Jednostavno idila. Kao da sanjam i ne želim da me probude. 

Možeš misliti šta bi sve izašlo iz pera  DR Čovića posle ove utakmice u Podgorici

• Ha-ha 1

1 minute ago, The_Big_S said:

Možeš misliti šta bi sve izašlo iz pera  DR Čovića posle ove utakmice u Podgorici

O tome govorim. Svi smo pošteđeni toga. To krene i posle jedno za drugim, ne staje. 

Edited by Čočo

1 minute ago, Smrtokapa said:

Ove iluzije o Drčelinom čišćenju domaće osnove me podsećaju na doba Vučićevog manevra sa hapšenjem Miškovića i obećanjem borbe protiv tajkuna. :classic_smile:

Niko ne kaže da Drčelić ih čisti. Poenta je da nema više ko da ih,,štiti". 

Edited by Čočo

4 minutes ago, Smrtokapa said:

Ove iluzije o Drčelinom čišćenju domaće osnove me podsećaju na doba Vučićevog manevra sa hapšenjem Miškovića i obećanjem borbe protiv tajkuna. :classic_smile:

to su samo puste želje pojedinaca, neće ni drćelić udariti na zdravu osnovu nikad

3 minutes ago, Perkos2 said:

to su samo puste želje pojedinaca, neće ni drćelić udariti na zdravu osnovu nikad

Pa na zdravu domaću i ne treba. Niko nikad to nije ni tražio ni od Čovića. Na ovu kancerogenu po timu treba. I hvala Bogu da smo i to dočekali. 

Edited by Čočo
  • Like 2

Jbt, baš nam je ova povreda Bolomboja ukenjala Filipov dolazak. 

Da je Boki ostao zdrav, prav, ovde bismo sad delirijum napravili. Pao bi forum 100%.

Ovako, prvom meni, nešto bzvz sve... super, ali ništa spec...

• Like 14
  • Ha-ha 1

34 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Чисти се домаћа основа

: једина промена стигао домаћи играч ког је Човић јурио цело лето

Pa taj jedan domaci ce zameniti dva domaca 🙂 necemo gledati Dedu i Luku. 

• Like 2
  • Ha-ha 1

5 minutes ago, bodo said:

Znači latinski Rodman će i dalje da izučava Toru. Znači stiže drugi Mesija. 

Ovo je neki Kum Zorzo type hint. Bibliju u šake i da se odgonetne na šta se misli.

"I stadoh na pijesku morskome; i vidjeh mitsku zvijer gdje izlazi iz mora"

• Like 1
  • Ha-ha 21

Ne treba biti razmazen, ali meni uz Petruseva na ovaj roster stvarno nikako ne ide Rivero. Ne govorim uopste o njegovom kvalitetu, nego o igrackim karakteristikama i onome sto donosi, odnosno odnosi ekipi u koju bi dosao. Mnogo vise ima smisla pokretljiviji centar koji moze pre svega da nastavi defanzivno da radi ono sto je Bolomboj radio kada pricamo o cuvanju nizih igraca. Ne treba zaboraviti da je Petrusev 4/5 igrac, a s obzirom da Daum izgleda sve bolje jasno je da nece biti potrebe za Filipovih 30 minuta na 4. Pritom Filip donosi visinu sa svojih 211cm i apsolutno je kompatibilan sa undersized peticom. Ova ideja o dvomesecnom ugovoru sa jos jednom peticom mi je savrsena opcija u ovom momentu. Ako ce se Bolomboj vratiti za 2 meseca naravno. 

4: Petrusev, Daum, (Rokas/Kalina)

5: ????, (Petrusev), Mitrovic/Plavsic

Jos kada ada se vrati Bolomboj imacemo odlicno popunjene visoke pozicije, a ako se taj igrac koji je prakticno na "probi" pokaze dobro mozda mozemo i njega duze da zadrzimo.

• Like 3